Hotellerbjudanden Nordamerika

Hotell i Nordamerika

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Nordamerika

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Nordamerika

Planerar du att besöka Nordamerika men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
1 470 kr - 1 970 kr
MEST POPULÄRA LANDET I NORDAMERIKA USA 62% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i USA än i något annat land i Nordamerika
BILLIGT LAND I NORDAMERIKA Mexiko 19% billigare Hotell i Mexiko är billigare än i andra populära destinationer i Nordamerika med endast 1 470 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I NORDAMERIKA USA 9% dyrare USA har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Nordamerika med ett genomsnittspris på 1 969 kr per rum och natt.

Reseinformation för Nordamerika

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Nordamerika?

De mest populära destinationerna i Nordamerika är New York (87 % oftare besökt av momondo-användare), Los Angeles (41 % oftare besökt av momondo-användare) och Miami Beach (39 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Nordamerika.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Nordamerika?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Nordamerika är Buffalo som är 53 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Nordamerika. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Buffalo är 855 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Buffalo kan även besöka Miami Beach eller Melbourne, FL.

Priset för ett hotell i Miami Beach är generellt endast 1 267 kr per natt, vilket är 30 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Nordamerika.

Om du är mer intresserad av Melbourne, FL kan du hitta ett hotell där för omkring 1 414 kr per natt, vilket är 22 % billigare än genomsnittet för Nordamerika.

Vilken är den populäraste sevärdheten i Nordamerika?

De mest populära sevärdheterna i Nordamerika är Venice Beach, Times Square och Ocean Drive. Dessa destinationer besöks ofta flitigt av turister.

Venice Beach ligger i Los Angeles, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 507 kr/natt.

Times Square ligger i New York, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 950 kr/natt.

Ocean Drive ligger i Miami Beach, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 398 kr/natt.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Nordamerika?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Nordamerika är 1 803 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Nordamerika som vanligtvis är lite billigare är Mexiko ett bra alternativ (1 470 kr/natt i genomsnitt), {4} ({5}/natt i genomsnitt) och {6} ({7}/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Nordamerika.


Hitta rätt pris för alla sorters boenden i Nordamerika

Inte säker på var du vill boka hotell i Nordamerika? Ta en titt på dessa vackra länder och hitta och hitta det bästa alternativet för ditt äventyr

Utforska världen

Redan bokat din resa till Nordamerika? Kanske blir din nästa destination en av dessa vackra platser
Hotellerbjudanden Nordamerika