Hyrbilar i Holland

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Holland? Sök och jämför priser här!

Amsterdam, Holland
19 aug — 26 aug
Samma avlämingsplats
Amsterdam, Holland
fre 19/8
12:00
fre 26/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Holland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Holland
Tesla Model S
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

65 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Tesla Model S
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

41 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

55 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

52 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

48 kr/dag

(22 aug - 29 aug)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Renault Captur

Information om biluthyrning i Holland

I Holland kör du enligt högertrafik, men tänk på att det finns gott om fartkameror och landet har några av de högsta bötesbeloppen för fortkörning i hela Europa. Var därför alltid noga med att följa alla angivna hastighetsgränser. Det är också förbjudet att köra bil samtidigt som du använder en handhållen mobiltelefon. När du väljer att hyra en bil i Holland bör du också vara uppmärksam på att du kan behöva en parkeringsskiva för att få parkera på vissa gator i landet. Dessa skivor hämtar du ut på polishuset och i utvalda, lokala butiker. Att parkera olagligt i Holland är ingen bra idé eftersom det kommer att leda till böter. En annan viktig trafikregel som du måste följa när du hyr en bil genom en biluthyrning i Holland är att du endast får använda biltutan för att avvärja fara. Om du bryter mot den här lagen kan du räkna med dryga böter.

Det finns vissa regler som du måste uppfylla för att hyra en bil i Holland. Ett av de viktigaste kraven är att du måste vara minst 19 år. Dessutom vill många bilfirmor att du ska ha haft ditt körkort i ett års tid. Du som är en ung förare, under 25 år, kan också behöva betala en extra kostnad när du hyr en bil i Holland. Eftersom landet är med i EU behöver du inte ta med dig ett internationellt körkort, utan du får köra med ditt svenska körkort. Däremot måste din hyrbil alltid ha en giltig försäkring och i de flesta fall ingår dessa försäkringar i din biluthyrningskostnad. Majoriteten av alla biluthyrningsföretag i Holland erbjuder dessutom tilläggsförsäkringar så du kan känna dig extra trygg under hela din vistelse. Hos oss på momondo går det snabbt att jämföra priser på billig biluthyrning i populära turistdestinationer som Amsterdam och Rotterdam.

I Holland är vägarna i mycket gott skick. Men på senare tid har trafiken ökat kraftigt i provinsen Nordholland, särskilt i centrala regioner som Amsterdam Metropolitan Area. Städer som Rotterdam som ligger i den södra provinsen drabbas också regelbundet av trafikstockningar och långa bilköer. När du hyr en bil genom en biluthyrning i stora städer som Den Haag och Amsterdam är det klokt att försöka undvika de värsta trafikstockningarna genom att avstå från att köra bil i rusningstrafiken, som är mest intensiv under morgnar och tidiga kvällar. I Holland är det också enkelt att ta sig runt i landet med kollektivtrafik. Om du ska resa en längre sträcka är det mycket fördelaktigt att färdas med tåg. Landets järnvägsnät förvaltas av Nederlande Spoorwegen och sträcker sig genom stora delar av Holland. För kortare resor kan du använda dig av buss eller tunnelbana. I Holland är det också mycket enkelt att få tag på taxibilar.

Att hyra bil och upptäcka Holland på egen hand är en fantastisk upplevelse och eftersom landet är relativt litet är det nära till det mesta. Hämta din hyrbil från en biluthyrning i Amsterdam och kör mot den lilla hamnstaden Den Oever. Fortsätt in på väg A7 och kör utmed Afsluitdijk och på andra sidan dammen ser du insjön Ijsselmeer. Längst vägen kan du också stanna till vid Vlietermonumentet som är utformat som ett vakttorn. Här kan du ta en paus och beundra den storslagna utsikten eller njuta av en kopp kaffe på det lilla caféet som ligger alldeles i närheten. För dig som vill uppleva ett landskap utöver det vanliga är ett besök i nationalparken De Hodge Veluwe en mycket god idé. Detta vackra naturområde ligger i provinsen Gelderland som du enkelt når med en hyrbil. Inne i naturreservatet finner du ett fantastiskt vackert landskap med både sanddyner och skogsmark.


Erbjudanden på hyrbilar i Holland

Hitta rätt hyrbil för dig i Holland

Bilar i Liten

257 kr - 1 016 kr

Alla biltyper

330 kr - 1 400 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Holland är 522 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Holland är september. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 257 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Holland är 699 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Holland är oktober. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 422 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Holland är 1 041 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Holland är oktober. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 566 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Holland är 794 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Holland är oktober. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 263 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Holland är 1 136 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Holland är oktober. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 568 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Holland är 541 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Holland är oktober. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 483 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

41 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(26 aug - 29 aug)
Renault Captur

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Holland

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark10,2 km
Amsterdam Museum10,9 km
Anne Frank House10,9 km
Tropenmuseum12,2 km

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark105,7 km
Tropenmuseum106,1 km
Amsterdam Museum107,5 km
Anne Frank House108,1 km

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark54,2 km
Amsterdam Museum55,5 km
Anne Frank House55,7 km
Tropenmuseum56,1 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Holland

Nedan visas de mest populära hotellen i Holland

Biluthyrning i Holland

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Holland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Enligt våra uppgifter är Goldcar Rental SP den billigaste hyrbilsfirman i Holland. Användare som bokar sin hyrbil med Goldcar Rental SP hittar ofta priser under det genomsnittliga priset på 548 kr per dag. Beroende på vilken stad du vill besöka, vilken typ av bil du vill hyra och under hur lång tid du vill ha den kan du hitta priser för så lite som 209 kr per dag när du bokar med Goldcar Rental SP.

Enligt våra data är GREEN MOTION det populäraste biluthyrningsföretaget i Holland. De senaste månaderna har 35% av våra användare valt GREEN MOTION som hyrbilsfirma. 1 användare har recenserat sin upplevelse med GREEN MOTION under sin vistelse i Holland och ger dem ett betyg på 8,8 av 10.

Med 333 kontor i Holland är Free2Move det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Free2Move tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i Holland. Amsterdam har till exempel 7 Free2Move från Free2Move.

När det gäller att hyra bil i Holland föredrar resenärer att hyra en Mini. Faktum är att 30 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 199 kr per dag.

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 22,01 kr per liter för bensin i Holland. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Om du inte bestämt dig för att hyra bil i Holland överväg då Algeriet. Bensinpriserna där är några av de lägsta i världen med en kostnad på 3,22 kr per liter förra veckan. Hong Kong är ett annat bra ställe att besöka och hyra en bil på, men tänk på att bensinpriserna där kan var dyra och ligga på runt 29,95 kr per liter.


Biluthyrning i populära regioner i Holland

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Holland

Hyrbilar på populära flygplatser i Holland

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Holland

Börja planera din resa till Holland


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Holland. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Holland. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Holland.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Holland på momondo.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Holland.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Holland.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.