Insikter
Senaste erbjudandena
JÀmförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Miami, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami, Florida? Sök och jÀmför priser hÀr!

Miami, FL, USA
26 mar — 2 apr
Miami, FL, USA
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens Älder:

Erbjudanden frÄn hyrbilsfirmor pÄ över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bÀsta reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Miami

AnvÀndbara insikter som hjÀlper dig att boka den perfekta hyrbilen i Miami

Vilken Àr den billigaste hyrbilsfirman i Miami?

De billigaste hyrbilarna i Miami hittas generellt genom Överraskningsfirma. NĂ€r du bokar med Överraskningsfirma kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser sĂ„ lĂ„ga som 21 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Miami Ă€r 41 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Miami?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Miami med 26 komtor.

Vilken bil vÀljer flest att hyra i Miami?

Bilmodellen Ford Mustang Convertible Àr den mest populÀra bilen att hyra i Miami enligt vÄra uppgifter. VÄra anvÀndare har hittat priser för Ford Mustang Convertible för sÄ lite som 321 kr/dag i Miami, men generellt kan du vÀnta dig priser pÄ runt 942 kr/dag. En annan populÀr bil att hyra i Miami Àr modellen Nissan Versa för ett genomsnittspris pÄ 321 kr/dag, och för erbjudanden sÄ lÄga som 70 kr/dag.

De bÀsta erbjudandena för hyrbilar i Miami, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mÀngd populÀra hyrbilstyper i Miami, Florida
Ekonomi95 kr per dag
Kompakt95 kr per dag
Medelstor67 kr per dag
Standard90 kr per dag
Stor bil142 kr per dag
Minibuss351 kr per dag
Stor SUV597 kr per dag
Cabriolet569 kr per dag
Standard-SUV201 kr per dag
Medelstor SUV201 kr per dag
Kompakt SUV361 kr per dag
De bÀsta priserna som hittats av momondo-anvÀndare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Miami

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Miami?

MinimiÄlder för att hyra bil i Miami Àr 18 Är, men det Àr ofta mycket svÄrt att hitta en biluthyrning som tillÄter förare under 21 Är att hyra bil. Hos momondo kan du jÀmföra priser mellan olika biluthyrare. TÀnk dock pÄ att de priser som listas i sökresultatet gÀller för om du Àr över 25 Är. Om du hyr bil i USA och Àr under 25 tillkommer för det mesta en kostnad pÄ cirka 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra en bil billigt i Miami bör du alltsÄ vara Àldre Àn 25.

Viktigt att veta om trafikregler i Miami

NÀr du hyr bil i USA Àr det viktigt att du kÀnner till trafikreglerna. NÄgra av de regler som skiljer sig frÄn svenska trafikregler Àr bland annat att du som förare inte fÄr anvÀnda mobiltelefonen under fÀrden. Du ska inte köra om skolbussar och i rondeller har bilar som kommer frÄn vÀnster företrÀde. En annan sak som skiljer sig frÄn svensk trafik Àr att det finns motorvÀgar som har vÀgavgifter. Dessa kallas för Turnpikes och du betalar vÀgavgiften med mynt sÄ se till att ha med tillrÀckligt med mynt under bilresan! Alla passagerare i bilen mÄste enligt lag ha sÀkerhetsbÀltet pÄ sig.

Parkering

Det Àr allmÀnt kÀnt att det Àr svÄrt att hitta parkering i Miami. Det lÀttaste sÀttet att hitta en plats att stÀlla din hyrbil pÄ Àr att ladda ner nÄgon av de mobilappar som erbjuds. Bland annat ParkMe fungerar bra för att se var det finns lediga parkeringsplatser. Du kan Àven anvÀnda appen MyPark för att reservera en parkeringsplats för ungefÀr 3 USD (ca. 27 SEK). PÄ populÀra South Beach, dÀr mÄnga av Miamis hotell ligger, Àr det extra svÄrt att hitta parkering. HÀr rÄder parkeringsförbud pÄ mÄnga stÀllen och ofta en tvÄ timmars grÀns för att stÀlla bilen pÄ gatan. Billig parkering kan du hitta en bit bort frÄn stranden. Det finns flera stora parkeringshus i Miamis design- och konstdistrikt.

UtflyktsmÄl i och omkring Miami

Om du hyr bil under resan kan du lÀtt ta dig omkring bÄde Miami och stadens omgivningar. Bland annat kan du göra en utflykt till kÀnda Key West, nationalparken Everglades eller outletshoppingen vid Sawgrass.

