Hyrbilar i New York

Vill du hyra en bil billigt i New York? Sök och jämför priser här!

New York, NY, USA
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
New York, NY, USA
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i New York

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i New York
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

34 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Citroen C4 Picasso
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

46 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Volkswagen T-ROC
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

72 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Ford Galaxy
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

45 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Vauxhall Mokka
Nissan Pathfinder
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare

58 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Nissan Pathfinder
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

40 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Renault Captur
Audi Q3
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 5 dörrar

50 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Audi Q3
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

43 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
BMW 2 Series Active Tourer
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Toyota Yaris

Viktig information om hyrbilar i New York

Det är ovanligt att amerikanska biluthyrningar tillåter förare under 21 att hyra bil i New York, men officiellt sätt ligger åldersgränsen på 18 år. Det är dock svårt att hyra en bil billigt om du är under 25 då biluthyrningarna lägger till en extra avgift på ungefär 56 USD (ca.500 SEK) per dag för förare som är under 25. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta ett så lågt pris som möjligt. Om du är en ung förare ska du dock tänka på att sökresultaten inte tar hänsyn till de extra avgifterna som kan tillkomma på grund av din ålder.

Trafiken i New York är mycket tät och det är vanligt att bilköer uppstår nära centrum, särskilt under vardagarnas rusningstid. Vissa vägar runt om staden tar ut vägavgifter i biltullar. Dessa vägar kallas för Turnpikes. Tullen betalas med mynt, alternativt kan du köpa ett E-Zpass som gör att du kan köra förbi tullarna utan att stanna och betala. En trafikregel som gäller vid vissa övergångställen är att du som förare får svänga till höger även när det är rött ljus. För att göra detta måste du dock först fullt stanna bilen och se till att det inte är några bilar eller gångtrafikanter som korsar gatan.

Det kan vara svårt att hitta parkering på gatan i en stad som New York, men det finns mängder av parkeringshus runt om staden där du kan ställa bilen. Billigast är att parkera utanför centrala Manhattan, i stadsdelarna Brooklyn, Queens eller Bronx, och sedan ta kollektivtrafiken in till staden. Om du parkerar bilen på gatan ska du komma ihåg att du kan ställa den som närmast 6 meter från ett övergångställe, annars åker du på böter.

Om du hyr bil under vistelsen i New York tar du dig enkelt omrking till sevärdheter som ligger lite avsides. Gör en dagsutflykt till den stora skulpturparken StormKing, norr om New York, för att beundra världskända konstnärers verk. Under sommarmånaderna är det populärt att ta bilen ut till semesterorterna i Hamptons eller till stränderna vid Coney Island och Brighton Beach i södra Brooklyn.

För att hyra bil i New York behöver du ha vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. De försäkringar som är obligatoriska täcker kostnader vid stöld av hyrbilen samt kostnader som uppkommer vid kollisioner, både på din egen hyrbil och på andra bilar och personer. Biluthyrningar har för det mesta dessa försäkringar inkluderade i priset då de är obligatoriska. I vissa fall kan du köpa till försäkringarna på plats istället för när du bokar bilen. Detta är dyrare än att köpa försäkringen direkt när du bokar. Erbjudanden angående tilläggsförsäkringar som självriskeliminering eller självriskreducering går för det mesta att lägga till när du gör din bokning. Innan du köper extra försäkringar ska du kolla om din hemförsäkring eller bank täcker kostnader för hyrbil utomlands så att du inte betalar dubbelt.

Du ska alltid ha med dig ett internationellt körkort för att hyra bil i New York, även om det är ovanligt att du tvingas visa detta. Det svenska körkortet räcker oftast men enligt lag behöver du om du blir ombedd kunna visa upp ett internationellt körkort. Detta fungerar som en översättning av körkortet och är endast giltigt när du samtidigt visar upp det svenska körkortet.

Sök på momondo för att hitta hyrbilar som du kan hämta och lämna där det passar dig. Till exempel kan du välja att hämta upp hyrbilen från flygplatsen JFK Airport och sedan lämna tillbaka den vid Newark Airport om du flyger från olika flygplatser. När du bokar din hyrbil kan du lägga till tillbehör som GPS och barnstol, vilket är billigare att betala för vid bokningen än på plats vid upphämtningen av hyrbilen.


Erbjudanden på hyrbilar i New York

Hitta rätt hyrbil för dig i New York

Bilar i Liten

507 kr - 1 284 kr

Alla biltyper

700 kr - 1 334 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i New York, USA är 866 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i New York, USA är januari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 507 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i New York, USA är 1 039 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i New York, USA är mars. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 669 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i New York, USA är 1 089 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i New York, USA är mars. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 680 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i New York, USA är 1 000 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i New York, USA är mars. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 685 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i New York, USA är 986 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i New York, USA är mars. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 519 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i New York som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i New York, USA är 929 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i New York, USA är december. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 444 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i New York, USA är 1 391 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i New York, USA är mars. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 442 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

40 kr/dag

(20 feb - 6 mar)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i New York

Alla större biluthyrningsfirmor i New York

Enterprise

16 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,5

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,0

Alamo

4 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

8,2

National

4 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,1

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,1

Bäst

7,7

Avis

14 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,6

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,8

Hertz

18 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,6

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,8

Budget

7 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,6

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,1

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,1

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,0

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,3

Bra att veta om hyrbilar i New York

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i New York.

Mest populära uthyrningsföretag

Alamo

Populära biltyper

Standard, SUV, Full-size

Billigaste hyrbilen

413 kr

Mest populära modellen

Ford Focus
Den mest populära biluthyrningsfirman i New York som hittats på momondo den här månaden är Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Budget
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i New York under de senaste 72 timmarna: Standard, SUV, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i New York är 413 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 1 028 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i New York under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Focus. Våra användare föredrar också Volkswagen Jetta som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i New York

Sevärdheter i närheten:

Union Square20,8 km
Washington Square Park21,0 km
Madison Square Garden21,8 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km

Sevärdheter i närheten:

Washington Square Park15,4 km
Union Square16,2 km
Madison Square Garden16,5 km
Times Square17,5 km
New York City Center18,1 km

Sevärdheter i närheten:

New York City Center9,1 km
Metropolitan operahus9,4 km
Times Square9,6 km
Madison Square Garden10,5 km
Union Square10,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i New York

Nedan visas de mest populära hotellen i New York

Att köra med hyrbil i New York – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i New York och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i New York hittas generellt genom Dollar. När du bokar med Dollar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 30,79/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i New York är 56,28/dag.

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i New York. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i New York när du gör din bokning med momondo.

För resor till New York i mars månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i New York under mars månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 12 °C respektive 102 mm. Att hyra en Ekonomi i New York kommer i genomsnitt kosta dig 1 840 kr per dag.

Hertz har flest uthyrningskontor i New York med 18 komtor.

Hastighetsgränsen i New York är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New York är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Under februari är medeltemperaturen i New York 2 °C och den förväntade nederbörden är 71 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New York.

Den som vill hyra en bil i New York för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i New York under februari månad vanligtvis ligger runt −1 °C med en nederbörd på omkring 60,8 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära New York

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära New York

Hyrbilstyper som är extra populära i New York

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i New York

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i USA

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i USA

Börja planera din resa till New York


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i New York eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New York tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, oavsett om det gäller bilar i New York eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i New York på momondo.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive New York.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i New York.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.