Biluthyrning i Belo Horizonte, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Belo Horizonte, Brasilien? Sök och jämför priser här

Belo Horizonte, MG, Brasilien
12 dec — 19 dec
Samma avlämingsplats
Belo Horizonte, MG, Brasilien
sön 12/12
12:00
sön 19/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Belo Horizonte

Alla större biluthyrningsfirmor i Belo Horizonte, Brasilien
12 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
10 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,8

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

7,7
12 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
6 platser
5 platser
4 platser
4 platser
4 platser

Avstånd till populära hotell från Belo Horizonte, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Belo Horizonte Tancredo Neves Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Belo Horizonte

I december, fram till dagens datum, har 345 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Belo Horizonte.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Belo Horizonte för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Belo Horizonte har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Hertz. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Belo Horizonte. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Belo Horizonte, Brasilien?

När du hyr en bil i Belo Horizonte kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Belo Horizonte. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vad är hastighetsgränsen i Belo Horizonte, Brasilien?

Om du hyr ett fordon i Belo Horizonte tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Belo Horizonte ligger hastighetsgränsen runt 80 km/t. Om du kör på motorvägen i Belo Horizonte ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Belo Horizonte?

De flesta av momondos användare hyr modellen Skoda Octavia Combi i Belo Horizonte, även om typen Renault Clio är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Skoda Octavia Combi ligger priserna generellt på 133 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Skoda Octavia Combi i Belo Horizonte för så lite som 72 kr per dag. Hyrbilar av modellen Renault Clio i Belo Horizonte kostar i genomsnitt 114 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 99 kr per dag.

Hur är vädret i Belo Horizonte, Brasilien i december?

Den som letar efter en hyrbil i Belo Horizonte under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 22 °C och en nederbörd på cirka 320 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under december finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Belo Horizonte.

Är vädret i Belo Horizonte representativt för resten av Minas Gerais?

Om du letar efter en hyrbil i Belo Horizonte för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Minas Gerais vanligtvis har en temperatur på 22 °C och en nederbörd på omkring 320 mm.


Börja planera din resa till Belo Horizonte