Hyrbilar i Belgrad, Central Serbia

Vill du hyra en bil billigt i Belgrad, Central Serbia? Sök och jämför priser här!

Belgrad, Serbien
9 jun — 16 jun
Samma avlämingsplats
Belgrad, Serbien
fre 9/6
12:00
fre 16/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Belgrad

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Belgrad

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Belgrad?

De billigaste hyrbilarna i Belgrad hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 60 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Belgrad är 178 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Belgrad?

Cube Rent a Car har flest uthyrningskontor i Belgrad med 10 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Belgrad?

När du hyr en bil i Belgrad väljer de flesta av våra användare modellen Volkswagen Polo för 229 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Citroen C3 för ett genomsnittspris på 252 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Belgrad för så lite som 61 kr/dag och modellen Citroen C3 för så lite som 72 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Belgrad, Central Serbia

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Belgrad, Central Serbia
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

94 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Opel Corsa
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

94 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Smart Fortwo
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

96 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

96 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

392 kr/dag

(23 aug - 30 aug)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

432 kr/dag

(23 aug - 30 aug)
Mini Hatch
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

461 kr/dag

(23 aug - 30 aug)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

480 kr/dag

(12 aug - 25 aug)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

540 kr/dag

(23 aug - 30 aug)
Volkswagen Golf

Viktig information om hyrbilar i Belgrad

Den åldersgräns som gäller för att hyra bil i Belgrad varierar från hyrbilsföretag till hyrbilsföretag, men det finns oftast en 21-årsgräns, och i vissa fall krav på att du ska ha haft ditt körkort i mer än två år.

I Belgrad och resten av landet kör man precis som i Sverige på höger sida. Halvljus ska vara på precis som här hemma. Det är även förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon och det är krav på säkerhetsbälten. Hastigheten inne i staden varierar beroende på vilken del du kör i, men ligger oftast på 60 km/h och nedåt. Det finns inga vägavgifter inne i Belgrad, men om du ska ut och köra i övriga landet så förekommer det avgifter på vissa av motorvägarna. Det går bara att betala dessa antingen kontant eller med kort.

I Belgrad kan du parkera i ett av stadens parkeringsgarage. Detta kan vara en bra lösning om du stannar lite längre i staden och kostnaden ligger runt 75 RSD (6,7 SEK) den första timmen och därefter 90 RSD (8,1 SEK) per kommande timmar. Om du väljer att parkera på gatan är parkeringsplatserna uppdelade i tre zoner vilka alla har en maxtid gällande hur länge du får stå parkerad. I den röda zonen får du stå max en timme och det kostar 56 RSD (5 SEK), i den gula får du stå i 120 minuter till en kostnad av 48 RSD (4,3 SEK) per timme och i den gröna kan du stå parkerad i 180 minuter till en kostnad av 41 RSD (3,7 SEK) per timme. Betalningen för dessa zoner gäller mellan 7-21 t, måndag till fredag och resterande tider, mellan 21-7 t är parkering gratis. På lördag betalar du mellan7-14 t. Du kan betala med parkeringsbiljetter från kiosker, parkeringsautomat eller med mobilen.


Erbjudanden på hyrbilar i Belgrad, Central Serbia

Hitta rätt hyrbil för dig i Belgrad

Biltyp: Liten

119 kr - 385 kr

Alla biltyper

209 kr - 952 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Belgrad, Serbien är 222 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Belgrad, Serbien är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 119 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 60 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Belgrad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Belgrad, Serbien är 482 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Belgrad, Serbien är mars. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 294 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Belgrad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Belgrad, Serbien är 975 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Belgrad, Serbien är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 537 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Belgrad, Serbien är 448 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Belgrad, Serbien är oktober. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 197 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Belgrad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Belgrad, Serbien är 615 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Belgrad, Serbien är december. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 574 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Belgrad, Serbien är 993 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Belgrad, Serbien är januari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 705 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Belgrad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Belgrad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

94 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Opel Corsa
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

94 kr/dag

(9 aug - 11 aug)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Belgrad

Alla större biluthyrningsfirmor i Belgrad, Central Serbia

Autonom

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Sixt

8,7
Utomordentligt
1 omdöme7 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

8,0

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

9,5

Bäst

8,0

Europcar

7 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,4

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,0

Cube Rent a Car

9 platser

Fast Mobility Car Rental

7 platser

keddy by Europcar

7 platser

Sunnycars

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Belgrad

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Belgrad.

Mest populära uthyrningsföretag

CarWiz

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

216 kr

Mest populära modellen

Seat Ibiza
Den mest populära biluthyrningsfirman i Belgrad som hittats på momondo den här månaden är CarWiz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Final Rentals och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Belgrad under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Belgrad är 216 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 333 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Belgrad under de senaste 7 dagarna är av modellen Seat Ibiza. Våra användare föredrar också Renault Mégane som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Belgrad

Nedan visas de mest populära hotellen i Belgrad

Att köra med hyrbil i Belgrad – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Belgrad och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För juli i Belgrad, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 373 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 373 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Belgrad i juli hittade ett genomsnittspris på 254 kr - men priser så låga som 159 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Varje biluthyrningsföretag i Belgrad har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Belgrad är Autonom, Hertz och Europcar, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Belgrad

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Belgrad

Hyrbilstyper som är extra populära i Belgrad

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Belgrad

Biluthyrning i olika stadsdelar av Belgrad

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Belgrad? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Serbien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Serbien

Börja planera din resa till Belgrad


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Belgrad med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Belgrad. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.