Hotell i Italien

Hitta billiga erbjudanden på 339 893 hotell i Italien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Italien

Letar du efter en stad att besöka i Italien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
594 kr - 1 370 kr
BILLIGASTE STADEN I ITALIEN Neapel 27% billigare Hotell i Neapel är de billigaste i Italien med ett genomsnittspris på endast 594 kr per natt.
DYRASTE STADEN I ITALIEN Positano 69% dyrare Positano har de högsta priserna på hotell i Italien, med ett genomsnittspris på 1 370 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I ITALIEN Rom 63% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Rom än någon annan stad i Italien

Populära städer i Italien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Italien

Italien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Italien

När är det billigast att bo i Italien?

När du ska till Italien är det bäst att planera din resa kring månaden januari, eftersom priserna då är signifikant lägre än i juni - endast 708 kr per natt.

Var bor de flesta när det besöker Italien?

Av alla turistdestinationer i Italien, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Rom oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Italien har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i Positano är omkring 69% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Italien, med ett pris per natt på 1 370 kr.

Vilken stad i Italien har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Rom har de lägsta priserna per natt i landet på bara 411 kr. Rom erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 74% lägre än den genomsnittliga staden i Italien.