Flyg till Miami

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Miami (MIA)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Miami. Nuvarande restriktioner för Miami baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Miami

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Miami från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Miami

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Miami

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Miami från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami, vilket i genomsnitt kostar 3 482 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MIAMI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Miami kostar i genomsnitt bara 2 844 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli57% dyrareDet kostar omkring 5 477 kr för flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember365% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Miami?

Resor till Miami är särskilt populära under vinterhalvåret då det bjuds på torrt väder och härliga temperaturer vilket är perfekt för en badsemester. Från december till mars råder stadens högsäsong vilket medför högre priser på flygresor till Miami och resor med hotell. Under sommaren kan det bli oerhört varmt och då infaller också orkansäsongen vilket gör sommarmånaderna till lågsäsong. I början av sommaren är det dock inte riktigt lika varmt och då kan du fynda billigare priser på hotell och flygbiljetter till Miami.

När är det billigast att boka flyg till Miami? Billiga flyg till Miami hittar du framförallt under november och januari vilket är en utmärkt tid att besöka staden. För att få din resa till billigt pris bör du boka din flygstol ungefär två månader innan din resa för att undvika höga sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Miami?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Miami för 336 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Miami. För att hitta de billigaste priserna till Miami från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Miami?

Om du inte vill besöka Miami i november bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 878 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Miami?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Miami från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Miami för ungefär 3 483 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Miami?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Miami från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 3 097 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Miami en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 566 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Miami?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Miami är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 3 221 kr. Flyg till Miami är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 377 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Miami?

De som flyger till Miami kan potentiellt hitta bättre priser för Fort Lauderdale flygplats(34 km från stadskärnan i Miami) eller Palm Beach Intl flygplats(102 km från stadskärnan i Miami) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Miami?

Fort Lauderdale flygplats har ett genomsnittspris på 4 083 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Miami. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Miami?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Miami. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Miami inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Miami

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Miami
SWISS
1 maj
04:50Stockholm Arlanda
14t 35m
1 stopp
19:25Miami
25 juni
15:45Miami
13t 30m
1 stopp
05:15Stockholm Arlanda
4 372 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 juni
04:50Stockholm Arlanda
14t 35m
1 stopp
19:25Miami
2 juli
12:50Miami
18t 25m
1 stopp
07:15Stockholm Arlanda
4 110 kr
Hitta liknande
KLM
4 maj
02:30Stockholm Arlanda
17t 51m
2 stopp
20:21Miami
25 juni
15:05Miami
15t 35m
2 stopp
06:40Stockholm Arlanda
4 262 kr
Hitta liknande
Air France
7 aug.
02:05Stockholm Arlanda
17t 10m
1 stopp
19:15Miami
19 aug.
15:40Miami
17t 05m
1 stopp
08:45Stockholm Arlanda
4 093 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 juni
09:25Stockholm Arlanda
17t 14m
2 stopp
02:39Miami
28 juli
15:40Miami
17t 05m
1 stopp
08:45Stockholm Arlanda
4 203 kr
Hitta liknande
Air France
1 juni
02:05Stockholm Arlanda
17t 10m
1 stopp
19:15Miami
15 juli
08:20Miami
17t 30m
2 stopp
01:50Stockholm Arlanda
4 220 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Miami

Om du letar efter enkelbiljetter till Miami, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
22 juni
02:15Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
16:45Miami
2 929 kr
Hitta liknande
Finnair
22 juni
16:20Stockholm-Bromma
24t 40m
2 stopp
17:00Miami
3 562 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 juni
06:20Stockholm Arlanda
30t 29m
2 stopp
12:49Miami
2 692 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Miami?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Miami

Både Delta Airlines och Austrian Airlines erbjuder billiga flyg till Miami från Sverige. Den allra billigaste rutten går från Bromma flygplats i Stockholm till Miami International. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser mellan olika avresedatum samt olika flygbolag och kan på så vis hitta det bästa resealternativet för dig.

Vem flyger direkt till Miami? Resor till Miami landar antingen på Miami International Airport eller Fort Lauderdale Airport. Med Norwegian kan du flyga direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Fort Lauderdale som ligger ungefär 34 kilometer norr om Miami.

Hur många timmar tar det att flyga till Miami?En direktresa till Miami tar ungefär tio timmar från Stockholm. Med ett stopp på vägen kan du räkna med en restid på ungefär elva timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Miami till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Miami plus avståndet till centrum

Miami International Airport är en av USAs större flygplatser med ungefär 100 000 passagerare per dag. Du tar dig enklast in till staden med taxi eller hyrbil, men många större hotell erbjuder även gratis direktbussar från flygplatsen. Flera billiga flyg till Miami landar även på den något mindre Fort Lauderdale-Hollywood International Airport belägen norr om staden. Från Fort Lauderdale kan du antingen ta tåg eller bil till centrala Miami.


Hur tar man sig runt i Miami?

Miamis kollektivtrafik utgörs av tåg, buss och spårvagn. Eftersom avstånden i staden är stora kommer du få användning för kollektivtrafiken om du inte har bil. Staden har över 1 000 bussar och hela 90 olika busslinjer som enkelt tar dig från punkt A till B. Bussbiljetterna kostar lite drygt två dollar per biljett och du kan köpa biljetten i en automat vid stationen. Metrorail är stadens tåglinje som har 22 stationer mellan västra delen av staden och South Beach.

Om du bor på South Beach kan du med fördel hyra en cykel för att ta dig omkring i området. Enklast hyr du cykel med CitiBike på någon av dess många cykelstationer. Det är även populärt att hyra segway och skoter för att ta sig runt och staden har flera trevliga cykelvägar som passar för dessa olika transportmedel.


Kan man flyga till Miami utan pass eller visum?

Eftersom Sverige är medlem i Visa Waiver Programmet behöver du som svensk medborgare inget visum för att resa till USA. Däremot behöver du ett ESTA-godkännande innan din resa. Hela ESTA-applikationen genomför du själv online senast 72 timmar innan din avresa från Sverige. Ansökan tar bara ett par minuter och du betalar en mindre avgift online. Du behöver också ha med dig ett giltigt pass för din resa till USA. Passet måste dessutom vara giltigt i sex månader från och med din utresa ur landet. Det är vanligt att bli tillfrågad att visa upp en återresebiljett när du ska in i landet så se till att ta med den. Detta är för att de amerikanska myndigheterna ska kunna säkerställa att du inte kommer vistas i landet längre än de tre månader som ESTA-ansökan tillåter.


Tips och råd om Miami

Intresserad av sevärdheter i Miami?

I Miami kan du sola på härliga stränder på South Beach och upptäcka områdets kända hotell i klassisk art déco stil. Missa inte heller en utflykt till gatukonsten vid Wynwood Walls och en shoppingtur i det intilliggande designdistriktet. Sist men inte minst ska du såklart uppleva stadens legendariska nattliv!

Vad bör jag packa för min resa?

Badkläder, solskydd och en adapter!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för surf och sms.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Miami?

Du förväntas dricksa ungefär 20 procent för service.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass