Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Fort Lauderdale, Florida? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Fort Lauderdale, Florida
Ekonomi83 kr per dag
Kompakt137 kr per dag
Medelstor100 kr per dag
Standard163 kr per dag
Stor bil129 kr per dag
Minibuss411 kr per dag
Stor SUV355 kr per dag
Lyx480 kr per dag
Cabriolet558 kr per dag
Medelstor SUV168 kr per dag
Standard-SUV168 kr per dag
Kompakt SUV336 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Fort Lauderdale

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Fort Lauderdale

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Fort Lauderdale?

De billigaste hyrbilarna i Fort Lauderdale hittas generellt genom Renta Florida. När du bokar med Renta Florida kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 84 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Fort Lauderdale är 84 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Fort Lauderdale?

Hertz har flest uthyrningskontor i Fort Lauderdale med 11 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Fort Lauderdale?

De flesta av momondos användare hyr modellen Mazda CX-5 i Fort Lauderdale, även om typen Toyota RAV4 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Mazda CX-5 ligger priserna generellt på 471 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Mazda CX-5 i Fort Lauderdale för så lite som 362 kr per dag. Hyrbilar av modellen Toyota RAV4 i Fort Lauderdale kostar i genomsnitt 464 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 343 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Fort Lauderdale

Liten bilar

307 kr - 634 kr

Alla biltyper

314 kr - 719 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Fort Lauderdale, USA är 427 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Fort Lauderdale, USA är juni. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 307 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Fort Lauderdale, USA är 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Fort Lauderdale, USA är september. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 170 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Fort Lauderdale, USA är 765 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Fort Lauderdale, USA är april. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 298 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Fort Lauderdale, USA är 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Fort Lauderdale, USA är april. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 395 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Fort Lauderdale, USA är 792 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Fort Lauderdale, USA är juni. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 312 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Fort Lauderdale, USA är 555 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Fort Lauderdale, USA är oktober. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 618 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen cabriolet som hittats på momondo den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

83 kr/dag

(18 jun - 25 jun)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

137 kr/dag

(18 jun - 25 jun)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Fort Lauderdale

Alla större biluthyrningsfirmor i Fort Lauderdale, Florida

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Enterprise Rent-A-Car

8 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,1

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

6,8

Avis

6 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,4

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,7

Hertz

12 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,3

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,1

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,8

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,3

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,4

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

5,9

Economy Rent a Car

2 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,1

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,6

Bra att veta om hyrbilar i Fort Lauderdale

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Fort Lauderdale.

Mest populära uthyrningsföretag

Dollar

Populära biltyper

Standard, Intermediate, Convertible

Billigaste hyrbilen

291 kr

Mest populära modellen

Mazda CX-5
Den mest populära biluthyrningsfirman i Fort Lauderdale som hittats på momondo den här månaden är Dollar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är AZ Car Rental och OtoQ Car Rental
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Fort Lauderdale under de senaste 72 timmarna: Standard, Intermediate, Convertible.
Det lägsta priset för en hyrbil i Fort Lauderdale är 291 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 340 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Fort Lauderdale under de senaste 7 dagarna är av modellen Mazda CX-5. Våra användare föredrar också Toyota RAV4 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Fort Lauderdale – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Fort Lauderdale och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Fort Lauderdale, Florida?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Fort Lauderdale erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Fort Lauderdale under juli månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Fort Lauderdale i juli månad. I genomsnitt får Fort Lauderdale en nederbörd på 173 mm och temperaturen ligger kring 29 °C under juli. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Fort Lauderdale kommer i genomsnitt kosta dig 575 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Fort Lauderdale, Florida?

Hastighetsgränsen i Fort Lauderdale är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Fort Lauderdale är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Fort Lauderdale bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW X3 i Fort Lauderdale?

Hur är vädret i Fort Lauderdale, FL i juni?

I juni får Fort Lauderdale vanligtvis en nederbörd på 208 mm och har en medeltemperatur på 28 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Fort Lauderdale då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Fort Lauderdale representativt för resten av Florida?

Om du letar efter en hyrbil i Fort Lauderdale för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Florida vanligtvis har en temperatur på 27 °C och en nederbörd på omkring 189,3 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Fort Lauderdale?

Priserna för bilar i Fort Lauderdale uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Fort Lauderdale?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Fort Lauderdale är 148 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Fort Lauderdale?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Fort Lauderdale. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Fort Lauderdale?

Vid biluthyrning i Fort Lauderdale måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Fort Lauderdale?

Du bör boka en hyrbil i Fort Lauderdale med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Fort Lauderdale?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Fort Lauderdale tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Fort Lauderdale med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Fort Lauderdale.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Fort Lauderdale på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Fort Lauderdale.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Fort Lauderdale som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Fort Lauderdale.

Kan jag söka efter hyrbilar i Fort Lauderdale med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Fort Lauderdale med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Fort Lauderdale

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Fort Lauderdale