Biluthyrning i Dubai, Förenade Arabemiraterna

Vill du hyra en bil billigt i Dubai, Förenade Arabemiraterna? Sök och jämför priser här

Dubai, Förenade Arabemiraterna
31 jul — 7 aug
Samma avlämingsplats
Dubai, Förenade Arabemiraterna
lör 31/7
12:00
lör 7/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Dubai, Förenade Arabemiraterna

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

170 kr - 209 kr

Alla biltyper

272 kr - 881 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 170 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Dubai, Förenade Arabemiraterna är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 170 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 67 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 264 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Dubai, Förenade Arabemiraterna är september. Då är priset 16 % lägre än andra tider på året och kostar bara 223 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 48 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 804 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Dubai, Förenade Arabemiraterna är maj. Då är priset 64 % lägre än andra tider på året och kostar bara 290 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 435 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Dubai, Förenade Arabemiraterna är juni. Då är priset 40 % lägre än andra tider på året och kostar bara 263 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 370 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 394 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 1 014 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Dubai, Förenade Arabemiraterna är juli. Då är priset 31 % lägre än andra tider på året och kostar bara 701 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Payless

158 kr per dag

14 aug - 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Payless

158 kr per dag

14 aug - 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Payless

163 kr per dag

14 aug - 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Dubai

Alla större biluthyrningsfirmor i Dubai, Förenade Arabemiraterna
10 platser
Översikt

Renlighet

5,8

Comfort

5,8

Övergripande

5,5

Upphämtning/avlämning

5,6

Valuta för pengarna

5,7
7 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

9,0
8 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,2
7 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,3

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,2
12 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

7,0

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

7,1
11 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,0

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

6,8
17 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,6

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

7,0
8 platser
Översikt

Renlighet

3,6

Comfort

3,6

Övergripande

3,2

Upphämtning/avlämning

3,2

Valuta för pengarna

2,8

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq6,8 km

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq114,0 km

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq22,2 km

Information om din resa till Dubai

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Dubai?

Åldersgränsen för att hyra bil i Dubai ligger vanligen på 21 år och du ska ha haft ditt körkort i minst ett år. Om du är yngre än 25 år gammal tillkommer ofta en extra avgift till hyrbilspriset. Det kan därför vara svårare att hyra en bil billigt om du är en ung förare. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilar i Dubai, men tänk på att priserna du ser i sökresultaten inte tar hänsyn till den eventuella extra avgiften för unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Dubai

Dubai, och resten av Förenade Arabemiraten, har ett mycket modernt och välutbyggt vägnätverk där högertrafik tillämpas. Vägarna är väl upplysta och det anses som en säker destination för att köra bil. I Dubai får du inte dricka någon alkohol och köra då det råder nolltolerans. Du får endast använda mobiltelefonen som förare om du har handsfree. På vissa vägar runt om Dubai gäller en vägavgift, något som införts för att minska biltrafiken. För att betala detta skaffar du en slags dekal som fästs på vindrutan och som läses av vid tullarna. Betalning sker sedan elektroniskt.

Parkering

Dubai är en bilvänlig stad så det går för det mesta lätt att ta sig fram med bil samt att hitta parkering. Gatuparkering i Dubai betalas via parkeringsautomater där du gör din betalning med mynt. Du får sedan en biljett som du sätter i förarfönstret på bilen. Det kostar cirka 4 AED (ca. 10 SEK) per timme att parkera bilen på gatan i centrala Dubai. Gatuparkering är gratis mellan 1 till 4 på eftermiddagen och mellan 9 på kvällen och 8 på morgonen. Du kan som mest parkera bilen på gatan i 4 timmar. Det finns också stora parkeringsplatser och parkeringshus, särskilt intill stadens gigantiska shoppingcenter. Där är det ofta gratis att ställa bilen under de första timmarna, men om du parkerar under en längre tid kostar det upp emot 20 AED (ca. 50 SEK) i timmen.

