Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Vill du hyra en bil billigt i Reykjavik, Huvudstadsregion? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tis 25/6
tis 2/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Reykjavik, Huvudstadsregion
Ekonomi456 kr per dag
Kompakt661 kr per dag
Stor SUV1 740 kr per dag
Minibuss1 751 kr per dag
Kompakt kombi566 kr per dag
Kompakt SUV623 kr per dag
Medelstor SUV645 kr per dag
Standard-SUV940 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Reykjavik

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Reykjavik

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Reykjavik?

De billigaste hyrbilarna i Reykjavik hittas generellt genom Right Cars. När du bokar med Right Cars kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 223 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Reykjavik är 588 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Reykjavik?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Reykjavik med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Reykjavik?

De flesta av momondos användare hyr modellen Dacia Duster i Reykjavik, även om typen Dacia Sandero Stepway är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Dacia Duster ligger priserna generellt på 694 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Dacia Duster i Reykjavik för så lite som 519 kr per dag. Hyrbilar av modellen Dacia Sandero Stepway i Reykjavik kostar i genomsnitt 748 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 519 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Reykjavik, Huvudstadsregion

Hitta rätt hyrbil för dig i Reykjavik

Liten bilar

307 kr - 1 031 kr

Alla biltyper

488 kr - 1 301 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Reykjavik, Island är 591 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Reykjavik, Island är januari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 307 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Reykjavik, Island är 912 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Reykjavik, Island är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 552 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Reykjavik, Island är 1 564 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Reykjavik, Island är maj. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 727 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Reykjavik, Island är 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Reykjavik, Island är december. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 540 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Reykjavik, Island är 1 852 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Reykjavik, Island är maj. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 1 489 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Reykjavik av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Reykjavik, Island är 1 472 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Reykjavik, Island är maj. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 482 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Reykjavik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Reykjavik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

456 kr/dag

(3 jul - 8 jul)
Skoda Fabia
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

540 kr/dag

(12 jul - 20 jul)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

566 kr/dag

(3 jul - 8 jul)
Toyota Auris

Hyrbilsleverantörer i Reykjavik

Alla större biluthyrningsfirmor i Reykjavik, Huvudstadsregion

Europcar

9,6
Fantastiskt
1 omdöme4 platser
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

9,6

Övergripande

9,6

Upphämtning/avlämning

9,5

Bäst

9,6

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

7,9

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,7

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

7,8

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,1

GREEN MOTION

7,1
Bra
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

7,2

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,7

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,5

Ice Rental 4x4

4 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

4,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

3,0

Bra att veta om hyrbilar i Reykjavik

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Reykjavik.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Economy, Intermediate, SUV

Billigaste hyrbilen

472 kr

Mest populära modellen

Dacia Duster
Den mest populära biluthyrningsfirman i Reykjavik som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Ice Rental 4x4 och Fair Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Reykjavik under de senaste 72 timmarna: Economy, Intermediate, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Reykjavik är 472 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 726 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Reykjavik under de senaste 7 dagarna är av modellen Dacia Duster. Våra användare föredrar också Dacia Sandero Stepway som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Reykjavik – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Reykjavik och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Reykjavik, Island?

Hyrbilar i Reykjavik från populära uthyrningsfirmor som Ice Rental Cars, Europcar och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Reykjavik, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Reykjavik under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Reykjavik under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 10 °C och en nederbörd på omkring 60 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Reykjavik kommer i genomsnitt kosta dig 995 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Reykjavik, Island?

Om du hyr ett fordon i Reykjavik tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Reykjavik ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Reykjavik ligger hastighetsgränsen på 90 km/t.

Hur är vädret i Reykjavik, Island i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Reykjavik 8 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Reykjavik.

Är vädret i Reykjavik representativt för resten av Huvudstadsregion?

Om du letar efter en hyrbil i Reykjavik för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Huvudstadsregion vanligtvis har en temperatur på 8 °C och en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Reykjavik?

Priserna för bilar i Reykjavik uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Reykjavik?

Från och med juni 2024 finns det 81 bolag att välja mellan för bilar i Reykjavik.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Reykjavik?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Reykjavik. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Reykjavik?

Vid biluthyrning i Reykjavik måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Reykjavik?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Reykjavik om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Reykjavik?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Reykjavik tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Reykjavik med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Reykjavik eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Reykjavik på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Reykjavik.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Reykjavik som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Reykjavik.

Kan jag söka efter hyrbilar i Reykjavik med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Reykjavik.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Reykjavik

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 25/6
12:00
tis 2/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Reykjavik

Populära hyrbilstyper i Reykjavik