Hyrbilar i Söderhamn, Gävleborgs län

Vill du hyra en bil billigt i Söderhamn, Gävleborgs län? Sök och jämför priser här!

Söderhamn, Sverige
1 dec — 8 dec
Samma avlämingsplats
Söderhamn, Sverige
tors 1/12
12:00
tors 8/12
12:00
Förarens ålder:

Viktig information om hyrbilar i Söderhamn

När du kollar efter hyrbilar i Söderhamn så kan du hitta flera olika alternativ på bilar och de flesta av dem får du dessutom ta med ut ur landet. Det finns undantag för till exempel lyxbilar och liknande. De flesta av firmorna där du kan hyra bil i Söderhamn låter dig köra till våra grannländer Norge, Danmark och Finland utan större problem. Du får även ta med bilen ut i Europa men vissa länder är inte tillåtna och du kan behöva betala en extra avgift för att få passera landsgränsen. Tänk på att du inte får ta med bilen ut ur landet om du inte har fått skriftligt godkännande från hyrbilsföretaget att visa upp vid gränskontrollen. Se därför till att kontakta hyrbilsföretaget innan du hämtar bilen för att få tillstånd och ha alla papper i ordning när du hämtar upp bilen.

Det kommer att vara lättare för dig att hitta en billig hyrbil i Söderhamn om du kan betala med kreditkort. Kreditkortsbetalning är normen i biluthyrningsbranschen och det är för att det är en säkerhet för uthyrarna. När de kan reservera en summa på ditt kreditkort vet de att de kan få betalt för eventuella skador som kan uppkomma på bilen. Därför reserverar de en depositionsavgift. När du lämnar in din hyrbil i Söderhamn hel, ren och fulltankad så släpper de den depositionsavgiften och de pengarna blir återigen dina att använda hur du vill. Om du av någon anledning inte kan eller vill betala med kreditkort så får du kontakta hyrbilsföretaget om vilka alternativ som finns. Företagen i Söderhamn har som policy att kreditkort är det enda som gäller såvida inte något annat är överenskommet om i förväg. Vissa företag kan fakturera sina kunder mot att kunden i god tid innan har frågat så att biluthyraren kan göra en kreditkontroll på kunden i fråga. Det är generellt en god idé att fråga ett tag innan eftersom det ger företaget mer tid att komma överens om hur de ska hantera just din situation.

Om du har hittat ett bra hyrbilserbjudande i Söderhamn så behöver du inte vara orolig över några speciella krångliga trafikregler i staden. Söderhamn har inga speciella lagar utan följer helt enkelt det svenska trafikverkets lagar. Standardreglerna gäller, du måste följa högerregeln, alla i bilen måste ha bälten på sig, små barn ska sitta i bilbarnstol eller på en bälteskudde, du får inte använda mobiltelefon när du kör och du får inte heller vara alkoholpåverkad när du kör. Tänk på att om du tänker ta med bilen utanför Sverige så kan andra trafikregler och bestämmelser gälla så passa på att läsa på lite innan resan så att du är medveten om alla potentiella trafikregler.

Du behöver ett giltigt körkort för att få hyra bil i Söderhamn och du måste ha haft det åtminstone i ett år och vara över 18 år. Om ditt körkort är skrivet med något annat alfabet än det latinska så behöver du skaffa ett så kallat internationellt körkort utöver ditt vanliga körkort. Detsamma gäller om du har ett körkort utfärdat utanför EU/EES. Du behöver också ha ett giltigt pass för att kunna identifiera dig. Tänk på att alla förare måste kunna visa upp detta när ni hämtar bilen. Du som huvudförare måste också visa upp ett kreditkort som är giltigt i minst sex månader efter det att bilen hyrs.


Erbjudanden på hyrbilar i Söderhamn, Gävleborgs län

Hitta rätt hyrbil för dig i Söderhamn

Bilar i Liten

410 kr - 1 116 kr

Alla biltyper

410 kr - 1 132 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Söderhamn, Sverige är 582 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Söderhamn, Sverige är januari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 410 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Söderhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Söderhamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Söderhamn, Sverige är 653 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Söderhamn, Sverige är mars. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 649 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Söderhamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Söderhamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Söderhamn

Alla större biluthyrningsfirmor i Söderhamn, Gävleborgs län

Hertz

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

1 plats

Europcar

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

MABI

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Söderhamn

Nedan visas de mest populära hotellen i Söderhamn

Att köra med hyrbil i Söderhamn – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Söderhamn och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil en weekend i Söderhamn i december, var genomsnittspriset 411 kr, med billigare erbjudanden från 411 kr. För en veckas biluthyrning, Söderhamn priser i december är i genomsnitt 0 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 0 kr.

Hastighetsgränsen i Söderhamn är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Söderhamn är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Söderhamn bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Söderhamn

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Söderhamn

Hyrbilstyper som är extra populära i Söderhamn

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Söderhamn

Börja planera din resa till Söderhamn


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Söderhamn kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Söderhamn. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Söderhamn eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Söderhamn.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Söderhamn.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Söderhamn.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.