Hotell i Linköping

Hitta de bästa erbjudandena för 49 hotell i Linköping, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Linköping

Det finns många mysiga hotell i Linköping, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Linköping

Linkoping Cathedral
Swedish Air Force Museum
Ekenäs slott

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Linkoping Cathedral?

Nedan visas de 12 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Linköping som ligger närmst Linkoping Cathedral. Genomsnittspriset i närheten av Linkoping Cathedral är 753 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Linkoping Cathedral är vanligtvis 19 % billigare än genomsnittshotellet i Linköping, som ligger på 937 kr.

Hotell nära Linkoping Cathedral

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Swedish Air Force Museum?

Nedan visas hotellet som rekommenderas av användare i området kring Linköping som ligger närmst Swedish Air Force Museum. Genomsnittspriset i närheten av Swedish Air Force Museum är 1 040 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Swedish Air Force Museum är vanligtvis 9 % dyrare än genomsnittshotellet i Linköping, som ligger på 937 kr.

Hotell nära Swedish Air Force Museum

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Ekenäs slott?

Om du letar efter ett hotell i Linköping i närheten av Ekenäs slott har du tur. momondo rekommenderar 1 hotell i närheten av Ekenäs slott och i genomsnitt kostar hotell i området 1 040 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Ekenäs slott är vanligtvis 9 % dyrare än genomsnittshotellet i Linköping, som ligger på 937 kr.

Hotell nära Ekenäs slott

När är det bra timing att boka ett hotell i Linköping?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Linköping
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

24 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

35 %

förväntad prisökning

Pris
860 kr - 1 707 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
söndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 530 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

842 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Linköping är: För boende med antalet stjärnor= 1-2, samma dag som din vistelse börjar. För boende med antalet stjärnor= 3, 65 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
611 kr - 851 kr
3-stjärnigt
903 kr - 954 kr
4-5-stjärnigt
1 032 kr - 1 126 kr

Linköping resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Linköping

Vad kostar ett hotell i Lidköping?

Hotell i Lidköpings centrala delar kostar runt 1300 SEK per natt. Vandrarhem och bed & breakfast boenden inne i centrum ligger på cirka 1000 SEK per natt. För billigare erbjudanden finns vandrarhem utanför centrum och du kan då komma undan med cirka 600 SEK per natt. Använd momondo för att hitta ett boende med rätt pris för din vistelse. Priserna ändras något under årets olika månader. Dyrast är sommarmånaderna samt perioder kring högtider som jul och nyår. Även sportlov och höstlov för med sig högre priser.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Lidköping?

Sommaren är den bästa tidpunkten att besöka Lidköping på men den dyraste tiden att boka hotell. Bo på hotell i Lidköping under vår eller höst för att få bättre priser på boendet. Lidköping bjuder på naturnära aktiveter året om så om du är ute efter en friluftssemester passar både sommar- och vinterhalvåret bra.

Kan man resa till Lidköping med låg budget?

Om du reser till Lidköping med en låg budget bör du kika på omgivningarnas vandrarhem för en billig vistelse. Även camping under sommarhalvåret är ett bra alternativ, särskilt då naturen är vacker. Det går att hitta budgetalternativ för mat och dryck inne i centrum och det finns även många prisvärda matbutiker i Lidköping.

De bästa transportmedlen i Lidköping

Lidköping är en mycket liten ort som du kan ta dig runt på kort tid både till fots och med cykel. Tåg till Lidköping stannar vid stadens tågstation och har förbindelser med de flesta orter i Sverige. Västtrafik sköter bussarna i området och dessa tar dig från Lidköping till orter som Mariestad och Vänersborg men även runt i ortens utkanter och mellan olika delar av Lidköping.

Parkering i Lidköping

De flesta parkeringar i Lidköping är avgiftsfria men mitt inne i centrum kan du behöva betala en avgift för att ställa bilen. Under vardagar gäller datumparkering vilket innebär att det inte går att ställa bilen på den sida som har jämna gatunummer under jämna datum.


