Flyg till Cali

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Cali.
Visa nuvarande reserestriktioner för Colombia

Billigaste flygen till flygplatser i Cali

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cali från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cali

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cali

Stockholm (STO) till Cali (CLO)

Vanligtvis är flyg till Cali från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Cali Alfonso B Aragon, vilket i genomsnitt kostar 7 762 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CALI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cali kostar i genomsnitt bara 6 234 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CALI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti43% dyrareDet kostar omkring 11 402 kr för flyg till Cali från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CALI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember746% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cali från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cali?

Flyg till Cali mellan maj och juli om du vill ha så bra väder som möjligt under din resa till Colombia. Temperaturerna i Cali är ganska jämna under året och ligger på mellan 25-30 °C. Under perioden mellan maj och juli är det dock som allra torrast i staden vilket gör det till en populär tid för resenärer att boka flyg. Allra flest resenärer väljer dock att resa under våren som är Calis högsäsong då flest flygresor säljs. Det är även många som väljer att resa under vintern då det är ett par grader svalare.

När är det billigast att boka flyg till Cali?

Billiga flyg till Cali hittar du framförallt under hösten som är stadens lågsäsong. Då kan du hitta både billiga flygbiljetter till Cali samt lägre priser på boenden än under resten av året. Allra dyrast är det att resa under våren då staden har sin högsäsong och allra flest flygstolar bokas. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Cali för att hitta ett datum med lägre pris.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cali?

  Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Cali. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 938 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Cali under augusti, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 492 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cali?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Cali ungefär 14 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 7 762 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cali?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Cali är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Cali på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 7 477 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 9 031 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Cali.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cali?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Cali från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 6 600 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Cali på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 9 689 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cali?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cali. Om du planerar att flyga till Cali, överväg då även att boka flyg till Buenaventura flygplats(65 km från stadskärnan i Cali), Popayán Guillermo León Valencia flygplats(111 km från stadskärnan i Cali), Armenia El Eden flygplats(140 km från stadskärnan i Cali) eller Neiva La Marguita flygplats(148 km från stadskärnan i Cali).


Kan jag flyga till Cali Alfonso B Aragon från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Cali Alfonso B Aragon

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Cali Alfonso B Aragon.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Cali Alfonso B Aragon.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Cali Alfonso B Aragon.

Dokument
CoronApp - Travelers must comply with follow-up health checks via the app.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Cali Alfonso B Aragon?

Returresa till Sverige från Cali Alfonso B Aragon

Testkrav för COVID-19
Besökare från Cali Alfonso B Aragon måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Cali Alfonso B Aragon behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Cali inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Cali?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cali
 • Vilka bolag flyger till Cali?

  För flygresor till Cali från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: Lufthansa eller American Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Cali

Nedan hittar du alla flygplatser i Cali tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Cali landar på Alfonso Bonilla Aragon International Airport som ligger mellan städerna Cali och Palmira. För att resa till Cali billigt från flygplatsen kan du ta bussar som tar sig de 14 km in till Cali för ungefär 7000 COP (20 SEK). Bussarna avgår från inrikesterminalen och går in till Calis centrala bussterminal. Det enklaste sättet att resa in till centrum är dock med taxi. Detta kostar mellan 50 000-60 000 COP (145-174 SEK). Ett alternativ till taxibilarna som väntar vid flygplatsen är att beställa en Uber. Beroende på trafiken kan du räkna med att resan in till centrala Cali tar mellan 30-40 min.


Så tar du dig runt i Cali

Kollektivtrafiken i Cali består av bussar som drivs av MIO. Bussarna är luftkonditionerade och relativt enkla att navigera. Den mest användbara rutten går från stadens norra del vid bussterminal längs med floden, genom centrum och längs med hela Av Quinta. Andra rutter går att byta till vid stationerna för att ta dig till övriga delar av staden. En enkelresa kostar 1500 COP (4 SEK). Du behöver skaffa ett MIO-kort som du laddar på med pengar för att kunna använda kollektivtrafiken. Att resa med taxi är annars rekommenderat i Cali då detta är ett billigt och smidigt sätt att ta sig fram. Minimipriset för en resa är 5000 COP (15 SEK) och priserna är något dyrare under nattetid. Bäst är dock att använda Uber för att beställa bilar då detta är säkrast och du får bäst pris.


Visumkrav för att besöka Cali

Du behöver inte nödvändigtvis skaffa någon visering för resor till Cali. Om du ska stanna i Colombia i över 90 dagar behöver du ansöka om ett visum via Colombias ambassad i Stockholm, men annars kan du resa utan något särskilt tillstånd. Det är viktigt att du får rätt inrese- och utresestämplar i ditt pass för att inte åka på böter.


Börja planera din resa till Cali


De bästa sakerna att se och göra i Cali

Vad ska man se i Cali?

Cali är känt för sina museer och bland annat det arkeologiska museet Museo Arqueologico la Merced samt det moderna konstmuseet, Museo de Arte Moderno La Tertulia hör till stadens största sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Cali Zoo är ett populärt utflyktsmål för familjer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ja, du ska absolut ha en reseförsäkring som täcker både sjukvård, hemtransport och eventuella stölder.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, drick vatten på flaska för att vara på den säkra sidan.

Ska man lämna dricks?

10 % läggs ofta till på notan men annars ska du se till att lämna detta för måltider och service.

Var ska man shoppa?

Inne i centrala Cali hittar du stora shoppingcentrum där det finns både exklusiva butiker och större kedjor. Populära varuhus är bland annat Pacific Mall, Chipichape och Centenario.