Hotell i Söderhamn

Hitta de bästa erbjudandena för 18 hotell i Söderhamn, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Söderhamn

Det finns många mysiga hotell i Söderhamn, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Söderhamn

Ulrika Eleonora Church
Skarsa Glassworks
Oskarsborg Tower

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Ulrika Eleonora Church?

Nedan visas de 6 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Söderhamn som ligger närmst Ulrika Eleonora Church. Genomsnittspriset i närheten av Ulrika Eleonora Church är 703 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Ulrika Eleonora Church är vanligtvis 21 % billigare än genomsnittshotellet i Söderhamn, som ligger på 890 kr.

Hotell nära Ulrika Eleonora Church

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Skarsa Glassworks?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Söderhamn närmst Skarsa Glassworks kan du vänta dig priser på 741 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 741 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Skarsa Glassworks. Hotell i närheten av Skarsa Glassworks är vanligtvis 16 % billigare än genomsnittshotellet i Söderhamn, som ligger på 890 kr.

Hotell nära Skarsa Glassworks

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Oskarsborg Tower?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Söderhamn närmst Oskarsborg Tower kan du vänta dig priser på 703 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 703 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Oskarsborg Tower. Hotell i närheten av Oskarsborg Tower är vanligtvis 21 % billigare än genomsnittshotellet i Söderhamn, som ligger på 890 kr.

Hotell nära Oskarsborg Tower

Söderhamn resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Söderhamn

Vad kostar ett hotell i Söderhamn?

Ett hotell i Söderhamns centrum som har rum för konferens samt erbjuder frukost och badkar på rummet kostar ungefär 1500 SEK per natt. Du kan även hitta hotell med tre stjärnor nära Centralstationen för cirka 900 SEK per natt. Billiga hotell i Söderhamn kan du hitta för 500 SEK per natt. Dessa är då vandrarhem som ligger utanför centrum men med enkel transport in till Söderhamns centrala delar. Hotell som erbjuder tidig incheckning eller extra service som möjlighet att ta med husdjur har generellt högre priser.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Söderhamn?

Söderhamn är härligt att besöka året om så när du väljer att göra din resa beror på vilka aktiviteter du vill ägna dig åt. Boka hotell under vintern om du vill utnyttja skidspåren som går runt om Söderhamn. Under vintern hittar du även prisvärda erbjudanden på hotell i Söderhamn. Under sommaren är det flest besökare som lockas till orten och då är det istället utflykter i Skärgården med picknick och bad som gäller.

Kan man resa till Söderhamn med låg budget?

Det går bra att resa till Söderhamn på en liten budget. Du hittar flera bra hotell till rimliga priser och det finns också flera vandrarhem om du vill bo billigt. Det finns flera gratisaktiviteter i området. Bland annat kan du besöka Hälsinglands museum, lekområdet i Stenegård, göra utflykter till Boulognerskogen och besöka Högbo Bruk.

De bästa transportmedlen i Söderhamn

För att ta dig utanför Söderhamns centrum är det bussar som gäller. Dessa drivs av X-trafik och tar dig enkelt omkring i regionen. För längre resor och utflykter är det dock enklast att hyra bil. SJ:s tåg tar dig till den centralt belägna tågstationen i Söderhamn och du kan även flyga till Helsinge Airport strax söder om centrum.

Parkering i Söderhamn

Alla kommunala parkeringsplatser i Söderhamn är gratis. P-skiva gäller och hur länge du kan ställa bilen beror på vilken gata du parkerar på. Tidsbestämmelser finns skyltade vid alla parkeringsplatser.


Hur mycket kostar ett hotell i Söderhamn per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Söderhamn till låga priser.
3 stjärnor
Best Western Hotell SoderH
Bäst värde

Best Western Hotell SoderH

7,4

840 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Söderhamn

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Söderhamn

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Söderhamn

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Vart är det bra att bo i Söderhamn?

Bo på hotell i Söderhamns centrum är att rekommendera om du besöker orten för en övernattning eller en weekend. I centrum har du gångavstånd till Söderhamns Centralstation dit de tåg som går till orten stannar. Vid Centralstationen hittar du även bussar till områden utanför de centrala delarna. Inne i centrum kan du boka hotell som är både prisvärda och har flera bekvämligheter. Du får dessutom promenadavstånd till uteserveringar, restauranger och shopping. För ett annorlunda boende som är mer naturnära kan du leta efter gårdsalternativ utanför Söderhamns centrala delar. Bland annat i områdena Bergvik och Ellne finns det boenden i Söderhamn som ger dig en lantlig känsla. Billigt boende utanför centrum hittar du också vid regionens flygplats, Helsinge Airport, där det finns vandrarhemsalternativ. Tips på hotell hittar du hos momondo där du enkelt filtrerar din sökning efter de kriterier som är viktiga för din vistelse. Bland annat kan du söka specifikt efter hotell nära centrum eller efter den atmosfär som du önskar att hotellet ska ha. Du kan till exempel söka efter romantiskt boende, mysiga hotell eller boende som passar för barn.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Söderhamn

Söderhamn ligger vackert belägen vid Bottenhavet och har fin utsikt över Bottenhavets skärgård. Orten grundades under tidigt 1600-tal och här finns flera historiska sevärdheter att besöka. Den centralt belägna kyrkan Ulrica Eleonora byggdes till exempel under slutet av 1600-talet och utformades av arkitekten Nicodemus Tessin den yngre som även ritade det kungliga slottet i Stockholm. Söderhamn bjuder även på många härliga friluftsäventyr. Året om finns vandringsleder runt om orten. Testa leden Mostigen som går från Söderhamn ungefär 17 kilometer till Bocksjön förbi Mostighällarna och Stortjärn. Skärgården utanför Söderhamn bjuder också på många härliga utomhusaktiviteter. Bland annat kan du åka ut på guidade fisketurer i skärgården eller besöka den lilla fiskebyn Skärså där traditionella och välbevarade fiskestugor går att besöka. Byn har även ett museum där du kan lära dig om platsens historia och fisketradition. Om du reser med barn ska ni göra ett besök på muséet Aerospace som är en tidigare flygbas. Muséet är mycket uppskattat just bland barnfamiljer.


Reseinformation om Söderhamn

Hur länge stannar besökare i Söderhamn?

En vistelse på 1 natt är det mest populära alternativet för besök i Söderhamn.

Hur mycket kostar ett hotell i Söderhamn?

För bokning av ett hotell i Söderhamn kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 726 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Söderhamn?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Söderhamn kostar cirka 578 kr för en sängplats per person. Det är cirka 148 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Söderhamn.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Söderhamn