Vilka försÀkringar ska man ha?

För att hyra bil i Miami behöver du en försÀkring. Du kan antingen köpa till detta frÄn biluthyrningen eller pÄ annat sÀtt, men du mÄste kunna visa upp en giltig försÀkring nÀr du bokar bilen. FörsÀkringen mÄste innefatta skador som sker vid krock och stöld. Det billigaste Àr att boka din hyrbil i förvÀg innan du reser till USA, dÄ du kan hitta billigare försÀkringsalternativ vid bokningen Àn pÄ plats. MÄnga hyrbilsföretag har erbjudanden dÀr försÀkringar ingÄr i hyrbilspriset nÀr du förbokar bilen. Kontrollera med ditt försÀkringsbolag och ditt kreditkortsföretag om de erbjuder försÀkringar gratis i den försÀkring du redan har eller om du betalar med ditt kreditkort. PÄ detta sÀtt undviker du att behöva betala dubbelt för försÀkringar.

Kan man anvÀnda sitt svenska körkort i Miami, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Miami och köra i USA behöver du ett internationellt körkort dÄ det inte Àr sÀkert att det svenska körkortet godkÀnns. För det mesta gÄr det bra att visa upp det svenska körkortet, men amerikansk polis har inte nÄgon skyldighet att godkÀnna detta och dÀrför behöver du det internationella körkortet. Detta fungerar som en intygad översÀttning av ditt svenska körkort. Hos transportstyrelsen hittar du en lista pÄ platser dÀr du kan ansöka om ett internationellt körkort.

Var i Miami kan man hÀmta och lÀmna sin hyrbil?

Sök pĂ„ momondo för att hitta hyrbilsalternativ som passar just för din resa. Bland annat kan du vĂ€lja vilka platser du vill kunna hĂ€mta och lĂ€mna din hyrbil pĂ„. Om du inte ska lĂ€mna tillbaka bilen pĂ„ samma plats dĂ€r du hĂ€mtat den vĂ€ljer du helt enkelt sökalternativet ”annan avlĂ€mningsplats” hos momondo. Du kan bland annat hĂ€mta och lĂ€mna hyrbilar pĂ„ Miamis flygplats, Miami Beach och Miami Springs. NĂ€r du gör din sökning kan du hitta bilar med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar bĂ„de för weekend-hyra och lĂ„ngtidshyra samt med tillbehör som GPS och barnstol.


Erbjudanden pÄ hyrbilar i Miami, Florida

Hitta rÀtt hyrbil för dig i Miami

Liten bilar

265 kr - 698 kr

Alla biltyper

443 kr - 917 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Miami, USA Àr 370 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Miami, USA Àr januari. DÄ Àr priset 29% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 265 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil Àr typiskt 34 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen liten bil i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Miami, USA Àr 529 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Miami, USA Àr november. DÄ Àr priset 24% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 406 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil Àr typiskt 6 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen medel bil i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Miami, USA Àr 678 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Miami, USA Àr maj. DÄ Àr priset 41% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 404 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil Àr typiskt 18% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen stor bil i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami, USA Àr 526 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami, USA Àr september. DÄ Àr priset 23% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 406 kr per dag. En hyrbil av typen SUV Àr typiskt 7 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen SUV i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skÄpbil i Miami, USA Àr 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skÄpbil i Miami, USA Àr mars. DÄ Àr priset 47% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 471 kr per dag. En hyrbil av typen skÄpbil Àr typiskt 36% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen skÄpbil i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Miami, USA Àr 558 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Miami, USA Àr april. DÄ Àr priset 14% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 485 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil Àr typiskt 1 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Miami, USA Àr 1 042 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Miami, USA Àr november. DÄ Àr priset 46% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 568 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet Àr typiskt 47% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan Àr de bÀsta priserna för hyrbilar av typen cabriolet i Miami som hittats pÄ momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

95 kr/dag

(1 apr - 8 apr)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

95 kr/dag

(1 apr - 8 apr)
Toyota Corolla
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

