Hyrbilar från Budget i New York

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Budget i New York

New York, NY, USA
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
New York, NY, USA
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Budget i New York, New York

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

310 kr - 613 kr

Alla biltyper

371 kr - 1 086 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Budget i New York, New York är i oktober när priserna i genomsnitt ligger på 310 kr per dag. 310 kr per dag är 36 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 481 kr för en hyrbil från Budget av typen Liten i New York. Medan oktober är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Budget i New York, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Liten från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Budget i New York, New York är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 371 kr per dag. 371 kr per dag är 44 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 663 kr för en hyrbil från Budget av typen Medel i New York. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Budget i New York, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Medel från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Budget i New York, New York är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 336 kr per dag. 336 kr per dag är 58 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 806 kr för en hyrbil från Budget av typen Stor i New York. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Budget i New York, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Stor från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Budget i New York, New York är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 371 kr per dag. 371 kr per dag är 52 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 768 kr för en hyrbil från Budget av typen SUV i New York. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Budget i New York, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen SUV från Budget beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Budget i New York

Nedan kan du hitta information om alla Budget-hyrbilsfirmor i New York, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
7 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,6

Information om Budget biluthyrning i New York

 • Är det säkert att hyra en bil från Budget i New York under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Budget i New York under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Budget har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • Tillhandahåller plasthandskar och handdesinfektionsmedel
  • Papperslösa hyresavtal (finns på de flesta platser)
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Budget i New York i november?

  Att hyra en bil i New York från Budget under november kostar i genomsnitt 556 kr per dag. En del av våra användare hittade dock priser förra november som var så låga som 289 kr per dag från Budget, så det finns en chans att du kan hitta liknande priser i år. Om du vill hyra en bil i New York i en vecka ligger den genomsnittliga kostnaden på 3 892 kr för en hyrbil från Budget.

 • Har Budget några kontor på New York John F Kennedy Intl flygplats?

  Ja. Du kan hitta 1 kontoret som Budget har på New York John F Kennedy Intl flygplats på Building 305 Federal Circle.

 • Erbjuder Budget gratis avbokning av hyrbilar i New York?

  Budget erbjuder hyrbilar utan avbokningsavgift i New York (även om det kan förekomma en avgift för sista minuten-avbokningar). Om du vill ta reda på mer om avbokningspolicyn kan du ringa till Budget. Klicka här och välj fliken för att se alla kontor och telefonnummer till Budget.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Budget i New York under november?

  Överväg att hyra bilar av typen SUV från Budget om du behöver en hyrbil i New York under november. När du hyr bilar av typen SUV i november kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 858 kr per dag och så lågt som 449 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Budget - även om biltypen SUV är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Budget i New York?

  För i genomsnitt 515 kr/dag är en bil ur klassen Medelstor den billigaste typen av bil att hyra från Budget i New York (33 % billigare än den dyraste hyrbilen från Budget). Under det senaste året hyrde 24 % av momondos användare från Budget medan de som hyrde i New York hyrde en bil ur klassen Medelstor för att spara pengar. Tänk på att Budget också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Budget i New York?

  Building 305 Federal Circle är det mest populära biluthyrningskontoret för Budget bland 7 kontor som de har i New York. Enligt våra användardata från de senaste 12 månaderna hyrde 48 % av de som sökte efter hyrbilar från Budget sitt fordon från kontoret på Building 305 Federal Circle.