Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i New York

Vill du hyra en bil billigt i New York? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Thu 20/6
Thu 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i New York

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i New York
Ekonomi397 kr per dag
Kompakt451 kr per dag
Medelstor397 kr per dag
Standard408 kr per dag
Stor bil408 kr per dag
Minibuss1 479 kr per dag
Stor SUV952 kr per dag
Lyx817 kr per dag
Medelstor SUV449 kr per dag
Kompakt SUV449 kr per dag
Standard-SUV476 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i New York

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i New York

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i New York?

De billigaste hyrbilarna i New York hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 316 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i New York är 447 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i New York?

Hertz har flest uthyrningskontor i New York med 17 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i New York?

Hyrbilar av modellerna Toyota RAV4 och Nissan Rogue i New York är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Toyota RAV4 i New York kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 701 kr/dag och priser så låga som 316 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Nissan Rogue kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 1 055 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 632 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i New York

Hitta rätt hyrbil för dig i New York

Liten bilar

459 kr - 2 064 kr

Alla biltyper

621 kr - 1 402 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i New York, USA är 903 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i New York, USA är februari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 459 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i New York, USA är 762 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i New York, USA är oktober. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 535 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i New York, USA är 964 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i New York, USA är september. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 788 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i New York, USA är 860 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i New York, USA är oktober. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 593 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i New York, USA är 1 171 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i New York, USA är november. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New York av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i New York, USA är 777 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i New York, USA är april. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 724 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i New York, USA är 497 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i New York, USA är juli. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 465 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New York. Genomsnittspriset för en hyrbil i New York kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

397 kr/dag

(18 Jun - 25 Jun)
Toyota Yaris
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

397 kr/dag

(18 Jun - 25 Jun)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

451 kr/dag

(18 Jun - 25 Jun)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i New York

Alla större biluthyrningsfirmor i New York

Kyte

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

Alamo

4 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,2

National

4 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,4

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

16 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,3

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

7,9

Avis

7,0
Bra
1 omdöme13 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,8

Hertz

17 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,1

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,3

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,2

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Budget

8 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,1

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,5

Bra att veta om hyrbilar i New York

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i New York.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigaste hyrbilen

407 kr

Mest populära modellen

Toyota RAV4
Den mest populära biluthyrningsfirman i New York som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Budget
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i New York under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i New York är 407 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 597 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i New York under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota RAV4. Våra användare föredrar också Nissan Rogue som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i New York – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i New York och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i New York, New York i juli?

En hyrbil för en weekend i New York i juli kostar kring 1 058 kr, med billiga erbjudanden från 1 058 kr. För en veckas biluthyrning, New York priser i juli är i genomsnitt 615 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 437 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i New York, New York?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i New York. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i New York när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i New York under juli månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i New York i juli månad. I genomsnitt får New York en nederbörd på 104 mm och temperaturen ligger kring 25 °C under juli. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i New York kommer i genomsnitt kosta dig 580 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i New York, New York?

Hastighetsgränsen i New York är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New York är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Chrysler 300 i New York?

Hur är vädret i New York, NY i juni?

Under juni är medeltemperaturen i New York 22 °C och den förväntade nederbörden är 99 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New York.

Är vädret i New York representativt för resten av New York?

Den som vill hyra en bil i New York för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i New York under juni månad vanligtvis ligger runt 20 °C med en nederbörd på omkring 95,5 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i New York?

Priser för bilar i New York uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i New York?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i New York är 129 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i New York?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för New York. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i New York?

Vid biluthyrning i New York måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i New York?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i New York eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New York?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New York tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i New York med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i New York eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i New York på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i New York på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i New York som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive New York.

Kan jag söka efter hyrbilar i New York med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i New York.


Ett enklare sätt att hantera din resa till New York

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 20/6
12:00
Thu 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i New York

Populära hyrbilstyper i New York