Hyrbilar från Budget i Miami

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Budget i Miami

Miami, FL, USA
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
Miami, FL, USA
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Budget i Miami, Florida

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

221 kr - 619 kr

Alla biltyper

240 kr - 490 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Budget i Miami, Florida är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 221 kr per dag. 221 kr per dag är 38 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 358 kr för en hyrbil från Budget av typen Liten i Miami. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Budget i Miami, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Liten från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Budget i Miami, Florida är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 240 kr per dag. 240 kr per dag är 38 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 388 kr för en hyrbil från Budget av typen Medel i Miami. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Budget i Miami, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Medel från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Budget i Miami, Florida är i april när priserna i genomsnitt ligger på 269 kr per dag. 269 kr per dag är 26 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 365 kr för en hyrbil från Budget av typen Stor i Miami. Medan april är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Budget i Miami, är juni den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juni för hyrbilstypen Stor från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Budget i Miami, Florida är i november när priserna i genomsnitt ligger på 280 kr per dag. 280 kr per dag är 18 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 340 kr för en hyrbil från Budget av typen SUV i Miami. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Budget i Miami, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen SUV från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak från Budget i Miami, Florida är i november när priserna i genomsnitt ligger på 333 kr per dag. 333 kr per dag är 30 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 474 kr för en hyrbil från Budget av typen Med nedfällbart tak i Miami. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Med nedfällbart tak från Budget i Miami, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Med nedfällbart tak från Budget beroende på vilken dag du bokar.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Budget

920 kr per dag

1 dec - 12 dec
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

958 kr per dag

29 nov - 10 dec
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

967 kr per dag

19 nov - 28 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Hyrbilskontor för Budget i Miami

Nedan kan du hitta information om alla Budget-hyrbilsfirmor i Miami, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
8 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,2

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,8

Information om Budget biluthyrning i Miami

 • Är det säkert att hyra en bil från Budget i Miami under COVID-19?

  Hyrbilskontor för Budget i Miami genomgår alla förbättrade rengöringsmetoder för att skydda dig och personalen under COVID-19. Förbättringar som att desinficera områden med hög beröring och följande lista med ytterligare försiktighetsåtgärder är bara några sätt som Budget använder sig av för att stoppa smittspridningen i Miami:
  • Tillhandahåller plasthandskar och handdesinfektionsmedel
  • Papperslösa hyresavtal (finns på de flesta platser)
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Budget i Miami i november?

  208 kr per dag i Miami är det billigaste priset för en hyrbil från Budget i november. Du kommer dock att upptäcka att de genomsnittliga hyrbilspriserna från Budget ligger närmare 411 kr per dag i november eller 2 874 kr i genomsnitt för en vecka. Dessa priser baseras alla på priser från förra november, så du kanske kan hitta ännu bättre erbjudanden i år.

 • Har Budget några kontor på Miami flygplats?

  Ja, Budget har 1 kontor på Miami flygplats som ligger vid 3900 Nw 25th Street, Suite 403.

 • Erbjuder Budget gratis avbokning av hyrbilar i Miami?

  Budget har gratis avbokning för alla hyrbilar iMiami. Dock kan en avbokningsavgift fortfarande tillkomma om du väljer att avboka din hyrbil i sista minuten Vi rekommenderar dig därför att ringa till Budget för mer information. Telefonnummer till Budget-kontor i området kring Budget hittar du genom att klicka här.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Budget i Miami under november?

  Enligt våra uppgifter är fordon ur klassen SUV de mest populära biltyperna blad våra att hyra från Budget när de besöker Miami i november. Baserat på biluthyrningspriserna från Budget i november under förra året kan du förvänta dig att genomsnittspriset för en bil ur klassen SUV ligger på 541 kr/dag. Våra användare har också hittat priser så låga som 279 kr/dag förra året i november, vilket innebär att du kanske kan hitta liknande hyrespriser i år på momondo.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Budget i Miami?

  För i genomsnitt 525 kr/dag är en bil ur klassen Standard den billigaste typen av bil att hyra från Budget i Miami (49 % billigare än den dyraste hyrbilen från Budget). Under det senaste året hyrde 24 % av momondos användare från Budget medan de som hyrde i Miami hyrde en bil ur klassen Standard för att spara pengar. Tänk på att Budget också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Budget i Miami?

  Budget har för närvarande 9 kontor i Miami. Det mest populära biluthyrningsstället som Budget har i Miami ligger på 3900 Nw 25th Street, Suite 403. Över de senaste 12 månaderna hyrde 64 % av våra användare som sökt efter hyrbilar från Budget i Miami sina bilar från kontoret på 3900 Nw 25th Street, Suite 403 under det gångna året.


Hyrbilar från Budget i Florida

Hyr en bil från Budget i andra städer i Florida så som Orlando, Fort Lauderdale och Tampa