Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Oslo

Vill du hyra en bil billigt i Oslo? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Oslo

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Oslo
Ekonomi427 kr per dag
Kompakt418 kr per dag
Medelstor742 kr per dag
Mini527 kr per dag
Standard-SUV521 kr per dag
Medelstor SUV715 kr per dag
Kompakt SUV736 kr per dag
Mellanstor kombi820 kr per dag
Kombi premium1 387 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Oslo

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Oslo

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Oslo?

De billigaste hyrbilarna i Oslo hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 315 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Oslo är 565 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Oslo?

Hertz har flest uthyrningskontor i Oslo med 9 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Oslo?

Bilmodellen Toyota Yaris är den mest populära bilen att hyra i Oslo enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Toyota Yaris för så lite som 276 kr/dag i Oslo, men generellt kan du vänta dig priser på runt 650 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Oslo är modellen Volkswagen ID.4 för ett genomsnittspris på 739 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 423 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Oslo

Hitta rätt hyrbil för dig i Oslo

Liten bilar

380 kr - 948 kr

Alla biltyper

373 kr - 1 619 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Oslo, Norge är 727 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Oslo, Norge är november. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 380 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Oslo av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Oslo, Norge är 979 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Oslo, Norge är november. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 238 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Oslo av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Oslo, Norge är 1 409 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Oslo, Norge är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 578 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Oslo, Norge är 1 017 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Oslo, Norge är oktober. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 448 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Oslo av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Oslo, Norge är 1 062 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Oslo, Norge är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 804 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Oslo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oslo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

418 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

427 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Skoda Fabia
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

527 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Toyota Yaris

Hyrbilsleverantörer i Oslo

Alla större biluthyrningsfirmor i Oslo

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

9,8

Comfort

9,4

Övergripande

9,8

Upphämtning/avlämning

9,2

Bäst

8,6

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

9,1

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

9,1

Bäst

7,3

Europcar

2 platser

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,5

Hertz

10 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,4

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,4

Sunnycars

9 platser

Dollar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Oslo

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Oslo.

Mest populära uthyrningsföretag

Budget

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

428 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Oslo som hittats på momondo den här månaden är Budget. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Thrifty och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Oslo under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Oslo är 428 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 686 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Oslo under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Volkswagen ID.4 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Oslo – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Oslo och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Oslo, Norge i augusti?

För augusti i Oslo, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 1 277 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 555 kr. För en veckas biluthyrning, Oslo priser i augusti är i genomsnitt 531 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 413 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Oslo, Norge?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Oslo. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Oslo när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Oslo under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Oslo i augusti månad. I genomsnitt får Oslo en nederbörd på 70 mm och temperaturen ligger kring 11 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Oslo kommer i genomsnitt kosta dig 888 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Oslo, Norge?

Hastighetsgränsen i Oslo är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Oslo är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Oslo, Norge i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Oslo 17 °C och den förväntade nederbörden är 70 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Oslo.

Är vädret i Oslo representativt för resten av Oslo?

Om du letar efter en hyrbil i Oslo för en bilresa till närliggande områden under juli månad är det viktigt att veta att resten av Oslo vanligtvis har en temperatur på 17 °C och en nederbörd på omkring 70 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Oslo?

Priserna för bilar i Oslo uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Oslo?

Det finns 39 bolag tillgängliga för bilar i Oslo från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Oslo?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Oslo. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Oslo?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Oslo. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Oslo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Oslo eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Oslo?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Oslo. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Oslo med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Oslo eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Oslo på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Oslo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Oslo som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Oslo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Oslo med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Oslo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Oslo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/7
12:00
tors 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Oslo

Populära hyrbilstyper i Oslo