Utflyktsmål i och omkring Dubai

Om du hyr bil under vistelsen i Dubai kan du enkelt ta dig runt till sevärdheter och utflyktsmål. De gigantiska shoppingcentren Dubai Mall och Mall of The Emirates är lätta att ta sig till med bil och här hittar du allt från skridskoåkning till nöjesfält och tusentals butiker att shoppa i. Om du hyr bil i Dubai kan du även göra utflykter till staden Abu Dhabi.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Dubai är det obligatoriskt att ha vissa försäkringar. Dessa är försäkringar som täcker stöldskydd på bilen och kollisionskostnader. De flesta biluthyrningar har automatiskt dessa försäkringar ingående i priset i och med att du gör din bokning. När du bokar en hyrbil kan du även lägga till andra försäkringar och de flesta biluthyrningar har erbjudanden gällande självriskreducering och självriskeliminering. Med en självriskreducering reduceras kostanden kraftigt vid skada på bilen och med självriskeliminering skyddas du helt från att själv behöva stå för några kostnader. Innan du köper till någon extra försäkring bör du kolla om din hemförsäkring automatiskt inkluderar skydd för hyrbil utomlands. Många banker och kortföretag erbjuder också gratis försäkringar om du bokar med deras kort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Dubai, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Förutom ditt svenska körkort måste du också ha med dig ett internationellt körkort för att hyra bil i Dubai och köra i Förenade Arabemiraten. Hos transportstyrelsen finns en lista på platser där du kan ansöka om ett internationellt körkort. Detta gäller som en intygad översättning av ditt svenska körkort och är endast giltigt om det visas upp tillsammans med det svenska körkortet.

Var i Dubai kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som går att hämta och lämna där de passar dig. Du kan bland annat välja att hämta upp hyrbilen när du tagit dig in till centrala Dubai men lämna den på flygplatsen när du ska åka hem. Du väljer bara alternativet annan avlämningsplats och anger var du vill lämna den när du gör din sökning. Du kan också filtrera din sökning efter biltyp och bilens kapacitet. Hos momondo kan du hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad, bilar för långtidshyra samt för weekend-resor.

(Priser kontrollerade 5/10/2018)


Avstånd till populära hotell från Dubai, Förenade Arabemiraterna

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Dubai Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Dubai

273 personer har letat efter hyrbilar i Dubai i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Dubai för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Dubai. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna i augusti?

En hyrbil för en weekend i Dubai i augusti kostar kring 239 kr, med billiga erbjudanden från 239 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 131 kr till 264 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Dubai har lägst priser för hyrbilar?

Sixt Har generellt de billigaste dagspriserna i Dubai på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 206 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 101 kr per dag för deras hyrbilar i Dubai.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna?

Hyrbilar i Dubai från populära uthyrningsfirmor som Budget, Avis och Enterprise kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Dubai, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Dubai under augusti månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Dubai under augusti månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Dubai har en medeltemperatur på 32 °C och en genomsnittlig nederbörd på 10 mm i augusti. Att hyra en Cabriolet i Dubai kommer i genomsnitt kosta dig 1 468 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Thrifty i Dubai?

Dubai, Förenade Arabemiraterna har 17 uthyrningskontor från Thrifty med ett genomsnittligt dagspris på 445 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Dubai, Förenade Arabemiraterna?

Hastighetsgränsen i Dubai är 5 km/t om inget annat anges. Dubai har en hastighetsgräns på 80 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Dubai ligger hastighetsgränsen generellt på 160 km/t.

Hur är vädret i Dubai, Förenade Arabemiraterna i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Dubai 34 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Dubai.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Dubai typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Dubai representativt för resten av Dubai?

Den som vill hyra en bil i Dubai för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Dubai under juli månad vanligtvis ligger runt 34 °C med en nederbörd på omkring 10 mm.


Hyra bil i andra städer i Förenade Arabemiraterna

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Sharjah, Abu Dhabi och Ras al Khaimah i Förenade Arabemiraterna

Hyrbilar på flygplatser i Dubai

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Dubai

Börja planera din resa till Dubai