Hitta billiga flyg till Colombia från 3 564 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Colombia

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Colombia

Bästa priset för enkelresa

3 564 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 921 kr

Snabbast flygtid

17t 19m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Colombia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 564 kr (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Colombia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 921 kr (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det snabbaste flyget till Colombia från Sverige tar 17t 19m (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Colombia, inklusive American Airlines, Air Canada och Air France.

Trender för flygresor till Colombia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Colombia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Colombia?

Colombia har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Colombia är Bogota, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 46% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Colombia är Medellín och Cali.

Hur långt är flyget från Sverige till Colombia?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Colombia beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado tar i genomsnitt 19t 15m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Bogota El Dorado i genomsnitt ligger på . Bogota El Dorado är den mest populära flygplatsen i Colombia.

Vilka flygbolag flyger till Colombia?

KLM är det mest populära flygbolaget som flyger till Colombia, och 58% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Colombia. Andra populära val inkluderar Lufthansa och Air France. Det finns för närvarande totalt 11 olika flygbolag som flyger till Colombia.

De billigaste flygen till städer i Colombia

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Colombia från Sverige
Bogota
Bogota

Användbar information om ditt flyg till Colombia

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Colombia

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Playa de Spratt Bight?

Det smidigaste alternativet för att besöka Playa de Spratt Bight är att flyga in till San Andrés flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

Vilket är det billigaste flyget till Colombia?

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Colombia är:
190 kr per person med Avianca
275 kr per person med Wingo
468 kr per person med LATAM Airlines

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Colombia?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Colombia?

Priserna för flyg till Colombia uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Colombia?

Det finns 15 bolag tillgängliga för flyg till Colombia från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Colombia?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Colombia

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Colombia?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Colombia kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Colombia. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Colombia

Hitta flyg till dessa populära städer i Colombia, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Colombia

Dessa rutter har de billigaste flygen till Colombia som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBogota19t 15m7 681 kr

De bästa sakerna att se och göra i Colombia

Vilka flygbolag flyger direkt till Colombia?

Resan från Sverige till Colombia är lång och därför finns inte några direktflyg mellan länderna. Du måste istället mellanlanda under resans gång. Du kan bland annat resa med Lufthansa som mellanlandar i Frankfurt för en smidig resa till Bogota. Även Air France och British Airways har flygrutter med endast en mellanlandning för en så snabb restid som möjligt. För ett billigt pris på flygbiljetter till Colombia kan du behöva göra fler stopp under vägen. Aeromexico, American Airlines och Air Europa har billiga flyg till Colombia med två stopp under vägen.

När är bästa tiden att åka till Colombia?

Den bästa tiden under året att resa till Colombia är mellan december och mars då dessa månader har minst regn, särskilt i regionen kring Anderna. Detta är perioden precis innan landets högsäsong vilket gör att du undviker höga priser på boenden och folktäta sevärdheter och stränder. Colombias klimat är varmt och tropiskt vid kusten och i norr och regnperioden infaller mellan maj och november. Temperaturerna ligger ganska stadigt på runt 18 °C i Bogota som ligger högt upp i bergen medan kusternas semesterorter har ungefär 27 °C året om. Mellan juni och september är temperaturerna några grader högre än under resten av året.

Hur många timmar tar det att flyga till Colombia?

Räkna med en resa på ungefär 16 timmar om du flyger med en så smidig mellanlandning som möjligt. Om du gör flera stopp under vägen kan resan ta runt ett dygn. De flesta flyg från Sverige till Colombia avgår från Arlanda flygplats i Stockholm, mellanlandar i Tyskland, Frankrike eller England och landar sedan på El Dorados International Airport i Bogota. Du kan även flyga till Rafael Nunez Airport i Cartagena eller Gustavo Rojas Pinilla International Airport i San Andres.

Kan man resa till Colombia utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum om du reser till Colombia på en turistresa under 90 dagar. Du ska dock vara mycket noga med att du får rätt inrese- och utresestämplar i ditt pass då du annars kan åka på höga böter. Du måste ha med dig ditt pass för resan. Bestämmelser gällande in- och utresor kan ändras med kort varsel och du ska därför kontrollera vad som gäller innan du reser. Detta kan du göra online via Colombias ambassad i Stockholm som har uppdaterad information om vad som gäller.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Colombia

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Colombia?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Colombia sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Colombia med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Colombia?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Colombia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Colombia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Colombia ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Colombia ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Colombia?

När du söker efter flyg till Colombia hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Colombia ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Colombia erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Colombia och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Colombia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.