Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Vill du hyra en bil billigt i Örnsköldsvik, Västernorrlands län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Kompakt844 kr per dag
Medelstor844 kr per dag
Standard798 kr per dag
Minibuss1 397 kr per dag
Kombi premium857 kr per dag
Standard kombi911 kr per dag
Kombi lyx949 kr per dag
Medelstor SUV1 280 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Örnsköldsvik

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Örnsköldsvik

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Örnsköldsvik?

De billigaste hyrbilarna i Örnsköldsvik hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 489 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Örnsköldsvik är 823 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Örnsköldsvik?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Örnsköldsvik är Volkswagen Multivan, följt av modellen Volkswagen Golf. Våra användare har hittat erbjudanden för Volkswagen Multivan i Örnsköldsvik för i genomsnitt 2 276 kr per dag, och så billigt som 1 690 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 897 kr per dag att hyra modellen Volkswagen Golf i Örnsköldsvik, även om du kan hitta priser för så lite som 498 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Örnsköldsvik

Liten bilar

670 kr - 1 298 kr

Alla biltyper

874 kr - 1 925 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Örnsköldsvik, Sverige är 863 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Örnsköldsvik, Sverige är januari. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 670 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örnsköldsvik av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Örnsköldsvik, Sverige är 1 169 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Örnsköldsvik, Sverige är oktober. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 817 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örnsköldsvik av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Örnsköldsvik, Sverige är 1 334 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Örnsköldsvik, Sverige är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 840 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Örnsköldsvik, Sverige är 1 103 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Örnsköldsvik, Sverige är september. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 773 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örnsköldsvik av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Örnsköldsvik, Sverige är 1 637 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Örnsköldsvik, Sverige är april. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 1 271 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örnsköldsvik av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Örnsköldsvik, Sverige är 1 356 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Örnsköldsvik, Sverige är november. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 911 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örnsköldsvik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örnsköldsvik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örnsköldsvik av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

844 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

1 185 kr/dag

(28 jun - 1 jul)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Örnsköldsvik

Alla större biluthyrningsfirmor i Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Hertz

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sixt

3 platser

Sunnycars

3 platser

Budget

2 platser

Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Örnsköldsvik

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Örnsköldsvik.

Populära biltyper

Standard, Intermediate, Wagon

Billigaste hyrbilen

514 kr

Mest populära modellen

Class Intermediate Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Örnsköldsvik under de senaste 72 timmarna: Standard, Intermediate, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Örnsköldsvik är 514 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 913 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Örnsköldsvik under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Intermediate Car. Våra användare föredrar också Volvo V60 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Örnsköldsvik – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Örnsköldsvik och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Örnsköldsvik, Sverige i juli?

För att hyra en bil en weekend i Örnsköldsvik i juli, var genomsnittspriset 911 kr, med billigare erbjudanden från 551 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 677 kr, och genomsnittspriset är 839 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Örnsköldsvik, Sverige?

Hastighetsgränsen i Örnsköldsvik är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Örnsköldsvik är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Örnsköldsvik bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC40 i Örnsköldsvik?

Är vädret i Örnsköldsvik representativt för resten av Västernorrlands län?

Den som vill hyra en bil i Örnsköldsvik för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Västernorrlands län under juni månad vanligtvis ligger runt 12 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Örnsköldsvik?

Priserna för bilar i Örnsköldsvik uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Örnsköldsvik?

Från och med juni 2024 finns det 16 bolag att välja mellan för bilar i Örnsköldsvik.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Örnsköldsvik?

Bland olika länder, inklusive Örnsköldsvik, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Örnsköldsvik?

För att få hyra en bil i Örnsköldsvik måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Örnsköldsvik?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Örnsköldsvik kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Örnsköldsvik?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Örnsköldsvik genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Örnsköldsvik med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Örnsköldsvik och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Örnsköldsvik på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Örnsköldsvik med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Örnsköldsvik som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Örnsköldsvik.

Kan jag söka efter hyrbilar i Örnsköldsvik med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Örnsköldsvik med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Örnsköldsvik

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Örnsköldsvik

Populära hyrbilstyper i Örnsköldsvik