Hyrbilar i Miami, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami, Florida? Sök och jämför priser här!

Miami, FL, USA
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Miami, FL, USA
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Miami, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Miami, Florida
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

70 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Ford Galaxy
BMW X1
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

50 kr/dag

(9 feb - 19 feb)
BMW X1
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

24 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

45 kr/dag

(9 feb - 19 feb)
Nissan Qashqai
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

43 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Passat
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

43 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Volkswagen Passat
Audi A3 Cabriolet
eller liknande Cabriolet
Upp till 5 passagerare
Fordon med 2 dörrar

56 kr/dag

(30 jan - 2 feb)
Audi A3 Cabriolet
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

27 kr/dag

(30 jan - 2 feb)
Renault Captur
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

43 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Renault Captur

Viktig information om hyrbilar i Miami

Minimiålder för att hyra bil i Miami är 18 år, men det är ofta mycket svårt att hitta en biluthyrning som tillåter förare under 21 år att hyra bil. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare. Tänk dock på att de priser som listas i sökresultatet gäller för om du är över 25 år. Om du hyr bil i USA och är under 25 tillkommer för det mesta en kostnad på cirka 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra en bil billigt i Miami bör du alltså vara äldre än 25.

När du hyr bil i USA är det viktigt att du känner till trafikreglerna. Några av de regler som skiljer sig från svenska trafikregler är bland annat att du som förare inte får använda mobiltelefonen under färden. Du ska inte köra om skolbussar och i rondeller har bilar som kommer från vänster företräde. En annan sak som skiljer sig från svensk trafik är att det finns motorvägar som har vägavgifter. Dessa kallas för Turnpikes och du betalar vägavgiften med mynt så se till att ha med tillräckligt med mynt under bilresan! Alla passagerare i bilen måste enligt lag ha säkerhetsbältet på sig.

Det är allmänt känt att det är svårt att hitta parkering i Miami. Det lättaste sättet att hitta en plats att ställa din hyrbil på är att ladda ner någon av de mobilappar som erbjuds. Bland annat ParkMe fungerar bra för att se var det finns lediga parkeringsplatser. Du kan även använda appen MyPark för att reservera en parkeringsplats för ungefär 3 USD (ca. 27 SEK). På populära South Beach, där många av Miamis hotell ligger, är det extra svårt att hitta parkering. Här råder parkeringsförbud på många ställen och ofta en två timmars gräns för att ställa bilen på gatan. Billig parkering kan du hitta en bit bort från stranden. Det finns flera stora parkeringshus i Miamis design- och konstdistrikt.

Om du hyr bil under resan kan du lätt ta dig omkring både Miami och stadens omgivningar. Bland annat kan du göra en utflykt till kända Key West, nationalparken Everglades eller outletshoppingen vid Sawgrass.

För att hyra bil i Miami behöver du en försäkring. Du kan antingen köpa till detta från biluthyrningen eller på annat sätt, men du måste kunna visa upp en giltig försäkring när du bokar bilen. Försäkringen måste innefatta skador som sker vid krock och stöld. Det billigaste är att boka din hyrbil i förväg innan du reser till USA, då du kan hitta billigare försäkringsalternativ vid bokningen än på plats. Många hyrbilsföretag har erbjudanden där försäkringar ingår i hyrbilspriset när du förbokar bilen. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och ditt kreditkortsföretag om de erbjuder försäkringar gratis i den försäkring du redan har eller om du betalar med ditt kreditkort. På detta sätt undviker du att behöva betala dubbelt för försäkringar.

För att hyra bil i Miami och köra i USA behöver du ett internationellt körkort då det inte är säkert att det svenska körkortet godkänns. För det mesta går det bra att visa upp det svenska körkortet, men amerikansk polis har inte någon skyldighet att godkänna detta och därför behöver du det internationella körkortet. Detta fungerar som en intygad översättning av ditt svenska körkort. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan ansöka om ett internationellt körkort.

Sök på momondo för att hitta hyrbilsalternativ som passar just för din resa. Bland annat kan du välja vilka platser du vill kunna hämta och lämna din hyrbil på. Om du inte ska lämna tillbaka bilen på samma plats där du hämtat den väljer du helt enkelt sökalternativet ”annan avlämningsplats” hos momondo. Du kan bland annat hämta och lämna hyrbilar på Miamis flygplats, Miami Beach och Miami Springs. När du gör din sökning kan du hitta bilar med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar både för weekend-hyra och långtidshyra samt med tillbehör som GPS och barnstol.


Erbjudanden på hyrbilar i Miami, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Miami

Bilar i Liten

360 kr - 647 kr

Alla biltyper

634 kr - 869 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Miami, USA är 538 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Miami, USA är september. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 360 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Miami, USA är 640 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Miami, USA är oktober. Då är priset 15% lägre än under resten året och ligger på bara 547 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Miami, USA är 748 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Miami, USA är augusti. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 590 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami, USA är 708 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami, USA är augusti. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 610 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Miami, USA är 918 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Miami, USA är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 707 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Miami, USA är 883 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Miami, USA är februari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 501 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Miami, USA är 791 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Miami, USA är januari. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 627 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Cabriolet i Miami som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

22 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Citroen C3
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

27 kr/dag

(30 jan - 2 feb)
Seat Leon
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

43 kr/dag

(9 jan - 30 jan)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Miami

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami, Florida

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,0

Sixt

7,2
Bra
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Enterprise

26 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,3

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,7

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,4

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,7

Hertz

18 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,4

Avis

9 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,4

Budget

8 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,5

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,8

ADDCAR RENTAL

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Bra att veta om hyrbilar i Miami

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Miami.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigaste hyrbilen

356 kr

Mest populära modellen

Chevrolet Spark
Den mest populära biluthyrningsfirman i Miami som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Miami under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Miami är 356 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 606 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Miami under de senaste 7 dagarna är av modellen Chevrolet Spark. Våra användare föredrar också Ford Escape som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Miami

Nedan visas de mest populära hotellen i Miami

Att köra med hyrbil i Miami – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Miami och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För januari i Miami, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 604 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 348 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 142 kr, med fler alternativ kring följande pris: 610 kr.

Generellt sett har Goldcar Rental SP de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 56 kr per dag för hyrbilar i Miami. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Miami är 43 kr per dag.

När du hyr en bil i Miami kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Miami. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Med genomsnittstemperaturer på 21 °C och en nederbörd på 58 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i januari månad. Att hyra en cabriolet i Miami är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Miami kommer i genomsnitt kosta dig 433 kr per dag.

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Miami, FL. Med 18 uthyrningskontor i Miami, FL kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 459 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Miami är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Miami är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Miami bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Den som letar efter en hyrbil i Miami under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 21 °C och en nederbörd på cirka 51 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Den som vill hyra en bil i Miami för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under december månad vanligtvis ligger runt 17 °C med en nederbörd på omkring 62,7 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Miami

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Miami

Hyrbilstyper som är extra populära i Miami

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Miami

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i USA

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i USA

Börja planera din resa till Miami


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Miami om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Miami. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Miami som erbjuder gratis avbokning.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Miami på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.