Hitta billig biluthyrning i Fort Lauderdale

Vill du hyra en bil billigt i Fort Lauderdale? Sök och jämför priser här

ons 18/9
12:00
tors 19/9
12:00
Jämför momondo med |

Bästa biluthyrning i Fort Lauderdale

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Fort Lauderdale rightcars
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Fort Lauderdale rightcars
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Fort Lauderdale budget
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Fort Lauderdale budget
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Fort Lauderdale budget
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Fort Lauderdale budget
Suv
5 Vuxna, 3 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Fort Lauderdale

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
flvanrental Mest populära Florida Van Rentals Florida Van Rentals erbjuder de billigaste priserna på 1 plats i staden
enterprise Flest platser Enterprise Enterprise erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 8 platser

Leverantörer av hyrbilar i Fort Lauderdale

Alla större biluthyrningsfirmor i Fort Lauderdale
$self.agencySymbol
GO Rent A Car
Suveränt - 9,2 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
Airport Van
Suveränt - 8,8 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
Alamo
Suveränt - 8,7 (7 346 omdömen)
2 platser
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
National
Suveränt - 8,0 (907 omdömen)
2 platser
$self.agencySymbol
GREEN MOTION
Suveränt - 8,0 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
Silvercar
Suveränt - 8,0 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 omdömen)
1 plats

Flygplatser med biluthyrning i Fort Lauderdale

Hitta en hyrbil på denna flygplats
HYRBILAR I
Fort Lauderdale flygplats
FLL

Hyrbil i Fort Lauderdale

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Fort Lauderdale?

Då det kommer till åldersgräns för att hyra bil i Fort Lauderdale ska du vara 21 år. Är du under 25 år tillkommer dessutom oftast en extra avgift. Gällande övre åldersgränser tar de flesta bolag ut en avgift om du har fyllt 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Fort Lauderdale

Det råder högertrafik i Fort Lauderdale, men en stor skillnad mot att köra i Sverige är att man, om inget annat skyltas, får svänga höger i korsningar när det är rött ljus. De generella hastighetsbegränsningarna i tätbyggda områden är 30 mph (38 km/h). Promillegränsen är 0.8 och för förare under 21 är det 0,2 som gäller. Halvljusen måste vara på från skymning till gryning samt vid dimma och dålig sikt. Då det kommer till vägavgifter har hela delstaten Florida ett smidigt system för detta. Avgiften beräknas automatiskt med ett ‘Sun Pass’ som oftast finns förinsatta i alla hyrbilar med en kostnad som dras i slutet. Detta kan dock variera mellan hyrbilsbolagen.

Parkering

Fort Lauderdale har blivit utsedd till en av de 10 bästa städerna att parkera i och det finns gott om parkeringsmöjligheter runt om i staden. Du kan välja mellan flera stora parkeringshus, både vid flygplatsen eller i centrum. Detsamma gäller öppna parkeringsplatser. Du har även möjlighet att betala via en mobilapp. Var dock uppmärksam på var du parkerar eftersom vissa kvarter kan vara reserverade för boende i området.

Utflyktsmål i och omkring Fort Lauderdale

Med hyrbil i Fort Lauderdale har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka ”The Sunshine State”. Bege dig in till Miami och ta en tur på Ocean Drive, avenyn kantad av de ikoniska art deco-husen, och slappa på South Beach innan du fortsätter till stadens spännande graffittiområde Wynwood Walls. Har du mer tid kan du ta en lite längre utflykt till vackra Key West. Denna pärla längst ned i södra Florida är drygt fyra timmars körning bort genom USA:s eget Venedig. Här kan du spatsera runt på den mysiga huvudgatan Duval Street, äta utsökta skaldjursrätter och besöka Hemingways favoritbar Sloppy Joe’s. Avsluta därefter med en promenad längs stranden och knäpp av en bild vid USA:s sydligaste punkt. Om du väljer att hyra bil i Fort Lauderdale har du även ett perfekt utgångsläge för att besöka Walt Disney World i Orlando för en rolig upplevelse för både små och stora.

Vilka försäkringar ska man ha?

Väljer du att hyra bil i Fort Lauderdale gör du bäst i att boka den hemifrån Sverige då det oftast blir billigare med försäkringar. Kolla upp vad som ingår i din reseförsäkring och tänk även på att många svenska banker erbjuder självriskeliminering om du använder ditt kredit- eller bankkort då du hyr din bil. Självriskeliminering kan vara ett bra alternativ då detta helt täcker kostnaderna om hyrbilen på något sätt skulle ta skada. Glöm inte att lägga till saker som bilbarnstol och GPS om du skulle behöva detta.

Kan man använda sitt svenska körkort i Fort Lauderdale, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inget speciellt internationellt körkort och ditt svenska körkort fungerar för körning i Fort Lauderdale. Tänk bara på att det är giltigt och minst ett år gammalt.

Var i Fort Lauderdale kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Biluthyrning i Fort Lauderdale går allra smidigast från stadens flygplats, FLL. Du hittar uthyrningskontor för nästan alla stora hyrbilsfirmor precis utanför terminal 1, lättillgängligt oavsett vilken terminal du flyger in till. Exempelvis är terminal 4 längst bort med en kilometer i avstånd. Det går gratisbussar mellan terminalerna och det är tydligt skyltat med ‘Car Rental’ som visar vägen mot uthyrningskontoren. Skulle du vilja lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats finns det ett filter tillgängligt för detta när du söker på momondo. (Information kontrollerad: 14/05/2019).


Planera din resa till Fort Lauderdale