353 kr/dag

(1 apr - 8 apr)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami, Florida

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,8

Övergripande

8,7

UpphÀmtning/avlÀmning

8,7

BĂ€st

8,5

Sixt

7,1
Bra
1 omdöme‱5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,7

Övergripande

7,1

UpphÀmtning/avlÀmning

7,2

BĂ€st

7,0

Enterprise Rent-A-Car

26 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,7

Övergripande

6,3

UpphÀmtning/avlÀmning

6,3

BĂ€st

6,2

Dollar

4 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,3

UpphÀmtning/avlÀmning

6,6

BĂ€st

6,5

Hertz

20 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,9

Övergripande

6,3

UpphÀmtning/avlÀmning

6,2

BĂ€st

6,4

Avis

10 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,5

Övergripande

6,0

UpphÀmtning/avlÀmning

5,9

BĂ€st

6,1

Budget

5,6
Okej
1 omdöme‱8 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

6,4

Övergripande

5,6

UpphÀmtning/avlÀmning

5,8

BĂ€st

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 platser
Översikt

Renlighet

5,1

Comfort

4,8

Övergripande

3,6

UpphÀmtning/avlÀmning

3,7

BĂ€st

3,7

Bra att veta om hyrbilar i Miami

FÄ en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populÀra biluthyrningsföretag och de bÀsta hyrbilstyperna för ditt besök i Miami.

Mest populÀra uthyrningsföretag

Fly N Drive Rent a Car

PopulÀra biltyper

Intermediate, SUV, Standard

Billigaste hyrbilen

245 kr

Mest populÀra modellen

Chrysler Pacifica
Den mest populÀra biluthyrningsfirman i Miami som hittats pÄ momondo den hÀr mÄnaden Àr Fly N Drive Rent a Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag Àr Budget och Fox
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Miami under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Standard.
Det lÀgsta priset för en hyrbil i Miami Àr 245 kr/dag. För det hÀr omrÄdet kan du förvÀnta dig genomsnittliga priser frÄn 404 kr/dag.
Den mest populÀra biltypen att hyra i Miami under de senaste 7 dagarna Àr av modellen Chrysler Pacifica. VÄra anvÀndare föredrar ocksÄ Chrysler Pacifica som ett alternativ.

Hitta populÀra sevÀrdheter nÀra upphÀmtningsplatsen för din hyrbil

SevÀrdheter du inte fÄr missa att besöka nÀra populÀra biluthyrningsplatser i Miami

SevÀrdheter i nÀrheten:

Bayfront Park10,4 km

SevÀrdheter i nÀrheten:

Bayfront Park33,3 km

SevÀrdheter i nÀrheten:

Bayfront Park101,4 km

Hyr en bil nÀra ett av dessa populÀra hotell i Miami

Nedan visas de mest populÀra hotellen i Miami
Novotel Miami Brickell

Novotel Miami Brickell

1500 Southwest 1st Avenue, Miami, FL, United States

1,4 km frÄn stadskÀrnan

Kimpton EPIC Hotel

Kimpton EPIC Hotel

270 Biscayne Boulevard Way, Miami, FL, United States

0,4 km frÄn stadskÀrnan

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

100 Chopin Plaza, Miami, FL, United States

0,7 km frÄn stadskÀrnan

citizenM Miami Worldcenter

citizenM Miami Worldcenter

700 Northeast 2nd Avenue, Miami, FL, United States

1,0 km frÄn stadskÀrnan

Yotel Miami

Yotel Miami

227 Northeast 2nd Street, Miami, FL, United States

0,6 km frÄn stadskÀrnan

Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

2,1 km frÄn stadskÀrnan

Miami International Airport Hotel

Miami International Airport Hotel

Le Jeune Rd, Concourse E - 2nd Floor, NW 20th St., Miami, FL, United States

8,9 km frÄn stadskÀrnan

citizenM Miami Brickell

citizenM Miami Brickell

11 SE 10th Street, Miami, FL, United States

0,9 km frÄn stadskÀrnan

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

5101 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

8,7 km frÄn stadskÀrnan

Eurostars Langford

Eurostars Langford

121 SE 1st Street, Miami, FL, United States

0,2 km frÄn stadskÀrnan

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

1695 Northwest 111th Avenue, Miami, FL, United States

18,4 km frÄn stadskÀrnan

East Miami

East Miami

788 Brickell Plaza, Miami, FL, United States

0,6 km frÄn stadskÀrnan

Mandarin Oriental, Miami

Mandarin Oriental, Miami

500 Brickell Key Drive, Miami, FL, United States

1,1 km frÄn stadskÀrnan

Hyatt Place Miami Airport East

Hyatt Place Miami Airport East

3549 Northwest Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km frÄn stadskÀrnan

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

3501 N.W. Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km frÄn stadskÀrnan

Pullman Miami Airport

Pullman Miami Airport

5800 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

9,9 km frÄn stadskÀrnan

Holiday Inn Miami West - Airport Area

Holiday Inn Miami West - Airport Area

7707 Northwest 103rd Street, Miami, FL, United States

16,9 km frÄn stadskÀrnan

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

340 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

0,7 km frÄn stadskÀrnan


Att köra med hyrbil i Miami – Vanliga frĂ„gor & svar

Ta reda pÄ allt du behöver veta om att hyra bil i Miami och förbered dig ordentligt inför din nÀsta resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami, Florida?

