Hitta billiga flyg till Miami från 2 978 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Miami

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Miami

Bästa priset för enkelresa

2 978 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 846 kr

Snabbast flygtid

10t 50m

Flygs av

12 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Miami från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 978 kr (Stockholm Arlanda till Miami Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Miami från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 846 kr (Stockholm Arlanda till Miami Intl).
Det snabbaste flyget till Miami från Sverige tar 10t 50m (Stockholm Arlanda till Miami Intl).
Det finns 12 flygbolag som flyger till och från Miami, inklusive American Airlines, United Airlines och British Airways.

Trender för flygresor till Miami

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Miami och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Miami?

Om du inte har möjlighet att besöka Miami under september, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 452 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Miami?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Miami för 871 kr/person, vilket är 39 % billigare än för genomsnittsflyget till Miami. För att hitta de billigaste priserna till Miami från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Miami?

Den billigaste veckodagen att flyga till Miami är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 5 154 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Miami är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 802 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Miami?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Miami är på kvällen. Flyg från Sverige till Miami kan då kosta så lite som 4 683 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 5 493 kr. Flyg till Miami från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Miami?

I genomsnitt tar det 10t 50m att flyga från Sverige till Miami om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Miami Intl (den mest populära flygplatsen i Miami). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Miami Intl ligger flygtiden på omkring 13t 25m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Miami?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Miami ungefär 28 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 304 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Miami

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Miami från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Miami

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Miami

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Miami från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 288 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MIAMI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Miami kostar i genomsnitt bara 4 358 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember25% dyrareDet kostar omkring 6 646 kr för flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember437% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Miami

Resor till Miami är särskilt populära under vinterhalvåret då det bjuds på torrt väder och härliga temperaturer vilket är perfekt för en badsemester. Från december till mars råder stadens högsäsong vilket medför högre priser på flygresor till Miami och resor med hotell. Under sommaren kan det bli oerhört varmt och då infaller också orkansäsongen vilket gör sommarmånaderna till lågsäsong. I början av sommaren är det dock inte riktigt lika varmt och då kan du fynda billigare priser på hotell och flygbiljetter till Miami.

När är det billigast att boka flyg till Miami? Billiga flyg till Miami hittar du framförallt under november och januari vilket är en utmärkt tid att besöka staden. För att få din resa till billigt pris bör du boka din flygstol ungefär två månader innan din resa för att undvika höga sista minuten priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Miami?

De som flyger till Miami kan potentiellt hitta bättre priser för Miami Opa Locka flygplats(17 km från stadskärnan i Miami), Fort Lauderdale flygplats(34 km från stadskärnan i Miami), Fort Lauderdale Executive flygplats(47 km från stadskärnan i Miami) eller Palm Beach Intl flygplats(102 km från stadskärnan i Miami) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Miami?

Fort Lauderdale flygplats har ett genomsnittspris på 1 424 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Miami. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Miami Intl flygplats?

Priserna för flyg till Miami Intl flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Miami Intl flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Miami Intl flygplats är 22 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Miami Intl flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Miami Intl flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Miami Intl flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Miami Intl flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Miami

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Miami
British Airways
19 mars
ARN09:05Stockholm Arlanda
13t 55m
1 stopp
MIA18:00Miami Intl
26 mars
MIA23:40Miami Intl
18t 05m
1 stopp
ARN22:45Stockholm Arlanda
3 846 kr
Hitta liknande
SWISS
14 jan.
ARN06:40Stockholm Arlanda
16t 45m
1 stopp
MIA17:25Miami Intl
26 jan.
MIA19:50Miami Intl
34t 40m
1 stopp
ARN12:30Stockholm Arlanda
3 856 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 feb.
ARN07:10Stockholm Arlanda
16t 15m
1 stopp
MIA17:25Miami Intl
15 mars
MIA23:40Miami Intl
15t 55m
1 stopp
ARN20:35Stockholm Arlanda
3 867 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 jan.
ARN07:45Stockholm Arlanda
15t 10m
1 stopp
MIA16:55Miami Intl
25 jan.
MIA19:50Miami Intl
13t 15m
1 stopp
ARN15:05Stockholm Arlanda
3 877 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 dec.
GOT19:45Göteborg Landvetter
24t 50m
1 stopp
MIA14:35Miami Intl
31 jan.
MIA14:25Miami Intl
21t 05m
2 stopp
GOT17:30Göteborg Landvetter
3 877 kr
Hitta liknande
British Airways
18 jan.
ARN09:05Stockholm Arlanda
17t 40m
2 stopp
MIA20:45Miami Intl
25 jan.
MIA22:45Miami Intl
12t 40m
1 stopp
ARN17:25Stockholm Arlanda
3 898 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Miami

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Miami, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM och TAP AIR PORTUGAL
Flera flygbolag
14 dec.
ARN06:25Stockholm Arlanda
40t 42m
3 stopp
MIA17:07Miami Intl
2 978 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 dec.
ARN06:25Stockholm Arlanda
38t 01m
2 stopp
MIA14:26Miami Intl
3 177 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 jan.
ARN06:05Stockholm Arlanda
38t 18m
3 stopp
MIA14:23Miami Intl
3 229 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Miami

Miamis kollektivtrafik utgörs av tåg, buss och spårvagn. Eftersom avstånden i staden är stora kommer du få användning för kollektivtrafiken om du inte har bil. Staden har över 1 000 bussar och hela 90 olika busslinjer som enkelt tar dig från punkt A till B. Bussbiljetterna kostar lite drygt två dollar per biljett och du kan köpa biljetten i en automat vid stationen. Metrorail är stadens tåglinje som har 22 stationer mellan västra delen av staden och South Beach.

Om du bor på South Beach kan du med fördel hyra en cykel för att ta dig omkring i området. Enklast hyr du cykel med CitiBike på någon av dess många cykelstationer. Det är även populärt att hyra segway och skoter för att ta sig runt och staden har flera trevliga cykelvägar som passar för dessa olika transportmedel.


Visumkrav för att besöka Miami

Eftersom Sverige är medlem i Visa Waiver Programmet behöver du som svensk medborgare inget visum för att resa till USA. Däremot behöver du ett ESTA-godkännande innan din resa. Hela ESTA-applikationen genomför du själv online senast 72 timmar innan din avresa från Sverige. Ansökan tar bara ett par minuter och du betalar en mindre avgift online. Du behöver också ha med dig ett giltigt pass för din resa till USA. Passet måste dessutom vara giltigt i sex månader från och med din utresa ur landet. Det är vanligt att bli tillfrågad att visa upp en återresebiljett när du ska in i landet så se till att ta med den. Detta är för att de amerikanska myndigheterna ska kunna säkerställa att du inte kommer vistas i landet längre än de tre månader som ESTA-ansökan tillåter.


De bästa sakerna att se och göra i Miami

Intresserad av sevärdheter i Miami?

I Miami kan du sola på härliga stränder på South Beach och upptäcka områdets kända hotell i klassisk art déco stil. Missa inte heller en utflykt till gatukonsten vid Wynwood Walls och en shoppingtur i det intilliggande designdistriktet. Sist men inte minst ska du såklart uppleva stadens legendariska nattliv!

Vad bör jag packa för min resa?

Badkläder, solskydd och en adapter!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för surf och sms.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Miami?

Du förväntas dricksa ungefär 20 procent för service.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Miami?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Miami.

Kan jag hitta flyg till Miami ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Miami ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Miami?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Miami. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Miami ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Miami. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Miami

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.