Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Umeå, Västerbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Umeå, Västerbottens län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Umeå, Västerbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Umeå, Västerbottens län
Kompakt471 kr per dag
Stor bil848 kr per dag
Stor SUV1 134 kr per dag
Premium-SUV1 329 kr per dag
Kompakt kombi530 kr per dag
Standard kombi551 kr per dag
Kombi premium723 kr per dag
Stor kombi745 kr per dag
Medelstor SUV755 kr per dag
Mellanstor kombi888 kr per dag
Kombi lyx1 068 kr per dag
Lyx-SUV1 127 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Umeå

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Umeå

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Umeå?

De billigaste hyrbilarna i Umeå hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 279 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Umeå är 652 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Umeå?

Bilmodellen Volkswagen Multivan är den mest populära bilen att hyra i Umeå enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Multivan för så lite som 877 kr/dag i Umeå, men generellt kan du vänta dig priser på runt 1 427 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Umeå är modellen Volvo XC40 för ett genomsnittspris på 925 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 623 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Umeå, Västerbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Umeå

Liten bilar

678 kr - 1 335 kr

Alla biltyper

1 096 kr - 1 355 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Umeå, Sverige är 906 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Umeå, Sverige är april. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 678 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Umeå av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Umeå, Sverige är 1 128 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Umeå, Sverige är juli. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 808 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Umeå av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Umeå, Sverige är 1 888 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Umeå, Sverige är juli. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 1 145 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Umeå av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Umeå, Sverige är 1 285 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Umeå, Sverige är november. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 654 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Umeå av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Umeå, Sverige är 1 890 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Umeå, Sverige är juni. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 1 377 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Umeå, Sverige är 2 276 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Umeå, Sverige är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 1 312 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Umeå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Umeå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Umeå av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

471 kr/dag

(8 jul - 8 aug)
Skoda Rapid
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

530 kr/dag

(8 jul - 8 aug)
Toyota Auris
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

560 kr/dag

(8 jul - 8 aug)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Umeå

Alla större biluthyrningsfirmor i Umeå, Västerbottens län

Hertz

3 platser

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

2 platser

MABI

3 platser

Europcar

3 platser

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

2,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

10,0

keddy by Europcar

4 platser

Sunnycars

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Umeå

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Umeå.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, Wagon, SUV

Billigaste hyrbilen

509 kr

Mest populära modellen

Class Compact Wagon
Den mest populära biluthyrningsfirman i Umeå som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och MABI
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Umeå under de senaste 72 timmarna: Compact, Wagon, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Umeå är 509 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 993 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Umeå under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Wagon. Våra användare föredrar också Volkswagen Multivan som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Umeå – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Umeå och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Umeå, Sverige i juli?

För en weekend i juli ligger de bästa erbjudandena i Umeå från 775 kr till cirka 789 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Umeå i juli hittade ett genomsnittspris på 890 kr - men priser så låga som 627 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vad är hastighetsgränsen i Umeå, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Umeå bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Umeå ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC90 i Umeå?

Är vädret i Umeå representativt för resten av Västerbottens län?

Den som vill hyra en bil i Umeå för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Västerbottens län under juni månad vanligtvis ligger runt 10 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Umeå?

Priser för bilar i Umeå uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Umeå?

Av juni 2024 finns det 28 bolag att välja mellan för bilar i Umeå.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Umeå?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Umeå. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Umeå?

För att få hyra en bil i Umeå måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Umeå?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Umeå om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Umeå?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Umeå tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Umeå med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Umeå.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Umeå på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Umeå.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Umeå som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Umeå.

Kan jag söka efter hyrbilar i Umeå med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Umeå.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Umeå

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Umeå

Populära hyrbilstyper i Umeå