Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i London, England

Vill du hyra en bil billigt i London, England? Sök och jämför priser här!

London, England, Storbritannien
26 mar — 2 apr
London, England, Storbritannien
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i London

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i London

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i London?

De billigaste hyrbilarna i London hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 53 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i London är 122 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i London?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i London med 39 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i London?

För ett genomsnittspris på 360 kr/dag (och så lite som 107 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat 500 i London de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Fiesta i London för 289 kr/dag i genomsnitt (108 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i London, England

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i London, England
Ekonomi189 kr per dag
Kompakt202 kr per dag
Medelstor197 kr per dag
Mini180 kr per dag
Premium510 kr per dag
Kompakt SUV254 kr per dag
Leverantörens val281 kr per dag
Medelstor SUV287 kr per dag
Standard-SUV444 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i London

Trafikregler i London

I London, och i resten av England, kör man på vänstra sidan av vägen och därför kommer din hyrbil att ha ratten på andra sidan av bilen än vad du är van vid. London är ingen enkel storstad att köra bil i och här samsas bilar, bussar och taxibilar om de smala gatorna. Ska du till den centrala delen av London rekommenderas det att du vet den exakta vägen hur du kommer dit och var du ska parkera.

Vad är hastighetsbegränsningen i London

I London mäter man i miles och inte kilometer. Inne i London får man köra 30 mph som är lite under 50 km/t. Det finns väldigt mycket bilar i London och därför är det bättre att köra sakta. Utanför London ligger hastighetsbegränsningen på 60 mph som är ungefär 100 km/t och på vanliga motorvägar får man köra 70 mph som är 113 km/t.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil i London?

Det finns inga krav på att du måste ha halvljuset på under dagtid när du kör bil i London. De flesta bilarna i London har halvljuset på eftersom man syns bättre i trafiken.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

Det är förbjudit att köra bil i London, och resten av England, om man är påverkad av alkohol. Promillegränsen ligger på 0,8 så du kan avnjuta en öl till maten men inget mer.

Parkering i London?

Det är svårt att hitta parkering i centrala London eftersom det är olagligt att parkera vid gatan från 08:30 till 18:30, måndag till lördag. Det finns en del parkeringshus och det kan ibland vara lättare att parkera lite utanför London och den ta tunnelbanan in till centrum.

Utflyktsmål i London

London är en världsmetropol när det kommer till kultur, en stad som bjuder på fantastiska historiska sevärdheter för hela familjen. Med en hyrbil kan du lätt uppleva London och resten av England. På 1 timme kan du vara i Brighton eller åka längre upp i landet till Bath, Liverpool eller Newcastle.


Erbjudanden på hyrbilar i London, England

Hitta rätt hyrbil för dig i London

Liten bilar

284 kr - 586 kr

Alla biltyper

375 kr - 1 080 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i London, Storbritannien är 447 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i London, Storbritannien är oktober. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 284 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i London, Storbritannien är 660 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i London, Storbritannien är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 380 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i London, Storbritannien är 1 191 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i London, Storbritannien är november. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 524 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor bil i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i London, Storbritannien är 672 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i London, Storbritannien är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 313 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i London som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i London, Storbritannien är 1 380 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i London, Storbritannien är januari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 644 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i London, Storbritannien är 1 530 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i London, Storbritannien är maj. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 1 027 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i London. Genomsnittspriset för en hyrbil i London kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

180 kr/dag

(27 apr - 9 maj)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

189 kr/dag

(27 apr - 9 maj)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

202 kr/dag

(27 apr - 9 maj)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i London

Alla större biluthyrningsfirmor i London, England

National

11 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,3

keddy by Europcar

39 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,5

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,5

Enterprise Rent-A-Car

24 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

9,0

Avis

11 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,8

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,9

Bäst

7,2

Alamo

10 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,4

Sixt

17 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,0

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

6,9

Budget

15 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,1

Europcar

25 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

7,7

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,2

Bra att veta om hyrbilar i London

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i London.

