Biluthyrning i Örebro, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Örebro, Sverige? Sök och jämför priser här

Örebro, Sverige
21 jun — 28 jun
Samma avlämingsplats
Örebro, Sverige
mån 21/6
12:00
mån 28/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Örebro, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 463 kr per dag för att hyra en liten bil i Örebro. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
225 kr/dag
Örebro
Vastra Bangatan 41
Chevrolet Sonic Sedan
225 kr/dag
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
228 kr/dag
Örebro
Vastra Bangatan 41
Chevrolet Sonic Sedan
228 kr/dag
Visa erbjudande
Ford Focus
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
270 kr/dag
Örebro
Vastra Bangatan 41
Ford Focus
270 kr/dag
Visa erbjudande
Ford Focus
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
273 kr/dag
Örebro
Vastra Bangatan 41
Ford Focus
273 kr/dag
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
297 kr/dag
Örebro
Bettorpsgatan 24
Chevrolet Sonic Sedan
297 kr/dag
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
299 kr/dag
Örebro
Orebro Airport
Chevrolet Sonic Sedan
299 kr/dag
Visa erbjudande

Leverantörer av hyrbilar i Örebro

Alla större biluthyrningsfirmor i Örebro, Sverige
3 platser
3 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Information om din resa till Örebro

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Örebro?

De flesta uthyrningsföretag har en åldersgräns på 18 år. Det finns dock undantag, så om du är ung kan det vara bra att undersöka vad som gäller för olika företag när du ska hyra bil i Örebro. Ibland tas det ut en extra avgift för unga förare.

Parkering

Centrala Örebro erbjuder över 3000 parkeringsplatser fördelat på gatuparkering och sju parkeringshus. Digitala skyltar visar dig om det finns lediga platser i parkeringshusen. Parkering i parkeringshus kostar cirka 20-25 SEK per timme och du kan oftast betala med mobilapp. Det finns ett system i Örebro som kallas Parkeringsbonus vilket innebär att du kan få rabatt hos vissa lokala verksamheter när du visar upp en giltig parkeringsbiljett från något av parkeringshusen. Kontrollera lokal skyltning noga för eventuella avgifter och tidsbegränsningar om du väljer att parkera på gatan.

Utflyktsmål i och omkring Örebro

Att hyra bil i Örebro är ett perfekt sätt att utforska Bergslagen och området omkring Hjälmaren och Mälaren. Med egen bil kan du bestämma tempot och stanna precis var och när du vill. En liten hyrbil med fria mil kostar från 600-700 SEK per dygn eller 2000 SEK per vecka. Vill du ha en större bil med plats för hela familjen eller extra bagage får du räkna med 800 SEK per dygn. De flesta företag erbjuder även kontrakt med kilometerkostnad vilket kan vara ett förmånligt alternativ vid långtidshyra. Om du ska ha med barn i bilen under hyran så kom ihåg att även hyra en korrekt anpassad barnstol. Även GPS kan vara ett användbart verktyg när du ska hyra bil i Örebro. Det finns många fina utflykter du kan göra med hyrbil från Örebro. Omgivningarna kring Hjälmaren är perfekta för en biltur. Du kan ta en båttur på sjön eller på Hjälmare kanal med någon av de klassiska båtarna som erbjuder turer från Örebro, till exempel M/F Linden eller M/S Gustaf Lagerbjelke. Du kan även besöka Hjälmarens största ö Vinön. Ta bilen till Hampetorp där den kostnadsfria färjan tar dig till Vinön. Ön erbjuder fina vandringsstigar, bad i sjön och ett café med ett stort utbud av lokalproducerade råvaror. Om du är ute efter friluftsaktiviteter så rekommenderas ett besök på Naturens hus utanför Örebro. Naturreservatet Rynningeviken och Oset erbjuder fin natur med ett rikt fågelliv och flera rast- och grillplatser. Andra trevliga städer att besöka är till exempel medeltidsstaden Arboga eller Södermanlands läns största stad Eskilstuna. För den som är shoppingsugen ligger en av Sveriges största outlets i Vingåker, mindre än en timmes bilresa från Örebro.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vid biluthyrning i Örebro är det vanligt att det ingår en basförsäkring som skyddar dig om olyckan skulle vara framme. Dessutom har hyrbilsföretagen ofta erbjudanden om extra försäkringar som säljs i samarbete med ett försäkringsbolag. Dessa försäkringar täcker fler typer av skador och ibland ingår självriskeliminering som skyddar dig helt från oförutsedda utgifter. Vilka försäkringar som ingår i hyran, samt vad det kostar, varierar mycket mellan olika företag, så det är viktigt att du kontrollerar noga vad som gäller för just din hyrbil i Örebro. Det kan också vara värt att undersöka vad som ingår i din vanliga hemförsäkring innan du köper till extra försäkringar.

Var i Örebro kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta din hyrbil i Örebro i stadens norra eller södra delar, eller på Örebros flygplats. I norra Örebro, strax utanför centrum, finns det uthyrningskontor på Ozongatan och Bettorpsgatan. Därifrån är det enkelt att ta sig ut till både E18 och E20. Närmare centrum finns det uthyrningsfirmor på Södermalmsplan i anslutning till tågstationen. Flera olika uthyrningsfirmor har kontor på flygplatsen, de delar ett gemensamt kontor i ankomsthallen dit du vänder dig för att hämta upp din hyrbil. Det rekommenderas att förboka bil om du vill hämta upp den på flygplatsen. (Information kontrollerad: 25/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Örebro, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Stockholm Skavsta flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Örebro

I juni har vi genomfört 59 sökningar efter hyrbilar i Örebro för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Örebro för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Örebro. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Örebro, Sverige i juli?

För en weekend i juli ligger de bästa erbjudandena i Örebro från 179 kr till cirka 259 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 340 kr till 430 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Örebro har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Örebro är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 329 kr från dess 3 uthyrningskontor i Örebro. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Örebro för 182 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Örebro, Sverige?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Örebro har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Örebro, så som Sixt, Avis och Budget erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Örebro?

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Örebro, Sverige. Med 3 uthyrningskontor i Örebro, Sverige hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 454 kr per dag från Europcar.

Vad är hastighetsgränsen i Örebro, Sverige?

Hastighetsgränsen i Örebro är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Örebro är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Vädret i Örebro under juni kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Örebro.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige

Hyrbilar på flygplatser i Örebro

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Örebro

Börja planera din resa till Örebro