Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Fort Lauderdale, Florida? Sök och jämför priser här!

Fort Lauderdale, FL, USA
3 maj — 10 maj
Fort Lauderdale, FL, USA
fre 3/5
12:00
fre 10/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Fort Lauderdale, Florida
Ekonomi113 kr per dag
Kompakt258 kr per dag
Medelstor113 kr per dag
Standard404 kr per dag
Stor bil223 kr per dag
Minibuss417 kr per dag
Stor SUV611 kr per dag
Premium351 kr per dag
Lyx593 kr per dag
Cabriolet595 kr per dag
Standard-SUV225 kr per dag
Medelstor SUV227 kr per dag
Kompakt SUV320 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Fort Lauderdale, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Fort Lauderdale

Liten bilar

324 kr - 750 kr

Alla biltyper

327 kr - 753 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Fort Lauderdale, USA är 453 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Fort Lauderdale, USA är juni. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 324 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Fort Lauderdale, USA är 496 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Fort Lauderdale, USA är september. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 178 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Fort Lauderdale, USA är 681 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Fort Lauderdale, USA är april. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 346 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Fort Lauderdale, USA är 561 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Fort Lauderdale, USA är april. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 408 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Fort Lauderdale, USA är 777 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Fort Lauderdale, USA är januari. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 384 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Fort Lauderdale, USA är 560 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Fort Lauderdale, USA är maj. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 513 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Fort Lauderdale. Genomsnittspriset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Fort Lauderdale av typen cabriolet som hittats på momondo den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

113 kr/dag

(4 maj - 11 maj)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

258 kr/dag

(1 maj - 8 maj)
Renault Captur

Trender och insikter om att hyra bil i Fort Lauderdale

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Fort Lauderdale

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Fort Lauderdale?

De billigaste hyrbilarna i Fort Lauderdale hittas generellt genom Ok Mobility. När du bokar med Ok Mobility kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 71 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Fort Lauderdale är 83 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Fort Lauderdale?

Hertz har flest uthyrningskontor i Fort Lauderdale med 11 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Fort Lauderdale?

De flesta av momondos användare hyr modellen Ford Escape i Fort Lauderdale, även om typen Toyota Corolla är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Ford Escape ligger priserna generellt på 603 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Ford Escape i Fort Lauderdale för så lite som 366 kr per dag. Hyrbilar av modellen Toyota Corolla i Fort Lauderdale kostar i genomsnitt 396 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 71 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Fort Lauderdale

Alla större biluthyrningsfirmor i Fort Lauderdale, Florida

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Enterprise Rent-A-Car

8 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,2

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

6,8

Avis

6 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,4

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,8

Hertz

11 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,3

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,1

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,9

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

6,4

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,4

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,9

Economy Rent a Car

2 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,1

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,5

Bra att veta om hyrbilar i Fort Lauderdale

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Fort Lauderdale.

Populära biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigaste hyrbilen

429 kr

Mest populära modellen

Chrysler Pacifica
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Fort Lauderdale under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Fort Lauderdale är 429 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 508 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Fort Lauderdale under de senaste 7 dagarna är av modellen Chrysler Pacifica. Våra användare föredrar också Class Full-size Van som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Fort Lauderdale – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Fort Lauderdale och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Fort Lauderdale, Florida?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Fort Lauderdale erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Fort Lauderdale under maj månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Fort Lauderdale i maj månad. I genomsnitt får Fort Lauderdale en nederbörd på 208 mm och temperaturen ligger kring 28 °C under maj. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Fort Lauderdale kommer i genomsnitt kosta dig 545 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Fort Lauderdale, Florida?

Hastighetsgränsen i Fort Lauderdale är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Fort Lauderdale är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Fort Lauderdale bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Escape i Fort Lauderdale?

Hur är vädret i Fort Lauderdale, FL i april?

I april får Fort Lauderdale vanligtvis en nederbörd på 79 mm och har en medeltemperatur på 24 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Fort Lauderdale då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Fort Lauderdale representativt för resten av Florida?

Om du letar efter en hyrbil i Fort Lauderdale för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Florida vanligtvis har en temperatur på 21 °C och en nederbörd på omkring 69,9 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Fort Lauderdale?

Priserna för bilar i Fort Lauderdale uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Fort Lauderdale?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Fort Lauderdale är 146 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Fort Lauderdale?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Fort Lauderdale. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Fort Lauderdale?

Vid biluthyrning i Fort Lauderdale måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Fort Lauderdale?

Du bör boka en hyrbil i Fort Lauderdale med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Fort Lauderdale?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Fort Lauderdale tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Fort Lauderdale med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Fort Lauderdale.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Fort Lauderdale på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Fort Lauderdale.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Fort Lauderdale som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Fort Lauderdale.

Kan jag söka efter hyrbilar i Fort Lauderdale med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Fort Lauderdale med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Fort Lauderdale

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 3/5
12:00
fre 10/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Fort Lauderdale