Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Holland

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Holland? Sök och jämför priser här!

Amsterdam, Holland
8 Mar — 15 Mar
Amsterdam, Holland
Fri 8/3
12:00
Fri 15/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Holland

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Holland

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Holland?

Enligt våra uppgifter är Goldcar Rental SP den billigaste hyrbilsfirman i Holland. Användare som bokar sin hyrbil med Goldcar Rental SP hittar ofta priser under det genomsnittliga priset på 607 kr per dag. Beroende på vilken stad du vill besöka, vilken typ av bil du vill hyra och under hur lång tid du vill ha den kan du hitta priser för så lite som 215 kr per dag när du bokar med Goldcar Rental SP.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Holland?

Med 326 kontor i Holland är Free2Move det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Free2Move tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i Holland. Amsterdam har till exempel 1 kontor från Free2Move.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Holland?

När det gäller att hyra bil i Holland föredrar resenärer att hyra en Kompakt. Faktum är att 39 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 586 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Holland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Holland
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

263 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

294 kr/dag

(31 May - 8 Jun)
Fiat Panda
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

297 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Mini Hatch
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

303 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

314 kr/dag

(31 May - 8 Jun)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

321 kr/dag

(23 Mar - 6 Apr)
Mini Hatch
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

321 kr/dag

(23 Mar - 6 Apr)
Volkswagen Golf
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

326 kr/dag

(31 May - 8 Jun)
Volkswagen T-ROC
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

328 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Mercedes-Benz A-Class

Information om biluthyrning i Holland

Har Holland några unika trafikregler?

I Holland kör du enligt högertrafik, men tänk på att det finns gott om fartkameror och landet har några av de högsta bötesbeloppen för fortkörning i hela Europa. Var därför alltid noga med att följa alla angivna hastighetsgränser. Det är också förbjudet att köra bil samtidigt som du använder en handhållen mobiltelefon. När du väljer att hyra en bil i Holland bör du också vara uppmärksam på att du kan behöva en parkeringsskiva för att få parkera på vissa gator i landet. Dessa skivor hämtar du ut på polishuset och i utvalda, lokala butiker. Att parkera olagligt i Holland är ingen bra idé eftersom det kommer att leda till böter. En annan viktig trafikregel som du måste följa när du hyr en bil genom en biluthyrning i Holland är att du endast får använda biltutan för att avvärja fara. Om du bryter mot den här lagen kan du räkna med dryga böter.

Vilka är de juridiska och dokumentära kraven för att hyra en bil i Holland?

Det finns vissa regler som du måste uppfylla för att hyra en bil i Holland. Ett av de viktigaste kraven är att du måste vara minst 19 år. Dessutom vill många bilfirmor att du ska ha haft ditt körkort i ett års tid. Du som är en ung förare, under 25 år, kan också behöva betala en extra kostnad när du hyr en bil i Holland. Eftersom landet är med i EU behöver du inte ta med dig ett internationellt körkort, utan du får köra med ditt svenska körkort. Däremot måste din hyrbil alltid ha en giltig försäkring och i de flesta fall ingår dessa försäkringar i din biluthyrningskostnad. Majoriteten av alla biluthyrningsföretag i Holland erbjuder dessutom tilläggsförsäkringar så du kan känna dig extra trygg under hela din vistelse. Hos oss på momondo går det snabbt att jämföra priser på billig biluthyrning i populära turistdestinationer som Amsterdam och Rotterdam.

Vilka regioner i Holland har mest trafik?

I Holland är vägarna i mycket gott skick. Men på senare tid har trafiken ökat kraftigt i provinsen Nordholland, särskilt i centrala regioner som Amsterdam Metropolitan Area. Städer som Rotterdam som ligger i den södra provinsen drabbas också regelbundet av trafikstockningar och långa bilköer. När du hyr en bil genom en biluthyrning i stora städer som Den Haag och Amsterdam är det klokt att försöka undvika de värsta trafikstockningarna genom att avstå från att köra bil i rusningstrafiken, som är mest intensiv under morgnar och tidiga kvällar. I Holland är det också enkelt att ta sig runt i landet med kollektivtrafik. Om du ska resa en längre sträcka är det mycket fördelaktigt att färdas med tåg. Landets järnvägsnät förvaltas av Nederlande Spoorwegen och sträcker sig genom stora delar av Holland. För kortare resor kan du använda dig av buss eller tunnelbana. I Holland är det också mycket enkelt att få tag på taxibilar.

Vilka är de vackraste vägarna i Holland?

Att hyra bil och upptäcka Holland på egen hand är en fantastisk upplevelse och eftersom landet är relativt litet är det nära till det mesta. Hämta din hyrbil från en biluthyrning i Amsterdam och kör mot den lilla hamnstaden Den Oever. Fortsätt in på väg A7 och kör utmed Afsluitdijk och på andra sidan dammen ser du insjön Ijsselmeer. Längst vägen kan du också stanna till vid Vlietermonumentet som är utformat som ett vakttorn. Här kan du ta en paus och beundra den storslagna utsikten eller njuta av en kopp kaffe på det lilla caféet som ligger alldeles i närheten. För dig som vill uppleva ett landskap utöver det vanliga är ett besök i nationalparken De Hodge Veluwe en mycket god idé. Detta vackra naturområde ligger i provinsen Gelderland som du enkelt når med en hyrbil. Inne i naturreservatet finner du ett fantastiskt vackert landskap med både sanddyner och skogsmark.


