Flyg till London

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
London (LON)
tis 20/10
tis 27/10
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i London

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i London från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till London?

Londons högsäsong infaller under sommaren då dagarna är långa och restaurangernas uteserveringar är öppna till sent inpå kvällen. Högsäsongen för dock även med sig de största folkmassorna medan våren och hösten bjuder på milt väder och mindre folkanstormning, med andra ord perfekta omständigheter för att upptäcka stadens kulturella mångfald.

När är det billigast att boka resor till London?

Om du bokar din resa ungefär 50 dagar innan avgång hittar du billiga flyg till London med avresa under januari och november. Det är alltså bättre att planera i tid än att boka i sista minuten, men ta en titt på momondos priskalender online för att jämföra priser på flygstolar. Passa även på att jämföra paketresor med hotell och flygbiljetter till London för att hitta ett billigt pris. Kom ihåg att hålla utkik efter Black Friday ​​i november, där du kan hitta bra priser … När är Black Friday?

Vilket är det absolut billigaste flyget till London?

Det bästa priset som hittats på momondo till London var 124 kr/per person från Köpenhamn, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till London. För att hitta det billigaste priset till London från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till London?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till London från Sverige med priser runt 716 kr. Om du inte har möjlighet att besöka London under januari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 760 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till London?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till London ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 038 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till London för så lite som 353 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till London?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till London. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 218 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 359 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till London?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till London från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 248 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till London mitt på dagen då priserna ligger på omkring 1 447 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring London?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring London ofta till naturområden som Hyde Park då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till London i maj, juni, eller juli.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av London?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av London. Om du planerar att flyga till London, överväg då även att boka flyg till London Heathrow flygplats(23 km från stadskärnan i London), London Gatwick flygplats(38 km från stadskärnan i London), London Luton flygplats(45 km från stadskärnan i London), London-Stansted flygplats(50 km från stadskärnan i London) eller London Southend flygplats(57 km från stadskärnan i London).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till London?

London Southend flygplats har ett genomsnittspris på 722 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker London. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till London

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till London
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
13 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 25m
STN
London-Stansted
20 nov.
STN
London-Stansted
2t 15m
NYO
Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
24 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
22t 20m
1 stopp
STN
London-Stansted
30 okt.
STN
London-Stansted
2t 15m
NYO
Stockholm Skavsta
British Airways
20 nov.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2t 20m
LHR
London Heathrow
22 nov.
LHR
London Heathrow
1t 55m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
Ryanair
13 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 25m
STN
London-Stansted
20 nov.
STN
London-Stansted
2t 15m
NYO
Stockholm Skavsta
Ryanair
13 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 25m
STN
London-Stansted
20 nov.
STN
London-Stansted
2t 15m
NYO
Stockholm Skavsta
Ryanair
13 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
28t 20m
1 stopp
STN
London-Stansted
20 nov.
STN
London-Stansted
2t 15m
NYO
Stockholm Skavsta

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till London

Om du letar efter enkelbiljetter till London, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
6 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 25m
STN
London-Stansted
British Airways
11 nov.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2t 20m
LHR
London Heathrow
Flera flygbolag
16 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
12t 40m
1 stopp
LTN
London Luton

Vilka flygbolag flyger till London?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till London

De mest populära flygresorna till London trafikeras av Ukraine International Airlines, Ryanair och Wizz Air.

Vem flyger direkt till London?

Eftersom resan till London inte är särskilt lång finns det mängder av direktflyg. Ryanair flyger bland annat direkt från Stockholms Skavsta flygplats och easyJet flyger direkt från Arlanda flygplats. Från Sverige kan du även flyga direkt från Göteborgs Landvetter flygplats, bland annat med Ryanair, British Airways och Norwegian.

Hur många timmar tar det att flyga till London?

En direktflygning från Stockholm till London tar ungefär 2 timmar och 20 minuter. Från Göteborg är resan något kortare och ligger på ungefär 2 timmar. På grund av att resan är så pass kort finns det många lågprisflyg som håller nere kostnaderna genom att inte servera mat ombord eller erbjuda underhållningssystem, vilket ju faktiskt går utmärkt under kortare flygningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i London till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i London plus avståndet till centrum

Med sex olika flygplatser som servar staden finns det mängder av alternativ för att hitta billiga flyg till London. Heathrow är den största flygplatsen och, sett till internationella passagerare, även världens tredje största flygplats. Många billiga flyg till London landar på flygplatserna Stanstead och Gatwick.


Populära flygresor till London

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till London som hittats av användare
Flyg från Malmö till London
Snabbaste flygtid
8t 15m
Billigast pris
1 299 kr
Flyg från Stockholm till London
Snabbaste flygtid
4t 00m
Billigast pris
1 547 kr
Flyg från Linköping till London
Snabbaste flygtid
8t 45m
Billigast pris
2 148 kr
Flyg från Luleå till London
Snabbaste flygtid
10t 55m
Billigast pris
2 404 kr
Flyg från Norrköping till London
Snabbaste flygtid
8t 15m
Billigast pris
6 344 kr
Flyg från Jönköping till London
Snabbaste flygtid
11t 40m
Billigast pris
10 515 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i London?

London är en enkel stad att ta sig runt i med många smidiga alternativ inom kollektivtrafiken. Bland annat finns tunnelbanesystemet, även kallat The Tube, som går från fem på morgonen fram till midnatt medan de mest trafikerade linjerna går hela natten. De ikoniska rödfärgade tvåvåningsbussarna är också ett smidigt sätt att ta sig runt i staden.

På Londons gator kan du enkelt vinka in de svartfärgade taxibilarna dygnet runt och du behöver inte leta länge för att hitta en ledig bil inne i city. Staden är även mycket gåvänlig och du upplever stadens olika delar och arkitektoniska stilar bäst till fots. Det finns annars bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar om du vill upptäcka Englands huvudstad på cykel.


Kan man flyga till London utan pass eller visum?

För att flyga till London behöver du, förutom dina resehandlingar, ett giltigt pass alternativt ett nationellt id-kort. Du behöver alltså inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass under resan. Som europeisk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för att resa till England. För att resa mellan olika EU-länder behöver du som EU-medborgare inte uppvisa pass utan endast giltigt nationellt id-kort. Det finns än så länge inte några förändringar i passbestämmelserna trots att Storbritannien drar sig ur EU-samarbetet. Du ska dock alltid kolla på ambassadens hemsida på nätet innan du reser då visumrestriktioner och passbestämmelser alltid kan komma att förändras. På hemsidan kan du få de senaste uppdateringarna angående vilka dokument du behöver har med dig under din flygresa till London.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till London


Tips och råd om London

Intresserad av sevärdheter i London?

Missa inte sevärdheter som Big Ben, Westminster Abbey, Tower of London, British Museum och London Eye.

Vad ska jag packa för min resa?

Bekväma skor för promenader och ett paraply då staden är känd för att vara regnig.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Storbritannien har ett välutbyggt mobilnätverk där du kan använda ditt internationella SIM-kort, men detta kan medföra dyra kostnader. Ett lokalt SIM-kort är därför att föredra.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i London?

Standarden är att dricksa mellan 10 och 15 procent när du äter ute, men många restauranger inkluderar redan en serviceavgift i totalsumman.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass