Hitta billiga flyg till Medellín

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Medellín

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Medellín och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Medellín?

Den billigaste månaden att flyga till Medellín från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 580 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i april kan du istället boka flyg till Medellín från Sverige för maj. Flyg till Medellín i maj är kanske inte lika billiga som i april, men genomsnittet ligger fortfarande runt 9 161 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Medellín?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Medellín från Bogota för 457 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Medellín. För att hitta de billigaste priserna till Medellín från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Medellín?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Medellín 54 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Medellín för i genomsnitt 10 695 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Medellín

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Medellín från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Medellín J M Cordova flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Medellín

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Medellín (CO1)

Vanligtvis är flyg till Medellín från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Medellín, vilket i genomsnitt kostar 10 094 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MEDELLÍN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Medellín kostar i genomsnitt bara 8 434 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEDELLÍN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli73% dyrareDet kostar omkring 17 429 kr för flyg till Medellín från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEDELLÍN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember572% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Medellín från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Medellín

Det är billigast att boka flyg till Medellin i december om du reser under högsäsongen. Du hittar billiga flygbiljetter till Medellin som bäst om du bokar tidigt. Om du flyger i december bör du undvika jul och nyår då priserna är något högre; boka istället gärna flyg i början på månaden. Flygbiljetter till Medellin kostar cirka 12 000 SEK per person tur och retur för den kortaste flygtiden från Stockholm Arlanda samt Göteborg. Det går inga direktflyg från Sverige men om du väljer den kortare sträckan mellanlandar du oftast en gång. Flygtiden är då på cirka 17-18 h. Om du istället vill boka riktigt billiga flyg till Medellin, som kostar ungefär 7000 SEK per person, tar resan ungefär 20-30 h. Du kan oftast hitta bra flyg till Medellin från Göteborg som är billiga och med en restid på cirka 18-20 h.

De som flyger till Medellín kan potentiellt hitta bättre priser för Medellín J M Cordova flygplats(17 km från stadskärnan i Medellín), Quibdo flygplats(131 km från stadskärnan i Medellín), Manizales La Nubia flygplats(132 km från stadskärnan i Medellín) eller Pereira Matecana flygplats(157 km från stadskärnan i Medellín) beroende på månad och avgångsflygplats.


Andra kabinklasser för flyg till Medellín

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Medellín

Vilka bolag flyger till Medellín?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Medellín

Flygplatser nära Medellín

Nedan hittar du alla flygplatser i Medellín tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Medellín från flygplatsen

För att ta dig till centrum från flygplatsen, José María Córdova International Airport, åker du snabbast in med taxi. Avståndet från flygplatsen är cirka 35 km och resan med taxi tar ungefär 45 min. Ett bra alternativ är så kallade ”vita taxi” som du även kan förboka. Det bör vara ett fast pris med vägtull inkluderat så du behöver inte betala extra för det enligt lag. Priset för taxi är cirka 75 000 COP (cirka 220 SEK). Det billigaste sättet att ta dig in till stan är med buss som kostar cirka 10 000 COP (cirka 30 SEK) och tar cirka 1 h. Du kan även dela taxi med andra personer om du inte har mycket bagage, och betalar då ungefär 18 500 COP (cirka 50 SEK).


Så tar du dig runt i Medellín

Det bästa sättet att dig runt i Medellin är med metro, buss eller taxi. Metro är ett snabbt och bekvämt alternativ och du betalar cirka 2300 COP (cirka 7 SEK) för en enkelbiljett, men det ingår inte transfer. Det kan vara bra att köpa en extra biljett ifall du behöver byta linje. Buss är det billigaste alternativet men kan vara lite svårare att navigera. En bussbiljett kostar ungefär 2000 COP (cirka 6 SEK) per person. Taxi är också ett bra sätt att dig runt på och det är relativt billigt. Tänk på att boka en taxi i förväg om du ska åka på nätterna och undvik gärna att åka ensam. Det finns en app som heter EasyTaxi som du kan boka din resa genom. Då är du säker på att taxichauffören är registrerad och undviker onödiga risker. En taxiresa kostar cirka 3000 COP (cirka 9 SEK) som minst och sträcker sig ofta inte mycket högre än så, om du inte ska åka långt.


Visumkrav för att besöka Medellín

Du behöver inget visum som svensk medborgare när du reser till Medellin. Du behöver däremot ett giltigt pass och passet måste vara giltigt i minst sex månader efter inresa. Du får lov att stanna i Medellin upp till 90 dagar utan visum. Se till att få en stämpel vid både inresa och utresa för att slippa böter.


Börja planera din resa till Medellín


De bästa sakerna att se och göra i Medellín

Du bör köpa en reseförsäkring till Medellin om du inte redan har detta.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Medellín när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Medellín, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Medellín ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.