Boka flyg med TAP AIR PORTUGAL

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Snabba fakta om TAP AIR PORTUGAL

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för TAP AIR PORTUGAL

Billigaste rutten

62 kr

Mest populära rutten

LIS till MAD

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

16t 50m
Den billigaste rutten som TAP AIR PORTUGAL flyger avgår från Madrid-Barajas till Lissabon-Portela ​​för 62 kr
Att flyga från Lissabon-Portela till Madrid-Barajas ​​är för närvarande den mest populära rutten med TAP AIR PORTUGAL
Den snabbaste flygsträckan med TAP AIR PORTUGAL tar 0t 45m från Lissabon (LIS) till Faro (FAO)
Den längsta flygrutten med TAP AIR PORTUGAL ligger på 16t 50m från Faro (FAO) till Lyon (LYS)

Flygerbjudanden för tur- & returresor med TAP AIR PORTUGAL

Jämför erbjudanden på internationella flyg och inrikesflyg, tur och retur med TAP AIR PORTUGAL som nyligen hittats av användare på momondo
TAP AIR PORTUGAL
16 feb.
ARN09:20Stockholm Arlanda
23t 55m
1 stopp
AGP09:15Málaga
26 feb.
AGP10:00Málaga
22t 30m
1 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
1 925 kr
Hitta liknande

Flygerbjudanden på enkelresor med TAP AIR PORTUGAL

Hitta och jämför flygpriser med TAP AIR PORTUGAL för enkelbiljetter för utrikes- och inrikesflyg
TAP AIR PORTUGAL
12 mars
ARN15:05Stockholm Arlanda
4t 25m
LIS19:30Lissabon-Portela
TAP AIR PORTUGAL
6 jan.
ARN14:05Stockholm Arlanda
4t 25m
LIS18:30Lissabon-Portela
TAP AIR PORTUGAL
8 mars
ARN14:05Stockholm Arlanda
4t 25m
LIS18:30Lissabon-Portela
TAP AIR PORTUGAL
12 jan.
ARN09:20Stockholm Arlanda
4t 25m
LIS13:45Lissabon-Portela
TAP AIR PORTUGAL
23 maj
ARN14:55Stockholm Arlanda
4t 30m
LIS19:25Lissabon-Portela
TAP AIR PORTUGAL
4 jan.
ARN14:05Stockholm Arlanda
4t 25m
LIS18:30Lissabon-Portela

Omdömen för TAP AIR PORTUGAL

6,9
OkejBaserat på 535 verifierade omdömen
7,5Besättning
6,2Mat
6,9Comfort
6,6Gå ombord
6,9Övergripande
6,2Underhållning

Sortera efter:
Datum
10,0 Utmärkt
KAYAK
Minus:Lissabons flygplats. Dåligt fungerande hissar. Rörig incheckning. Långt att gå för att lämna specialbagage.

Populära rutter med TAP AIR PORTUGAL

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som TAP AIR PORTUGAL erbjuder.
Stockholm till Lissabon
Snabbaste flygtid4t 25m
Billigaste pris760 kr
Lissabon till Stockholm
Snabbaste flygtid4t 15m
Billigaste pris874 kr

Information om att flyga med TAP AIR PORTUGAL

Att boka biljett med Tap Air Portugal ger dig också möjlighet att gå med i deras lojalitetsprogram. Tack vare att du kan samla bonuspoäng på dina flygmil kan du få tillgång till en mängd rabatter och förmåner med Tap Air Portugals flygningar. Det finns olika nivåer för flygbolagets förmåner och de är indelade i basic, extra, top och platinum. De olika lojalitetsprogrammen ger sedan rabatter på nya flygresor utifrån vissa procentsatser som kan vara så mycket som 25 %. Det finns också tillfälliga kampanjer som ser till att dubbla intjänade bonuspoäng, så håll utkik efter dem. Det är verkligen förmånligt att vara trogen till ett flygbolag, som i fallet med Tap Air Portugal.

Du som valt att boka en av Tap Air Portugals flygningar är snart på väg till din drömdestination, men tänk på att det finns vissa begränsningar för bagage. Alla resenärer i ekonomiklass får ta med ett handbagage med måtten 55 x 40 x 20 centimeter och får väga max 8 kg. Du får också lov att ta med en mindre, personlig sak som en jacka, handväska eller en datorväska. Hjälpmedel som en käpp eller en påse med taxfree-varor är också tillåtna. De som är affärsresenärer har lite generösare regler och får ha med sig två väskor. Ditt handbagage kan förvaras under sätet framför dig eller i utrymmet ovanför sätet. Det viktiga är att väskorna får ordentligt med plats.

Det går att ta med ett av dina älskade husdjur på en av Tap Air Portugals flygningar, men förutsättningarna ser lite annorlunda ut beroende på vilken flygresa det gäller. Parametrar som utrymmet i flygplanet, typ av husdjur och landet för din destination avgör. Se därför till att meddela flygbolaget i god tid när du gjort din Tap Air Portugal-bokning. Några regler som är viktiga att tänka på är bland annat att husdjuret ska vara äldre än 10 veckor. Resenärer har rätt att ta med en transportbur var. Endast katter och hundar får transporteras inne i kabinen. Djur som väger över åtta kilo tillsammans med transportburen måste transporteras i lastutrymmet. Tänk också på att djuret ska vara mikrochippat och vara vaccinerat mot rabies för att få lov att åka med.

Ja, TAP AIR PORTUGAL har 35 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Porto, Lissabon-Portela och Funchal Madeira är de mest populära flygplatserna som TAP AIR PORTUGAL frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för TAP AIR PORTUGAL genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för TAP AIR PORTUGAL i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa TAP AIR PORTUGAL på +46 8 587 70 455 eller besöka deras webbplats på flytap.com.

Om du vill flyga inrikes med TAP AIR PORTUGAL är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Lissabon-Portela till Funchal Madeira för 291 kr. Detta billiga flyg med TAP AIR PORTUGAL innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med TAP AIR PORTUGAL är det billigaste alternativet att flyga från Funchal Madeira till Lissabon-Portela med 0 stopp för 177 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 302 kr per biljett är att flyga från Madrid-Barajas till Lissabon-Portela det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med TAP AIR PORTUGAL. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med TAP AIR PORTUGAL var att flyga från Madrid-Barajas till Lissabon-Portela. Detta är ett enkelflyg för 62 kr och innefattar 0 stopp.

TAP AIR PORTUGAL kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x20 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


TAP AIR PORTUGAL - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för TAP AIR PORTUGAL
mån 11/28