Sök och hitta billiga flyg till Kap Verde

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kap Verde

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kap Verde

Bästa priset för enkelresa

4 602 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 403 kr

Snabbast flygtid

33t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kap Verde från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 602 kr (Stockholm Arlanda till Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kap Verde från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 403 kr (Stockholm Arlanda till Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det snabbaste flyget till Kap Verde från Sverige tar 33t 35m (Stockholm Arlanda till Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Kap Verde, inklusive TAP AIR PORTUGAL och Azores Airlines.

Trender för flygresor till Kap Verde

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kap Verde och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Kap Verde?

De billigaste flygen till Kap Verde som nyligen hittats av momondos användare är 617 kr med Binder Cabo Verde, 1 068 kr med Brussels Airlines och 1 722 kr med TUIfly Nordic.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kap Verde?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Kap Verde Espargos, och besöks omkring 270% mer än någon annan stad i Kap Verde. Andra städer som resenärer ofta reser till är São Pedro, São Vicente och Praia.

Hur långt är flyget från Sverige till Kap Verde?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Kap Verde du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Praia Nelson Mandela tar det i genomsnitt 24t 30m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Praia Nelson Mandela generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Vilka flygbolag flyger till Kap Verde?

Det finns totalt 5 flygbolag som flyger till och från Kap Verde, av vilka TAP AIR PORTUGAL är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 76% av de som flyger till Kap Verde att flyga med TAP AIR PORTUGAL. Om du inte lyckas hitta biljetter med TAP AIR PORTUGAL, ta då en titt på TUIfly Nordic och SWISS som också är populära flygbolag att flyga med.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kap Verde? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Kap Verde

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kap Verde från Sverige
Espargos
Espargos

Användbar information om ditt flyg till Kap Verde

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kap Verde

Kostnaden för att flyga till Kap Verde varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 1 964 kr eller höga som 34 713 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Kap Verde för 11 289 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 11 819 kr.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kap Verde

Hitta flyg till dessa populära städer i Kap Verde, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Kap Verde

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kap Verde

Billiga flyg till Kap Verde

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kap Verde som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmEspargos14t 20m5 726 kr
StockholmPraia24t 30m6 747 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kap Verde

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Kap Verdeöarna från någon av Sveriges flygplatser med vanliga reguljärflyg. Du behöver alltså göra minst en mellanlandning under resan. Bland annat kan du mellanlanda i Lissabon med TAP Air Portugal som flyger från Arlanda flygplats i Stockholm till Praia Airport i huvudstaden Praia. Du kan även flyga till någon av de andra av Kap Verdes öar, bland annat Aristides Pereira Airport på Boa Vista eller Amilcar Cabrar Airport på Santa Maria.

Det tar ungefär 14 timmar med flyg till Kap Verde från Sverige då du behöver mellanlanda under vägen.

Temperaturen på Kap Verde ligger mellan 25 och 30 grader året om. Under vintern är temperaturen i vattnet ungefär 23 grader och under sommaren 27, så du kan bada året om. Vilken säsong som är bäst att resa på beror snarare på öarnas regnperioder. April, maj och december är de torraste månaderna under året medan september och oktober ser mest regn.

Du behöver ett visum för att resa till Kap Verde och det rekommenderas att du ansöker om detta innan avresa. Detta gör du antingen via ambassad eller konsulat i Sverige. Du kan också skaffa visumet på plats i Kap Verde när du landar då processen är relativt enkel, men då behöver du spendera ett extra antal timmar på flygplatsen. Turistvisumet gäller för vistelser under 90 dagar. Se även till att du har med dig ett pass som är giltigt i sex månader från och med att du lämnar Kap Verde.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kap Verde

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kap Verde?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Kap Verde sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kap Verde med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till Kap Verde

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Praia
Snabbaste flygtid24t 30m
Billigaste pris6 747 kr
Flyg från Stockholm till Espargos
Snabbaste flygtid14t 20m
Billigaste pris5 726 kr

Hitta flyg till Kap Verde

Välj en flygdestination nedan

Flyg till regioner i Kap Verde

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Kap Verde


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Kap Verde.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kap Verde ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Kap Verde låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kap Verde erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kap Verde och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.