Hitta billig biluthyrning i Las Vegas

Vill du hyra en bil billigt i Las Vegas? Sök och jämför priser här

Las Vegas, NV, USA
5 dec — 12 dec
Samma avlämingsplats
Las Vegas, NV, USA
lör 5/12
12:00
lör 12/12
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Las Vegas?

Alla

259 kr - 687 kr

I mars månad är det billigast att hyra en bil i Las Vegas. Priset ligger då 30% lägre än under resten av året, på bara 259 kr per dag. Den dyraste månaden är april. Priset för en hyrbil i Las Vegas kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Las Vegas

Alla större biluthyrningsfirmor i Las Vegas
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.8

Betyg baserat på 1171 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.9

Betyg baserat på 731 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 951 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 409 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 239 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.0

Betyg baserat på 252 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.8

Betyg baserat på 741 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.6

Betyg baserat på 557 recensioner


Information om din resa till Las Vegas

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Las Vegas?

Biluthyrningsföretag i staden har olika åldersgräns för uthyrning, men generellt måste du ha fyllt 21 år. En extra avgift för unga förare läggs till för förare som ännu inte fyllt 25. Den övre åldersgränsen för att få att hyra bil i Las Vegas kan även den variera, men är oftast satt vid 75 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Las Vegas

När du kör i Las Vegas kör du på höger sida precis som i Sverige. Promillegränsen för rattfylleri ligger vid 0.8, och 0.2 för dem som är 21 år eller yngre. Inne i staden ligger hastigheten vanligtvis i spannet mellan 25 mph (40 km/h) och 30 mph (48 km/h). I Las Vegas finns det inga vägavgifter, du måste använda säkerhetsbälte och du får inte prata i handhållen mobiltelefon när du kör. En skillnad i trafikreglerna jämfört med Sverige är att du får svänga höger vid rött ljus efter ett stopp, så länge inget annat indikeras.

Parkering

I Las Vegas kan du välja och vraka bland olika parkeringsalternativ. Shoppingcenter och hotell med så kallad ”self parking” ligger tätt längs den kända Las Vegasstrippen. Det blir allt vanligare att du får betala för att stå parkerad i dessa hotellparkeringsgarage, men Circus Circus är ett exempel där du fortfarande kan parkera gratis. Andra prisexempel är Ceasars Palace där du betalar 12 USD (113 SEK) upp till fyra timmar medan Bellagio och The Cosmopolitan är gratis den första timmen innan avgiften startar på 9 USD (85 SEK) respektive 7 USD (66 SEK).

Utflyktsmål i och omkring Las Vegas

Ökenlandskapet runt staden är verkligen imponerande och med hyrbil i Las Vegas kan du bland annat uppleva fantastiska Grand Canyon. Utgå från besökscentret och få information om de olika vandringslederna du kan bege dig ut på. Missa inte den spektakulära solnedgången, då hela landskapet färgas rött. En annan ikonisk plats i Nevada som du kan besöka om du bestämmer dig för att hyra bil i Las Vegas är den mytomspunna Death Valley. Nationalparken, vars lägsta punkt är 85,5 m under havsnivån, är den varmaste och torraste platsen i USA. Här får du inte missa att se saltöknarna Badwater Basin och Devil’s Golf Course. De erbjuder spännande geografiska formationer i det kritvita landskapet. Ta även en titt på de så kallade ”vandrande stenarna” som förflyttar sig i vinden då smältvatten under dem fryser och bildar is. Trots denna logiska förklaring finns det något kusligt fascinerande med att se dessa stenar på deras vandring genom dalen.

Vilka försäkringar ska man ha?

När du bestämmer dig för att hyra bil i Las Vegas är det överlag smidigare att boka bil och fixa med försäkringar hemifrån innan du reser, även om du självklart kan göra det snabbt och enkelt på plats. Hyrbilsbolagen har tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna så ta en funderare på vad du vill ha och vad du behöver. Självriskeliminering täcker till exempel självriskkostnaden om något händer med hyrbilen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Las Vegas, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det går bra att köra med ditt svenska körkort i Las Vegas och det finns inga krav på att du måste ha ett internationellt körkort.

Var i Las Vegas kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Om du letar efter biluthyrning i Las Vegas kan du hitta de flesta stora biluthyrningsföretagen i centrum på olika kontor längs strippen, annars är det enkelt att hämta din bil på en av stadens flygplatser. McCarran International Airport, LAS, har till exempel hyrbilsföretag som Enterprise, Dollar, Thrifty, Avis, Hertz och Budget i biluthyrningscentret till vilket du enkelt tar dig med gratisbuss från flygplatsen. Landar du istället på North Las Vegas Airport, VGT, hittar du företagen Hertz, Avis och Enterprise efter ankomsthallen. Det går bra att lämna tillbaka bilen på ett annat kontor än du hämtade om detta framkommer vid uthyrningstillfället. På momondo kan du applicera detta som ett filter när du söker efter din bil. (Information kontrollerad: 09/06/2019).


Avstånd till populära hotell från Las Vegas

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Las Vegas Mccarran Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Las Vegas

172 användare har letat efter hyrbilar i Las Vegas med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Las Vegas för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise, och Sixt är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Las Vegas. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Las Vegas som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Las Vegas har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Las Vegas med Thrifty på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 244 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 416 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Las Vegas?

Hyrbilar i Las Vegas från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Sixt kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Las Vegas, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Las Vegas?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Las Vegas. Med 20 uthyrningskontor i Las Vegas kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 439 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Las Vegas?

Resenärer som hyr bil i Las Vegas bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Las Vegas ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Planera din resa till Las Vegas

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Las Vegas

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Las Vegas
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Las Vegas

  Hitta hotell i Las Vegas
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Las Vegas