Hur mycket kostar ett hotell i Linköping per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Linköping till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Linköping

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Linköping
Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments

8,5

447 kr

Visa erbjudanden för hotell
Scandic Frimurarehotellet

Scandic Frimurarehotellet

7,7

834 kr

Visa erbjudanden för hotell
Scandic Strömmen

Scandic Strömmen

7,6

705 kr

Visa erbjudanden för hotell
Quality Hotel The Box

Quality Hotel The Box

8,3

972 kr

Visa erbjudanden för hotell
Elite Stora Hotellet

Elite Stora Hotellet

8,4

817 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stenholmens Gårdshotell

Stenholmens Gårdshotell

8,3

1 039 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Linköping

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments

8,5

447 kr

Visa erbjudanden för hotell
Quality Hotel The Box

Quality Hotel The Box

8,3

972 kr

Visa erbjudanden för hotell
Elite Stora Hotellet

Elite Stora Hotellet

8,4

817 kr

Visa erbjudanden för hotell
Scandic Strömmen

Scandic Strömmen

7,6

705 kr

Visa erbjudanden för hotell
Scandic Frimurarehotellet

Scandic Frimurarehotellet

7,7

834 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stenholmens Gårdshotell

Stenholmens Gårdshotell

8,3

1 039 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Linköping?

Vid en vik i Vänern hittar du Lidköping, vackert beläget direkt vid vattnet. För en charmig småstadsatmosfär ska du bo inne i Lidköpings centrum där du kan promenera omkring längs med trevliga smågator. Om du enbart ska övernatta i Lidköping är det smidigast att bo centralt med gångavstånd till Centralstationen, restauranger och affärer. Nere vid Lidköpings hamn passar det bra att bo för den som önskar vacker utsikt över sjön. Om du letar efter en annorlunda boendesituation kan du utnyttja någon av områdets campingplatser. Nära Vänermuseet finns camping som är både prisvärt och centralt belägen. Billiga hotell i Lidköping och prisvärda boenden i Lidköping hittar du i Källby vid vikens östra strand. Där får du en mer naturnära atmosfär och billigt boende på vandrarhem. Naturnära omgivningar hittar du även i Tofta och Skateberg som ligger utanför Lidköping. Leta efter hotell i Lidköping genom att använda dig av momondos sökfunktion där du kan filtrera sökningen både efter hotellets atmosfär och avstånd från centrum.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Linköping

Lidköping bjuder på en mängd friluftsaktiviteter året om. Under sommaren kan du bada vid Vänerns stränder och det finns många barnvänliga badplatser. Läckö och Villabadet är två av de mest populära badplatserna i Lidköping. Även det tempererade utomhusbadet Framnäsbadet är värt ett besök och ligger nära ortens Kronocamping. Utomhusbadet har förutom varmt badvatten även hopptorn och plaskdamm. Under vår och höst kan du ge dig ut på någon av områdets vandringsleder. Leder vid Läckö slott och Vänerns strand är både vackra och bra för nybörjare. Det barocka Läckö slott är också en sevärdhet som du inte ska missa när du är i regionen. Slottet är ett av de mest välbesökta i landet och förutom att se den historiska byggnaden hålls här även flera operor, konserter och evenemang året om. Om du är intresserad av konst och kultur ska du göra ett besök till Lidköpings konsthall och Vänermuseet för utställningar med svenska konstnärer och konstnärinnor. (Pris kontrollerat 28/02/2019).


Reseinformation om Linköping

Hur länge stannar besökare i Linköping?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Linköping är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Linköping?

I genomsnitt kostar det cirka 738 kr per natt att boka ett rum i Linköping. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Linköping?

augusti är den billigaste månaden att boka hotell i Linköping. Priser kan vara 198 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Linköping?

Kostnaden för hotellrum i Linköping varierar från dag till dag, men generellt är lördag den mest förmånliga dagen, och måndag den minst förmånliga.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Linköping?

Vandrarhem i Linköping kostar vanligtvis cirka 791 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt −52 kr billigare än hotell i Linköping.