Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i London, England

Vill du hyra en bil billigt i London, England? Sök och jämför priser här!

London, England, Storbritannien
6 Mar — 13 Mar
London, England, Storbritannien
Wed 6/3
12:00
Wed 13/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i London

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i London

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i London?

De billigaste hyrbilarna i London hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 52 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i London är 121 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i London?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i London med 39 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i London?

För ett genomsnittspris på 351 kr/dag (och så lite som 106 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat 500 i London de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Fiesta i London för 295 kr/dag i genomsnitt (107 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i London, England

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i London, England
Ekonomi119 kr per dag
Kompakt122 kr per dag
Medelstor141 kr per dag
Stor SUV371 kr per dag
Mini118 kr per dag
Premium514 kr per dag
Lyx705 kr per dag
Kompakt SUV145 kr per dag
Medelstor SUV188 kr per dag
Standard-SUV208 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i London

Trafikregler i London

I London, och i resten av England, kör man på vänstra sidan av vägen och därför kommer din hyrbil att ha ratten på andra sidan av bilen än vad du är van vid. London är ingen enkel storstad att köra bil i och här samsas bilar, bussar och taxibilar om de smala gatorna. Ska du till den centrala delen av London rekommenderas det att du vet den exakta vägen hur du kommer dit och var du ska parkera.

Vad är hastighetsbegränsningen i London

I London mäter man i miles och inte kilometer. Inne i London får man köra 30 mph som är lite under 50 km/t. Det finns väldigt mycket bilar i London och därför är det bättre att köra sakta. Utanför London ligger hastighetsbegränsningen på 60 mph som är ungefär 100 km/t och på vanliga motorvägar får man köra 70 mph som är 113 km/t.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil i London?

Det finns inga krav på att du måste ha halvljuset på under dagtid när du kör bil i London. De flesta bilarna i London har halvljuset på eftersom man syns bättre i trafiken.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

Det är förbjudit att köra bil i London, och resten av England, om man är påverkad av alkohol. Promillegränsen ligger på 0,8 så du kan avnjuta en öl till maten men inget mer.

Parkering i London?

Det är svårt att hitta parkering i centrala London eftersom det är olagligt att parkera vid gatan från 08:30 till 18:30, måndag till lördag. Det finns en del parkeringshus och det kan ibland vara lättare att parkera lite utanför London och den ta tunnelbanan in till centrum.

Utflyktsmål i London

London är en världsmetropol när det kommer till kultur, en stad som bjuder på fantastiska historiska sevärdheter för hela familjen. Med en hyrbil kan du lätt uppleva London och resten av England. På 1 timme kan du vara i Brighton eller åka längre upp i landet till Bath, Liverpool eller Newcastle.


Erbjudanden på hyrbilar i London, England

Hitta rätt hyrbil för dig i London

Liten cars

274 kr - 622 kr

Alla biltyper

371 kr - 1 092 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i London, Storbritannien är 453 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i London, Storbritannien är februari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 274 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i London, Storbritannien är 660 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i London, Storbritannien är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 401 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i London, Storbritannien är 1 212 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i London, Storbritannien är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 519 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i London, Storbritannien är 679 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i London, Storbritannien är februari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 392 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i London, Storbritannien är 1 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i London, Storbritannien är januari. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 637 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i London, Storbritannien är 1 754 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i London, Storbritannien är maj. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 1 071 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 63% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

118 kr/dag

(17 Mar - 24 Mar)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

119 kr/dag

(17 Mar - 24 Mar)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

122 kr/dag

(17 Mar - 24 Mar)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i London

Alla större biluthyrningsfirmor i London, England

National

11 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,3

keddy by Europcar

39 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,5

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,5

Enterprise Rent-A-Car

24 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

9,0

Avis

11 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,8

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,2

Sixt

17 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,0

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

6,9

Budget

15 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,0

Alamo

10 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,4

Europcar

25 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

7,7

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,2

Bra att veta om hyrbilar i London

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i London.

Mest populära uthyrningsföretag

GREEN MOTION

Populära biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigaste hyrbilen

156 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Golf
Den mest populära biluthyrningsfirman i London som hittats på momondo den här månaden är GREEN MOTION . Andra toppval för biluthyrningsföretag är INTERRENT och DRIVALIA
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i London under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i London är 156 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 309 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i London under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Golf. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i London

Sevärdheter i närheten:

Wembley Stadion15,5 km
Eventim Apollo16,2 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km
Grosvenor Square Garden21,6 km

Sevärdheter i närheten:

Vauxhall Bridge37,0 km
Eventim Apollo37,4 km
Big Ben38,5 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km

Sevärdheter i närheten:

The O2 Arena45,5 km
St Paul's katedral47,2 km
Leicester Square48,6 km
St Martin-in-the-Fields48,7 km
Wigmore Hall