Hotell i Italien

Hitta billiga erbjudanden på 389 520 hotell i Italien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Italien

Letar du efter en stad att besöka i Italien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
596 kr - 1 376 kr
BILLIGASTE STADEN I ITALIEN Neapel 27% billigare Hotell i Neapel är de billigaste i Italien med ett genomsnittspris på endast 596 kr per natt.
DYRASTE STADEN I ITALIEN Positano 69% dyrare Positano har de högsta priserna på hotell i Italien, med ett genomsnittspris på 1 375 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I ITALIEN Rom 79% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Rom än någon annan stad i Italien

Populära städer i Italien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Italien

Italien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Italien

När är det billigast att bo i Italien?

januari är den billigaste månaden att bo i Italien, med ett genomsnittspris på 710 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, juni.

Var bor de flesta när det besöker Italien?

Som många skulle gissa, besöker flest Rom än någon annan stad när de åker till Italien.

Vilken stad i Italien har de dyraste hotellrummen?

Sëlva är den dyraste staden i Italien att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 497 kr, är 70% mer än genomsnittsstaden i Italien.

Vilken stad i Italien har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Rom har de lägsta priserna per natt i landet på bara 340 kr. Rom erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 77% lägre än den genomsnittliga staden i Italien.