Hitta billig biluthyrning i Miami

Vill du hyra en bil billigt i Miami? Sök och jämför priser här

lör 17/8
12:00
sön 18/8
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Miami

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Miami som hittats av användare på momondo
A3
eller liknande Medelstor
5 2 4-5
117 SEK
8 nov. - 25 nov.
Miami
3947 nw 26 st
117 SEK
8 nov. - 25 nov.
A4
eller liknande Standard
5 2 4-5
150 SEK
14 okt. - 28 okt.
Miami
3900 Nw 25th St
150 SEK
14 okt. - 28 okt.
Escape
eller liknande Medelstor
5 2 4-5
233 SEK
19 aug. - 28 aug.
Miami
Miami Airport
233 SEK
19 aug. - 28 aug.

Bästa biluthyrning i Miami

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Miami zigzagrentacar
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Miami surpricecarrental
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Miami zigzagrentacar
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Miami easirent
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Miami surpricecarrental
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Miami surpricecarrental
Suv
5 Vuxna, 3 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Miami

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
signature Mest populära Signature Rent A Car Signature Rent A Car erbjuder de billigaste priserna på 2 platser i staden
enterprise Flest platser Enterprise Enterprise erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 25 platser

Leverantörer av hyrbilar i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami
$self.agencySymbol
Florida Van Rentals
Suveränt - 10,0 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
GO Rent A Car
Suveränt - 9,2 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
SixRentals
Suveränt - 9,2 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
1First Car Rental
Suveränt - 8,8 (3 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Alamo
Suveränt - 8,7 (7 192 omdömen)
2 platser
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
National
Suveränt - 8,0 (894 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 omdömen)
1 plats

Flygplatser med biluthyrning i Miami

Hitta en hyrbil på någon av dessa flygplatser
HYRBILAR I
Miami Intl flygplats
MIA
HYRBILAR I
Miami Seaplane Base flygplats
MPB

Hyra bil i Miami

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Miami?

Minimiålder för att hyra bil i Miami är 18 år, men det är ofta mycket svårt att hitta en biluthyrning som tillåter förare under 21 år att hyra bil. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare. Tänk dock på att de priser som listas i sökresultatet gäller för om du är över 25 år. Om du hyr bil i USA och är under 25 tillkommer för det mesta en kostnad på cirka 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra en bil billigt i Miami bör du alltså vara äldre än 25.

Viktigt att veta om trafikregler i Miami

När du hyr bil i USA är det viktigt att du känner till trafikreglerna. Några av de regler som skiljer sig från svenska trafikregler är bland annat att du som förare inte får använda mobiltelefonen under färden. Du ska inte köra om skolbussar och i rondeller har bilar som kommer från vänster företräde. En annan sak som skiljer sig från svensk trafik är att det finns motorvägar som har vägavgifter. Dessa kallas för Turnpikes och du betalar vägavgiften med mynt så se till att ha med tillräckligt med mynt under bilresan! Alla passagerare i bilen måste enligt lag ha säkerhetsbältet på sig.

Parkering

Det är allmänt känt att det är svårt att hitta parkering i Miami. Det lättaste sättet att hitta en plats att ställa din hyrbil på är att ladda ner någon av de mobilappar som erbjuds. Bland annat ParkMe fungerar bra för att se var det finns lediga parkeringsplatser. Du kan även använda appen MyPark för att reservera en parkeringsplats för ungefär 3 USD (ca. 27 SEK). På populära South Beach, där många av Miamis hotell ligger, är det extra svårt att hitta parkering. Här råder parkeringsförbud på många ställen och ofta en två timmars gräns för att ställa bilen på gatan. Billig parkering kan du hitta en bit bort från stranden. Det finns flera stora parkeringshus i Miamis design- och konstdistrikt.

Utflyktsmål i och omkring Miami

Om du hyr bil under resan kan du lätt ta dig omkring både Miami och stadens omgivningar. Bland annat kan du göra en utflykt till kända Key West, nationalparken Everglades eller outletshoppingen vid Sawgrass.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Miami behöver du en försäkring. Du kan antingen köpa till detta från biluthyrningen eller på annat sätt, men du måste kunna visa upp en giltig försäkring när du bokar bilen. Försäkringen måste innefatta skador som sker vid krock och stöld. Det billigaste är att boka din hyrbil i förväg innan du reser till USA, då du kan hitta billigare försäkringsalternativ vid bokningen än på plats. Många hyrbilsföretag har erbjudanden där försäkringar ingår i hyrbilspriset när du förbokar bilen. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och ditt kreditkortsföretag om de erbjuder försäkringar gratis i den försäkring du redan har eller om du betalar med ditt kreditkort. På detta sätt undviker du att behöva betala dubbelt för försäkringar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Miami, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Miami och köra i USA behöver du ett internationellt körkort då det inte är säkert att det svenska körkortet godkänns. För det mesta går det bra att visa upp det svenska körkortet, men amerikansk polis har inte någon skyldighet att godkänna detta och därför behöver du det internationella körkortet. Detta fungerar som en intygad översättning av ditt svenska körkort. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan ansöka om ett internationellt körkort.

Var i Miami kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilsalternativ som passar just för din resa. Bland annat kan du välja vilka platser du vill kunna hämta och lämna din hyrbil på. Om du inte ska lämna tillbaka bilen på samma plats där du hämtat den väljer du helt enkelt sökalternativet ”annan avlämningsplats” hos momondo. Du kan bland annat hämta och lämna hyrbilar på Miamis flygplats, Miami Beach och Miami Springs. När du gör din sökning kan du hitta bilar med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar både för weekend-hyra och långtidshyra samt med tillbehör som GPS och barnstol.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Planera din resa till Miami