Biluthyrning i Las Vegas, Nevada

Vill du hyra en bil billigt i Las Vegas, NV? Sök och jämför priser här

Las Vegas, NV, USA
22 jun — 29 jun
Samma avlämingsplats
Las Vegas, NV, USA
tis 22/6
12:00
tis 29/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Las Vegas, Nevada

Hitta den rätta hyrbilen

Liten Cars

292 kr - 584 kr

All Car Types

390 kr - 666 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Las Vegas, USA är 376 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Las Vegas, USA är april. Då är priset 23 % lägre än andra tider på året och kostar bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Vegas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Las Vegas av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Las Vegas, USA är 431 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Las Vegas, USA är mars. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Vegas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Las Vegas av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Las Vegas, USA är 477 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Las Vegas, USA är april. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Vegas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Las Vegas av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Las Vegas, USA är 514 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Las Vegas, USA är maj. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Vegas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Las Vegas av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Las Vegas, USA är 475 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Las Vegas, USA är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Vegas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Las Vegas av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Las Vegas

Alla större biluthyrningsfirmor i Las Vegas, NV
3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,1

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,8
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,7

Valuta för pengarna

8,4
30 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,1
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,9

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

7,6
15 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,4
6 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,3

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,9

Valuta för pengarna

7,0
22 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,1

Valuta för pengarna

6,4
8 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,4

Information om din resa till Las Vegas

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Las Vegas?

Biluthyrningsföretag i staden har olika åldersgräns för uthyrning, men generellt måste du ha fyllt 21 år. En extra avgift för unga förare läggs till för förare som ännu inte fyllt 25. Den övre åldersgränsen för att få att hyra bil i Las Vegas kan även den variera, men är oftast satt vid 75 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Las Vegas

När du kör i Las Vegas kör du på höger sida precis som i Sverige. Promillegränsen för rattfylleri ligger vid 0.8, och 0.2 för dem som är 21 år eller yngre. Inne i staden ligger hastigheten vanligtvis i spannet mellan 25 mph (40 km/h) och 30 mph (48 km/h). I Las Vegas finns det inga vägavgifter, du måste använda säkerhetsbälte och du får inte prata i handhållen mobiltelefon när du kör. En skillnad i trafikreglerna jämfört med Sverige är att du får svänga höger vid rött ljus efter ett stopp, så länge inget annat indikeras.

Parkering

I Las Vegas kan du välja och vraka bland olika parkeringsalternativ. Shoppingcenter och hotell med så kallad ”self parking” ligger tätt längs den kända Las Vegasstrippen. Det blir allt vanligare att du får betala för att stå parkerad i dessa hotellparkeringsgarage, men Circus Circus är ett exempel där du fortfarande kan parkera gratis. Andra prisexempel är Ceasars Palace där du betalar 12 USD (113 SEK) upp till fyra timmar medan Bellagio och The Cosmopolitan är gratis den första timmen innan avgiften startar på 9 USD (85 SEK) respektive 7 USD (66 SEK).

Utflyktsmål i och omkring Las Vegas

Ökenlandskapet runt staden är verkligen imponerande och med hyrbil i Las Vegas kan du bland annat uppleva fantastiska Grand Canyon. Utgå från besökscentret och få information om de olika vandringslederna du kan bege dig ut på. Missa inte den spektakulära solnedgången, då hela landskapet färgas rött. En annan ikonisk plats i Nevada som du kan besöka om du bestämmer dig för att hyra bil i Las Vegas är den mytomspunna Death Valley. Nationalparken, vars lägsta punkt är 85,5 m under havsnivån, är den varmaste och torraste platsen i USA. Här får du inte missa att se saltöknarna Badwater Basin och Devil’s Golf Course. De erbjuder spännande geografiska formationer i det kritvita landskapet. Ta även en titt på de så kallade ”vandrande stenarna” som förflyttar sig i vinden då smältvatten under dem fryser och bildar is. Trots denna logiska förklaring finns det något kusligt fascinerande med att se dessa stenar på deras vandring genom dalen.

Vilka försäkringar ska man ha?

När du bestämmer dig för att hyra bil i Las Vegas är det överlag smidigare att boka bil och fixa med försäkringar hemifrån innan du reser, även om du självklart kan göra det snabbt och enkelt på plats. Hyrbilsbolagen har tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna så ta en funderare på vad du vill ha och vad du behöver. Självriskeliminering täcker till exempel självriskkostnaden om något händer med hyrbilen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Las Vegas, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det går bra att köra med ditt svenska körkort i Las Vegas och det finns inga krav på att du måste ha ett internationellt körkort.

Var i Las Vegas kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Om du letar efter biluthyrning i Las Vegas kan du hitta de flesta stora biluthyrningsföretagen i centrum på olika kontor längs strippen, annars är det enkelt att hämta din bil på en av stadens flygplatser. McCarran International Airport, LAS, har till exempel hyrbilsföretag som Enterprise, Dollar, Thrifty, Avis, Hertz och Budget i biluthyrningscentret till vilket du enkelt tar dig med gratisbuss från flygplatsen. Landar du istället på North Las Vegas Airport, VGT, hittar du företagen Hertz, Avis och Enterprise efter ankomsthallen. Det går bra att lämna tillbaka bilen på ett annat kontor än du hämtade om detta framkommer vid uthyrningstillfället. På momondo kan du applicera detta som ett filter när du söker efter din bil. (Information kontrollerad: 09/06/2019).


Avstånd till populära hotell från Las Vegas, NV

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Las Vegas Mccarran Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Las Vegas

172 användare har letat efter hyrbilar i Las Vegas med momondo i juni.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Las Vegas för att motverka spridningen av COVID-19?

Dollar, Alamo, och Enterprise är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Las Vegas. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Las Vegas som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Las Vegas har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Las Vegas med Thrifty på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 238 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 407 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Las Vegas, NV?

Hyrbilar i Las Vegas från populära uthyrningsfirmor som Dollar, Fox och Alamo kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Las Vegas, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Las Vegas under juli månad?

Under juli i Las Vegas håller sig temperaturerna runt 33 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 8 mm under juli i Las Vegas kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Las Vegas kommer i genomsnitt kosta dig 672 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Las Vegas?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Las Vegas, NV. Med 22 uthyrningskontor i Las Vegas, NV kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 429 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Las Vegas, NV?

Resenärer som hyr bil i Las Vegas bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Las Vegas ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Las Vegas, NV i juni?

I juni får Las Vegas vanligtvis en nederbörd på 3 mm och har en medeltemperatur på 30 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Las Vegas då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Med tanke på att temperaturerna i Las Vegas typiskt är högre under juni och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Las Vegas representativt för resten av Nevada?

Den som vill hyra en bil i Las Vegas för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Nevada under juni månad vanligtvis ligger runt 25 °C med en nederbörd på omkring 8 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Las Vegas

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Las Vegas

Börja planera din resa till Las Vegas