Hotell i Nerja

Hitta de bästa erbjudandena för 2 357 hotell i Nerja, Spanien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Nerja

Hitta det perfekta hotellet i Nerja för arbete eller semester


Saker att göra i Nerja

Nerja Beach
Playa Burriana
El Playazo Beach

Hur mycket kostar hotell i närheten av Nerja Beach?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Nerja Beach är 876 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Nerja Beach under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Nerja Beach är vanligtvis 20 % dyrare än genomsnittshotellet i Nerja, som ligger på 699 kr.

Hotell nära Nerja Beach

Hur mycket kostar hotell i närheten av Playa Burriana?

Användare på momondo har rekommenderat 12 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Playa Burriana. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 778 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Playa Burriana är vanligtvis 10 % dyrare än genomsnittshotellet i Nerja, som ligger på 699 kr.

Hotell nära Playa Burriana

Hur mycket kostar hotell i närheten av El Playazo Beach?

Användare på momondo har rekommenderat 12 hotell för andra användare som vill bo i närheten av El Playazo Beach. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 787 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av El Playazo Beach är vanligtvis 11 % dyrare än genomsnittshotellet i Nerja, som ligger på 699 kr.

Hotell nära El Playazo Beach

När är det bra timing att boka ett hotell i Nerja?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Nerja
Lågsäsong
februari
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

41 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

41 %

förväntad prisökning

Pris
453 kr - 1 283 kr
Dyraste veckodag
lördag
Billigaste veckodag
söndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 021 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 105 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Nerja är: 3 stjärna, 81 dagar i förväg. 4-5 stjärna, 82 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
586 kr - 762 kr
3-stjärnigt
704 kr - 963 kr
4-5-stjärnigt
1 030 kr - 1 440 kr

Bra att veta

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Nerja

Hur hittar man bra priser på hotell i Nerja?

Jämför priser online hos momondo för att hitta billiga priser på hotell i Nerja. Ett tips är att vara ute i god tid med att boka och att undvika att vara är ute i sista minuten. Du kan även filtrera sökresultaten på nätet efter olika faktorer som är viktiga för ditt val av boende. Bland annat kan du specifikt leta efter hotell med frukost eller med spa-faciliteter. Tänk på att ju fler bekvämligheter du vill ha på ditt boende desto högre blir priserna.

Nerja på liten budget?

Om du vill klara din resa på en liten budget är det bäst att välja ett område som ligger lite avsides och inte ett hotell i Nerja vid de mest populära stränderna. Genom att promenera eller cykla samt att inte äta ute på restaurang varje dag utan laga egen mat kan du enkelt hålla resekostnaderna nere.

Hur tar man sig runt i Nerja?

Att promenera är egentligen det bästa sättet att ta sig runt i Nerja då det finns många härliga promenadstråk längs med stränderna. Många sevärdheter ligger också på gångavstånd från varandra. Att åka med häst och vagn är också ett populärt sätt att ta sig omkring på. Transportsättet är inte särskilt snabbt, men det är rolig upplevelse! För att ta dig längre sträckor finns annars smidiga busslinjer och du köper biljetter i kiosker vid stationerna. Hämta en karta över busslinjerna på turistkontoret för att lätt kunna navigera dig om du behöver.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Nerja?

I Spanien behöver du vara 18 år gammal för att själv kunna checka in på hotell utan målsman.

Deposition på hotell?

Om du inte betalat för hotellvistelsen redan när du bokat kan hotellet hålla en summa reserverat på ditt kreditkort under vistelsen i form av en deposition. Om du inte vill betala med kort finns flera mindre hotell som godtar en kontantdeposition.

Hur mycket ska man dricksa i Nerja?

Det räcker med att du avrundar uppåt när du äter på restaurang eller när du åker taxi, du behöver inte lämna någon stor dricks.

Hur säkert är Nerja?

Nerja är en populär och folktät semesterort som anses vara en säker destination.

Behöver man en adapter i Nerja?

Nej, du behöver inte någon adapter för att ladda din svenska elektronik i Nerja.

