Hitta billiga flyg till London från 289 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till London

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för London

Bästa priset för enkelresa

289 kr

Bästa priset för tur- och returresa

411 kr

Snabbast flygtid

1t 55m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till London från Sverige under de senaste 72 timmarna är 289 kr (Stockholm Arlanda till London-Stansted).
Det bästa priset för tur- och returflyg till London från Sverige under de senaste 72 timmarna är 411 kr (Göteborg Landvetter till London-Stansted).
Det snabbaste flyget till London från Sverige tar 1t 55m (Göteborg Landvetter till London-Stansted).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från London, inklusive Scandinavian Airlines, Vueling och Norwegian.

Trender för flygresor till London

Utforska inblicksdata för ditt flyg till London och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till London?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till London från Sverige med priser runt 845 kr. Om du inte vill besöka London i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 078 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till London?

Det bästa priset som hittats på momondo till London var 372 kr/per person från Örebro, vilket är 75 % billigare än genomsnittspriset för flyg till London. För att hitta det billigaste priset till London från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till London?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till London är en måndag. Resenärer som väljer att resa till London på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 263 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 606 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till London.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till London?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till London är på morgonen. Flyg från Sverige till London kan då kosta så lite som 1 431 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 576 kr. Flyg till London från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till London?

Flygtider från Sverige till London varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på London Heathrow (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 25m. En annan populär rutt från Sverige till London är att flyga från Göteborg Landvetter till London Heathrow, vilket i runda slängar tar 2t 05m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till London?

Den bästa tiden att boka ett flyg till London från Sverige är 56 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 629 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i London

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i London från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
London-Stansted flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL London

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till London-Stansted flygplats (STN)

Vanligtvis är flyg till London från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till London-Stansted, vilket i genomsnitt kostar 951 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LONDON TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till London kostar i genomsnitt bara 1 112 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONDON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli49% dyrareDet kostar omkring 2 501 kr för flyg till London från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONDON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember235% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till London från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till London

När är det billigast att boka resor till London?

Om du bokar din resa ungefär 50 dagar innan avgång hittar du billiga flyg till London med avresa under januari och november. Det är alltså bättre att planera i tid än att boka i sista minuten, men ta en titt på momondos priskalender online för att jämföra priser på flygstolar. Passa även på att jämföra paketresor med hotell och flygbiljetter till London för att hitta ett billigt pris. Kom ihåg att hålla utkik efter Black Friday ​​i november, där du kan hitta bra priser … När är Black Friday?

Finns det en alternativ flygplats i närheten av London?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av London. Om du planerar att flyga till London, överväg då även att boka flyg till London Heathrow flygplats(23 km från stadskärnan i London), London Gatwick flygplats(38 km från stadskärnan i London), London Luton flygplats(45 km från stadskärnan i London), London-Stansted flygplats(50 km från stadskärnan i London) eller London Southend flygplats(57 km från stadskärnan i London).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till London?

London-Stansted flygplats har ett genomsnittspris på 1 269 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker London. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

Går det några flyg till Kensington och Chelsea?

Ja, om du flyger till London Gatwick i London som är den närmsta flygplatsen i förhållande till Kensington och Chelsea (38,7 km bort).

Vilken flygplats ligger närmst London Victoria Station?

Med ett avstånd på 37,7 km är flygplatsen London Gatwick i London den som ligger närmst London Victoria Station.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till London?

Priserna för flyg till London uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till London?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till London är 17 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till London?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till London.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till London?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din London-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till London

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till London
Ryanair
2 okt.
GOT15:55Göteborg Landvetter
2t 00m
STN22:55London-Stansted
15 okt.
STN03:10London-Stansted
1t 50m
GOT05:00Göteborg Landvetter
Ryanair
18 nov.
ARN16:35Stockholm Arlanda
2t 30m
STN00:05London-Stansted
25 nov.
STN12:45London-Stansted
2t 25m
ARN15:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 okt.
GOT06:10Göteborg Landvetter
2t 00m
STN13:10London-Stansted
7 okt.
STN16:00London-Stansted
1t 50m
GOT17:50Göteborg Landvetter
Ryanair
1 dec.
ARN17:20Stockholm Arlanda
2t 30m
STN00:50London-Stansted
4 dec.
STN04:45London-Stansted
2t 25m
ARN07:10Stockholm Arlanda
Ryanair
13 okt.
GOT04:10Göteborg Landvetter
2t 00m
STN11:10London-Stansted
15 okt.
STN03:10London-Stansted
1t 50m
GOT05:00Göteborg Landvetter
Ryanair
19 nov.
GOT16:55Göteborg Landvetter
1t 55m
STN23:50London-Stansted
20 nov.
STN02:20London-Stansted
1t 50m
GOT04:10Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till London

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till London, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian, Ryanair och Wizz Air
Ryanair
17 okt.
ARN05:20Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
STN22:05London-Stansted
Wizz Air
11 okt.
GOT12:05Göteborg Landvetter
16t 45m
1 stopp
LTN09:50London Luton
Norwegian
5 dec.
ARN02:00Stockholm Arlanda
2t 35m
LGW09:35London Gatwick

Andra kabinklasser för flyg till London

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till London

Vilka bolag flyger till London?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till London

Vilka bolag flyger till London?

