Hitta billig biluthyrning i Fort Lauderdale

Vill du hyra en bil billigt i Fort Lauderdale? Sök och jämför priser här

Fort Lauderdale, FL, United States
27 jan — 3 feb
Samma avlämingsplats
Fort Lauderdale, FL, United States
ons 27/1
12:00
ons 3/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Fort Lauderdale

Alla större biluthyrningsfirmor i Fort Lauderdale
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 511 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.8

Betyg baserat på 131 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.4

Betyg baserat på 727 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.4

Betyg baserat på 836 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 368 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 408 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 345 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 537 recensioner


När är det billigast att hyra en bil i Fort Lauderdale?

Alla

201 kr - 567 kr

I augusti månad är det billigast att hyra en bil i Fort Lauderdale. Priset ligger då 23% lägre än under resten av året, på bara 240 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Priset för en hyrbil i Fort Lauderdale kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Information om din resa till Fort Lauderdale

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Fort Lauderdale?

Då det kommer till åldersgräns för att hyra bil i Fort Lauderdale ska du vara 21 år. Är du under 25 år tillkommer dessutom oftast en extra avgift. Gällande övre åldersgränser tar de flesta bolag ut en avgift om du har fyllt 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Fort Lauderdale

Det råder högertrafik i Fort Lauderdale, men en stor skillnad mot att köra i Sverige är att man, om inget annat skyltas, får svänga höger i korsningar när det är rött ljus. De generella hastighetsbegränsningarna i tätbyggda områden är 30 mph (38 km/h). Promillegränsen är 0.8 och för förare under 21 är det 0,2 som gäller. Halvljusen måste vara på från skymning till gryning samt vid dimma och dålig sikt. Då det kommer till vägavgifter har hela delstaten Florida ett smidigt system för detta. Avgiften beräknas automatiskt med ett ‘Sun Pass’ som oftast finns förinsatta i alla hyrbilar med en kostnad som dras i slutet. Detta kan dock variera mellan hyrbilsbolagen.

Parkering

Fort Lauderdale har blivit utsedd till en av de 10 bästa städerna att parkera i och det finns gott om parkeringsmöjligheter runt om i staden. Du kan välja mellan flera stora parkeringshus, både vid flygplatsen eller i centrum. Detsamma gäller öppna parkeringsplatser. Du har även möjlighet att betala via en mobilapp. Var dock uppmärksam på var du parkerar eftersom vissa kvarter kan vara reserverade för boende i området.

Utflyktsmål i och omkring Fort Lauderdale

Med hyrbil i Fort Lauderdale har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka ”The Sunshine State”. Bege dig in till Miami och ta en tur på Ocean Drive, avenyn kantad av de ikoniska art deco-husen, och slappa på South Beach innan du fortsätter till stadens spännande graffittiområde Wynwood Walls. Har du mer tid kan du ta en lite längre utflykt till vackra Key West. Denna pärla längst ned i södra Florida är drygt fyra timmars körning bort genom USA:s eget Venedig. Här kan du spatsera runt på den mysiga huvudgatan Duval Street, äta utsökta skaldjursrätter och besöka Hemingways favoritbar Sloppy Joe’s. Avsluta därefter med en promenad längs stranden och knäpp av en bild vid USA:s sydligaste punkt. Om du väljer att hyra bil i Fort Lauderdale har du även ett perfekt utgångsläge för att besöka Walt Disney World i Orlando för en rolig upplevelse för både små och stora.

Vilka försäkringar ska man ha?

Väljer du att hyra bil i Fort Lauderdale gör du bäst i att boka den hemifrån Sverige då det oftast blir billigare med försäkringar. Kolla upp vad som ingår i din reseförsäkring och tänk även på att många svenska banker erbjuder självriskeliminering om du använder ditt kredit- eller bankkort då du hyr din bil. Självriskeliminering kan vara ett bra alternativ då detta helt täcker kostnaderna om hyrbilen på något sätt skulle ta skada. Glöm inte att lägga till saker som bilbarnstol och GPS om du skulle behöva detta.

Kan man använda sitt svenska körkort i Fort Lauderdale, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inget speciellt internationellt körkort och ditt svenska körkort fungerar för körning i Fort Lauderdale. Tänk bara på att det är giltigt och minst ett år gammalt.

Var i Fort Lauderdale kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Biluthyrning i Fort Lauderdale går allra smidigast från stadens flygplats, FLL. Du hittar uthyrningskontor för nästan alla stora hyrbilsfirmor precis utanför terminal 1, lättillgängligt oavsett vilken terminal du flyger in till. Exempelvis är terminal 4 längst bort med en kilometer i avstånd. Det går gratisbussar mellan terminalerna och det är tydligt skyltat med ‘Car Rental’ som visar vägen mot uthyrningskontoren. Skulle du vilja lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats finns det ett filter tillgängligt för detta när du söker på momondo. (Information kontrollerad: 14/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Fort Lauderdale

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Fort Lauderdale flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Fort Lauderdale

I januari, fram till dagens datum, har 189 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Fort Lauderdale.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Fort Lauderdale för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Fort Lauderdale. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Fort Lauderdale som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Fort Lauderdale i februari?

För en weekend i februari ligger de bästa erbjudandena i Fort Lauderdale från 961 kr till cirka 961 kr. För en veckas biluthyrning, Fort Lauderdale priser i februari är i genomsnitt 161 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 161 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Fort Lauderdale har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Fort Lauderdale är Right Cars med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 191 kr från dess uthyrningskontor i Fort Lauderdale. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Right Cars i Fort Lauderdale för 107 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Fort Lauderdale?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Fort Lauderdale erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Fort Lauderdale under februari månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Fort Lauderdale i februari månad. I genomsnitt får Fort Lauderdale en nederbörd på 140 mm och temperaturen ligger kring 22 °C under februari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Fort Lauderdale kommer i genomsnitt kosta dig 674 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Fort Lauderdale?

Hertz har 7 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 308 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Fort Lauderdale?

Hastighetsgränsen i Fort Lauderdale är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Fort Lauderdale är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Fort Lauderdale bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Fort Lauderdale, FL i januari?

I januari får Fort Lauderdale vanligtvis en nederbörd på 64 mm och har en medeltemperatur på 19 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Fort Lauderdale då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Temperaturerna i Fort Lauderdale är oftast höga under januari, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Fort Lauderdale representativt för resten av Florida?

Om du letar efter en hyrbil i Fort Lauderdale för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Florida vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 64,5 mm.


Planera din resa till Fort Lauderdale