Hyrbil Serbien Belgrad

Hitta billig biluthyrning i Belgrad

Vill du hyra en bil billigt i Belgrad? Sök och jämför priser här

fre 7/8
12:00
lör 8/8
12:00
Jämför momondo med |

När är det billigast att hyra en bil i Belgrad?

Alla
35 kr - 356 kr
Ekonomi
35 kr - 192 kr

I november månad är det billigast att hyra en bil i Belgrad. Priset ligger då 60% lägre än under resten av året, på bara 35 kr per dag. Den dyraste månaden är augusti. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i februari. Priset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Leverantörer av hyrbilar i Belgrad

Alla större biluthyrningsfirmor i Belgrad

Tillbaka till alla leverantörer

avis

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5,6

Betyg baserat på 48 recensioner

Visa alla 2 platser

enterprise

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10,0

Betyg baserat på 2 recensioner

Visa alla 2 platser

greenmotion

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10,0

Betyg baserat på 1 recensioner

Visa alla 2 platser

autonom

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9,6

Betyg baserat på 1 recensioner

Visa alla 2 platser

europcar

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8,2

Betyg baserat på 5 recensioner

Visa alla 6 platser

hertz

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,8

Betyg baserat på 14 recensioner

Visa alla 2 platser

budget

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,0

Betyg baserat på 7 recensioner

Visa alla 2 platser

sixtrentacar

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6,7

Betyg baserat på 4 recensioner

Visa alla 7 platser

Information om din resa till Belgrad

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Belgrad?

Den åldersgräns som gäller för att hyra bil i Belgrad varierar från hyrbilsföretag till hyrbilsföretag, men det finns oftast en 21-årsgräns, och i vissa fall krav på att du ska ha haft ditt körkort i mer än två år.

Viktigt att veta om trafikregler i Belgrad

I Belgrad och resten av landet kör man precis som i Sverige på höger sida. Halvljus ska vara på precis som här hemma. Det är även förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon och det är krav på säkerhetsbälten. Hastigheten inne i staden varierar beroende på vilken del du kör i, men ligger oftast på 60 km/h och nedåt. Det finns inga vägavgifter inne i Belgrad, men om du ska ut och köra i övriga landet så förekommer det avgifter på vissa av motorvägarna. Det går bara att betala dessa antingen kontant eller med kort.

Parkering

I Belgrad kan du parkera i ett av stadens parkeringsgarage. Detta kan vara en bra lösning om du stannar lite längre i staden och kostnaden ligger runt 75 RSD (6,7 SEK) den första timmen och därefter 90 RSD (8,1 SEK) per kommande timmar. Om du väljer att parkera på gatan är parkeringsplatserna uppdelade i tre zoner vilka alla har en maxtid gällande hur länge du får stå parkerad. I den röda zonen får du stå max en timme och det kostar 56 RSD (5 SEK), i den gula får du stå i 120 minuter till en kostnad av 48 RSD (4,3 SEK) per timme och i den gröna kan du stå parkerad i 180 minuter till en kostnad av 41 RSD (3,7 SEK) per timme. Betalningen för dessa zoner gäller mellan 7-21 t, måndag till fredag och resterande tider, mellan 21-7 t är parkering gratis. På lördag betalar du mellan7-14 t. Du kan betala med parkeringsbiljetter från kiosker, parkeringsautomat eller med mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Belgrad

Mindre än en timmes körning från Belgrad ligger staden Novi Sad som är landets andra största stad. Hit tar du dig enkelt med hyrbil i Belgrad för att besöka stadens imponerande fästning Petrovaradin. Häpna över den imponerande byggnaden med hundratals år på nacken och dess intressanta historia innan du vandrar vidare ut i staden för att upptäcka dess klassiska serbiska och ungerska arkitektur. Upptäck stadens många restauranger och barer innan du kör vidare till den närliggande orten Sremski Karlovci. Denna by är full av vindlande smågator, pittoreska hus och charmiga kyrkor. Att hyra bil i Belgrad gör att du även kan fly storstadslivet och ta dig till Obedska-dammen, trankilt belägen i världens äldsta naturreservat och hem till 200 olika sorters fåglar.

