Biluthyrning i Oslo, Norge

Vill du hyra en bil billigt i Oslo, Norge? Sök och jämför priser här

Oslo, Norge
4 okt — 11 okt
Samma avlämingsplats
Oslo, Norge
mån 4/10
12:00
mån 11/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Oslo, Norge

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

339 kr - 1 192 kr

Alla biltyper

359 kr - 1 659 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Oslo, Norge är 405 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Oslo, Norge är januari. Då är priset 17 % lägre än andra tider på året och kostar bara 339 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Oslo av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Oslo, Norge är 507 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Oslo, Norge är januari. Då är priset 52 % lägre än andra tider på året och kostar bara 248 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Oslo av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Oslo

Alla större biluthyrningsfirmor i Oslo, Norge
9 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,8

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

8,4
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,0

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,7

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

6,2
3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
15 platser
3 platser
3 platser

Information om din resa till Oslo

Trafikregler i Oslo

Det finns många härliga ställen att uppleva i och utanför Oslo om du kör bil. Planerar du att hyra en bil är det viktigt att vara uppmärksam på reglerna som finns i landet. Precis som i Sverige så kör man på högra sidan av vägen och man måste använda sig av halvljus under dagen. Generelt är trafikreglerna detsamma som i Sverige men där är det ett större fokus på hastighetsgränsen p.g.a. smala vägar och ett kuperat landskap som i bland gör vägarna oöverskådliga. När du kör inne i Oslo är det viktigt att tänka på att alla spårvagnar alltid har företräde och att lämna företräde för trafiken ifrån höger på ställen vars huvudleden är indikerad med en gul diamant.

Vad är hastighetsbegränsningen i Oslo?

När du kör bil inne i Oslo får du inte köra mera än 50 km/t. Kommer du lite utanför Oslo på landsbygden får man lov att köra 90 km/t och på motorväg får man köra 110 km/t. Om vädret skulle ändra sig är det viktigt att man anpassar sin hastighet efter rådande väderförhållanden. Vid tät dimma, mycket tregn, snö eller is ska man vara uppmärksam och inte köra mer än 30-50 km/t. På grund av dessa väderförhållanden är hastighetsgränsen låg, med en max hastighet på 100 km/t på motorväg, 60-80 km/t på landsvägar.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil i Oslo?

I förhållande till så många andra ställen så måste man använda sig av halvljus vid dålig sikt på dagtiden. Sen är vinterdäk, obligatoriskt när du kör bil i Oslo mellan november och april.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

Bilkörning och alkohol är aldrig en bra ide. Alkohol påverkar ditt omdöme och kropps körförmåga. I Norge ligger den lagliga gränsen på 0,2 promille alkohol i blodet. Rattfylleri ger som i alla andra länder allvarliga påföljer och du kan riskera att förlora ditt körkort. Sen ska man tänka på att man ska unvika vissa mediciner när man har tänk sig att köra bil och dessa mediciner är markerade med en röd varningstriangel.

Parkering i Oslo

Om du ska parkera din bil inne i Oslo förekommer oftast en parkeringsavgift.

Utflyktsmål i Oslo

Om du vill uppleva Oslo behöver du inte en bil eftersom det mesta går att uppleva till fots, på en cykel eller via lokaltrafiken. Bara 1 timme utan för Oslo ligger Hadelands Glassverk som är en fantastisk upplevelse för hela familjen


Avstånd till populära hotell från Oslo, Norge

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Oslo, Gardermoen flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Oslo

322 personer har letat efter hyrbilar i Oslo i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Oslo för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz, Budget, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Oslo. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Oslo som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Oslo har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Budget de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 435 kr per dag för hyrbilar i Oslo. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Oslo är 232 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Oslo, Norge?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Oslo. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Oslo när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Oslo under oktober månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Oslo i oktober månad. I genomsnitt får Oslo en nederbörd på 70 mm och temperaturen ligger kring 1 °C under oktober. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Oslo kommer i genomsnitt kosta dig 772 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Oslo?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Oslo, Norge. Med 9 uthyrningskontor i Oslo, Norge hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 753 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i Oslo, Norge?

Hastighetsgränsen i Oslo är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Oslo är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Oslo?

För ett genomsnittspris på 383 kr/dag (och så lite som 122 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Oslo de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen Polo i Oslo för 729 kr/dag i genomsnitt (37 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hur är vädret i Oslo, Norge i september?

Under september är medeltemperaturen i Oslo 11 °C och den förväntade nederbörden är 70 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Oslo.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Oslo under september kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Oslo. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Oslo tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent och Volkswagen Polo.

Är vädret i Oslo representativt för resten av Oslo?

Om du letar efter en hyrbil i Oslo för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Oslo vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 70 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Oslo

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Oslo

Börja planera din resa till Oslo