Hotell i Europa

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Europa

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Europa

Planerar du att besöka Europa men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
720 kr - 2 186 kr
MEST POPULÄRA LANDET I EUROPA Sverige 81% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Sverige än i något annat land i Europa
BILLIGT LAND I EUROPA Polen 44% billigare Hotell i Polen är billigare än i andra populära destinationer i Europa med endast 719 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I EUROPA Italien 43% dyrare Italien har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Europa med ett genomsnittspris på 2 186 kr per rum och natt.

Reseinformation för Europa

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Europa?

De mest populära destinationerna i Europa är Stockholm (78 % oftare besökt av momondo-användare), Göteborg (66 % oftare besökt av momondo-användare) och London (47 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Europa.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Europa?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Europa är Ankara som är 69 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Europa. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Ankara är 385 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Ankara kan även besöka Warszawa eller Zaragoza.

Priset för ett hotell i Warszawa är generellt endast 448 kr per natt, vilket är 64 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Europa.

Om du är mer intresserad av Zaragoza kan du hitta ett hotell där för omkring 462 kr per natt, vilket är 63 % billigare än genomsnittet för Europa.

Vilken är den populäraste sevärdheten i Europa?

De mest populära sevärdheterna i Europa är Stockholms Centralstation, Fig Tree Bay och Liseberg nöjespark. Dessa destinationer besöks ofta flitigt av turister.

Stockholms Centralstation ligger i Stockholm, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 863 kr/natt.

Fig Tree Bay ligger i Protaras, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 288 kr/natt.

Liseberg nöjespark ligger i Göteborg, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 970 kr/natt.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Europa?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Europa är 1 233 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Europa som vanligtvis är lite billigare är Finland ett bra alternativ (543 kr/natt i genomsnitt), Polen (719 kr/natt i genomsnitt) och Ungern (821 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Europa.


Hitta rätt pris för alla sorters boenden i Europa

Inte säker på var du vill boka hotell i Europa? Ta en titt på dessa vackra länder och hitta och hitta det bästa alternativet för ditt äventyr

Utforska världen

Redan bokat din resa till Europa? Kanske blir din nästa destination en av dessa vackra platser