Hotell i Holland

Hitta billiga erbjudanden på 25 235 hotell i Holland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Holland

Letar du efter en stad att besöka i Holland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
761 kr - 1 214 kr
BILLIGASTE STADEN I HOLLAND Tilburg 16% billigare Hotell i Tilburg är de billigaste i Holland med ett genomsnittspris på endast 761 kr per natt.
DYRASTE STADEN I HOLLAND Amsterdam 34% dyrare Amsterdam har de högsta priserna på hotell i Holland, med ett genomsnittspris på 1 213 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I HOLLAND Amsterdam 90% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Amsterdam än någon annan stad i Holland

Populära städer i Holland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Holland

Holland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Holland

När är det billigast att bo i Holland?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Holland, överväg att besöka landet i januari eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 1 041 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i maj om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Holland?

Av alla turistdestinationer i Holland, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Amsterdam oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Holland har de dyraste hotellrummen?

Rosmalen är den dyraste staden i Holland att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 2 426 kr, är 170% mer än genomsnittsstaden i Holland.

Vilken stad i Holland har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Holland att bo i är Badhoevedorp. Med ett genomsnittspris på 554 kr per natt, är Badhoevedorp omkring 59% billigare än andra städer i Holland.


Upptäck dessa regioner i Holland

Hitta den perfekta platsen i Holland för din nästa resa