Erbjudanden på hyrbilar i Holland

Hitta rätt hyrbil för dig i Holland

Liten cars

405 kr - 728 kr

Alla biltyper

459 kr - 1 117 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Holland är 539 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Holland är januari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 405 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Holland är 931 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Holland är november. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 363 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Holland är 1 341 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Holland är september. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 597 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Holland är 955 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Holland är mars. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 399 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Holland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Holland är 1 227 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Holland är juli. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 1 244 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Holland är 813 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Holland är maj. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 1 006 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Holland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Holland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

263 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

294 kr/dag

(31 May - 8 Jun)
Fiat Panda
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

297 kr/dag

(6 Mar - 13 Mar)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Holland

Alla större biluthyrningsfirmor i Holland

Free2Move

326 platser

Sunnycars

209 platser

Hertz

58 platser

Budget

52 platser

Avis

46 platser

keddy by Europcar

42 platser

Thrifty

40 platser

Dollar

39 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Holland

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark10,2 km
Amsterdam Museum10,9 km
Anne Frank House10,9 km
Rembrandtplein11,0 km
Royal Theater Carré11,1 km

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark105,7 km
Tropenmuseum106,1 km
Royal Theater Carré106,4 km
Rembrandtplein106,9 km
Amsterdam Museum107,5 km

Sevärdheter i närheten:

Sarphatipark54,2 km
Royal Theater Carré55,3 km
Rembrandtplein55,4 km
Amsterdam Museum55,5 km
Anne Frank House55,7 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Holland

Nedan visas de mest populära hotellen i Holland
ibis Schiphol Amsterdam Airport

ibis Schiphol Amsterdam Airport

Schipholweg 181, Badhoevedorp, North Holland, Netherlands

1,2 km från stadskärnan

Tribe Amsterdam City

Tribe Amsterdam City

Termini 9, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,0 km från stadskärnan

Ruby Emma Hotel Amsterdam

Ruby Emma Hotel Amsterdam

Amstelvlietstraat 4, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,3 km från stadskärnan

Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Nieuwe Doelenstraat 24, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,6 km från stadskärnan

Via Amsterdam

Via Amsterdam

20 Diemerhof Via Amsterdam, Amsterdam, North Holland, Netherlands

6,6 km från stadskärnan

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,5 km från stadskärnan

Olympic Hotel

Olympic Hotel

Ijsbaanpad 12, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,6 km från stadskärnan

nhow Amsterdam RAI

nhow Amsterdam RAI

Europaboulevard 2b, Amsterdam, North Holland, Netherlands

3,9 km från stadskärnan

Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,4 km från stadskärnan

citizenM Schiphol Airport

citizenM Schiphol Airport

Jan Plezierweg 2, Schiphol, North Holland, Netherlands

1,1 km från stadskärnan

The Flying Pig Uptown

The Flying Pig Uptown

Vossiusstraat 46, Amsterdam, North Holland, Netherlands

1,9 km från stadskärnan

This Ho(S)tel

This Ho(S)tel

Warmoesstraat 14, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,4 km från stadskärnan

Ninetynine Hotel Amsterdam Airport

Ninetynine Hotel Amsterdam Airport

Kruisweg 601, Hoofddorp, North Holland, Netherlands

2,5 km från stadskärnan

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam, North Holland, Netherlands

3,6 km från stadskärnan

Eden Hotel Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam

Amstel 144, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,8 km från stadskärnan

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,3 km från stadskärnan

Amsterdam Marriott Hotel

Amsterdam Marriott Hotel

Stadhouderskade 12, Amsterdam, North Holland, Netherlands

1,6 km från stadskärnan

Xo Hotels Park West

Xo Hotels Park West

Molenwerf 1, Amsterdam, North Holland, Netherlands

3,6 km från stadskärnan


Biluthyrning i Holland

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Holland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar bensinen i Holland?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 22,04 kr per liter för bensin i Holland. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Om du inte bestämt dig för att hyra bil i Holland överväg då Kuwait. Bensinpriserna där är några av de lägsta i världen med en kostnad på 3,52 kr per liter förra veckan. Hong Kong är ett annat bra ställe att besöka och hyra en bil på, men tänk på att bensinpriserna där kan var dyra och ligga på runt 32,28 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Holland?

Priserna för bilar i Holland uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Holland?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Holland är 1 009 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Holland?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Holland. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Holland?

För att få hyra en bil i Holland måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Holland?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Holland. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Holland?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Holland. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Holland med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Holland.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Holland på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Holland på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Holland som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Holland.

Kan jag söka efter hyrbilar i Holland med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Holland.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Holland

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Holland


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i Holland
Fri 8/3
12:00
Fri 15/3
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners