Hotell i Spanien

Hitta billiga erbjudanden på 283 546 hotell i Spanien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Spanien

Letar du efter en stad att besöka i Spanien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
563 kr - 1 028 kr
BILLIGASTE STADEN I SPANIEN Alicante 26% billigare Hotell i Alicante är de billigaste i Spanien med ett genomsnittspris på endast 563 kr per natt.
DYRASTE STADEN I SPANIEN Barcelona 36% dyrare Barcelona har de högsta priserna på hotell i Spanien, med ett genomsnittspris på 1 028 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I SPANIEN Barcelona 75% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Barcelona än någon annan stad i Spanien

Populära städer i Spanien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Spanien

Spanien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Spanien

När är det billigast att bo i Spanien?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Spanien, överväg att besöka landet i januari eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 843 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i juni om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Spanien?

Av alla turistdestinationer i Spanien, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Barcelona oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Spanien har de dyraste hotellrummen?

I egenskap av populär turistdestination i Spanien, är det inte överraskande att Cala Bona har de dyraste hotellrummen med ett pris på 1 618 kr per natt - 122% högre än landets medelpris för hotellrum.

Vilken stad i Spanien har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Spanien, överväg att bo i Gavà. Enligt våra data så är Gavà den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Spanien, med ett medelpris per natt på 305 kr, 77% lägre än landet i övrigt.