Biluthyrning i London, England

Vill du hyra en bil billigt i London, England? Sök och jämför priser här

London, ENG, Storbritannien
1 aug — 8 aug
Samma avlämingsplats
London, ENG, Storbritannien
sön 1/8
12:00
sön 8/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i London, England

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

83 kr - 323 kr

Alla biltyper

85 kr - 733 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i London, Storbritannien är 197 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i London, Storbritannien är februari. Då är priset 58 % lägre än andra tider på året och kostar bara 83 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 52 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i London av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i London, Storbritannien är 321 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i London, Storbritannien är maj. Då är priset 31 % lägre än andra tider på året och kostar bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i London av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i London, Storbritannien är 554 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i London, Storbritannien är juni. Då är priset 21 % lägre än andra tider på året och kostar bara 440 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i London av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i London, Storbritannien är 336 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i London, Storbritannien är januari. Då är priset 67 % lägre än andra tider på året och kostar bara 112 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i London av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i London, Storbritannien är 495 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i London, Storbritannien är november. Då är priset 56 % lägre än andra tider på året och kostar bara 218 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i London av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Easirent

232 kr per dag

12 aug - 19 aug
Citroen C2
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
GREEN MOTION

234 kr per dag

22 aug - 29 aug
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Easirent

242 kr per dag

12 aug - 19 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i London

Alla större biluthyrningsfirmor i London, England
14 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,4

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,4
13 platser
Översikt

Renlighet

5,8

Comfort

5,5

Övergripande

4,5

Upphämtning/avlämning

4,3

Valuta för pengarna

4,8
17 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,7
15 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,8

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

7,0
21 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,1

Övergripande

9,1

Upphämtning/avlämning

9,1

Valuta för pengarna

8,8
32 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

8,5
7 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
10 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,7

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Wembley Stadion15,5 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km
Berkeley Square21,9 km
Wigmore Hall21,9 km

Sevärdheter i närheten:

Hyde Park39,0 km
Trafalgar Square39,3 km
Berkeley Square39,3 km
St Martin-in-the-Fields39,4 km
Leicester Square39,5 km

Sevärdheter i närheten:

St Martin-in-the-Fields12,2 km
Trafalgar Square12,3 km
Leicester Square12,4 km
Berkeley Square13,5 km
Wigmore Hall13,7 km

Information om din resa till London

Letar du efter en billig hyrbil i London? Sök här!

Trafikregler i London

I London, och i resten av England, kör man på vänstra sidan av vägen och därför kommer din hyrbil att ha ratten på andra sidan av bilen än vad du är van vid. London är ingen enkel storstad att köra bil i och här samsas bilar, bussar och taxibilar om de smala gatorna. Ska du till den centrala delen av London rekommenderas det att du vet den exakta vägen hur du kommer dit och var du ska parkera.

Vad är hastighetsbegränsningen i London

I London mäter man i miles och inte kilometer. Inne i London får man köra 30 mph som är lite under 50 km/t. Det finns väldigt mycket bilar i London och därför är det bättre att köra sakta. Utanför London ligger hastighetsbegränsningen på 60 mph som är ungefär 100 km/t och på vanliga motorvägar får man köra 70 mph som är 113 km/t.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil i London?

Det finns inga krav på att du måste ha halvljuset på under dagtid när du kör bil i London. De flesta bilarna i London har halvljuset på eftersom man syns bättre i trafiken.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

Det är förbjudit att köra bil i London, och resten av England, om man är påverkad av alkohol. Promillegränsen ligger på 0,8 så du kan avnjuta en öl till maten men inget mer.

Parkering i London?

Det är svårt att hitta parkering i centrala London eftersom det är olagligt att parkera vid gatan från 08:30 till 18:30, måndag till lördag. Det finns en del parkeringshus och det kan ibland vara lättare att parkera lite utanför London och den ta tunnelbanan in till centrum.

Utflyktsmål i London

London är en världsmetropol när det kommer till kultur, en stad som bjuder på fantastiska historiska sevärdheter för hela familjen. Med en hyrbil kan du lätt uppleva London och resten av England. På 1 timme kan du vara i Brighton eller åka längre upp i landet till Bath, Liverpool eller Newcastle.


Avstånd till populära hotell från London, England

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån London Heathrow flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i London

599 användare har letat efter hyrbilar i London med momondo i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i London för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz, Budget, och Enterprise är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i London. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i London som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i London, England i augusti?

För en weekend i augusti ligger de bästa erbjudandena i London från 159 kr till cirka 473 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 76 kr, och genomsnittspriset är 171 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i London, ENG?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i London. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i London när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i London under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i London i augusti månad. I genomsnitt får London en nederbörd på 60 mm och temperaturen ligger kring 14 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i London kommer i genomsnitt kosta dig 242 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har keddy by Europcar i London?

keddy by Europcar har 32 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 250 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i London, ENG?

Hastighetsgränsen i London är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till London är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 115 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i London, Storbritannien i juli?

Under juli är medeltemperaturen i London 17 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i London.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i London är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i London representativt för resten av England?

Resenärer som vill ta en roadtrip från London omkring i England eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 17 °C och en eventuell nederbörd på 46,4 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Storbritannien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Edinburgh, Manchester och Birmingham i Storbritannien

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i England

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Birmingham, Brighton och Bristol inom England

Börja planera din resa till London