Mest populära uthyrningsföretag

DRIVALIA

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

153 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i London som hittats på momondo den här månaden är DRIVALIA . Andra toppval för biluthyrningsföretag är INTERRENT och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i London under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i London är 153 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 332 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i London under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Hyundai i10 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i London

Sevärdheter i närheten:

Wembley Stadion15,5 km
Eventim Apollo16,2 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km
Grosvenor Square Garden21,6 km

Sevärdheter i närheten:

Vauxhall Bridge37,0 km
Eventim Apollo37,4 km
Big Ben38,5 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km

Sevärdheter i närheten:

The O2 Arena45,5 km
St Paul's katedral47,2 km
Leicester Square48,6 km
St Martin-in-the-Fields48,7 km
Wigmore Hall48,7 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i London

Nedan visas de mest populära hotellen i London
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

0,6 km från stadskärnan

Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel

372 The Strand, London, United Kingdom

1,3 km från stadskärnan

Tower Suites by Blue Orchid

Tower Suites by Blue Orchid

100 Minories, London, United Kingdom

3,7 km från stadskärnan

Zedwell Piccadilly Circus

Zedwell Piccadilly Circus

Great Windmill Street, London, United Kingdom

1,3 km från stadskärnan

citizenM Tower of London

citizenM Tower of London

40 Trinity Square, London, United Kingdom

3,6 km från stadskärnan

The Royal Horseguards

The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, United Kingdom

0,8 km från stadskärnan

London Marriott Hotel Regents Park

London Marriott Hotel Regents Park

128 King Henry's Road, London, United Kingdom

5,7 km från stadskärnan

The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London, United Kingdom

3,6 km från stadskärnan

Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London, United Kingdom

3,7 km från stadskärnan

Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London, United Kingdom

0,9 km från stadskärnan

Book A Bed Hostels

Book A Bed Hostels

86 Tanner's Hill, London, United Kingdom

7,4 km från stadskärnan

Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

1-8 Russell Square, London, United Kingdom

2,6 km från stadskärnan

Leonardo Royal London Tower Bridge

Leonardo Royal London Tower Bridge

45 Prescot Street, London, United Kingdom

4,0 km från stadskärnan

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London, United Kingdom

4,6 km från stadskärnan

Hilton London Heathrow Airport

Hilton London Heathrow Airport

Terminal 4 Heathrow Airport, London, United Kingdom

22,3 km från stadskärnan

The Clermont London, Victoria

The Clermont London, Victoria

101 Buckingham Palace Road, London, United Kingdom

1,4 km från stadskärnan

Novotel London Canary Wharf

Novotel London Canary Wharf

40 Marsh Wall, London, United Kingdom

7,1 km från stadskärnan

Montcalm Royal London House - City Of London

Montcalm Royal London House - City Of London

22-25 Finsbury Square, London, United Kingdom

3,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i London – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i London och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i London, England i april?

För en weekend i april ligger de bästa erbjudandena i London från 400 kr till cirka 548 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 139 kr, och genomsnittspriset är 452 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i London, England?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i London. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i London när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i London under april månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i London i april månad. I genomsnitt får London en nederbörd på 50 mm och temperaturen ligger kring 12 °C under april. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i London kommer i genomsnitt kosta dig 250 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i London, England?

Hastighetsgränsen i London är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till London är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 115 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Honda CR-V i London?

Hur är vädret i London, Storbritannien i mars?

Under mars är medeltemperaturen i London 7 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i London.

Är vädret i London representativt för resten av England?

Resenärer som vill ta en roadtrip från London omkring i England eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 7 °C och en eventuell nederbörd på 42,3 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i London?

Priserna för bilar i London uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i London?

Från och med mars 2024 finns det 341 bolag att välja mellan för bilar i London.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i London?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive London. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i London?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i London. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i London?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i London eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i London?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i London. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i London med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för London och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i London på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i London med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i London som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i London med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i London med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i London på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till London

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i London


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners