Hotell i Kanada

Hitta billiga erbjudanden på 37 539 hotell i Kanada

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Kanada

Letar du efter en stad att besöka i Kanada? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
777 kr - 1 605 kr
BILLIGASTE STADEN I KANADA Calgary 31% billigare Hotell i Calgary är de billigaste i Kanada med ett genomsnittspris på endast 777 kr per natt.
DYRASTE STADEN I KANADA Whistler 42% dyrare Whistler har de högsta priserna på hotell i Kanada, med ett genomsnittspris på 1 605 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I KANADA Toronto 67% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Toronto än någon annan stad i Kanada

Populära städer i Kanada

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Kanada

Kanada resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kanada

När är det billigast att bo i Kanada?

januari är den billigaste månaden att bo i Kanada, med ett genomsnittspris på 1 142 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, maj.

Var bor de flesta när det besöker Kanada?

Av alla turistdestinationer i Kanada, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Toronto oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Kanada har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 1 605 kr per natt, är Whistler den dyraste staden i Kanada att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 1 605 kr är omkring 42% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Kanada har de billigaste hotellrummen?

Med endast 64 kr per natt, har Toronto priser på hotellrum som är 95% lägre än andra städer i Kanada.