Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i New York

Vill du hyra en bil billigt i New York? Sök och jämför priser här!

New York, NY, USA
26 mar — 2 apr
New York, NY, USA
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i New York

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i New York

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i New York?

De billigaste hyrbilarna i New York hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 357 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i New York är 746 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i New York?

Hertz har flest uthyrningskontor i New York med 19 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i New York?

Hyrbilar av modellerna Nissan Rogue och Chrysler Pacifica i New York är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Nissan Rogue i New York kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 998 kr/dag och priser så låga som 363 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Chrysler Pacifica kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 1 478 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 450 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i New York

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i New York
Kompakt349 kr per dag
Medelstor351 kr per dag
Standard516 kr per dag
Stor bil516 kr per dag
Minibuss625 kr per dag
Stor SUV602 kr per dag
Lyx661 kr per dag
Leverantörens val396 kr per dag
Medelstor SUV401 kr per dag
Standard-SUV487 kr per dag
Kompakt SUV585 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i New York

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i New York?

Det är ovanligt att amerikanska biluthyrningar tillåter förare under 21 att hyra bil i New York, men officiellt sätt ligger åldersgränsen på 18 år. Det är dock svårt att hyra en bil billigt om du är under 25 då biluthyrningarna lägger till en extra avgift på ungefär 56 USD (ca.500 SEK) per dag för förare som är under 25. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta ett så lågt pris som möjligt. Om du är en ung förare ska du dock tänka på att sökresultaten inte tar hänsyn till de extra avgifterna som kan tillkomma på grund av din ålder.

Viktigt att veta om trafikregler i New York

Trafiken i New York är mycket tät och det är vanligt att bilköer uppstår nära centrum, särskilt under vardagarnas rusningstid. Vissa vägar runt om staden tar ut vägavgifter i biltullar. Dessa vägar kallas för Turnpikes. Tullen betalas med mynt, alternativt kan du köpa ett E-Zpass som gör att du kan köra förbi tullarna utan att stanna och betala. En trafikregel som gäller vid vissa övergångställen är att du som förare får svänga till höger även när det är rött ljus. För att göra detta måste du dock först fullt stanna bilen och se till att det inte är några bilar eller gångtrafikanter som korsar gatan.

Parkering

Det kan vara svårt att hitta parkering på gatan i en stad som New York, men det finns mängder av parkeringshus runt om staden där du kan ställa bilen. Billigast är att parkera utanför centrala Manhattan, i stadsdelarna Brooklyn, Queens eller Bronx, och sedan ta kollektivtrafiken in till staden. Om du parkerar bilen på gatan ska du komma ihåg att du kan ställa den som närmast 6 meter från ett övergångställe, annars åker du på böter.

Utflyktsmål i och omkring New York

Om du hyr bil under vistelsen i New York tar du dig enkelt omrking till sevärdheter som ligger lite avsides. Gör en dagsutflykt till den stora skulpturparken StormKing, norr om New York, för att beundra världskända konstnärers verk. Under sommarmånaderna är det populärt att ta bilen ut till semesterorterna i Hamptons eller till stränderna vid Coney Island och Brighton Beach i södra Brooklyn.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i New York behöver du ha vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. De försäkringar som är obligatoriska täcker kostnader vid stöld av hyrbilen samt kostnader som uppkommer vid kollisioner, både på din egen hyrbil och på andra bilar och personer. Biluthyrningar har för det mesta dessa försäkringar inkluderade i priset då de är obligatoriska. I vissa fall kan du köpa till försäkringarna på plats istället för när du bokar bilen. Detta är dyrare än att köpa försäkringen direkt när du bokar. Erbjudanden angående tilläggsförsäkringar som självriskeliminering eller självriskreducering går för det mesta att lägga till när du gör din bokning. Innan du köper extra försäkringar ska du kolla om din hemförsäkring eller bank täcker kostnader för hyrbil utomlands så att du inte betalar dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i New York, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du ska alltid ha med dig ett internationellt körkort för att hyra bil i New York, även om det är ovanligt att du tvingas visa detta. Det svenska körkortet räcker oftast men enligt lag behöver du om du blir ombedd kunna visa upp ett internationellt körkort. Detta fungerar som en översättning av körkortet och är endast giltigt när du samtidigt visar upp det svenska körkortet.

Var i New York kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilar som du kan hämta och lämna där det passar dig. Till exempel kan du välja att hämta upp hyrbilen från flygplatsen JFK Airport och sedan lämna tillbaka den vid Newark Airport om du flyger från olika flygplatser. När du bokar din hyrbil kan du lägga till tillbehör som GPS och barnstol, vilket är billigare att betala för vid bokningen än på plats vid upphämtningen av hyrbilen.


