Hotell i Holland

Hitta billiga erbjudanden på 24 008 hotell i Holland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Holland

Letar du efter en stad att besöka i Holland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
767 kr - 1 224 kr
BILLIGASTE STADEN I HOLLAND Tilburg 16% billigare Hotell i Tilburg är de billigaste i Holland med ett genomsnittspris på endast 767 kr per natt.
DYRASTE STADEN I HOLLAND Amsterdam 34% dyrare Amsterdam har de högsta priserna på hotell i Holland, med ett genomsnittspris på 1 223 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I HOLLAND Amsterdam 90% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Amsterdam än någon annan stad i Holland

Populära städer i Holland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Holland

Holland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Holland

När är det billigast att bo i Holland?

Med ett genomsnittspris på endast 1 050 kr per natt är januari den billigaste månaden för att bo på ett hotell i Holland. Den dyraste månaden för att bo på ett hotell i Holland är maj.

Var bor de flesta när det besöker Holland?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Holland, men majoriteten av resenärerna som besöker Holland tenderar att spendera mest tid i Amsterdam.

Vilken stad i Holland har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i Amsterdam är omkring 34% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Holland, med ett pris per natt på 1 224 kr.

Vilken stad i Holland har de billigaste hotellrummen?

Amsterdam erbjuder för tillfället de lägsta priserna per natt av alla städer i Holland på bara 628 kr. Et pris som är 53% lägre än genomsnittspriset per natt i Holland.


Upptäck dessa regioner i Holland

Hitta den perfekta platsen i Holland för din nästa resa