Vandrarhem och billiga hotell i Nerja

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Nerja
Olée Nerja Holiday Rentals By Fuerte Group

Olée Nerja Holiday Rentals By Fuerte Group

9,0

804 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Nerja

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Olée Nerja Holiday Rentals By Fuerte Group

Olée Nerja Holiday Rentals By Fuerte Group

9,0

804 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man boka hotell i Nerja?

Mitt på den spanska solkusten i Andalusien hittar du den populära semesterorten Nerja som varje år lockar besökare från hela världen. Även om staden är en gammal fiskeby är det stränderna i området som gör orten så populär. Vilket område du väljer att bo i beror på vilken atmosfär du söker för din semester. Läget för ditt boende påverkar även det pris du betalar för hotell i Nerja så detta kan också tas in i beräkningen när du väljer Var du vill bo.

För en härlig strandupplevelse är ett hotell i Nerjas område kring stranden Playa de Burriana att rekommendera. Stranden är en av de mest populära på solkusten och är omringad av vackra branta klippor ner mot havet. Strandpromenaden har bra restauranger och barer och flera lekplatser och aktiviteter för barn vilket gör den utmärkt för barnfamiljer. Du bor dessutom nära Balcon de Europa, stadens kända kuststräcka.

För historisk atmosfär är det istället Torecilla med sin moriska arkitektur som är att rekommendera. Här bor du nära stadens kända utsiktstorn från 1400-talet. Stranden här har starkare strömmar vilket gör den inte särskilt lämplig för barn, men är populär bland resenärer som söker en aktiv semester med aktiviteter som snorkling och surfing.

Om du vill undvika de mest folktäta stränderna kan den mindre stranden La Caletilla vara att rekommendera. Området är inte lika centralt och inte lika restaurangtätt som resten av orten vilket gör att priserna är lägre. Därför är La Caletilla att rekommendera för resenärer som letar budgetboenden.


Om Nerja

Nerja är en härlig semesterort ungefär 50 kilometer öster om Malaga, vid den spanska Costa del Sol. Trots att orten är så populär möts du ändå av en autentisk småstadscharm och vackra, orörda vyer över Medelhavet. Orten har några av kustens bästa stränder, vare sig du söker långgrunt vatten eller sportigt strandliv, men staden bjuder även på flera historiska sevärdheter.

Den största sevärdheten i staden är grottan Cueva de Nereja som ligger cirka 3 kilometer öster om centrum. Det går regelbundna bussar från centrala Nerja till den 4 kilometer långa grottformationen som var bebodd under stenåldern och här kan du gå på guidade visningar av det vackra grottlandskapet med färgskiftande stalagmiter och stalaktiter. Under sommaren hålls flera kulturevenemang i grottan, bland annat kan du se både balett och lyssna på konserter i den unika miljön.

För att få omväxling från strandlivet kan du passa på att lära dig mer om Nerjas historia på Museo de Nerja. Museets utställningar täcker allt från förhistorisk tid fram till turistboomen under 60-talet som förändrade staden från en fiskeby till populär strandort. Museet har även flera arkeologiska artefakter från den förhistoriska bebyggelsen vid Cueva de Nereja. Besök även en av stadens äldsta byggnader, kyrkan El Salvador som ligger nära Balcon de Europa. Kyrkans största sevärdhet är skulpturen av Maria och Jesus klädda i faktiska klädesplagg.


Reseinformation om Nerja

Hur länge stannar besökare i Nerja?

Under besök i Nerja är bokningen i genomsnitt 8 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Nerja?

Priset på ett hotellrum i Nerja kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 772 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Nerja?

Hotell i Nerja är oftast billigast i februari. Du kan förvänta dig 41% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Nerja?

lördag hittar du oftast det lägsta priset för hotellrum i Nerja. Det högsta priset tenderar att vara på fredag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Nerja?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Nerja kring 532 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 240 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Nerja.

Vika sevärdheter är populära under juni månad med tanke på vädret i Nerja?

Temperaturerna i Nerja ligger typiskt omkring 22 °C under juni med låg risk för regn, vilket gör att juni är den perfekta tiden på året för att spendera tid utomhus vid populära sevärdheter i området.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Nerja