Hitta billiga flyg till Naples, Florida

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Naples, Florida

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Naples, Florida och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Naples, Florida?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Naples, Florida du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Miami Intl tar det i genomsnitt 10t 50m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Miami Intl generellt omkring 13t 25m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Naples, Florida

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Naples, Florida från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Miami

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Naples

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Naples från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 288 kr


Vanliga frågor om att flyga till Naples, Florida

Hur lång tid tar det att flyga till Naples, Florida?

Flyg från Stockholm till Miami International Airport, som är en vältrafikerad internationell flygplats i närheten av Naples, tar drygt 11 timmar om du väljer ett direktflyg. Om du väljer att mellanlanda i en närliggande europeisk storstad tar flygresan vanligtvis mellan 12 och 14 timmar exklusive väntetiden under mellanlandningarna. Ett smidigt alternativ är att mellanlanda i Frankfurt. Resan från Stockholm till Frankfurt tar drygt två och en halv timme, följt av resan från Frankfurt till Miami som tar ungefär nio och en halv timme. Om du i stället väljer att mellanlanda i Zürich tar resan dit från Stockholm ungefär två timmar och tjugo minuter. Från Zürich tar flygresan till Miami drygt tio och en halv timme. Från Miami tar du dig vidare till Naples, Florida med bil eller buss. Du kan även välja att ta ett inrikesflyg till den lokala flygplatsen Naples Municipal Airport. Resan med flyg tar ungefär 40 minuter.

Varifrån går direktflyg till Naples, Florida?

Det går direkta flygningar mellan Stockholm Arlanda flygplats och Miami International Airport, som är den största internationella flygplatsen i närheten av Naples, Florida, USA. Du kan även flyga direkt till Miami International Airport från Kastrups flygplats i Köpenhamn. Dessutom har ett flertal europeiska storstäder som du enkelt kan ta dig till från Sverige direkta flygförbindelser till Miami International Airport. Det finns ett stort utbud av attraktiva flygerbjudanden från Frankfurt, Paris och Zürich för dig som planerar en resa till Naples, Florida via Miami. Om du föredrar att ta dig till Naples lokala flygplats, som heter Naples Municipal Airport, behöver du först flyga till Miami, Key West, Fort Myers eller Fort Lauderdale. Därifrån kan du ta ett direkt inrikesflyg till Naples.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Naples, Florida?

Fort Myers SW Florida Intl flygplats, Punta Gorda flygplats, Miami Opa Locka flygplats, Miami Intl flygplats eller Sarasota Bradenton Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Naples, Florida.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Naples flygplats?

Priserna för flyg till Naples flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Naples flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Naples flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Naples flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Naples flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Naples flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Naples, Florida

Vilka krav på pass och visum gäller när man besöker Naples, Florida?

Svenska medborgare som vill besöka Naples, Florida i turistsyfte behöver, med vissa undantag, inte ansöka om visum. Däremot behöver man ansöka om en elektronisk resehandling som kallas ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Man ansöker om sin digitala resehandling på nätet via landets Department of Hemland Security (USA:s inrikessäkerhetsdepartement). När du reser in i USA behöver du även visa upp ett giltigt pass.


De bästa sakerna att se och göra i Naples, Florida

Vad kan man se och göra i Naples, Florida?

Naples är ett smart val för dig som vill kombinera sol, bad och oförstörd natur med kultur och shopping. Staden erbjuder autentiska strandupplevelser i vackra miljöer. En möjlighet är att göra en utflykt till Sanibel Island, som är känd för sina spektakulära solnedgångar. Det är också populärt att paddla kajak eller kanot i området. När du känner för att ta en paus, exempelvis för att dricka lite vatten ur en färsk kokosnöt, går det bra att stanna till på någon av de många öarna som finns i området. Om du vill få adrenalinet att pumpa i kroppen kan du testa någon av de fartfyllda vattensporterna som är populära på Naples stränder, eller hyra en båt. När du blir sugen på stadsliv kan du bege dig till huvudgatorna Fifth Avenue South eller Third Street South, som båda erbjuder förstklassig shopping och cafékultur i äkta amerikansk stil. För den som vill njuta av god mat under sitt besök till Naples är möjligheterna många. Oavsett om du är sugen på färska skaldjur, genuina amerikanska burgare eller gourmeträtter har staden något för dig. På många restauranger och caféer serveras din beställning framför en enastående havsutsikt.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Naples?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Naples.

Kan jag hitta flyg till Naples ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Naples så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Naples?

När du väl ser alla flygalternativ för Naples låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Naples ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Naples. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Naples, Florida

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.