Hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Vill du hyra en bil billigt i Borlänge, Dalarnas län? Sök och jämför priser här!

Borlänge, Sverige
9 dec — 16 dec
Samma avlämingsplats
Borlänge, Sverige
fre 9/12
12:00
fre 16/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län
Audi A6 Avant
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

61 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Audi A6 Avant
BMW X1
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

56 kr/dag

(19 dec - 30 dec)
BMW X1
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Audi A1
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

57 kr/dag

(19 dec - 30 dec)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

52 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Nissan Qashqai
Audi A6 Avant
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

68 kr/dag

(19 dec - 30 dec)
Audi A6 Avant
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(21 jan - 28 jan)
Renault Captur
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

41 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Toyota Corolla
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Viktig information om hyrbilar i Borlänge

Det är inga problem att åka över landsgränserna om du hyr en hyrbil från Borlänge genom momondo. Från Borlänge är det inte långt till den norska gränsen. Du kan ta E6 direkt från Borlänge till Oslo om du så önskar. Det är sällan det är något krångel när man ska åka över gränsen men det kan vara bra att ha körkort och hyrbilens papper redo vid gränskontrollen. Du måste nämligen kunna bevisa att hyrbilsföretaget äger fordonet men att du har tillstånd att låna det. Tänk också på att säga till vid bokning om du planerar att köra över gränsen eftersom detta kan medföra en extra kostnad. När du bokar din hyrbil från momondo kan du ibland välja att lämna in din hyrbil i ett annat land, till exempel Norge.

Det underlättar ganska mycket om du har ett kreditkort när du ska boka din hyrbil. Detta eftersom hyrbilsföretagen vill kunna reservera ett belopp för din hyrbil. Om något skulle hända med bilen som inte täcks av försäkringen så blir du betalskyldig och därför vill de vara säkra på att de där extra pengarna finns. Om du inte vill betala med kreditkort så kan vissa hyrbilsföretag erbjuda andra lösningar. Fråga dem vilka alternativ som finns. Alternativ på kreditkortsbetalning är att du får betala kontant eller med ett betalkort men att du får betala extra per dag eller att du får betala en depositionsavgift som du får tillbaka när du lämnar tillbaka bilen. Ett annat alternativ är att du kanske kan få hyra bilen på faktura. Det enklaste är om du hittar en bra och billig hyrbil i Borlänge, bokar den och sedan kontaktar företaget du bokar genom för att se hur de kan hjälpa dig. Boka inte din hyrbil och sedan fråga om betalningsalternativ vid disken när du hämtar den om du vill snabbt kunna hoppa in i din hyrbil och påbörja semestern.

Som alltid när man kör i Sverige är det högertrafik som gäller, bälten ska vara på alla i bilen, du får inte använda en mobiltelefon och du får inte dricka och köra bil. Det är också viktigt att du har ordning på alla hyrbilens papper ifall det skulle komma en poliskontroll eller liknande. När du hämtar din hyrbil så kan du alltid fråga personalen vid disken om det är något speciellt du ska tänka på vad det gäller trafiken i Borlänge. Till exempel om det är någon gata som för tillfället är avstängd på grund av vägarbete eller var du enklast kan hitta parkering vid populära besöksmål. Tänk också på att det kan komma en hel del snö i Borlänge så var extra uppmärksam när du kör i Borlänge och omnejd under vintern.

För att få hyra en bil i Borlänge behöver du ha fyllt 18 år och ha ett giltigt körkort. Om ditt körkort är utfärdat inom EU brukar det räcka som bevis men om du vill göra det hela lite smidigare så kan du i förväg ha ansökt om ett internationellt körkort, speciellt om ditt körkort är utfärdat på ett språk som inte använder latinska bokstäver. Om ditt körkort är utfärdat utanför Europa så är ett internationellt körkort ett måste. Det är också en god idé att ha ditt pass till hands som en extra ID-handling om du är en internationell resenär. Du behöver även ha ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn.


Erbjudanden på hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Hitta rätt hyrbil för dig i Borlänge

Bilar i Liten

383 kr - 911 kr

Alla biltyper

702 kr - 1 564 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Borlänge, Sverige är 624 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Borlänge, Sverige är februari. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 383 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 41 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Borlänge som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Borlänge, Sverige är 935 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Borlänge, Sverige är december. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 567 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Borlänge, Sverige är 1 093 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Borlänge, Sverige är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 606 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Borlänge, Sverige är 925 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Borlänge, Sverige är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 577 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Borlänge som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Borlänge, Sverige är 1 343 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Borlänge, Sverige är december. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 1 126 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Borlänge, Sverige är 977 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Borlänge, Sverige är december. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 623 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Borlänge som hittats på momondo under den senaste veckan.

Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Audi A1
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(21 jan - 28 jan)
Seat Leon
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(19 dec - 31 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Borlänge

Alla större biluthyrningsfirmor i Borlänge, Dalarnas län

Hertz

2,0
Mediokert
1 omdöme3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

6,0

Sunnycars

4 platser

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sixt

3 platser

Budget

2 platser

Avis

1 plats

MABI

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Borlänge

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Borlänge.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

298 kr

Mest populära modellen

Class Special Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Borlänge som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Borlänge under de senaste 72 timmarna: Mini, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Borlänge är 298 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 457 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Borlänge under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Special Car. Våra användare föredrar också Toyota Yaris som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Borlänge

Sevärdheter i närheten:

Romme Alpin112,7 km

Sevärdheter i närheten:

Romme Alpin7,9 km

Sevärdheter i närheten:

Romme Alpin134,1 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Borlänge

Nedan visas de mest populära hotellen i Borlänge

Att köra med hyrbil i Borlänge – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Borlänge och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste biluthyraren i Borlänge är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 427 kr från dess 3 uthyrningskontor i Borlänge. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Borlänge för 244 kr.

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Borlänge, Sverige. Med 3 uthyrningskontor i Borlänge, Sverige kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 427 kr per dag.

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Borlänge när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Borlänge är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Borlänge du befinner dig.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Borlänge

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Borlänge

Hyrbilstyper som är extra populära i Borlänge

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Borlänge

Börja planera din resa till Borlänge


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Borlänge. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Borlänge då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Borlänge.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Borlänge.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Borlänge med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Borlänge.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.