Hotell: Spanien

Hitta billiga erbjudanden på 245 267 hotell i Spanien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Spanien

Letar du efter en stad att besöka i Spanien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
559 kr - 1 020 kr
BILLIGASTE STADEN I SPANIEN Alicante 26% billigare Hotell i Alicante är de billigaste i Spanien med ett genomsnittspris på endast 559 kr per natt.
DYRASTE STADEN I SPANIEN Barcelona 36% dyrare Barcelona har de högsta priserna på hotell i Spanien, med ett genomsnittspris på 1 020 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I SPANIEN Barcelona 70% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Barcelona än någon annan stad i Spanien

Populära städer i Spanien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Spanien

Spanien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Spanien

När är det billigast att bo i Spanien?

När du ska till Spanien är det bäst att planera din resa kring månaden januari, eftersom priserna då är signifikant lägre än i juni - endast 837 kr per natt.

Var bor de flesta när det besöker Spanien?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Spanien att resa till Barcelona.

Vilken stad i Spanien har de dyraste hotellrummen?

I genomsnitt är priset 1 020 kr per natt att vänta för ett hotellrum i Barcelona. Detta är omkring 36% dyrare än andra städer i Spanien.

Vilken stad i Spanien har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Spanien att bo i är S'Arenal. Med ett genomsnittspris på 369 kr per natt, är S'Arenal omkring 73% billigare än andra städer i Spanien.