Flyg till Miami

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Miami.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Miami

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Miami från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Miami

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Miami

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Miami från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami, vilket i genomsnitt kostar 3 551 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MIAMI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Miami kostar i genomsnitt bara 2 901 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli57% dyrareDet kostar omkring 5 586 kr för flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MIAMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember365% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Miami från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Miami?

Resor till Miami är särskilt populära under vinterhalvåret då det bjuds på torrt väder och härliga temperaturer vilket är perfekt för en badsemester. Från december till mars råder stadens högsäsong vilket medför högre priser på flygresor till Miami och resor med hotell. Under sommaren kan det bli oerhört varmt och då infaller också orkansäsongen vilket gör sommarmånaderna till lågsäsong. I början av sommaren är det dock inte riktigt lika varmt och då kan du fynda billigare priser på hotell och flygbiljetter till Miami.

När är det billigast att boka flyg till Miami? Billiga flyg till Miami hittar du framförallt under november och januari vilket är en utmärkt tid att besöka staden. För att få din resa till billigt pris bör du boka din flygstol ungefär två månader innan din resa för att undvika höga sista minuten priser.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Miami?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Miami för 343 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Miami. För att hitta de billigaste priserna till Miami från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Miami?

  Om du inte har möjlighet att besöka Miami under november, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 935 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Miami?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Miami ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 552 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Miami även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Miami för 2 479 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Miami?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Miami är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 3 158 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Miami är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 637 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Miami?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Miami är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Miami kan då kosta så lite som 3 285 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 444 kr. Flyg till Miami från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Miami?

  De som flyger till Miami kan potentiellt hitta bättre priser för Fort Lauderdale flygplats(34 km från stadskärnan i Miami) eller Palm Beach Intl flygplats(102 km från stadskärnan i Miami) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Miami?

  Fort Lauderdale flygplats har ett genomsnittspris på 4 164 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Miami. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Miami från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Miami

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Miami.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Miami.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Miami.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Miami?

Returresa till Sverige från Miami

Testkrav för COVID-19
Besökare från Miami måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Miami behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Miami inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Miami

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Miami
TAP AIR PORTUGAL
17 jan.
ARN14:00Stockholm Arlanda
25t 35m
1 stopp
MIA15:35Miami
17 feb.
MIA11:25Miami
15t 05m
1 stopp
ARN02:30Stockholm Arlanda
2 479 kr
Hitta liknande
SAS
22 nov.
GOT01:30Göteborg Landvetter
13t 35m
1 stopp
MIA15:05Miami
6 dec.
MIA11:05Miami
12t 20m
1 stopp
GOT23:25Göteborg Landvetter
2 634 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 nov.
ARN15:10Stockholm Arlanda
27t 00m
2 stopp
MIA18:10Miami
17 nov.
MIA13:55Miami
21t 35m
2 stopp
ARN11:30Stockholm Arlanda
3 168 kr
Hitta liknande
TAP AIR PORTUGAL
17 jan.
ARN14:00Stockholm Arlanda
25t 35m
1 stopp
MIA15:35Miami
24 jan.
MIA11:25Miami
19t 45m
1 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
2 591 kr
Hitta liknande
SAS
4 feb.
GOT04:40Göteborg Landvetter
34t 25m
1 stopp
MIA15:05Miami
18 feb.
MIA11:05Miami
11t 05m
1 stopp
GOT22:10Göteborg Landvetter
2 668 kr
Hitta liknande
SAS
2 feb.
GOT01:30Göteborg Landvetter
13t 35m
1 stopp
MIA15:05Miami
17 feb.
MIA11:05Miami
14t 30m
2 stopp
GOT01:35Göteborg Landvetter
2 780 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Miami

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Miami, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways, Iberia och SWISS
Flera flygbolag
5 feb.
ARN05:10Stockholm Arlanda
38t 41m
2 stopp
MIA19:51Miami
2 531 kr
Hitta liknande
Iberia
30 okt.
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 35m
MIA16:10Miami
2 798 kr
Hitta liknande
SWISS
25 okt.
ARN13:35Stockholm Arlanda
29t 50m
1 stopp
MIA19:25Miami
2 952 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Miami?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Miami
 • Vilka bolag flyger till Miami?

  Finnair, Lufthansa, British Airways och SAS är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Miami enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Miami med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Miami

Nedan hittar du alla flygplatser i Miami tillsammans med avståndet från stadens centrum

Miami International Airport är en av USAs större flygplatser med ungefär 100 000 passagerare per dag. Du tar dig enklast in till staden med taxi eller hyrbil, men många större hotell erbjuder även gratis direktbussar från flygplatsen. Flera billiga flyg till Miami landar även på den något mindre Fort Lauderdale-Hollywood International Airport belägen norr om staden. Från Fort Lauderdale kan du antingen ta tåg eller bil till centrala Miami.


Populära flygresor till Miami

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Miami som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Miami
Snabbast flygtid10t 35m
Billigaste pris2 591 kr
Flyg från Göteborg till Miami
Snabbast flygtid13t 35m
Billigaste pris2 668 kr

Så tar du dig runt i Miami

Miamis kollektivtrafik utgörs av tåg, buss och spårvagn. Eftersom avstånden i staden är stora kommer du få användning för kollektivtrafiken om du inte har bil. Staden har över 1 000 bussar och hela 90 olika busslinjer som enkelt tar dig från punkt A till B. Bussbiljetterna kostar lite drygt två dollar per biljett och du kan köpa biljetten i en automat vid stationen. Metrorail är stadens tåglinje som har 22 stationer mellan västra delen av staden och South Beach.

Om du bor på South Beach kan du med fördel hyra en cykel för att ta dig omkring i området. Enklast hyr du cykel med CitiBike på någon av dess många cykelstationer. Det är även populärt att hyra segway och skoter för att ta sig runt och staden har flera trevliga cykelvägar som passar för dessa olika transportmedel.


Visumkrav för att besöka Miami

Eftersom Sverige är medlem i Visa Waiver Programmet behöver du som svensk medborgare inget visum för att resa till USA. Däremot behöver du ett ESTA-godkännande innan din resa. Hela ESTA-applikationen genomför du själv online senast 72 timmar innan din avresa från Sverige. Ansökan tar bara ett par minuter och du betalar en mindre avgift online. Du behöver också ha med dig ett giltigt pass för din resa till USA. Passet måste dessutom vara giltigt i sex månader från och med din utresa ur landet. Det är vanligt att bli tillfrågad att visa upp en återresebiljett när du ska in i landet så se till att ta med den. Detta är för att de amerikanska myndigheterna ska kunna säkerställa att du inte kommer vistas i landet längre än de tre månader som ESTA-ansökan tillåter.


Börja planera din resa till Miami


De bästa sakerna att se och göra i Miami

Intresserad av sevärdheter i Miami?

I Miami kan du sola på härliga stränder på South Beach och upptäcka områdets kända hotell i klassisk art déco stil. Missa inte heller en utflykt till gatukonsten vid Wynwood Walls och en shoppingtur i det intilliggande designdistriktet. Sist men inte minst ska du såklart uppleva stadens legendariska nattliv!

Vad bör jag packa för min resa?

Badkläder, solskydd och en adapter!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för surf och sms.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Miami?

Du förväntas dricksa ungefär 20 procent för service.