Hitta billig biluthyrning i New York

Vill du hyra en bil billigt i New York? Sök och jämför priser här

New York, NY, USA
23 jan — 30 jan
Samma avlämingsplats
New York, NY, USA
lör 23/1
12:00
lör 30/1
12:00

När är det billigast att hyra en bil i New York?

Alla

260 kr - 871 kr

Ekonomi

217 kr - 739 kr

I mars månad är det billigast att hyra en bil i New York. Priset ligger då 28% lägre än under resten av året, på bara 390 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i januari. Priset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i New York

Alla större biluthyrningsfirmor i New York
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.4

Betyg baserat på 1210 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.6

Betyg baserat på 1088 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 102 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.7

Betyg baserat på 858 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 897 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.5

Betyg baserat på 463 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 637 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.8

Betyg baserat på 939 recensioner


Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

New York John F. Kennedy Intl Airport flygplats

New York, New York (delstat), USA

Sevärdheter i närheten:

Times Square21,9 km
Metropolitan operahus22,8 km
Newark flygplats

Newark, New Jersey, USA

Sevärdheter i närheten:

Times Square17,5 km
Metropolitan operahus18,1 km
New York La Guardia flygplats

New York, New York (delstat), USA

Sevärdheter i närheten:

Metropolitan operahus9,4 km
Times Square9,6 km

Information om din resa till New York

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i New York?

Det är ovanligt att amerikanska biluthyrningar tillåter förare under 21 att hyra bil i New York, men officiellt sätt ligger åldersgränsen på 18 år. Det är dock svårt att hyra en bil billigt om du är under 25 då biluthyrningarna lägger till en extra avgift på ungefär 56 USD (ca.500 SEK) per dag för förare som är under 25. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta ett så lågt pris som möjligt. Om du är en ung förare ska du dock tänka på att sökresultaten inte tar hänsyn till de extra avgifterna som kan tillkomma på grund av din ålder.

Viktigt att veta om trafikregler i New York

Trafiken i New York är mycket tät och det är vanligt att bilköer uppstår nära centrum, särskilt under vardagarnas rusningstid. Vissa vägar runt om staden tar ut vägavgifter i biltullar. Dessa vägar kallas för Turnpikes. Tullen betalas med mynt, alternativt kan du köpa ett E-Zpass som gör att du kan köra förbi tullarna utan att stanna och betala. En trafikregel som gäller vid vissa övergångställen är att du som förare får svänga till höger även när det är rött ljus. För att göra detta måste du dock först fullt stanna bilen och se till att det inte är några bilar eller gångtrafikanter som korsar gatan.

Parkering

Det kan vara svårt att hitta parkering på gatan i en stad som New York, men det finns mängder av parkeringshus runt om staden där du kan ställa bilen. Billigast är att parkera utanför centrala Manhattan, i stadsdelarna Brooklyn, Queens eller Bronx, och sedan ta kollektivtrafiken in till staden. Om du parkerar bilen på gatan ska du komma ihåg att du kan ställa den som närmast 6 meter från ett övergångställe, annars åker du på böter.

Utflyktsmål i och omkring New York

Om du hyr bil under vistelsen i New York tar du dig enkelt omrking till sevärdheter som ligger lite avsides. Gör en dagsutflykt till den stora skulpturparken StormKing, norr om New York, för att beundra världskända konstnärers verk. Under sommarmånaderna är det populärt att ta bilen ut till semesterorterna i Hamptons eller till stränderna vid Coney Island och Brighton Beach i södra Brooklyn.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i New York behöver du ha vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. De försäkringar som är obligatoriska täcker kostnader vid stöld av hyrbilen samt kostnader som uppkommer vid kollisioner, både på din egen hyrbil och på andra bilar och personer. Biluthyrningar har för det mesta dessa försäkringar inkluderade i priset då de är obligatoriska. I vissa fall kan du köpa till försäkringarna på plats istället för när du bokar bilen. Detta är dyrare än att köpa försäkringen direkt när du bokar. Erbjudanden angående tilläggsförsäkringar som självriskeliminering eller självriskreducering går för det mesta att lägga till när du gör din bokning. Innan du köper extra försäkringar ska du kolla om din hemförsäkring eller bank täcker kostnader för hyrbil utomlands så att du inte betalar dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i New York, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du ska alltid ha med dig ett internationellt körkort för att hyra bil i New York, även om det är ovanligt att du tvingas visa detta. Det svenska körkortet räcker oftast men enligt lag behöver du om du blir ombedd kunna visa upp ett internationellt körkort. Detta fungerar som en översättning av körkortet och är endast giltigt när du samtidigt visar upp det svenska körkortet.

Var i New York kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilar som du kan hämta och lämna där det passar dig. Till exempel kan du välja att hämta upp hyrbilen från flygplatsen JFK Airport och sedan lämna tillbaka den vid Newark Airport om du flyger från olika flygplatser. När du bokar din hyrbil kan du lägga till tillbehör som GPS och barnstol, vilket är billigare att betala för vid bokningen än på plats vid upphämtningen av hyrbilen.

Priser kontrollerade 11/10/2018


Avstånd till populära hotell från New York

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån New York John F. Kennedy Intl Airport flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i New York

201 personer har letat efter hyrbilar i New York i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i New York för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och Avis är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i New York. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i New York i februari?

En hyrbil för en weekend i New York i februari kostar kring 725 kr, med billiga erbjudanden från 548 kr. För en veckas biluthyrning, New York priser i februari är i genomsnitt 548 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 275 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i New York har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i New York med Budget på ett av deras 7 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 282 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 541 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i New York?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i New York. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i New York när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i New York under februari månad?

För resor till New York i februari månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i New York under februari månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 6 °C respektive 102 mm. Att hyra en Ekonomi i New York kommer i genomsnitt kosta dig 627 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i New York?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i New York. Med 14 uthyrningskontor i New York hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 582 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i New York?

Hastighetsgränsen i New York är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New York är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i New York, NY i januari?

Under januari är medeltemperaturen i New York 1 °C och den förväntade nederbörden är 81 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New York.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i New York under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i New York. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i New York tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Dodge Grand Caravan, Hyundai Accent och Nissan Quest.

Är vädret i New York representativt för resten av New York (delstat)?

Den som vill hyra en bil i New York för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i New York (delstat) under januari månad vanligtvis ligger runt −2 °C med en nederbörd på omkring 70,3 mm.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i New York (delstat)

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Albany, Brooklyn och Buffalo inom New York (delstat)

Planera din resa till New York

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till New York

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till New York
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i New York

  Hitta hotell i New York
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i New York