Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Vill du hyra en bil billigt i Borlänge, Dalarnas län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Borlänge, Dalarnas län
Ekonomi265 kr per dag
Kompakt357 kr per dag
Medelstor431 kr per dag
Stor bil626 kr per dag
Stor SUV701 kr per dag
Kompakt kombi383 kr per dag
Kompakt SUV444 kr per dag
Standard-SUV496 kr per dag
Standard kombi521 kr per dag
Kombi premium581 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Borlänge

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Borlänge

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Borlänge?

De billigaste hyrbilarna i Borlänge hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 258 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Borlänge är 363 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Borlänge?

Hyrbilar av modellerna Toyota Yaris och Mercedes-Benz EQA i Borlänge är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Toyota Yaris i Borlänge kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 372 kr/dag och priser så låga som 262 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Mercedes-Benz EQA kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 670 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 405 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Borlänge, Dalarnas län

Hitta rätt hyrbil för dig i Borlänge

Liten bilar

402 kr - 678 kr

Alla biltyper

550 kr - 1 023 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Borlänge, Sverige är 491 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Borlänge, Sverige är augusti. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 402 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borlänge av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Borlänge, Sverige är 733 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Borlänge, Sverige är april. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 599 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borlänge av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Borlänge, Sverige är 1 273 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Borlänge, Sverige är april. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 599 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borlänge av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Borlänge, Sverige är 757 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Borlänge, Sverige är maj. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 467 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borlänge av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Borlänge, Sverige är 1 226 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Borlänge, Sverige är maj. Då är priset 2% lägre än under resten året och ligger på bara 1 211 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Borlänge, Sverige är 1 113 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Borlänge, Sverige är april. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 591 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borlänge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borlänge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borlänge av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

265 kr/dag

(4 jul - 7 jul)
Toyota Yaris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

357 kr/dag

(4 jul - 7 jul)
Renault Captur
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

372 kr/dag

(4 jul - 7 jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Borlänge

Alla större biluthyrningsfirmor i Borlänge, Dalarnas län

Budget

2 platser

MABI

1 plats

Sixt

3 platser

Europcar

3 platser

Avis

6,0
Okej
1 omdöme1 plats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

Hertz

2,0
Dåligt
1 omdöme3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

6,0

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Borlänge

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Borlänge.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

301 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Borlänge som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Borlänge under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Borlänge är 301 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 508 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Borlänge under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Mercedes-Benz EQA som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Borlänge – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Borlänge och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Borlänge, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Borlänge när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Borlänge är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Borlänge du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Borlänge?

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Borlänge?

Priser för bilar i Borlänge uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Borlänge?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Borlänge är 19 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Borlänge?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Borlänge. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Borlänge?

För att få hyra en bil i Borlänge måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Borlänge?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Borlänge. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Borlänge?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Borlänge då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Borlänge med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Borlänge.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Borlänge på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Borlänge.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Borlänge som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Borlänge med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Borlänge med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Borlänge.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Borlänge

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Borlänge

Populära hyrbilsföretag i Borlänge