Flyg till Lima

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Lima (LIM)
fre 26/2
fre 5/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Lima. Nuvarande restriktioner för Lima baseras på reserestriktioner för Peru.

Visa nuvarande reserestriktioner för Peru

Billigaste flygen till flygplatser i Lima

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lima från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lima

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lima

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lima (LIM)

Vanligtvis är flyg till Lima från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl, vilket i genomsnitt kostar 8 108 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIMA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari9% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lima kostar i genomsnitt bara 7 416 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIMA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember22% dyrareDet kostar omkring 9 869 kr för flyg till Lima från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIMA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember811% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lima från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Lima?

Den bästa tiden att resa till Lima är mellan december och april månad. Under denna perioden kan du njuta av ett varmt klimat och det är den bästa perioden att boka flyg till Lima om du vill njuta av kusten. Maj-augusti är också populära månader och det är mycket turism i staden även under dessa månader.

När är det billigast att boka flyg till Lima?

För att hitta billiga flyg till Lima kan du boka flyg redan ett par månader innan och resa i bland annat januari. Flyg till Lima kostar cirka 9000-9500 SEK tur och retur per person i januari från Stockholm Arlanda. Det går inga direktflyg till Lima och resan tar cirka 16-19 h med en mellanlandning på vägen. För att hitta billiga flygbiljetter till Lima från Göteborg är januari också en av de bästa månaderna men du kan även hitta bra flyg i december samt februari. Priserna från Göteborg ligger på ungefär samma som från Stockholm och resan från Göteborg tar ungefär 15-18 h med en mellanlandning. I juli kostar flygbiljetter till Lima istället cirka 12 000 SEK per person.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lima?

Om du inte vill besöka Lima i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 7 640 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lima?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Lima från Sverige är större om du bokar 24 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Lima för ungefär 8 129 kr om du gör din sökning 24 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Lima från Sverige för så lite som 7 027 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lima?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Lima är en måndag då man kan hitta priser så låga som 7 989 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 8 743 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Lima.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lima?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Lima oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Lima med avgång på morgonen för så lite som 8 071 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Lima på kvällen då priserna ligger på omkring 9 117 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Lima?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Peru resor till Lima. Inreserestriktioner

Peru har begränsat inresor för de flesta utländska resenärer, utom medborgare och invånare i Peru, samt flygningar för hemresa och humanitära flygningar. Peru har förlängt förbudet mot alla internationella flygningar med ursprung i Brasilien och alla internationella flygningar som är längre än 8 timmar. Resenärer som under de senaste 14 dagarna vistats i Albanien, Andorra, Armenien, Österrike, Azerbajdzjan, Vitryssland, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Kosovo, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Nord Makedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, Sydafrika , Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, Storbritannien eller Vatikanstaten får inte komma in i landet förrän den 28 februari.

Inträdeskrav

Resenärer måste antingen ha ett medicinskt intyg med negativt resultat från ett RT-PCR-test för Coronavirus COVID-19, ett negativt resultat från antigentestet eller ett medicinskt epidemiologisk intyg (medical certificate of epidemiological discharge ) som utfärdats inom 72 timmar före avgång. Repatrieringsflyg och barn under 12 år med ett medicinskt intyg om god hälsa är undantagna från kravet på att visa upp ett resultat från ett COVID-19 PCR-RT-test. Resenärer måste fylla i en "Deklaration Jurada de Salud" 72 timmar före avgång och visa upp det ifyllda formuläret vid ankomsten.

Karantänskrav

Från och med den 4 januari måste alla resenärer som anländer till Peru sitta i karantän i 14 dagar i sitt hem, i Pan American Village eller ett annat tillfälligt isoleringscenter eller i ett boende, efter samordning med de peruanska hälsovårdsmyndigheterna.

All övrig information

Upphörande av viseringsundantag för medborgare i Sydkorea med normalt pass.

