Biluthyrning i Köpenhamn, Danmark

Vill du hyra en bil billigt i Köpenhamn, Danmark? Sök och jämför priser här

Köpenhamn, Danmark
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Köpenhamn, Danmark
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Köpenhamn, Danmark

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

139 kr - 565 kr

Alla biltyper

211 kr - 966 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Köpenhamn, Danmark är 237 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Köpenhamn, Danmark är oktober. Då är priset 42 % lägre än andra tider på året och kostar bara 139 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 52 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Köpenhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Köpenhamn kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Köpenhamn av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Köpenhamn, Danmark är 383 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Köpenhamn, Danmark är maj. Då är priset 45 % lägre än andra tider på året och kostar bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Köpenhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Köpenhamn kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Köpenhamn av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Köpenhamn, Danmark är 641 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Köpenhamn, Danmark är januari. Då är priset 40 % lägre än andra tider på året och kostar bara 387 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Köpenhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Köpenhamn kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Köpenhamn av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Köpenhamn, Danmark är 348 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Köpenhamn, Danmark är januari. Då är priset 60 % lägre än andra tider på året och kostar bara 140 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Köpenhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Köpenhamn kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Köpenhamn av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Köpenhamn, Danmark är 832 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Köpenhamn, Danmark är mars. Då är priset 68 % lägre än andra tider på året och kostar bara 268 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Köpenhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Köpenhamn kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Köpenhamn av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Enterprise

146 kr per dag

16 aug - 30 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Enterprise

173 kr per dag

16 aug - 30 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Sixt

180 kr per dag

15 aug - 29 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Köpenhamn

Alla större biluthyrningsfirmor i Köpenhamn, Danmark
3 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,7

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

8,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,9

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

7,7
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

7,3
2 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

7,2

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
4 platser

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Oksnehallen8,3 km

Sevärdheter i närheten:

Oksnehallen139,3 km

Sevärdheter i närheten:

Oksnehallen154,3 km

Information om din resa till Köpenhamn

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Köpenhamn?

Föra att hyra bil i Köpenhamn ska du ha fyllt 21 år då detta är åldersgränsen för hyrbil i Danmark. Du måste också ha haft ditt körkort i minst ett år för att tillåtas hyra bil i Köpenhamn. För unga förare år tillkommer för det mesta en extra kostnad per dag, så det kan vara svårt att hyra bil billigt om du är under 25. Det är även vanligt att biluthyrningarna har en övre åldersgräns på 80 år, men detta är inte någon regel. Jämför priser på hyrbilar hos momondo för att hitta ett billigt alternativ för din resa. Tänk på att sökresultatens priser inte tar hänsyn till eventuella extra avgifter för unga förare. Om du vill ha extra utrustning i hyrbilen, som barnstol eller GPS, ska du lägga till detta redan när du bokar hyrbilen för att få det så billigt som möjligt.

Viktigt att veta om trafikregler i Köpenhamn

Trafikregler i Köpenhamn och resten av Danmark är ungefär desamma som i Sverige. Generellt sätt är trafiken lugn och vägnätet är i bra skick. Inne i Köpenhamn kan det uppstå bilköer vid rusningstiden men annars är det relativt lätt att ta sig fram. Det finns inga vägavgifter i Köpenhamn. Något du ska vara uppmärksam på är att det är förbjudet att använda mobilen när du kör bil, men det går bra att tala i telefon om du använder handsfree. Hastighetsbegränsningen ligger på 110 kilometer i timmen på motorvägar och 50 kilometer i timmen i tätorter.

Parkering

I centrala Köpenhamn kan du både parkera i parkeringshus samt på gatan. I regel är det dyrare att parkera ju närmare centrum du ställer bilen. Det finns fyra olika parkeringszoner i staden för gatuparkering. Som mest kan det kosta drygt 32 DKK (ca. 45 SEK) per timme under rusningstid och som lägst cirka 11 DKK (ca. 15 SEK) per timme. Det är dock gratis att parkera under söndagar och helgdagar. Om du vill parkera bilen en längre period kan det vara en god idé att välja ett parkeringshus utanför centrum för att få ett så billigt pris som möjligt.

