Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Dubai

Vill du hyra en bil billigt i Dubai? Sök och jämför priser här!

Dubai, Förenade Arabemiraterna
25 apr — 2 maj
Dubai, Förenade Arabemiraterna
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Dubai

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Dubai
Ekonomi178 kr per dag
Kompakt159 kr per dag
Medelstor185 kr per dag
Standard204 kr per dag
Stor bil284 kr per dag
Stor SUV372 kr per dag
Premium333 kr per dag
Lyx626 kr per dag
Premium-SUV425 kr per dag
Kompakt SUV197 kr per dag
Medelstor SUV211 kr per dag
Standard-SUV287 kr per dag
Leverantörens val394 kr per dag
Lyx-SUV639 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Dubai

Hitta rätt hyrbil för dig i Dubai

Liten bilar

197 kr - 305 kr

Alla biltyper

388 kr - 1 181 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 259 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 197 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 62 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 457 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är januari. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 328 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 1 074 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 574 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 620 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Dubai, Förenade Arabemiraterna är april. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 428 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 700 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är april. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 385 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 2 115 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna är april. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 1 017 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 68% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubai av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Dubai, Förenade Arabemiraterna är 2 499 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Dubai, Förenade Arabemiraterna är januari. Då är priset 89% lägre än under resten året och ligger på bara 280 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 73% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubai. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubai kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

159 kr/dag

(24 apr - 1 maj)
Toyota Corolla
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

178 kr/dag

(23 apr - 30 apr)
Skoda Fabia

Trender och insikter om att hyra bil i Dubai

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Dubai

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Dubai?

De billigaste hyrbilarna i Dubai hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 145 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Dubai är 193 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Dubai?

DRIVUS har flest uthyrningskontor i Dubai med 24 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Dubai?

För ett genomsnittspris på 216 kr/dag (och så lite som 197 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford EcoSport i Dubai de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Mitsubishi ASX i Dubai för 246 kr/dag i genomsnitt (201 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Dubai

Alla större biluthyrningsfirmor i Dubai

Fast Rent A Car

8 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Hertz

8 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,7

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,1

Alamo

8 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,5

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,5

Dollar

16 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,4

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,5

Thrifty

19 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,2

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

6,1

Europcar

14 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,4

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,1

Enterprise Rent-A-Car

8 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,7

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

5,2

Bäst

6,2

Avis

12 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

5,8

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

6,2

Bra att veta om hyrbilar i Dubai

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Dubai.

Mest populära uthyrningsföretag

Autostrad Rent A Car

Populära biltyper

SUV, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

184 kr

Mest populära modellen

Ford EcoSport
Den mest populära biluthyrningsfirman i Dubai som hittats på momondo den här månaden är Autostrad Rent A Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Quick Drive och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Dubai under de senaste 72 timmarna: SUV, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Dubai är 184 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 281 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Dubai under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford EcoSport. Våra användare föredrar också Class Intermediate Crossover som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Dubai – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Dubai och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Dubai, Förenade Arabemiraterna i maj?

En hyrbil för en weekend i Dubai i maj kostar kring 887 kr, med billiga erbjudanden från 497 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 160 kr till 463 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Dubai, Förenade Arabemiraterna?

Hyrbilar i Dubai från populära uthyrningsfirmor som Alamo, keddy by Europcar och National kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Dubai, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Dubai under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Dubai under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Dubai har en medeltemperatur på 32 °C och en genomsnittlig nederbörd på 10 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Dubai kommer i genomsnitt kosta dig 290 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Dubai, Förenade Arabemiraterna?

Hastighetsgränsen i Dubai är 5 km/t om inget annat anges. Dubai har en hastighetsgräns på 80 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Dubai ligger hastighetsgränsen generellt på 160 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford EcoSport i Dubai?

Hur är vädret i Dubai, Förenade Arabemiraterna i april?

Under april är medeltemperaturen i Dubai 26 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Dubai.

Är vädret i Dubai representativt för resten av Dubai?

Den som vill hyra en bil i Dubai för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Dubai under april månad vanligtvis ligger runt 26 °C med en nederbörd på omkring 10 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Dubai?

Priserna för bilar i Dubai uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Dubai?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Dubai är 344 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Dubai?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Dubai. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Dubai?

Vid biluthyrning i Dubai måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Dubai?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Dubai om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Dubai?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Dubai då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Dubai med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Dubai som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Dubai på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Dubai.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Dubai som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Dubai på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Dubai med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Dubai på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dubai

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Dubai

Populära hyrbilstyper i Dubai