Erbjudanden på hyrbilar i New York

Hitta rätt hyrbil för dig i New York

Liten bilar

440 kr - 2 225 kr

Alla biltyper

586 kr - 1 577 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i New York, USA är 932 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i New York, USA är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 440 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i New York, USA är 812 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i New York, USA är oktober. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 535 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i New York, USA är 979 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i New York, USA är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 736 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor bil i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i New York, USA är 844 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i New York, USA är oktober. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 543 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i New York, USA är 1 229 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i New York, USA är november. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 423 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i New York, USA är 564 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i New York, USA är april. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 678 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i New York, USA är 554 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i New York, USA är januari. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 468 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

349 kr/dag

(26 mar - 9 apr)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

350 kr/dag

(25 mar - 8 apr)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i New York

Alla större biluthyrningsfirmor i New York

Kyte

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

Alamo

4 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

8,1

Enterprise Rent-A-Car

16 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,4

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,9

National

4 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,4

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,9

Avis

7,0
Bra
1 omdöme13 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,7

Hertz

19 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,2

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,4

Budget

8 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,6

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,2

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Bra att veta om hyrbilar i New York

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i New York.

Mest populära uthyrningsföretag

Budget

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigaste hyrbilen

391 kr

Mest populära modellen

Nissan Rogue
Den mest populära biluthyrningsfirman i New York som hittats på momondo den här månaden är Budget. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Dollar och Thrifty
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i New York under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i New York är 391 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 652 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i New York under de senaste 7 dagarna är av modellen Nissan Rogue. Våra användare föredrar också Chrysler Pacifica som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i New York

Sevärdheter i närheten:

Union Square20,8 km
Washington Square Park21,0 km
Madison Square Garden21,8 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km

Sevärdheter i närheten:

Washington Square Park15,4 km
Union Square16,2 km
Madison Square Garden16,5 km
Times Square17,5 km
New York City Center18,1 km

Sevärdheter i närheten:

New York City Center9,1 km
Metropolitan operahus9,4 km
Times Square9,6 km
Madison Square Garden10,5 km
Union Square10,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i New York

Nedan visas de mest populära hotellen i New York
The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

481 Eighth Avenue, New York, NY, United States

0,7 km från stadskärnan

Virgin Hotels New York City

Virgin Hotels New York City

1227 Broadway, New York, NY, United States

1,1 km från stadskärnan

The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 West 48th Street, New York, NY, United States

0,5 km från stadskärnan

Pod Times Square

Pod Times Square

400 West 42nd Street, New York, NY, United States

0,5 km från stadskärnan

The Manhattan at Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square Hotel

790 7th Avenue, New York, NY, United States

0,7 km från stadskärnan

Crowne Plaza Times Square Manhattan

Crowne Plaza Times Square Manhattan

1605 Broadway, New York, NY, United States

0,5 km från stadskärnan

Hotel Edison Times Square

Hotel Edison Times Square

228 West 47th Street, New York, NY, United States

0,4 km från stadskärnan

Hyatt Grand Central New York

Hyatt Grand Central New York

109 East 42nd Street, New York, NY, United States

1,1 km från stadskärnan

Radio Hotel

Radio Hotel

2420 Amsterdam Avenue, New York, NY, United States

11,2 km från stadskärnan

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

120 Water Street, New York, NY, United States

6,0 km från stadskärnan

Paramount Times Square

Paramount Times Square

235 West 46th Street, New York, NY, United States

0,3 km från stadskärnan

Hyatt Place New York City/Times Square

Hyatt Place New York City/Times Square

350 West 39th Street, New York, NY, United States

0,5 km från stadskärnan

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

300 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km från stadskärnan

Millennium Hotel Broadway Times Square

Millennium Hotel Broadway Times Square

145 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km från stadskärnan

InterContinental New York Barclay

InterContinental New York Barclay

111 East 48th Street, New York, NY, United States

1,2 km från stadskärnan

MOXY NYC Times Square

MOXY NYC Times Square

485 7th Avenue, New York, NY, United States

0,5 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

350 West 40th Street, New York, NY, United States

0,4 km från stadskärnan

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort Times Square

560 7th Avenue, New York, NY, United States

0,2 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i New York – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i New York och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i New York, New York i april?

En hyrbil för en weekend i New York i april kostar kring 1 482 kr, med billiga erbjudanden från 963 kr. För en veckas biluthyrning, New York priser i april är i genomsnitt 686 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 325 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i New York, New York?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i New York. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i New York när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i New York under april månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i New York i april månad. I genomsnitt får New York en nederbörd på 97 mm och temperaturen ligger kring 17 °C under april. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i New York kommer i genomsnitt kosta dig 646 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i New York, New York?

Hastighetsgränsen i New York är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New York är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 3 Series i New York?

Hur är vädret i New York, NY i mars?

Under mars är medeltemperaturen i New York 6 °C och den förväntade nederbörden är 102 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New York.

Är vädret i New York representativt för resten av New York?

Den som vill hyra en bil i New York för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i New York under mars månad vanligtvis ligger runt 2 °C med en nederbörd på omkring 79,6 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i New York?

Priser för bilar i New York uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i New York?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i New York är 130 från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i New York?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för New York. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i New York?

Vid biluthyrning i New York måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i New York?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i New York eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New York?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New York tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i New York med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i New York eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i New York på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i New York på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i New York som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive New York.

Kan jag söka efter hyrbilar i New York med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i New York.


Ett enklare sätt att hantera din resa till New York

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i New York


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners