Hyrbilar från Budget i Los Angeles

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Budget i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
2 okt — 9 okt
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
lör 2/10
12:00
lör 9/10
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Budget i Los Angeles, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

186 kr - 325 kr

Alla biltyper

196 kr - 464 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Budget i Los Angeles, Kalifornien är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 186 kr per dag. 186 kr per dag är 26 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 251 kr för en hyrbil från Budget av typen Liten i Los Angeles. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Budget i Los Angeles, är augusti den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i augusti för hyrbilstypen Liten från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Budget i Los Angeles, Kalifornien är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 278 kr per dag. 278 kr per dag är 30 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 395 kr för en hyrbil från Budget av typen Medel i Los Angeles. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Budget i Los Angeles, är september den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i september för hyrbilstypen Medel från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Budget i Los Angeles, Kalifornien är i november när priserna i genomsnitt ligger på 293 kr per dag. 293 kr per dag är 25 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 393 kr för en hyrbil från Budget av typen Stor i Los Angeles. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Budget i Los Angeles, är augusti den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i augusti för hyrbilstypen Stor från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Budget i Los Angeles, Kalifornien är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 229 kr per dag. 229 kr per dag är 35 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 351 kr för en hyrbil från Budget av typen SUV i Los Angeles. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Budget i Los Angeles, är oktober den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i oktober för hyrbilstypen SUV från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak från Budget i Los Angeles, Kalifornien är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 403 kr per dag. 403 kr per dag är 27 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 550 kr för en hyrbil från Budget av typen Med nedfällbart tak i Los Angeles. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Med nedfällbart tak från Budget i Los Angeles, är september den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i september för hyrbilstypen Med nedfällbart tak från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

832 kr per dag

15 okt - 29 okt
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Budget

837 kr per dag

15 okt - 29 okt
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

874 kr per dag

15 okt - 29 okt
Chevrolet Sonic Sedan

Hyrbilskontor för Budget i Los Angeles

Nedan kan du hitta information om alla Budget-hyrbilsfirmor i Los Angeles, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
13 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

5,9

Valuta för pengarna

6,3

Information om Budget biluthyrning i Los Angeles

 • Är det säkert att hyra en bil från Budget i Los Angeles under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Budget i Los Angeles under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Budget har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • Tillhandahåller plasthandskar och handdesinfektionsmedel
  • Papperslösa hyresavtal (finns på de flesta platser)
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Budget i Los Angeles i oktober?

  Enligt förra årets uppgifter kan du förvänta dig att hyrbilspriserna från Budget i Los Angeles ligger på i genomsnitt 298 kr per dag i oktober. Ändå är det inte ovanligt att hitta priser så låga som 222 kr per dag från Budget under denna tid på året i Los Angeles. Det genomsnittliga veckopriset ligger vanligtvis på 2 087 kr för att hyra en bil från Budget i oktober i Los Angeles.

 • Har Budget några kontor på Los Angeles flygplats?

  Ja, det finns 1 hyrbilsföretag för Budget på Los Angeles flygplats (9775 Airport Boulevard).

 • Erbjuder Budget gratis avbokning av hyrbilar i Los Angeles?

  Budget erbjuder hyrbilar utan avbokningsavgift i Los Angeles (även om det kan förekomma en avgift för sista minuten-avbokningar). Om du vill ta reda på mer om avbokningspolicyn kan du ringa till Budget. Klicka här och välj fliken för att se alla kontor och telefonnummer till Budget.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Budget i Los Angeles under oktober?

  Under oktober föredrar våra användare som hyr bilar från Budget i Los Angeles att hyra biltypen Medelstor. Om du också vill boka en av deras bilar ur klassen Medelstor under den här månaden tenderar priserna att ligga på 311 kr/dag i genomsnitt och 237 kr/dag som lägst. Tänk på att priserna kan variera beroende på hur långt innan du bokar din hyrbil, samt vilken bilmodell du väljer.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Budget i Los Angeles?

  För i genomsnitt 256 kr/dag är en bil ur klassen Ekonomi den billigaste typen av bil att hyra från Budget i Los Angeles (33 % billigare än den dyraste hyrbilen från Budget). Under det senaste året hyrde 8 % av momondos användare från Budget medan de som hyrde i Los Angeles hyrde en bil ur klassen Ekonomi för att spara pengar. Tänk på att Budget också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Budget i Los Angeles?

  I Los Angeles, har Budget 13 kontor. 9775 Airport Boulevard är adressen för det mest populära kontoret (baserat på vår användardata). Under de senaste 12 månaderna bokade 77 % av momondos användare som hyrde bil i Los Angeles från Budget från kontoret på 9775 Airport Boulevard.


Hyrbilar från Budget i Kalifornien

Hyr en bil från Budget i andra städer i Kalifornien så som San Francisco, San Diego och San Jose