Hitta billiga flyg till Praia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Praia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Praia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Praia?

Den billigaste månaden att flyga till Praia från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 398 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Praia under september, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 8 062 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Praia?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Praia är en måndag då man kan hitta priser så låga som 8 025 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 11 849 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Praia.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Praia?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Praia är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 8 920 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Praia, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 10 022 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Praia?

Flygtider från Sverige till Praia varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Praia Nelson Mandela (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 19t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Praia är att flyga från Göteborg Landvetter till Praia Nelson Mandela, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Praia?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Praia är att boka 37 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 10 434 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Praia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Praia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Praia

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Praia

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Praia (RAI)

Vanligtvis är flyg till Praia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Praia Nelson Mandela, vilket i genomsnitt kostar 9 501 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PRAIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Praia kostar i genomsnitt bara 7 507 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRAIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti54% dyrareDet kostar omkring 13 477 kr för flyg till Praia från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRAIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 211% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Praia från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Praia

Billiga flyg till Praia hittar du under hösten då staden har sin lågsäsong. Då färre resenärer bokar flygstolar sjunker även priserna så att du kan hitta billiga flygbiljetter till Praia. Dyrast är att resa under sommaren då många bokar flygbiljetter till Praia under sin ledighet. Jämför priser på flyg till Praia för olika datum under året via momondo för att hitta bra priser.

Vila Do Maio flygplats, Saint Philip São Filipe flygplats eller Rabil flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Praia.


Hitta billiga flygbiljetter till Praia

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Praia
Azores Airlines
ARNStockholm Arlanda
19t 05m
RAIPraia Nelson Mandela

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Praia

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Praia, visa några av våra erbjudanden nedan av Azores Airlines
Azores Airlines
ARNStockholm Arlanda
19t 05m
RAIPraia Nelson Mandela

Vilka bolag flyger till Praia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Praia

Det mest populära flygbolaget för flyg till Praia på momondo är Azores Airlines som flyger 1 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Ponta Delgada Nordela, och det bästa erbjudandet för flyg med Azores Airlines till Praia ligger på 6 176 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Praia enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 14 omdömen har Azores Airlines ett betyg på 8,6 bland momondos användare.

Ett annat populärt val för flyg till Praia är TAP AIR PORTUGAL (7,2/10, 349 omdömen). De flesta flyg med TAP AIR PORTUGAL som landar i Praia anländer från Lissabon-Portela, men det finns 9 flyg med TAP AIR PORTUGAL till Praia från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med TAP AIR PORTUGAL på momondo den här veckan låg på 6 846 kr (Stockholm Arlanda till Praia, tur och retur).


Populära flygresor till Praia

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Praia som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Praia
Snabbaste flygtid19t 05m
Billigaste pris8 956 kr

Så tar du dig runt i Praia

För att ta dig runt i Praia är det antingen buss eller taxi som gäller. Minibussar vinkas in direkt från gatan under sina rutter och du kan även hoppa av vart du vill. Destinationen är markerad vid vindrutan på bussarna och en resa kostar 50 CVE (5 SEK) men för längre resor kan chauffören begära mer. Om du inte tar buss är det taxibilar som är alternativet. Dessa är krämfärgade och du ser dem överallt i staden så det är aldrig svårt att hitta transport. Du kan hyra en taxi för en dag för ungefär 9000 CVE (858 SEK) vilket är att rekommendera om du inte har bil och du vill göra en tur av ön. Annars kostar en resa mellan Plato och Achada de Santo Antonio ungefär 200 CVE (19 SEK).


Visumkrav för att besöka Praia

För att resa till Kap Verde behöver du ett visum. Detta kan du skaffa när du ankommer till flygplatsen på Kap Verde, alternativt kan det räcka med att du köper ett inresetillstånd. Du måste ha med dig ditt pass för resan. Kontrollera alltid vilka regler som gäller innan du reser för att vara säker på att inget har förändrats gällande bestämmelserna kring inresa.


Börja planera din resa till Praia


De bästa sakerna att se och göra i Praia

Sevärdheter i Praia är bland annat museet Sala-Museu Amilcar Cabral som har utställningar om frihetskämpen Amilcar Cabral. Även fyren Farol Dona Maria Pia är ett populärt landmärke att se i staden.

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kap Verde

Kap Verde har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Praia ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.