Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Kiruna, Norrbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Kiruna, Norrbottens län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kiruna, Norrbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Kiruna, Norrbottens län
Ekonomi950 kr per dag
Kompakt426 kr per dag
Kompakt SUV442 kr per dag
Kompakt kombi548 kr per dag
Standard-SUV724 kr per dag
Mellanstor kombi1 032 kr per dag
Kombi premium1 057 kr per dag
Medelstor SUV1 096 kr per dag
Standard kombi1 146 kr per dag
Kombi lyx1 175 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Kiruna

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Kiruna

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Kiruna?

De billigaste hyrbilarna i Kiruna hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 427 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Kiruna är 932 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kiruna?

För ett genomsnittspris på 582 kr/dag (och så lite som 468 kr/dag), är hyrbilar av modellen Kia Cee'd SW i Kiruna de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Peugeot 3008 i Kiruna för 634 kr/dag i genomsnitt (464 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Kiruna, Norrbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Kiruna

Liten bilar

594 kr - 985 kr

Alla biltyper

740 kr - 1 187 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Kiruna, Sverige är 793 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Kiruna, Sverige är november. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 594 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kiruna av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Kiruna, Sverige är 911 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Kiruna, Sverige är oktober. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 561 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kiruna av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Kiruna, Sverige är 1 416 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Kiruna, Sverige är november. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 976 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kiruna, Sverige är 904 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kiruna, Sverige är juni. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 896 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kiruna av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Kiruna, Sverige är 1 723 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Kiruna, Sverige är januari. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 1 398 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Kiruna, Sverige är 1 395 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Kiruna, Sverige är april. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 944 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiruna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiruna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kiruna av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

426 kr/dag

(23 Jun - 3 Aug)
Volkswagen Golf
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

461 kr/dag

(23 Jun - 3 Aug)
Renault Captur
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

494 kr/dag

(23 Jun - 3 Aug)
Skoda Rapid

Hyrbilsleverantörer i Kiruna

Alla större biluthyrningsfirmor i Kiruna, Norrbottens län

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,3

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

9,6

Bäst

8,6

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

4,0

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

6,6

Sixt

2,0
Dåligt
1 omdöme3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Shouqi

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Kiruna

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kiruna.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Intermediate, Compact, Wagon

Billigaste hyrbilen

546 kr

Mest populära modellen

Class Compact Wagon
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kiruna som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Budget
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kiruna under de senaste 72 timmarna: Intermediate, Compact, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kiruna är 546 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 806 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kiruna under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Wagon. Våra användare föredrar också Class Intermediate Car som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Kiruna – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kiruna och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kiruna, Sverige i juli?

För att hyra en bil i Kiruna för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 500 kr med genomsnittspriset 650 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 612 kr, med fler alternativ kring följande pris: 753 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Kiruna, Sverige?

Varje biluthyrningsföretag i Kiruna har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Kiruna är Europcar, Hertz och Budget, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Kiruna under juli månad?

Med en genomsnittstemperatur på 11 °C och en nederbörd kring 70 mm i juli gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Kiruna. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under juli månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Kiruna. Att hyra en Standard i Kiruna kommer i genomsnitt kosta dig 700 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Kiruna, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Kiruna när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Kiruna är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Kiruna du befinner dig.

Hur är vädret i Kiruna, Sverige i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Kiruna under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 8 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Kiruna representativt för resten av Norrbottens län?

Den som vill hyra en bil i Kiruna för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Norrbottens län under juni månad vanligtvis ligger runt 10 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Kiruna?

Priserna för bilar i Kiruna uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Kiruna?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Kiruna är 23 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kiruna?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Kiruna. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Kiruna?

Vid biluthyrning i Kiruna måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Kiruna?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Kiruna om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kiruna?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Kiruna. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Kiruna med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Kiruna som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Kiruna på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Kiruna.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Kiruna som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Kiruna på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Kiruna med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Kiruna.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kiruna

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kiruna

Populära hyrbilstyper i Kiruna