Hitta billig biluthyrning i Miami

Vill du hyra en bil billigt i Miami? Sök och jämför priser här

Miami, FL, USA
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Miami, FL, USA
tor 28/1
12:00
tor 4/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.9

Betyg baserat på 852 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.2

Betyg baserat på 501 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.4

Betyg baserat på 452 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 157 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 305 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.1

Betyg baserat på 457 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 339 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.6

Betyg baserat på 265 recensioner


När är det billigast att hyra en bil i Miami?

Alla

166 kr - 490 kr

Familj

293 kr - 492 kr

Ekonomi

97 kr - 286 kr

I maj månad är det billigast att hyra en bil i Miami. Priset ligger då 18% lägre än under resten av året, på bara 260 kr per dag. Den dyraste månaden är april. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i maj. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i maj. Priset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Information om din resa till Miami

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Miami?

Minimiålder för att hyra bil i Miami är 18 år, men det är ofta mycket svårt att hitta en biluthyrning som tillåter förare under 21 år att hyra bil. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare. Tänk dock på att de priser som listas i sökresultatet gäller för om du är över 25 år. Om du hyr bil i USA och är under 25 tillkommer för det mesta en kostnad på cirka 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra en bil billigt i Miami bör du alltså vara äldre än 25.

Viktigt att veta om trafikregler i Miami

När du hyr bil i USA är det viktigt att du känner till trafikreglerna. Några av de regler som skiljer sig från svenska trafikregler är bland annat att du som förare inte får använda mobiltelefonen under färden. Du ska inte köra om skolbussar och i rondeller har bilar som kommer från vänster företräde. En annan sak som skiljer sig från svensk trafik är att det finns motorvägar som har vägavgifter. Dessa kallas för Turnpikes och du betalar vägavgiften med mynt så se till att ha med tillräckligt med mynt under bilresan! Alla passagerare i bilen måste enligt lag ha säkerhetsbältet på sig.

Parkering

Det är allmänt känt att det är svårt att hitta parkering i Miami. Det lättaste sättet att hitta en plats att ställa din hyrbil på är att ladda ner någon av de mobilappar som erbjuds. Bland annat ParkMe fungerar bra för att se var det finns lediga parkeringsplatser. Du kan även använda appen MyPark för att reservera en parkeringsplats för ungefär 3 USD (ca. 27 SEK). På populära South Beach, där många av Miamis hotell ligger, är det extra svårt att hitta parkering. Här råder parkeringsförbud på många ställen och ofta en två timmars gräns för att ställa bilen på gatan. Billig parkering kan du hitta en bit bort från stranden. Det finns flera stora parkeringshus i Miamis design- och konstdistrikt.

Utflyktsmål i och omkring Miami

Om du hyr bil under resan kan du lätt ta dig omkring både Miami och stadens omgivningar. Bland annat kan du göra en utflykt till kända Key West, nationalparken Everglades eller outletshoppingen vid Sawgrass.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Miami behöver du en försäkring. Du kan antingen köpa till detta från biluthyrningen eller på annat sätt, men du måste kunna visa upp en giltig försäkring när du bokar bilen. Försäkringen måste innefatta skador som sker vid krock och stöld. Det billigaste är att boka din hyrbil i förväg innan du reser till USA, då du kan hitta billigare försäkringsalternativ vid bokningen än på plats. Många hyrbilsföretag har erbjudanden där försäkringar ingår i hyrbilspriset när du förbokar bilen. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och ditt kreditkortsföretag om de erbjuder försäkringar gratis i den försäkring du redan har eller om du betalar med ditt kreditkort. På detta sätt undviker du att behöva betala dubbelt för försäkringar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Miami, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Miami och köra i USA behöver du ett internationellt körkort då det inte är säkert att det svenska körkortet godkänns. För det mesta går det bra att visa upp det svenska körkortet, men amerikansk polis har inte någon skyldighet att godkänna detta och därför behöver du det internationella körkortet. Detta fungerar som en intygad översättning av ditt svenska körkort. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan ansöka om ett internationellt körkort.

Var i Miami kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilsalternativ som passar just för din resa. Bland annat kan du välja vilka platser du vill kunna hämta och lämna din hyrbil på. Om du inte ska lämna tillbaka bilen på samma plats där du hämtat den väljer du helt enkelt sökalternativet annan avlämningsplats hos momondo. Du kan bland annat hämta och lämna hyrbilar på Miamis flygplats, Miami Beach och Miami Springs. När du gör din sökning kan du hitta bilar med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar både för weekend-hyra och långtidshyra samt med tillbehör som GPS och barnstol.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Avstånd till populära hotell från Miami

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Miami flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Miami

Hittills i januari har det gjorts 569 sökningar på momondo efter hyrbilar i Miami.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Miami för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Miami även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Avis. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Miami har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Horspower Car Rental de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 111 kr per dag för hyrbilar i Miami. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Miami är 41 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami?

När du hyr en bil i Miami kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Miami. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Miami under februari månad?

Med genomsnittstemperaturer på 23 °C och en nederbörd på 76 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i februari månad. Att hyra en cabriolet i Miami är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Miami kommer i genomsnitt kosta dig 479 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Enterprise i Miami?

Enterprise är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Miami. Med 26 uthyrningskontor i Miami kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 415 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Miami?

Hastighetsgränsen i Miami är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Miami är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Miami bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Miami, FL i januari?

Den som letar efter en hyrbil i Miami under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 20 °C och en nederbörd på cirka 41 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Med tanke på att temperaturerna i Miami typiskt är högre under januari och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Miami representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Miami för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under januari månad vanligtvis ligger runt 16 °C med en nederbörd på omkring 64,5 mm.


Planera din resa till Miami

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Miami

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Miami
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Miami

  Hitta hotell i Miami
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Miami