Biluthyrning i New York, New York

Vill du hyra en bil billigt i New York, NY? Sök och jämför priser här

New York, NY, USA
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
New York, NY, USA
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i New York, New York

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

362 kr - 888 kr

Alla biltyper

463 kr - 1 226 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i New York, USA är 583 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i New York, USA är mars. Då är priset 38 % lägre än andra tider på året och kostar bara 362 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i New York, USA är 762 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i New York, USA är juni. Då är priset 34 % lägre än andra tider på året och kostar bara 505 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i New York, USA är 802 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i New York, USA är maj. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 476 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i New York, USA är 728 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i New York, USA är mars. Då är priset 42 % lägre än andra tider på året och kostar bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i New York, USA är 735 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i New York, USA är mars. Då är priset 42 % lägre än andra tider på året och kostar bara 434 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i New York, USA är 676 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i New York, USA är december. Då är priset 46 % lägre än andra tider på året och kostar bara 371 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i New York, USA är 734 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i New York, USA är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 970 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Avis

393 kr per dag

12 aug - 10 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Avis

429 kr per dag

10 aug - 8 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Avis

565 kr per dag

13 aug - 11 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i New York

Alla större biluthyrningsfirmor i New York, NY
4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

8,4
15 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,1
14 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,2
13 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,7

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,1
7 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,6
3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,1

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

6,6
3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,4

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

6,2
6 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,2

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Times Square21,9 km
Metropolitan operahus22,8 km

Sevärdheter i närheten:

Times Square17,5 km
Metropolitan operahus18,1 km

Sevärdheter i närheten:

Metropolitan operahus9,4 km
Times Square9,6 km

Information om din resa till New York

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i New York?

Det är ovanligt att amerikanska biluthyrningar tillåter förare under 21 att hyra bil i New York, men officiellt sätt ligger åldersgränsen på 18 år. Det är dock svårt att hyra en bil billigt om du är under 25 då biluthyrningarna lägger till en extra avgift på ungefär 56 USD (ca.500 SEK) per dag för förare som är under 25. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta ett så lågt pris som möjligt. Om du är en ung förare ska du dock tänka på att sökresultaten inte tar hänsyn till de extra avgifterna som kan tillkomma på grund av din ålder.

Viktigt att veta om trafikregler i New York

Trafiken i New York är mycket tät och det är vanligt att bilköer uppstår nära centrum, särskilt under vardagarnas rusningstid. Vissa vägar runt om staden tar ut vägavgifter i biltullar. Dessa vägar kallas för Turnpikes. Tullen betalas med mynt, alternativt kan du köpa ett E-Zpass som gör att du kan köra förbi tullarna utan att stanna och betala. En trafikregel som gäller vid vissa övergångställen är att du som förare får svänga till höger även när det är rött ljus. För att göra detta måste du dock först fullt stanna bilen och se till att det inte är några bilar eller gångtrafikanter som korsar gatan.

Parkering

Det kan vara svårt att hitta parkering på gatan i en stad som New York, men det finns mängder av parkeringshus runt om staden där du kan ställa bilen. Billigast är att parkera utanför centrala Manhattan, i stadsdelarna Brooklyn, Queens eller Bronx, och sedan ta kollektivtrafiken in till staden. Om du parkerar bilen på gatan ska du komma ihåg att du kan ställa den som närmast 6 meter från ett övergångställe, annars åker du på böter.

Utflyktsmål i och omkring New York

Om du hyr bil under vistelsen i New York tar du dig enkelt omrking till sevärdheter som ligger lite avsides. Gör en dagsutflykt till den stora skulpturparken StormKing, norr om New York, för att beundra världskända konstnärers verk. Under sommarmånaderna är det populärt att ta bilen ut till semesterorterna i Hamptons eller till stränderna vid Coney Island och Brighton Beach i södra Brooklyn.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i New York behöver du ha vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. De försäkringar som är obligatoriska täcker kostnader vid stöld av hyrbilen samt kostnader som uppkommer vid kollisioner, både på din egen hyrbil och på andra bilar och personer. Biluthyrningar har för det mesta dessa försäkringar inkluderade i priset då de är obligatoriska. I vissa fall kan du köpa till försäkringarna på plats istället för när du bokar bilen. Detta är dyrare än att köpa försäkringen direkt när du bokar. Erbjudanden angående tilläggsförsäkringar som självriskeliminering eller självriskreducering går för det mesta att lägga till när du gör din bokning. Innan du köper extra försäkringar ska du kolla om din hemförsäkring eller bank täcker kostnader för hyrbil utomlands så att du inte betalar dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i New York, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du ska alltid ha med dig ett internationellt körkort för att hyra bil i New York, även om det är ovanligt att du tvingas visa detta. Det svenska körkortet räcker oftast men enligt lag behöver du om du blir ombedd kunna visa upp ett internationellt körkort. Detta fungerar som en översättning av körkortet och är endast giltigt när du samtidigt visar upp det svenska körkortet.

Var i New York kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta hyrbilar som du kan hämta och lämna där det passar dig. Till exempel kan du välja att hämta upp hyrbilen från flygplatsen JFK Airport och sedan lämna tillbaka den vid Newark Airport om du flyger från olika flygplatser. När du bokar din hyrbil kan du lägga till tillbehör som GPS och barnstol, vilket är billigare att betala för vid bokningen än på plats vid upphämtningen av hyrbilen.

Priser kontrollerade 11/10/2018


Avstånd till populära hotell från New York, NY

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån New York John F Kennedy Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i New York

201 personer har letat efter hyrbilar i New York i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i New York för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och Hertz är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i New York. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i New York, New York i augusti?

En hyrbil för en weekend i New York i augusti kostar kring 631 kr, med billiga erbjudanden från 348 kr. För en veckas biluthyrning, New York priser i augusti är i genomsnitt 552 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 299 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i New York har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i New York med Budget på ett av deras 7 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 293 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 564 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i New York, NY?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i New York. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i New York när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i New York under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i New York i augusti månad. I genomsnitt får New York en nederbörd på 94 mm och temperaturen ligger kring 21 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i New York kommer i genomsnitt kosta dig 675 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i New York?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i New York, NY. Med 14 uthyrningskontor i New York, NY hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 606 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i New York, NY?

Hastighetsgränsen i New York är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New York är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i New York, NY i juli?

Under juli är medeltemperaturen i New York 25 °C och den förväntade nederbörden är 114 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New York.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i New York är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i New York representativt för resten av New York?

Den som vill hyra en bil i New York för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i New York under juli månad vanligtvis ligger runt 22 °C med en nederbörd på omkring 96,3 mm.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i New York

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Albany, Brooklyn och Buffalo inom New York

Börja planera din resa till New York