Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Örebro, Örebro län

Vill du hyra en bil billigt i Örebro, Örebro län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Örebro, Örebro län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Örebro, Örebro län
Ekonomi386 kr per dag
Kompakt409 kr per dag
Medelstor455 kr per dag
Standard686 kr per dag
Stor bil691 kr per dag
Kompakt SUV473 kr per dag
Kompakt kombi536 kr per dag
Mellanstor kombi571 kr per dag
Standard-SUV575 kr per dag
Standard kombi585 kr per dag
Stor kombi700 kr per dag
Kombi premium716 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Örebro

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Örebro

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Örebro?

De billigaste hyrbilarna i Örebro hittas generellt genom Sixt. När du bokar med Sixt kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 268 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Örebro är 523 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Örebro?

När du hyr en bil i Örebro väljer de flesta av våra användare modellen Volkswagen Multivan för 1 429 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Volvo XC40 för ett genomsnittspris på 1 175 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Volkswagen Multivan i Örebro för så lite som 780 kr/dag och modellen Volvo XC40 för så lite som 632 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Örebro, Örebro län

Hitta rätt hyrbil för dig i Örebro

Liten bilar

443 kr - 1 154 kr

Alla biltyper

651 kr - 1 310 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Örebro, Sverige är 699 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Örebro, Sverige är maj. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 443 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örebro av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Örebro, Sverige är 853 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Örebro, Sverige är augusti. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 643 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örebro av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Örebro, Sverige är 1 202 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Örebro, Sverige är maj. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 846 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örebro av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Örebro, Sverige är 862 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Örebro, Sverige är maj. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 547 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örebro av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Örebro, Sverige är 1 245 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Örebro, Sverige är december. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 763 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Örebro, Sverige är 1 554 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Örebro, Sverige är april. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 701 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Örebro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Örebro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Örebro av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

386 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Skoda Fabia
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

409 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Skoda Rapid
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

452 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Audi A1

Hyrbilsleverantörer i Örebro

Alla större biluthyrningsfirmor i Örebro, Örebro län

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

2 platser

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

MABI

1 plats

Europcar

3 platser

GREEN MOTION

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Örebro

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Örebro.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigaste hyrbilen

313 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Multivan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Örebro som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Örebro under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Örebro är 313 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 556 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Örebro under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Multivan. Våra användare föredrar också Volvo XC40 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Örebro – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Örebro och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Örebro, Sverige i juli?

För en weekend i juli ligger de bästa erbjudandena i Örebro från 398 kr till cirka 810 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 379 kr till 553 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Örebro, Sverige?

Hastighetsgränsen i Örebro är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Örebro är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz CLA i Örebro?

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Örebro?

Priserna för bilar i Örebro uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Örebro?

Från och med juni 2024 finns det 21 bolag att välja mellan för bilar i Örebro.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Örebro?

Bland olika länder, inklusive Örebro, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Örebro?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Örebro. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Örebro?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Örebro eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Örebro?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Örebro genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Örebro med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Örebro.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Örebro på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Örebro på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Örebro som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Örebro med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Örebro med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Örebro.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Örebro

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Örebro

Populära hyrbilstyper i Örebro