Biluthyrning i Dallas, Texas

Vill du hyra en bil billigt i Dallas, TX? Sök och jämför priser här

Dallas, TX, USA
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Dallas, TX, USA
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Dallas, Texas

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

272 kr - 544 kr

Alla biltyper

296 kr - 1 142 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Dallas, USA är 172 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Dallas, USA är september. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 272 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dallas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dallas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dallas av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Dallas, USA är 452 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Dallas, USA är juli. Då är priset 22 % lägre än andra tider på året och kostar bara 353 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dallas. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dallas kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dallas av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Dallas

Alla större biluthyrningsfirmor i Dallas, TX
2 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

7,8

Övergripande

8,1

Bäst

7,5
2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,2

Övergripande

7,9

Bäst

7,6
15 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,5

Bäst

6,2
7 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,9

Övergripande

5,9

Bäst

5,9
7 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,5

Övergripande

5,6

Bäst

5,6
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

5,5

Övergripande

5,0

Bäst

4,9
2 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

5,9

Övergripande

5,0

Bäst

5,2
2 platser
Översikt

Renlighet

5,6

Comfort

5,7

Övergripande

5,0

Bäst

5,3

Avstånd till populära hotell från Dallas, TX

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Dallas/Fort Worth flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Dallas

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Dallas för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och Avis är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Dallas. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Dallas har lägst priser för hyrbilar?

  Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Dallas. Med en genomsnittskostnad på 299 kr per dag från deras 9 uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Dallas, TX?

  Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Dallas. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Dallas när du gör din bokning med momondo.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Dallas under februari månad?

  Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Dallas i februari månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I februari ligger temperaturerna i Dallas oftast kring 14 °C med en nederbörd på 89 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Dallas kommer i genomsnitt kosta dig 390 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Dallas?

  Det är väldigt populärt att hyra från Hertz i Dallas, TX då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 9 uthyrningskontor i centrum av Dallas, TX, och du kan förvänta dig priser på 299 kr per dag för att hyra din bil i Dallas, TX.

 • Vad är hastighetsgränsen i Dallas, TX?

  Hastighetsgränsen i Dallas är 40 km/t om inget annat anges. Dallas har en hastighetsgräns på 120 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Dallas ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Dallas?

  För ett genomsnittspris på 585 kr/dag (och så lite som 101 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Elantra i Dallas de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Hyundai Accent i Dallas för 546 kr/dag i genomsnitt (78 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Dallas?

  Om du är intresserad av att hyra modellen Audi A4 i Dallas är ASAP Car Rentals den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Audi A4 i Dallas från ASAP Car Rentals kostar i genomsnitt 682 kr per dag.

 • Hur är vädret i Dallas, TX i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Dallas under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 8 °C och en nederbörd på cirka 53 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Dallas under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Dallas. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Dallas tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Fiesta och Toyota Corolla.

 • Är vädret i Dallas representativt för resten av Texas?

  Om du letar efter en hyrbil i Dallas för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Texas vanligtvis har en temperatur på 8 °C och en nederbörd på omkring 50,8 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Dallas

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Dallas

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Texas

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Austin, College Station och El Paso inom Texas

Börja planera din resa till Dallas