Hyrbil USA Newark

Hitta billig biluthyrning i Newark

Vill du hyra en bil billigt i Newark? Sök och jämför priser här

lör 11/7
12:00
sön 12/7
12:00
Jämför momondo med |

Leverantörer av hyrbilar i Newark

Alla större biluthyrningsfirmor i Newark

Tillbaka till alla leverantörer

Alamo

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8,7

Betyg baserat på 6 875 recensioner

Visa 1 plats

Enterprise

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8,5

Betyg baserat på 13 087 recensioner

Visa alla 4 platser

Avis

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,6

Betyg baserat på 2 311 recensioner

Visa 1 plats

Hertz

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,4

Betyg baserat på 4 022 recensioner

Visa alla 2 platser

Budget

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,4

Betyg baserat på 4 372 recensioner

Visa 1 plats

Dollar

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7,3

Betyg baserat på 6 582 recensioner

Visa 1 plats

Advantage

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6,3

Betyg baserat på 1 322 recensioner

Visa 1 plats

Economy Rent a Car

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5,1

Betyg baserat på 1 066 recensioner

Visa 1 plats

Information om din resa till Newark

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Newark?

När du ska hyra bil i Newark eller i USA generellt så finns det flera regler att tänka på angående åldersgräns. Åldersgränserna är något mer strikta än vad du kanske är van vid från Europa. I nästan alla delstater måste du vara 21 år gammal för att få hyra en bil. Dessutom finns det ibland restriktioner för vilken typ av fordon du får lov att hyra om du är mellan 21 och 24 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Newark

Förutom vissa mindre skillnader så har alla stater i USA samma trafikregler och de skiljer sig inte väsentligt från svenska regler. Hastighetsbegränsningar kan skilja sig något mellan olika stater. På många ställen är det tillåtet att svänga till höger vid ett trafikljus även om det är rött, men var uppmärksam på att den regeln inte gäller i staden New York samt på vissa ställen i resten av staten. Om en väg benämns ”turnpike” eller ”tollway” så tas det ut en vägavgift. Du betalar direkt på vägen i en kontrollstation – var uppmärksam på att det vanligtvis inte går att betala med kort. Det kan också vara bra att tänka på att alla hastighetsbegränsningar anges i amerikanska miles (1 mile = 1609 meter), och bilens hastighetsmätare är anpassade efter det. Det kan vara bra att veta att bensin benämns antingen ”gas” eller ”gasoline” medan diesel kallas ”gasoil”. Drivmedelspriser anges i gallons.

Parkering

Det finns gott om privata parkeringar som du kan använda dig av med din hyrbil i Newark, parkering i stadens centrum är dock ofta ganska dyrt. Två timmars parkering kostar inte sällan omkring 10 USD (95 SEK), men på vissa ställen kan du hitta bättre priser för långtidsparkering. Många väljer att parkera i Newark medan de besöker New York ett par dagar eller en weekend. Då kan du till exempel parkera i anslutning till Newarks flygplats, eller vid färjeterminalen där du kan ta dig till New York med färja.

Utflyktsmål i och omkring Newark

Antalet upplevelser är i det närmaste obegränsat om du väljer att hyra bil i Newark. I USA, och framför allt i New York, finns något för alla intressen. Även om Manhattan är ett givet utflyktsmål för de flesta som kommer till Newark så rekommenderas det inte att köra bil dit då du troligtvis spenderar det mesta av tiden i trafikstockningar. Prova i stället några andra utflykter längs kusten. Du kan till exempel ta sig ut till Long Island som erbjuder flera fina vägar längs med vattnet och fina stränder att stanna till vid. Fortsätter du norrut kommer du snart till Providence och därifrån kan du fortsätta ut mot det populära Cape Cod eller till Boston. Cape Cod är vackert med många besökare som kommer för att njuta av stränderna under sommaren. Boston är också en intressant stad att besöka, inte minst för sin närhet till det kända Harvard-universitetet. Kör du söderut från Newark kan du besöka andra storstäder som Philadelphia eller Washington DC.

Vilka försäkringar ska man ha?

