Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Göteborg, Västra götaland

Vill du hyra en bil billigt i Göteborg, Västra götaland? Sök och jämför priser här!

Göteborg, Sverige
25 Apr — 2 May
Göteborg, Sverige
Thu 25/4
12:00
Thu 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Göteborg, Västra götaland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Göteborg, Västra götaland
Kompakt229 kr per dag
Medelstor253 kr per dag
Premium-SUV329 kr per dag
Kompakt kombi271 kr per dag
Mellanstor kombi304 kr per dag
Medelstor SUV319 kr per dag
Standard-SUV355 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Göteborg, Västra götaland

Hitta rätt hyrbil för dig i Göteborg

Liten bilar

351 kr - 613 kr

Alla biltyper

526 kr - 1 066 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Göteborg, Sverige är 448 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Göteborg, Sverige är april. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 351 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Göteborg av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Göteborg, Sverige är 769 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Göteborg, Sverige är mars. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 515 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Göteborg av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Göteborg, Sverige är 1 315 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Göteborg, Sverige är mars. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 737 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Göteborg, Sverige är 793 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Göteborg, Sverige är november. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 559 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Göteborg av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Göteborg, Sverige är 1 476 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Göteborg, Sverige är mars. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 1 143 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Göteborg, Sverige är 1 521 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Göteborg, Sverige är mars. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 1 099 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Göteborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Göteborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

229 kr/dag

(26 Jun - 26 Jul)
Skoda Rapid
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

251 kr/dag

(1 May - 16 May)
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

258 kr/dag

(1 May - 16 May)
Volkswagen Golf

Trender och insikter om att hyra bil i Göteborg

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Göteborg

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Göteborg?

De billigaste hyrbilarna i Göteborg hittas generellt genom Alamo. När du bokar med Alamo kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 181 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Göteborg är 350 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Göteborg?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i Göteborg med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Göteborg?

Bilmodellen Ford Focus är den mest populära bilen att hyra i Göteborg enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Focus för så lite som 229 kr/dag i Göteborg, men generellt kan du vänta dig priser på runt 659 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Göteborg är modellen Volvo XC60 för ett genomsnittspris på 1 007 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 232 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Göteborg

Alla större biluthyrningsfirmor i Göteborg, Västra götaland

MABI

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

1 plats

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,6

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,5

Avis

2 platser

Sixt

7,7
Bra
3 omdömen2 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,7

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,7

Budget

2 platser

Europcar

6 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,0

Bra att veta om hyrbilar i Göteborg

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Göteborg.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, SUV, Mini

Billigaste hyrbilen

228 kr

Mest populära modellen

Citroen C1
Den mest populära biluthyrningsfirman i Göteborg som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Göteborg under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Göteborg är 228 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 444 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Göteborg under de senaste 7 dagarna är av modellen Citroen C1. Våra användare föredrar också Ford Ka som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Göteborg – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Göteborg och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Göteborg, Sverige i maj?

För att hyra en bil en weekend i Göteborg i maj, var genomsnittspriset 600 kr, med billigare erbjudanden från 181 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 215 kr, med fler alternativ kring följande pris: 583 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Göteborg, Sverige?

När du hyr en bil i Göteborg kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Göteborg. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Göteborg under maj månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Göteborg i maj månad. I genomsnitt får Göteborg en nederbörd på 50 mm och temperaturen ligger kring 15 °C under maj. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Göteborg kommer i genomsnitt kosta dig 541 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Göteborg, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Göteborg tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Göteborg ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Göteborg ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC60 i Göteborg?

Hur är vädret i Göteborg, Sverige i april?

Den som letar efter en hyrbil i Göteborg under månaden april kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Göteborg representativt för resten av Västra götaland?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Göteborg omkring i Västra götaland eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 5 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Göteborg?

Priserna för bilar i Göteborg uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Göteborg?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Göteborg är 48 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Göteborg?

Bland olika länder, inklusive Göteborg, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Göteborg?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Göteborg. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Göteborg?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Göteborg eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Göteborg?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Göteborg. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Göteborg med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Göteborg som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Göteborg på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Göteborg.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Göteborg som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Göteborg.

Kan jag söka efter hyrbilar i Göteborg med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Göteborg på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Göteborg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 25/4
12:00
Thu 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Göteborg