Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Söderhamn, Gävleborgs län

Vill du hyra en bil billigt i Söderhamn, Gävleborgs län? Sök och jämför priser här!

Söderhamn, Sverige
5 apr — 12 apr
Söderhamn, Sverige
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Söderhamn

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Söderhamn

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Söderhamn?

De billigaste hyrbilarna i Söderhamn hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 413 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Söderhamn är 413 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Söderhamn?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Söderhamn är Volkswagen Multivan, följt av modellen Volkswagen Golf. Våra användare har hittat erbjudanden för Volkswagen Multivan i Söderhamn för i genomsnitt 919 kr per dag, och så billigt som 919 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 425 kr per dag att hyra modellen Volkswagen Golf i Söderhamn, även om du kan hitta priser för så lite som 387 kr per dag.

Viktig information om hyrbilar i Söderhamn

Kan jag köra över gränsen med en hyrbil från Söderhamn?

När du kollar efter hyrbilar i Söderhamn så kan du hitta flera olika alternativ på bilar och de flesta av dem får du dessutom ta med ut ur landet. Det finns undantag för till exempel lyxbilar och liknande. De flesta av firmorna där du kan hyra bil i Söderhamn låter dig köra till våra grannländer Norge, Danmark och Finland utan större problem. Du får även ta med bilen ut i Europa men vissa länder är inte tillåtna och du kan behöva betala en extra avgift för att få passera landsgränsen. Tänk på att du inte får ta med bilen ut ur landet om du inte har fått skriftligt godkännande från hyrbilsföretaget att visa upp vid gränskontrollen. Se därför till att kontakta hyrbilsföretaget innan du hämtar bilen för att få tillstånd och ha alla papper i ordning när du hämtar upp bilen.

Kan jag hyra en bil i Söderhamn utan ett kreditkort?

Det kommer att vara lättare för dig att hitta en billig hyrbil i Söderhamn om du kan betala med kreditkort. Kreditkortsbetalning är normen i biluthyrningsbranschen och det är för att det är en säkerhet för uthyrarna. När de kan reservera en summa på ditt kreditkort vet de att de kan få betalt för eventuella skador som kan uppkomma på bilen. Därför reserverar de en depositionsavgift. När du lämnar in din hyrbil i Söderhamn hel, ren och fulltankad så släpper de den depositionsavgiften och de pengarna blir återigen dina att använda hur du vill. Om du av någon anledning inte kan eller vill betala med kreditkort så får du kontakta hyrbilsföretaget om vilka alternativ som finns. Företagen i Söderhamn har som policy att kreditkort är det enda som gäller såvida inte något annat är överenskommet om i förväg. Vissa företag kan fakturera sina kunder mot att kunden i god tid innan har frågat så att biluthyraren kan göra en kreditkontroll på kunden i fråga. Det är generellt en god idé att fråga ett tag innan eftersom det ger företaget mer tid att komma överens om hur de ska hantera just din situation.

Vilka trafikregler borde jag vara uppmärksam på i Söderhamn?

Om du har hittat ett bra hyrbilserbjudande i Söderhamn så behöver du inte vara orolig över några speciella krångliga trafikregler i staden. Söderhamn har inga speciella lagar utan följer helt enkelt det svenska trafikverkets lagar. Standardreglerna gäller, du måste följa högerregeln, alla i bilen måste ha bälten på sig, små barn ska sitta i bilbarnstol eller på en bälteskudde, du får inte använda mobiltelefon när du kör och du får inte heller vara alkoholpåverkad när du kör. Tänk på att om du tänker ta med bilen utanför Sverige så kan andra trafikregler och bestämmelser gälla så passa på att läsa på lite innan resan så att du är medveten om alla potentiella trafikregler.

Vilka papper behöver en internationell resenär för att hyra en bil i Söderhamn?

Du behöver ett giltigt körkort för att få hyra bil i Söderhamn och du måste ha haft det åtminstone i ett år och vara över 18 år. Om ditt körkort är skrivet med något annat alfabet än det latinska så behöver du skaffa ett så kallat internationellt körkort utöver ditt vanliga körkort. Detsamma gäller om du har ett körkort utfärdat utanför EU/EES. Du behöver också ha ett giltigt pass för att kunna identifiera dig. Tänk på att alla förare måste kunna visa upp detta när ni hämtar bilen. Du som huvudförare måste också visa upp ett kreditkort som är giltigt i minst sex månader efter det att bilen hyrs.


Erbjudanden på hyrbilar i Söderhamn, Gävleborgs län

Hitta rätt hyrbil för dig i Söderhamn

Liten bilar

356 kr - 1 006 kr

Alla biltyper

413 kr - 983 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Söderhamn, Sverige är 500 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Söderhamn, Sverige är augusti. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 356 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Söderhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Söderhamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Söderhamn, Sverige är 431 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Söderhamn, Sverige är juli. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 512 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Söderhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Söderhamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Söderhamn

Alla större biluthyrningsfirmor i Söderhamn, Gävleborgs län

Europcar

2 platser

Hertz

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Sunnycars

2 platser

Avis

1 plats

MABI

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Söderhamn

Nedan visas de mest populära hotellen i Söderhamn
Best Western Hotell SoderH

Best Western Hotell SoderH

Montorsbacken 4, Söderhamn, Gavleborgs Lan, Sweden

0,4 km från stadskärnan

First Hotel Statt Söderhamn

First Hotel Statt Söderhamn

Oxtorgsgatan 17, Söderhamn, Gavleborgs Lan, Sweden

0,3 km från stadskärnan

Prästgården Hotell & Restaurang

Prästgården Hotell & Restaurang

3 Prästgårdsgatan, Söderhamn, Gavleborgs Lan, Sweden

0,5 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Söderhamn – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Söderhamn och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Söderhamn, Sverige?

Hastighetsgränsen i Söderhamn är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Söderhamn är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Söderhamn bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Söderhamn?

Priser för bilar i Söderhamn uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Söderhamn?

Från och med mars 2024 finns det 10 bolag att välja mellan för bilar i Söderhamn.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Söderhamn?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Söderhamn. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Söderhamn?

Vid biluthyrning i Söderhamn måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Söderhamn?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Söderhamn kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Söderhamn?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Söderhamn. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Söderhamn med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Söderhamn eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Söderhamn på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Söderhamn.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Söderhamn som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Söderhamn.

Kan jag söka efter hyrbilar i Söderhamn med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Söderhamn.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Söderhamn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners