Hyrbilar i USA

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i USA? Sök och jämför priser här!

New York, NY, USA
11 dec — 18 dec
New York, NY, USA
mån 11/12
12:00
mån 18/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i USA

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i USA

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i USA?

De billigaste hyrbilarna i USA hittas ofta genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 46 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i USA 559 kr/dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i USA?

Det populäraste biluthyrningsföretaget i USA är Avis. Detta uthyrningsföretag har för närvarande 2 186 recensioner och en genomsnittlig kundnöjdhet på 6,6 av 10. 31 % av momondos användare valde nyligen Avis som sitt favoritföretag för att hyra bil i USA.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i USA?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i USA. Företaget har 4 628 kontor varav många ligger i närheten av flygplatser och stadskärnor. Enterprise Rent-A-Car tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i USA. Los Angeles har till exempel 32 Enterprise Rent-A-Car från Enterprise Rent-A-Car.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i USA?

Den mest populära bilen att hyra i USA är en SUV. 38 % valde denna biltyp för sin resa till USA. Om en SUV passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 736 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i USA

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i USA
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Opel Corsa
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

113 kr/dag

(20 feb - 5 mar)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

113 kr/dag

(20 feb - 5 mar)
Toyota Corolla
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

151 kr/dag

(4 jan - 6 jan)
Mercedes-Benz C-Class
Peugeot 3008
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

172 kr/dag

(4 jan - 6 jan)
Peugeot 3008
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

188 kr/dag

(18 feb - 24 feb)
Volvo V40
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

241 kr/dag

(13 dec - 30 dec)
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Passat
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

244 kr/dag

(13 dec - 30 dec)
Volkswagen Passat

Information om biluthyrning i USA

Har USA några unika trafikregler?

I USA finns flera unika trafikregler som skiljer sig från trafikreglerna i Sverige. Det är till exempel ofta lagligt att svänga till höger vid rödljus så länge det inte finns någon skylt som specifikt förbjuder det. Det är även vanligt att göra U-svängar i USA till skillnad från i Sverige, dock så får man inte göra en U-sväng över en heldragen linje. Eftersom varje stat har olika lagar kan trafikreglerna även skilja sig beroende på var i landet du befinner dig, så det gäller att kolla upp vilka lagar som gäller i staten du tänkt köra bil i. I USA kallas trafikpolisen för Highway Patrol och de övervakar vägarna i en betydligt större omfattning än trafikövervakningen i Sverige. Om du blir stoppad av polisen när du kör bil i USA så ska du sitta kvar i bilen med blicken framåt och både händerna på ratten. Om du brutit mot någon trafikregel, till exempel kört för fort, kan du få böter direkt.

Vilka är de juridiska och dokumentära kraven för att hyra en bil i USA?

I de flesta stater behöver du ha fyllt 21 år för att få hyra bil i USA, men det kan finnas undantag. Om du är under 25 år kan du även behöva betala en extra avgift. Det är därför bra att noga se över vad som gäller i den stat du planerar att hyra bil. Det går bra att använda ditt svenska körkort när du hyr bil i USA. Det kan dock även vara bra att ha med ditt svenska pass när du kör bil i USA, för säkerhets skull. Det är viktigt att se till att hyrbilen är försäkrad, annars kan du råka ut för höga kostnader om det skulle ske någon olycka. De flesta företag som erbjuder billig biluthyrning erbjuder en tillhörande försäkring när du hyr din bil.

Vilka regioner i USA har mest trafik?

I storstäder som Los Angeles och New York är det ofta mycket trafik och väldigt långa bilköer, speciellt i rusningstrafik på morgonen när många ska åka bil till jobbet och på eftermiddagen när många ska hem från arbetet. Los Angeles är känt är att ha bland den värsta biltrafiken i hela världen. Annars så är trafiken relativt lugn i USA, ungefär som i Sverige, men det beror helt på vilken stad du befinner dig i. Ute på landsbygden och de stora motorvägarna är det ofta betydligt lugnare jämfört med inne i städerna.

Vilka är de vackraste vägarna i USA?

USA har många fantastiska bilvägar med unika utsikter över de varierande landskapen. Att bila längs västkusten i USA är väldigt populärt bland många turister. Där finns vackra vägar längs havskusten, bland annat Highway 1 (Pacific Coast Highway) som går längs Kaliforniens kust och förbi klipporna vid Big Sur. Det är en av de mest klassiska vägarna som finns i USA. Sträckan går från Los Angeles till San Francisco. Denna tur tar cirka tre dagar och du kan övernatta i exempelvis Santa Barbara och Monterey längs vägen. Du kan även åka och uppleva nationalparkerna i ökendelstaterna Utah och Arizona och besöka välkända Grand Canyon. Därifrån kan du även bila till Las Vegas och njuta av ökenlandskapen i Nevada. En annan häftig väg är Beartooth Highway som ligger i Montana och Wyoming. Det är en bergspassage mellan två bergsbranter som blivit kallad för en av de vackraste bilvägarna i USA. Om du vill ge dig ut på roadtrip och upptäcka de vackra amerikanska bilvägarna så kan du hitta bolag med låg biluthyrningskostnad i de flesta större städer i USA.


Erbjudanden på hyrbilar i USA

Hitta rätt hyrbil för dig i USA

Liten cars

395 kr - 693 kr

Alla biltyper

604 kr - 901 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i USA är 518 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i USA är september. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 395 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i USA är 590 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i USA är november. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 439 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i USA är 721 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i USA är februari. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 631 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i USA är 625 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i USA är november. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 489 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i USA är 925 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i USA är oktober. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 662 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i USA är 868 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i USA är oktober. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 591 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i USA är 826 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i USA är februari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 586 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i USA. Genomsnittspriset för en hyrbil i USA kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen cabriolet i USA som hittats på momondo under den senaste veckan.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Opel Corsa
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

113 kr/dag

(20 feb - 5 mar)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i USA

Alla större biluthyrningsfirmor i USA

Enterprise Rent-A-Car

4628 platser

Hertz

2498 platser

Avis

1507 platser

Budget

1469 platser

Easirent

430 platser

Sunnycars

354 platser

Thrifty

350 platser

National

349 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i USA

Sevärdheter i närheten:

Venice Beach7,4 km
Hollywood Boulevard19,1 km
Commerce Casino25,0 km
Disneyland Park47,5 km

Sevärdheter i närheten:

Bayfront Park10,4 km
Hollywood Beach30,1 km
Fort Lauderdale Beachfront40,4 km

Sevärdheter i närheten:

Union Square20,8 km
Washington Square Park21,0 km
Madison Square Garden21,8 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i USA

Nedan visas de mest populära hotellen i USA

Biluthyrning i USA

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i USA och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i USA?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker USA. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i USA?

Vägnätverket i USA har fått 5,7 i betyg för sin kvalitet (1 är lägst, 7 högst). Detta gör att det hamnar som nummer 14 i världen bland 137 andra länder. Vägarna skiljer sig signifikant åt mellan landets olika regioner så använd betygsättningen som en fingervisning för jämförelse mellan länderna.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i USA?

Gränsen för alkoholintag och körning i USA är 0,80 ‰. Regioner och städer i USA kan ha sina egna lokala lagar gällande alkoholintag och körning, förutom den landsomspännande lagen, så se till att dubbelkolla detta innan du bokar din hyrbil. Kom ihåg att du måste vara minst 21 år gammal för att lagligen konsumera alkohol, och det rekommenderas inte att köra något fordon över huvud taget efter alkoholintag.

Hur mycket kostar bensinen i USA?

Förra veckan kostade bensinpriset i USA 9,86 kr per liter i genomsnitt. Priserna varierar beroende på vilken stad du besöker, årstid och det ekonomiska läget i landet. I jämförelse är Kuwait landet med det lägsta genomsnittspriset för bensin med en kostnad på 3,53 kr per liter, medan landet med det högsta genomsnittspriset för bensin är Hong Kong med 32,15 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i USA?

Priserna för bilar i USA uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i USA?

Det finns 15 092 bolag tillgängliga för bilar i USA från och med december. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i USA?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive USA. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i USA?

Vid biluthyrning i USA måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i USA?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i USA om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i USA?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i USA då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i USA med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i USA som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i USA på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i USA.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i USA som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i USA med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i USA med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i USA med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till USA

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.