Vilka försäkringar ska man ha?

Om du bestämmer dig för att hyra bil i Belgrad erbjuder de flesta uthyrningsföretag sina egna tillägg då det kommer till försäkringar, så det kan vara en bra idé att ha funderat över redan innan vad du vill ha. Självriskeliminering täcker till exempel självrisken om bilen skulle ta skada.

Kan man använda sitt svenska körkort i Belgrad, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det rekommenderas att man införskaffar ett internationellt körkort för körning i Belgrad och resten av Serbien. Du bör dessutom ha en officiell engelsk översättning av ditt svenska körkort med dig.

Var i Belgrad kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Om du föredrar att hitta biluthyrning i Belgrad och stadens centrala delar finns många stora internationella uthyrningskontor belägna inne i staden. Om du däremot flyger in till stadens flygplats, Belgrad-Nikola Tesla, BEG, kan du ta dig till antingen terminal 2 för internationella ankomster, eller bottenvåningen av terminal 1. Här hittar du företag som AUTO rent, Budget, Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Thrifty. Om det är smidigare för dig att lämna tillbaka bilen på ett annat kontor då du är klar med den är det oftast lätt gjort och du kan till och med filtrera efter detta alternativ redan när du söker efter din bil på momondo. (Information kontrollerad: 12/06/2019).

Avstånd till populära hotell från Belgrad Nikola Tesla flygplats

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Belgrad Nikola Teslas biluthyrningsdisk

Hotel Moskva

Terazije 20

11.9 km från flygplats

Hyatt Regency Belgrade

Milentija Popovica 5

10.0 km från flygplats

Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade

Bulevar kralja Aleksandra 69

13.0 km från flygplats

Lifedesign Hotel

Balkanska 18

11.9 km från flygplats

Villa Mystique

Vajara Djoke Jovanovica 16

11.6 km från flygplats

Belgrade City Hotel

Savski trg 7

11.7 km från flygplats

Hilton Belgrade

Kralja Milana 35

12.5 km från flygplats

Mama Shelter Belgrade

Kneza Mihaila 54A Belgrade

11.4 km från flygplats

Mercure Belgrade Excelsior

Kneza Milosa 5

12.4 km från flygplats

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade

Vojvode Misica Boulevard 15

11.2 km från flygplats

Falkensteiner Hotel Belgrade

Bulevar Mihaila Pupina 10K

8.5 km från flygplats

Holiday Inn Express Belgrade - City

23, Ulica Ruzveltova

13.6 km från flygplats

Adresa Suites

Bulevar Mihajla Pupina 10z/IV

8.7 km från flygplats

Veneti Nine Rooms

11 Šafarikova

12.4 km från flygplats

Crowne Plaza Belgrade

Vladimira Popovica 10

9.9 km från flygplats

Hotel Rex

Sarajevska 37

11.6 km från flygplats

Holiday Inn Belgrade

Spanskih Boraca 74

8.2 km från flygplats

Five Points Square City Center

Trg Republike 3 / V

11.9 km från flygplats

Biluthyrning i Belgrad

Hittills i augusti har det gjorts 167 sökningar på momondo efter hyrbilar i Belgrad.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Belgrad för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, National, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Belgrad. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Belgrad som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Belgrad i september?

För september i Belgrad, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 581 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 581 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Belgrad i september hittade ett genomsnittspris på 187 kr - men priser så låga som 49 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Belgrad har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har INTERRENT de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 143 kr per dag för hyrbilar i Belgrad. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Belgrad är 48 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Belgrad?

Varje biluthyrningsföretag i Belgrad har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Belgrad är Enterprise, National och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Belgrad under september månad?

Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd kring 50 mm i september gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Belgrad. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under september månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Belgrad. Att hyra en Standard i Belgrad kommer i genomsnitt kosta dig 562 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Sixt i Belgrad?

Sixt är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Belgrad. Med 7 uthyrningskontor i Belgrad kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 187 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Belgrad?

Resenärer som hyr bil i Belgrad bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Belgrad ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Hyra bil i andra städer i Serbien

Planera din resa till Belgrad

Hyrbil Serbien Belgrad
 • Midnatt
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnatt
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00