Utflyktsmål i och omkring Köpenhamn

Om du hyr bil under vistelsen i Köpenhamn kan du enkelt ta dig till platser i stadens omgivningar. Bland annat kan du besöka det kända konstmuseet Louisiana som ligger 35 kilometer norr om Köpenhamn. Du kan även köra över Öresundsbron för en dagstripp till svenska Malmö. Det är också populärt att resa till Helsingör och se stadens slott som inspirerade Shakespeares pjäs Hamlet.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att kunna hyra bil i Köpenhamn är det obligatoriskt att ha försäkringar som täcker skador på andra bilar och personer vid kollision samt försäkringar som täcker skador på hyrbilen vid eldsvåda. Dessa försäkringar ingår nästan alltid i biluthyrningarnas erbjudanden. Det är vanligt att hyrbilsfirmorna har erbjudanden gällande tilläggsförsäkringar som täcker skador på hyrbilen vid stöld och kollision. Innan du köper till dessa ska du kolla om din hemförsäkring redan täcker dessa eventualiteter eller om du automatiskt är försäkrad för detta när du bokar hyrbilar med ditt kreditkort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Köpenhamn, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det går alldeles utmärkt att använda ditt svenska körkort i Köpenhamn och du behöver inte skaffa ett internationellt körkort. Via transportstyrelsen kan du annars ta reda på var i världen du behöver ett internationellt körkort som översättning av ditt nationella körkort.

Var i Köpenhamn kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som passar för din vistelse i Köpenhamn. Många biluthyrningar erbjuder hämtning och lämning av hyrbilen på olika platser. Filtrera helt enkelt din sökning efter var du vill hämta och lämna bilen för att sålla bland erbjudandena och hyra en billig bil som passar för din resa. Bland annat kan du hämta upp hyrbilar på flygplatsen Kastrup i Köpenhamn men lämna tillbaka den på en hyrfirma i Sverige om du ska bila över Öresundsbron tillbaka till Sverige. Genom att jämföra priser på momondo kan du hitta en hyrbil med billig kilometerkostnad eller fria mil.

Priser kontrollerade 12/10/2018


Avstånd till populära hotell från Köpenhamn, Danmark

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Köpenhamn Kastrup flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Köpenhamn

Hittills i juli har det gjorts 252 sökningar på momondo efter hyrbilar i Köpenhamn.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Köpenhamn för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz, Enterprise och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Köpenhamn till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Köpenhamn. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Köpenhamn, Danmark i augusti?

En hyrbil för en weekend i Köpenhamn i augusti kostar kring 550 kr, med billiga erbjudanden från 114 kr. För en veckas biluthyrning, Köpenhamn priser i augusti är i genomsnitt 115 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 90 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Köpenhamn har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Köpenhamn hos Europcar, som har 2 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 114 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Köpenhamn från Europcar ligger på 355 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Köpenhamn, Danmark?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Köpenhamn. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Köpenhamn när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Köpenhamn under augusti månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Köpenhamn under augusti månad. Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i augusti innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Köpenhamn kommer i genomsnitt kosta dig 372 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Köpenhamn?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Köpenhamn, Danmark. Med 3 uthyrningskontor i Köpenhamn, Danmark hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 245 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i Köpenhamn, Danmark?

Resenärer som hyr bil i Köpenhamn bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Köpenhamn ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Köpenhamn, Danmark i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Köpenhamn 16 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Köpenhamn.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Vädret i Köpenhamn under juli kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Köpenhamn. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Köpenhamn tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Ford Fiesta och Ford Ka.

Är vädret i Köpenhamn representativt för resten av Huvudstadsregionen?

Den som vill hyra en bil i Köpenhamn för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Huvudstadsregionen under juli månad vanligtvis ligger runt 16 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyra bil i andra städer i Danmark

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Billund, Kastrup och Århus i Danmark

Hyrbilar på flygplatser i Köpenhamn

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Köpenhamn

Börja planera din resa till Köpenhamn