Biluthyrning i Miami, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami, FL? Sök och jämför priser här

Miami, FL, USA
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Miami, FL, USA
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Miami, Florida

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

198 kr - 512 kr

Alla biltyper

331 kr - 523 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Miami, USA är 332 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Miami, USA är augusti. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 198 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Miami, USA är 380 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Miami, USA är oktober. Då är priset 26 % lägre än andra tider på året och kostar bara 282 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Miami, USA är 452 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Miami, USA är augusti. Då är priset 23 % lägre än andra tider på året och kostar bara 351 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami, USA är 395 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami, USA är september. Då är priset 28 % lägre än andra tider på året och kostar bara 286 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Miami, USA är 409 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Miami, USA är juli. Då är priset 45 % lägre än andra tider på året och kostar bara 229 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Miami, USA är 432 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Miami, USA är oktober. Då är priset 12 % lägre än andra tider på året och kostar bara 384 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Miami, USA är 459 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Miami, USA är juni. Då är priset 23 % lägre än andra tider på året och kostar bara 354 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Avis

228 kr per dag

1 sep - 15 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Avis

243 kr per dag

1 sep - 15 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
SURPRICE CAR RENTAL

426 kr per dag

2 sep - 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami, FL
2 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,9

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

8,8

Valuta för pengarna

8,8
26 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,4

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

8,1
7,4
Bra
1 omdöme9 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,1
2 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,4

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,9

Valuta för pengarna

7,0
8 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,3

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

6,9
9 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,1

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,8
14 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,1

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

6,7
3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0

Information om din resa till Miami

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Miami?

Minimiålder för att hyra bil i Miami är 18 år, men det är ofta mycket svårt att hitta en biluthyrning som tillåter förare under 21 år att hyra bil. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare. Tänk dock på att de priser som listas i sökresultatet gäller för om du är över 25 år. Om du hyr bil i USA och är under 25 tillkommer för det mesta en kostnad på cirka 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra en bil billigt i Miami bör du alltså vara äldre än 25.

Viktigt att veta om trafikregler i Miami

När du hyr bil i USA är det viktigt att du känner till trafikreglerna. Några av de regler som skiljer sig från svenska trafikregler är bland annat att du som förare inte får använda mobiltelefonen under färden. Du ska inte köra om skolbussar och i rondeller har bilar som kommer från vänster företräde. En annan sak som skiljer sig från svensk trafik är att det finns motorvägar som har vägavgifter. Dessa kallas för Turnpikes och du betalar vägavgiften med mynt så se till att ha med tillräckligt med mynt under bilresan! Alla passagerare i bilen måste enligt lag ha säkerhetsbältet på sig.

Parkering

Det är allmänt känt att det är svårt att hitta parkering i Miami. Det lättaste sättet att hitta en plats att ställa din hyrbil på är att ladda ner någon av de mobilappar som erbjuds. Bland annat ParkMe fungerar bra för att se var det finns lediga parkeringsplatser. Du kan även använda appen MyPark för att reservera en parkeringsplats för ungefär 3 USD (ca. 27 SEK). På populära South Beach, där många av Miamis hotell ligger, är det extra svårt att hitta parkering. Här råder parkeringsförbud på många ställen och ofta en två timmars gräns för att ställa bilen på gatan. Billig parkering kan du hitta en bit bort från stranden. Det finns flera stora parkeringshus i Miamis design- och konstdistrikt.

Utflyktsmål i och omkring Miami

Om du hyr bil under resan kan du lätt ta dig omkring både Miami och stadens omgivningar. Bland annat kan du göra en utflykt till kända Key West, nationalparken Everglades eller outletshoppingen vid Sawgrass.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Miami behöver du en försäkring. Du kan antingen köpa till detta från biluthyrningen eller på annat sätt, men du måste kunna visa upp en giltig försäkring när du bokar bilen. Försäkringen måste innefatta skador som sker vid krock och stöld. Det billigaste är att boka din hyrbil i förväg innan du reser till USA, då du kan hitta billigare försäkringsalternativ vid bokningen än på plats. Många hyrbilsföretag har erbjudanden där försäkringar ingår i hyrbilspriset när du förbokar bilen. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och ditt kreditkortsföretag om de erbjuder försäkringar gratis i den försäkring du redan har eller om du betalar med ditt kreditkort. På detta sätt undviker du att behöva betala dubbelt för försäkringar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Miami, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Miami och köra i USA behöver du ett internationellt körkort då det inte är säkert att det svenska körkortet godkänns. För det mesta går det bra att visa upp det svenska körkortet, men amerikansk polis har inte någon skyldighet att godkänna detta och därför behöver du det internationella körkortet. Detta fungerar som en intygad översättning av ditt svenska körkort. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan ansöka om ett internationellt körkort.

Var i Miami kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilsalternativ som passar just för din resa. Bland annat kan du välja vilka platser du vill kunna hämta och lämna din hyrbil på. Om du inte ska lämna tillbaka bilen på samma plats där du hämtat den väljer du helt enkelt sökalternativet annan avlämningsplats hos momondo. Du kan bland annat hämta och lämna hyrbilar på Miamis flygplats, Miami Beach och Miami Springs. När du gör din sökning kan du hitta bilar med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar både för weekend-hyra och långtidshyra samt med tillbehör som GPS och barnstol.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Avstånd till populära hotell från Miami, FL

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Miami flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Miami

Hittills i juli har det gjorts 569 sökningar på momondo efter hyrbilar i Miami.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Miami för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Miami även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Dollar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Miami, Florida i augusti?

För augusti i Miami, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 297 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 204 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 35 kr, med fler alternativ kring följande pris: 305 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Miami har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Horspower Car Rental de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 116 kr per dag för hyrbilar i Miami. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Miami är 43 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami, FL?

När du hyr en bil i Miami kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Miami. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Miami under augusti månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Miami under augusti månad. Med en genomsnittstemperatur på 28 °C och en nederbörd på omkring 252 mm i augusti innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Miami kommer i genomsnitt kosta dig 532 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Enterprise i Miami?

Enterprise är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Miami, FL. Med 26 uthyrningskontor i Miami, FL kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 432 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Miami, FL?

Hastighetsgränsen i Miami är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Miami är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Miami bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Miami, FL i juli?

Den som letar efter en hyrbil i Miami under månaden juli kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 29 °C och en nederbörd på cirka 165 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i Miami under juli är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Miami representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Miami för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under juli månad vanligtvis ligger runt 28 °C med en nederbörd på omkring 178,8 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Miami

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Miami

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Florida

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Cape Canaveral, Clearwater och Daytona Beach inom Florida

Börja planera din resa till Miami