Flyg med SWISS till London

SWISS flyger till London omkring 52 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med SWISS, men priser så låga som 1 283 kr har hittats för Stockholm Arlanda till London. SWISS har fått ett betyg på 8,0/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Brussels Airlines till London

Brussels Airlines flyger vanligtvis till London 47 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till London från Newark Liberty Intl . Brussels Airlines (betyg: 7,6, 83 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från London. Det bästa biljettpriset för Brussels Airlines som hittats på momondo till London var från Stockholm-Bromma (1 179 kr tur och retur).


Så tar du dig till centrala London från flygplatsen

Med sex olika flygplatser som servar staden finns det mängder av alternativ för att hitta billiga flyg till London. Heathrow är den största flygplatsen och, sett till internationella passagerare, även världens tredje största flygplats. Många billiga flyg till London landar på flygplatserna Stanstead och Gatwick.


Populära flygresor till London

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till London som hittats av användare
Flyg från Stockholm till London
Snabbaste flygtid2t 25m
Billigaste pris356 kr
Flyg från Göteborg till London
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris378 kr
Flyg från Köpenhamn till London
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris700 kr
Flyg från Linköping till London
Snabbaste flygtid3t 55m
Billigaste pris2 512 kr
Flyg från Malmö till London
Snabbaste flygtid5t 20m
Billigaste pris945 kr
Flyg från Paris till London
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris1 868 kr
Flyg från Norrköping till London
Snabbaste flygtid8t 15m
Billigaste pris7 982 kr
Flyg från Luleå till London
Snabbaste flygtid7t 30m
Billigaste pris1 690 kr
Flyg från San Francisco till London
Snabbaste flygtid10t 25m
Billigaste pris13 162 kr
Flyg från Jönköping till London
Snabbaste flygtid9t 40m
Billigaste pris9 949 kr

Så tar du dig runt i London

London är en enkel stad att ta sig runt i med många smidiga alternativ inom kollektivtrafiken. Bland annat finns tunnelbanesystemet, även kallat The Tube, som går från fem på morgonen fram till midnatt medan de mest trafikerade linjerna går hela natten. De ikoniska rödfärgade tvåvåningsbussarna är också ett smidigt sätt att ta sig runt i staden.

På Londons gator kan du enkelt vinka in de svartfärgade taxibilarna dygnet runt och du behöver inte leta länge för att hitta en ledig bil inne i city. Staden är även mycket gåvänlig och du upplever stadens olika delar och arkitektoniska stilar bäst till fots. Det finns annars bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar om du vill upptäcka Englands huvudstad på cykel.


Visumkrav för att besöka London

För att flyga till London behöver du, förutom dina resehandlingar, ett giltigt pass alternativt ett nationellt id-kort. Du behöver alltså inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass under resan. Som europeisk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för att resa till England. För att resa mellan olika EU-länder behöver du som EU-medborgare inte uppvisa pass utan endast giltigt nationellt id-kort. Det finns än så länge inte några förändringar i passbestämmelserna trots att Storbritannien drar sig ur EU-samarbetet. Du ska dock alltid kolla på ambassadens hemsida på nätet innan du reser då visumrestriktioner och passbestämmelser alltid kan komma att förändras. På hemsidan kan du få de senaste uppdateringarna angående vilka dokument du behöver har med dig under din flygresa till London.


Börja planera din resa till London


De bästa sakerna att se och göra i London

Intresserad av sevärdheter i London?

Missa inte sevärdheter som Big Ben, Westminster Abbey, Tower of London, British Museum och London Eye.

Vad ska jag packa för min resa?

Bekväma skor för promenader och ett paraply då staden är känd för att vara regnig.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Storbritannien har ett välutbyggt mobilnätverk där du kan använda ditt internationella SIM-kort, men detta kan medföra dyra kostnader. Ett lokalt SIM-kort är därför att föredra.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i London?

Standarden är att dricksa mellan 10 och 15 procent när du äter ute, men många restauranger inkluderar redan en serviceavgift i totalsumman.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till London?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till London. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till London ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till London ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till London?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till London.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till London ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till London. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till London

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.