Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Vill du hyra en bil billigt i Reykjavik, Huvudstadsregion? Sök och jämför priser här!

Reykjavik, Island
27 apr — 4 maj
Reykjavik, Island
lör 27/4
12:00
lör 4/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Reykjavik, Huvudstadsregion
Ekonomi408 kr per dag
Kompakt541 kr per dag
Medelstor565 kr per dag
SUV542 kr per dag
Stor SUV1 031 kr per dag
Kompakt kombi467 kr per dag
Kompakt SUV514 kr per dag
Medelstor SUV540 kr per dag
Standard-SUV553 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Hitta rätt hyrbil för dig i Reykjavik

Liten bilar

320 kr - 1 151 kr

Alla biltyper

508 kr - 1 393 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Reykjavik, Island är 658 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Reykjavik, Island är januari. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 320 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Reykjavik, Island är 998 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Reykjavik, Island är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 575 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Reykjavik, Island är 1 872 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Reykjavik, Island är februari. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 1 012 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Reykjavik, Island är 943 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Reykjavik, Island är januari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 564 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Reykjavik, Island är 2 094 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Reykjavik, Island är maj. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 1 494 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Reykjavik, Island är 1 772 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Reykjavik, Island är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 978 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

408 kr/dag

(6 maj - 10 maj)
Mini Hatch
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

430 kr/dag

(6 maj - 10 maj)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

467 kr/dag

(6 maj - 10 maj)
Volkswagen Golf

Trender och insikter om att hyra bil i Reykjavik

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Reykjavik

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Reykjavik?

De billigaste hyrbilarna i Reykjavik hittas generellt genom City Car. När du bokar med City Car kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 228 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Reykjavik är 309 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Reykjavik?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Reykjavik med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Reykjavik?

De flesta av momondos användare hyr modellen Suzuki Jimny i Reykjavik, även om typen Hyundai i10 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Suzuki Jimny ligger priserna generellt på 795 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Suzuki Jimny i Reykjavik för så lite som 769 kr per dag. Hyrbilar av modellen Hyundai i10 i Reykjavik kostar i genomsnitt 607 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 295 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Reykjavik

Alla större biluthyrningsfirmor i Reykjavik, Huvudstadsregion

Europcar

9,6
Fantastiskt
1 omdöme4 platser
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

9,6

Övergripande

9,6

Upphämtning/avlämning

9,5

Bäst

9,6

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

8,8

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,9

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

8,3

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,7

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,1

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,2

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,5

Ice Rental 4x4

4 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

4,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

3,0

Bra att veta om hyrbilar i Reykjavik

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Reykjavik.

Mest populära uthyrningsföretag

Ice Rental 4x4

Populära biltyper

Mini, SUV, Economy

Billigaste hyrbilen

393 kr

Mest populära modellen

Suzuki Jimny
Den mest populära biluthyrningsfirman i Reykjavik som hittats på momondo den här månaden är Ice Rental 4x4. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Ice Rental Cars och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Reykjavik under de senaste 72 timmarna: Mini, SUV, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Reykjavik är 393 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 795 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Reykjavik under de senaste 7 dagarna är av modellen Suzuki Jimny. Våra användare föredrar också Hyundai i10 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Reykjavik – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Reykjavik och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Reykjavik, Island?

Hyrbilar i Reykjavik från populära uthyrningsfirmor som Dollar, Ice Rental Cars och Europcar kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Reykjavik, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Reykjavik under maj månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Reykjavik under maj månad. Med en genomsnittstemperatur på 8 °C och en nederbörd på omkring 40 mm i maj innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Reykjavik kommer i genomsnitt kosta dig 1 633 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Reykjavik, Island?

Om du hyr ett fordon i Reykjavik tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Reykjavik ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Reykjavik ligger hastighetsgränsen på 90 km/t.

Hur är vädret i Reykjavik, Island i april?

Under april är medeltemperaturen i Reykjavik 2 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Reykjavik.

Är vädret i Reykjavik representativt för resten av Huvudstadsregion?

Om du letar efter en hyrbil i Reykjavik för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Huvudstadsregion vanligtvis har en temperatur på 2 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Reykjavik?

Priserna för bilar i Reykjavik uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Reykjavik?

Från och med april 2024 finns det 83 bolag att välja mellan för bilar i Reykjavik.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Reykjavik?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Reykjavik. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Reykjavik?

Vid biluthyrning i Reykjavik måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Reykjavik?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Reykjavik om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Reykjavik?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Reykjavik tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Reykjavik med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Reykjavik eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Reykjavik på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Reykjavik.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Reykjavik som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Reykjavik.

Kan jag söka efter hyrbilar i Reykjavik med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Reykjavik.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Reykjavik

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
lör 27/4
12:00
lör 4/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Reykjavik

Populära hyrbilstyper i Reykjavik