Det mest fördelaktiga vid biluthyrning i Newark är att boka din hyrbil från Sverige. Då ingår för det mesta en försäkring som täcker väsentliga skador och dessutom utan att du behöver betala någon självrisk. Hyr du bilen på plats i USA så tillkommer alla kostnader för försäkringar, och särskilt självriskeliminering kan bli dyrt. Det är dock mycket viktigt att du ser till att du har ett fullgott skydd även om du bestämmer dig för att hyra bilen på plats. Det är också viktigt att du uppger alla förare då försäkringarna endast gäller för de förare som står på hyreskontraktet.

Kan man använda sitt svenska körkort i Newark, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Även om internationellt körkort rekommenderas för att hyra bil i Newark så är det oftast inget krav från uthyrningsföretagens sida. Ett internationellt körkort är bara en översättning av ditt svenska körkort och kan således vara användbart om du till exempel skulle hamna i en poliskontroll då polisen inte har någon skyldighet att förstå den svenska texten på ditt körkort.

Var i Newark kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Det allra vanligaste är att hämta och lämna sin hyrbil på Newarks flygplats. Uthyrningsföretagen har stora kontor där de hjälper dig med allt som behövs för att kunna hämta upp bilen. Mot en avgift kan du ibland lämna tillbaka bilen på en annan plats om du till exempel flyger hem från en annan stad. Det finns även möjlighet att hämta upp en hyrbil på flera platser i Newarks centrum. (Information kontrollerad: 16/06/2019).

Avstånd till populära hotell från New York John F. Kennedy Intl Airport flygplats

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån New York John F. Kennedy Intl Airports biluthyrningsdisk

Newark Liberty International Airport Marriott

Newark Liberty International Airport, 1 Hotel Road

34 km från flygplats

Riviera Hotel

169 Clinton Avenue

35 km från flygplats

Wyndham Garden Hotel Newark Airport

550 Route 1 South

35 km från flygplats

Best Western Plus Newark Airport West

101 International Way

35 km från flygplats

Doubletree By Hilton Hotel Newark Airport

128 Frontage Road

33 km från flygplats

Holiday Inn Newark Airport

450 Us Route 1 & 9

35 km från flygplats

Howard Johnson by Wyndham Newark Airport

20 Frontage Road

33 km från flygplats

Best Western Plus Robert Treat Hotel

50 Park Place

35 km från flygplats

Springhill Suites By Marriott Newark Liberty International

652 US Highway 1 And 9 South

34 km från flygplats

Home2 Suites by Hilton Newark Airport

620 Route 1 And 9 South

34 km från flygplats

Comfort Suites Newark - Harrison

1348 Mccarter Highway

35 km från flygplats

Hotel Indigo Newark Downtown

810 Broad Street

35 km från flygplats

Tryp By Wyndham Newark Downtown

24 East Park Street

35 km från flygplats

Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport

618-50 US Highway 1 & 9 South

34 km från flygplats

Doubletree By Hilton Newark Penn Station

1048 Raymond Boulevard

34 km från flygplats

Courtyard by Marriott Newark Liberty Int'l Airport

600 U.S. 1 & 9

34 km från flygplats

Courtyard by Marriott Newark Downtown

858 Broad Street

35 km från flygplats

Mojoy Homesuites At Runyon

228 West Runyon Street

37 km från flygplats

Biluthyrning i Newark

117 personer har letat efter hyrbilar i Newark i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Newark för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Newark. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Newark som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Newark i augusti?

En hyrbil för en weekend i Newark i augusti kostar kring 401 kr, med billiga erbjudanden från 401 kr. För en veckas biluthyrning, Newark priser i augusti är i genomsnitt 564 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 392 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Newark har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Newark med Dollar på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 373 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 607 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Newark?

Hyrbilar i Newark från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Avis kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Newark, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Newark under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Newark i augusti månad. I genomsnitt får Newark en nederbörd på 97 mm och temperaturen ligger kring 20 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Newark kommer i genomsnitt kosta dig 747 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Newark?

Det är väldigt populärt att hyra från Hertz i Newark då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 2 uthyrningskontor i centrum av Newark, och du kan förvänta dig priser på 693 kr per dag för att hyra din bil i Newark.

Vad är hastighetsgränsen i Newark?

Hastighetsgränsen i Newark är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Newark är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.


Planera din resa till Newark

Hyrbil USA Newark
 • Midnatt
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnatt
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00