Sök och hitta billiga flyg till Colombia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 9/10
sön 16/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Colombia

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Colombia

Bästa priset för enkelresa

6 616 kr

Bästa priset för tur- och returresa

9 039 kr

Snabbast flygtid

49t 35m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Colombia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 616 kr (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Colombia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 039 kr (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det snabbaste flyget till Colombia från Sverige tar 49t 35m (Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Colombia, inklusive American Airlines, Air Canada och Delta.

Trender för flygresor till Colombia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Colombia och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Colombia?

Kostnaden för att flyga till Colombia varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 3 880 kr eller höga som 116 000 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Colombia för 14 819 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 15 367 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Colombia?

Colombia har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Colombia är Bogota, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 1 224% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Colombia är Medellín och Cali.

Hur långt är flyget från Sverige till Colombia?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Colombia beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Bogota El Dorado tar i genomsnitt 20t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Bogota El Dorado i genomsnitt ligger på . Bogota El Dorado är den mest populära flygplatsen i Colombia.

Vilka flygbolag flyger till Colombia?

KLM är det mest populära flygbolaget som flyger till Colombia, och 37% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Colombia. Andra populära val inkluderar American Airlines och Air France. Det finns för närvarande totalt 12 olika flygbolag som flyger till Colombia.

De billigaste flygen till städer i Colombia

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Colombia från Sverige
Bogota
Bogota

Användbar information om ditt flyg till Colombia

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Colombia

Det smidigaste alternativet för att besöka Playa de Spratt Bight är att flyga in till San Andrés flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Colombia är:
150 kr per person med LATAM Airlines
157 kr per person med Avianca
283 kr per person med Viva Air ColombiaDe senaste flygen hittade till populära städer i Colombia

Hitta flyg till dessa populära städer i Colombia, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Colombia

Dessa rutter har de billigaste flygen till Colombia som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBogota20t 10m9 039 kr

De bästa sakerna att se och göra i Colombia

Pris på flyg till Colombia beror mycket på vilken del av året du väljer att resa under. Mars är den månad då du kan boka billigast flygresor till Colombia. Dyrast är att resa under juli och augusti då det är flest besökare i landet. Hos momondo kan du jämföra priser på nätet mellan olika avresedatum såväl som mellan olika flygrutter och bolag för att hitta resor till Colombia. Du kan även jämföra priser på inrikesflyg och på resor med hotell. De flesta flyg till Colombia avgår från Stockholm Arlanda flygplats och landar i huvudstaden Bogota. Därifrån tar du dig enkelt vidare med inrikesflyg till andra destinationer och städer i Colombia. Pris på flygstolar beror även på när du bokar din flygbiljett. Lägst pris får du om du bokar ungefär 20 dagar innan avresa medan sista minuten-priserna är som allra högst.

Resor till Colombia bjuder på bergstoppar i Anderna, orörda karibiska stränder, tropisk djungel och arkeologiska ruiner. Det bergiga landet gör att både temperaturer och klimat är mycket olika beroende på vilken höjd du befinner dig. Du kan därför få en sval citytripp i huvudstaden Bogota eller en härlig semester med sol och bad vid kustens semesterorter, bland annat populära Santa Marta och San Andrés med sina långa stränder. Några av landets största sevärdheter är de antika skulpturerna i San Agustin, de underjordiska gravarna i Tierradentro och den medeltida staden Ciudad Perdida. Även Cartagenas historiska stadskärna är ett måste om du har tid att resa runt i landet.

Vilka flygbolag flyger direkt till Colombia?

Resan från Sverige till Colombia är lång och därför finns inte några direktflyg mellan länderna. Du måste istället mellanlanda under resans gång. Du kan bland annat resa med Lufthansa som mellanlandar i Frankfurt för en smidig resa till Bogota. Även Air France och British Airways har flygrutter med endast en mellanlandning för en så snabb restid som möjligt. För ett billigt pris på flygbiljetter till Colombia kan du behöva göra fler stopp under vägen. Aeromexico, American Airlines och Air Europa har billiga flyg till Colombia med två stopp under vägen.

När är bästa tiden att åka till Colombia?

Den bästa tiden under året att resa till Colombia är mellan december och mars då dessa månader har minst regn, särskilt i regionen kring Anderna. Detta är perioden precis innan landets högsäsong vilket gör att du undviker höga priser på boenden och folktäta sevärdheter och stränder. Colombias klimat är varmt och tropiskt vid kusten och i norr och regnperioden infaller mellan maj och november. Temperaturerna ligger ganska stadigt på runt 18 °C i Bogota som ligger högt upp i bergen medan kusternas semesterorter har ungefär 27 °C året om. Mellan juni och september är temperaturerna några grader högre än under resten av året.

Hur många timmar tar det att flyga till Colombia?

Räkna med en resa på ungefär 16 timmar om du flyger med en så smidig mellanlandning som möjligt. Om du gör flera stopp under vägen kan resan ta runt ett dygn. De flesta flyg från Sverige till Colombia avgår från Arlanda flygplats i Stockholm, mellanlandar i Tyskland, Frankrike eller England och landar sedan på El Dorados International Airport i Bogota. Du kan även flyga till Rafael Nunez Airport i Cartagena eller Gustavo Rojas Pinilla International Airport i San Andres.

Kan man resa till Colombia utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum om du reser till Colombia på en turistresa under 90 dagar. Du ska dock vara mycket noga med att du får rätt inrese- och utresestämplar i ditt pass då du annars kan åka på höga böter. Du måste ha med dig ditt pass för resan. Bestämmelser gällande in- och utresor kan ändras med kort varsel och du ska därför kontrollera vad som gäller innan du reser. Detta kan du göra online via Colombias ambassad i Stockholm som har uppdaterad information om vad som gäller.


Internationella flygrutter till Colombia

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Bogota
Snabbaste flygtid20t 10m
Billigaste pris9 039 kr

Börja planera din resa till Colombia


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Colombia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Colombia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Colombia ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Colombia hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Colombia erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Colombia och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.