Flyg till Barranquilla

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Barranquilla.
Visa nuvarande reserestriktioner för Colombia

Billigaste flygen till flygplatser i Barranquilla

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Barranquilla från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Barranquilla

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Barranquilla

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Barranquilla (BAQ)

Vanligtvis är flyg till Barranquilla från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Barranquilla E Cortissoz, vilket i genomsnitt kostar 7 175 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BARRANQUILLA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari9% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Barranquilla kostar i genomsnitt bara 5 974 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BARRANQUILLA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli59% dyrareDet kostar omkring 10 424 kr för flyg till Barranquilla från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BARRANQUILLA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj738% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Barranquilla från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Barranquilla?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Barranquilla?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Barranquilla var 323 kr/per person från Bogota, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Barranquilla. För att hitta det billigaste priset till Barranquilla från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Barranquilla?

  Den billigaste månaden att flyga till Barranquilla från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 922 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. maj är en annan bra månad för att besöka Barranquilla med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 352 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Barranquilla?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Barranquilla 59 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Barranquilla för i genomsnitt 7 302 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Barranquilla?

  Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Barranquilla från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 6 354 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Barranquilla är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 7 446 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Barranquilla?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Barranquilla från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 6 334 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 6 530 kr. Flyg till Barranquilla från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Barranquilla?

  De som flyger till Barranquilla kan potentiellt hitta bättre priser för Santa Marta Simon Bolivar flygplats(62 km från stadskärnan i Barranquilla) eller Cartagena Rafael Nunez flygplats(99 km från stadskärnan i Barranquilla) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Barranquilla?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Barranquilla är generellt Santa Marta Simon Bolivar flygplats med ett genomsnittspris på 4 151 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Barranquilla E Cortissoz från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Barranquilla E Cortissoz

De flesta besökare från Sverige kan komma in Barranquilla E Cortissoz utan restriktioner.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Barranquilla E Cortissoz.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Barranquilla E Cortissoz.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Barranquilla E Cortissoz?

Returresa till Sverige från Barranquilla E Cortissoz

Testkrav för COVID-19
Besökare från Barranquilla E Cortissoz måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Barranquilla E Cortissoz behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Barranquilla inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Barranquilla?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Barranquilla
 • Vilka bolag flyger till Barranquilla?

  American Airlines är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Barranquilla enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Barranquilla med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Barranquilla