NÀr du hyr en bil i Miami kan du förvÀnta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihÄg att det inte Àr momondo som bestÀmmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjÀlpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Miami. Se till att hÄlla ögonen öppna efter avbokningspolicyn nÀr du gör din sökning.

Vilken biltyp Àr det bÀst att hyra i Miami under april mÄnad?

De flesta resenÀrer föredrar att hyra en standardbil i Miami under april mÄnad. Med en genomsnittstemperatur pÄ 27 °C och en nederbörd pÄ omkring 135 mm i april innebÀr detta utmÀrkta förhÄllanden för en standardbil. Detta Àr den perfekta hyrbilstypen för vÄta vÀgar och plusgrader. Att hyra en Standard i Miami kommer i genomsnitt kosta dig 285 kr per dag.

Vad Àr hastighetsgrÀnsen i Miami, Florida?

HastighetsgrÀnsen i Miami Àr 40 km/t vilket Àven gÀller för nÀrliggande stÀder och byar. HastighetsgrÀnsen för förorter och motorvÀgen runt Miami Àr 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Miami bör du vara vaksam pÄ att dessa hastighetsgrÀnser mÄste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Escape i Miami?

Hur Àr vÀdret i Miami, FL i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Miami under mÄnaden mars kan förvÀnta sig att temperaturen ligger runt 23 °C och en nederbörd pÄ cirka 76 mm. Denna information kan vara till stor hjÀlp nÀr du vÀljer vilken bil du vill hyra.

Är vĂ€dret i Miami representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Miami för en bilresa till nÀrliggande omrÄdena bör veta att temperaturerna i Florida under mars mÄnad vanligtvis ligger runt 20 °C med en nederbörd pÄ omkring 91,1 mm.

NÀr uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Miami?

Priserna för bilar i Miami uppdateras dagligen.

Hur mÄnga bolag söker momondo efter bilar i Miami?

FrÄn och med mars 2024 finns det 232 bolag att vÀlja mellan för bilar i Miami.

Hur gammal mÄste du vara för att hyra en bil i Miami?

MinimiÄldern för förare varierar beroende pÄ land, inklusive för Miami. I flera EU-lÀnder mÄste föraren vara minst 18 Är. För att hyra en bil utomlands mÄste du i allmÀnhet vara minst 21 Är, och om du Àr under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du lÀser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Miami?

För att fÄ hyra en bil i Miami mÄste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet Àr skrivet pÄ ett annat sprÄk Àn sprÄket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstÄnd krÀvas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du ocksÄ behöva uppvisa bevis pÄ returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gÀller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför anvÀnda momondo?

Varför ska jag anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Miami?

Du kan anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Miami om du vill spara tid och pengar. momondo hÀmtar och lÄter dig jÀmföra priser och policys för hyrbilar frÄn tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjÀlper momondo mig att hitta det bÀsta hyrbilserbjudandet i Miami?

Med hjÀlp av filtrering kan momondo hjÀlpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Miami. BegrÀnsa din sökning med hjÀlp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat brÀnsle- och körstrÀcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Miami med gratis avbokning?

SjÀlvklart! momondo har ett dedikerat filter för anvÀndare som gör att du kan vÀlja att endast se hyrbilar i Miami som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rÀttvis brÀnslepolicy i Miami pÄ momondo?

Ja, rÀttvisa brÀnslepolicyer Àr ett specifikt filter som erbjuds pÄ momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Kan jag hitta ett stÀlle för biluthyrning i Miami som erbjuder förhöjd rengöring pÄ momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Kan jag söka efter hyrbilar i Miami med obegrÀnsat kilometertal pÄ momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegrÀnsat kilometertal för hyrbilar i Miami pÄ momondo.


Ett enklare sÀtt att hantera din resa till Miami

Vi gör det superenkelt att schemalĂ€gga, organisera och resa med vĂ€nner och familj. Trips Ă€r gratis – och tillgĂ€ngligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar nÀr du bokar hyrbilar med momondo
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden frÄn uthyrningsfirmor pÄ över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spÄra priser.

Hitta bÀttre resultat för din vistelse i Miami


Bli meddelad nÀr priserna sjunker

Dagliga prisförĂ€ndringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden frÄn momondo och dess resepartners