Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Miami, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami, Florida? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Miami, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Miami, Florida
Ekonomi99 kr per dag
Kompakt109 kr per dag
Medelstor72 kr per dag
Standard103 kr per dag
Stor bil116 kr per dag
Minibuss301 kr per dag
Stor SUV368 kr per dag
Lyx486 kr per dag
Cabriolet411 kr per dag
Medelstor SUV185 kr per dag
Standard-SUV201 kr per dag
Kompakt SUV203 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Miami

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Miami

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Miami?

De billigaste hyrbilarna i Miami hittas generellt genom MLC. När du bokar med MLC kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 55 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Miami är 55 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Miami?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Miami med 26 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Miami?

Bilmodellen Toyota RAV4 är den mest populära bilen att hyra i Miami enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Toyota RAV4 för så lite som 72 kr/dag i Miami, men generellt kan du vänta dig priser på runt 472 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Miami är modellen Ford Mustang Convertible för ett genomsnittspris på 916 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 324 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Miami, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Miami

Liten bilar

236 kr - 713 kr

Alla biltyper

399 kr - 891 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Miami, USA är 361 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Miami, USA är augusti. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 236 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Miami, USA är 529 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Miami, USA är augusti. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 365 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Miami, USA är 704 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Miami, USA är juni. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 521 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami, USA är 514 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami, USA är september. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 417 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Miami, USA är 845 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Miami, USA är maj. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 517 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Miami, USA är 661 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Miami, USA är september. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 575 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Miami, USA är 905 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Miami, USA är november. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 577 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen cabriolet som hittats på momondo den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

99 kr/dag

(28 Jun - 9 Jul)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

109 kr/dag

(29 Jun - 6 Jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami, Florida

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,7

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,4

Sixt

7,1
Bra
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,9

Enterprise Rent-A-Car

26 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Dollar

4 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,5

Hertz

20 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,9

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,3

Avis

10 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,5

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

6,1

Budget

5,6
Okej
1 omdöme8 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

6,4

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,6

ACO Rent A Car

6 platser

Bra att veta om hyrbilar i Miami

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Miami.

Mest populära uthyrningsföretag

HDC Rent A Car

Populära biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigaste hyrbilen

289 kr

Mest populära modellen

Toyota RAV4
Den mest populära biluthyrningsfirman i Miami som hittats på momondo den här månaden är HDC Rent A Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och Dollar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Miami under de senaste 72 timmarna: SUV, Standard, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Miami är 289 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 394 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Miami under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota RAV4. Våra användare föredrar också Ford Mustang Convertible som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Miami – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Miami och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami, Florida?

När du hyr en bil i Miami kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Miami. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Miami under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Miami under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 29 °C och en nederbörd på omkring 226 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Miami kommer i genomsnitt kosta dig 502 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Miami, Florida?

Hastighetsgränsen i Miami är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Miami är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Miami bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Chevrolet Equinox i Miami?

Hur är vädret i Miami, FL i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Miami under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 28 °C och en nederbörd på cirka 246 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Miami representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Miami för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under juni månad vanligtvis ligger runt 27 °C med en nederbörd på omkring 189,3 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Miami?

Priserna för bilar i Miami uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Miami?

Från och med juni 2024 finns det 236 bolag att välja mellan för bilar i Miami.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Miami?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Miami. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Miami?

För att få hyra en bil i Miami måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Miami?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Miami om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Miami?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Miami. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Miami med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Miami som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Miami på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Miami som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Kan jag söka efter hyrbilar i Miami med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Miami på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Miami

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Miami

Populära hyrbilstyper i Miami