Om du planerarar att resa till Lima inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Lima J Chavez Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Lima J Chavez Intl
Air France
7 apr.
02:05
Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
19:00
Lima J Chavez Intl
11 apr.
14:20
Lima J Chavez Intl
22t 05m
1 stopp
12:25
Stockholm Arlanda
9 529 kr
Hitta liknande
Air France
7 apr.
02:05
Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
19:00
Lima J Chavez Intl
11 apr.
14:20
Lima J Chavez Intl
22t 05m
1 stopp
12:25
Stockholm Arlanda
9 537 kr
Hitta liknande
Air France
7 apr.
02:05
Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
19:00
Lima J Chavez Intl
11 apr.
14:20
Lima J Chavez Intl
22t 05m
1 stopp
12:25
Stockholm Arlanda
9 545 kr
Hitta liknande
Air France
7 apr.
02:05
Stockholm Arlanda
19t 00m
2 stopp
21:05
Lima J Chavez Intl
11 apr.
14:20
Lima J Chavez Intl
22t 05m
1 stopp
12:25
Stockholm Arlanda
9 695 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 apr.
02:05
Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
19:00
Lima J Chavez Intl
10 apr.
23:22
Lima J Chavez Intl
30t 18m
2 stopp
05:40
Stockholm Arlanda
8 999 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 juli
04:15
Stockholm Skavsta
27t 15m
3 stopp
07:30
Lima J Chavez Intl
7 okt.
06:20
Lima J Chavez Intl
22t 20m
2 stopp
04:40
Stockholm Skavsta
9 032 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Lima J Chavez Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Lima, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
Flera flygbolag
9 mars
08:00
Stockholm Arlanda
22t 50m
3 stopp
06:50
Lima J Chavez Intl
6 504 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 mars
01:30
Stockholm Arlanda
24t 43m
2 stopp
02:13
Lima J Chavez Intl
7 035 kr
Hitta liknande
KLM
9 mars
07:50
Stockholm Arlanda
36t 15m
1 stopp
20:05
Lima J Chavez Intl
7 027 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Lima?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lima

Det är KLM och Air France som erbjuder flest flyg till Lima från både Stockholm och Göteborg. KLM är särskilt känt för att ha väldigt bra service på sina flyg och det ingår bagage, måltid samt dryck ombord. Du kan även ta del av underhållning när du flyger med bägge bolagen.


Hur tar man sig från flygplatsen i Lima till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Lima plus avståndet till centrum

Flygplatsen i Lima, Jorge Chavez International Airport ligger ungefär 12 kilometer från Lima centrum. Du kan ta dig till stan med buss, taxi eller hyra bil. Det bästa sättet är att ta Airport Express Lima som kostar cirka 26 PEN (cirka 70 SEK) per person för vuxna och 18 PEN (cirka 50 SEK) per person för barn som är 4-15 år gamla. Barn under fyra år åker gratis. Biljetter kan köpas online, via WhatsApp, ombord eller vid disken på flygplatsen. Bussen kör mellan 07:00 och 00:00 på vardagar. Om du vill ta en taxi tar detta ungefär 45 min in till stan och kostar cirka 70 PEN (cirka 170 SEK). Det rekommenderas inte att du åker med Uber i Lima.


Hur tar man sig runt i Lima?

I Lima kan du ta dig runt med buss, micros (minivans) eller tåg. Metropolitano är namnet på bussarna som kör i stan och en enkelresa kostar cirka 1-1,50 PEN (cirka 3-4 SEK) per person. Du kan även köpa ett Metropolitanokort som du kan ladda med flera resor. Det nya moderna tåget heter Tren Electronico och är ett väldigt bekvämt sätt att sig runt på. Det finns inte jättemånga hållplatser än men det växer med tiden. Det kan vara krångligt att ta bussen i Lima och därför är det nya tåget extra uppskattat. Tänk på att det inte går några bussar i det historiska området i stan. Du kan ta både bussar och micros nästan var som helst och du kan hoppa på bussen på vägen. Oftast är det en mängd människor som står samlade och det är lätt att känna igen hållplatserna. Du betalar ombord så se till att ha mynt på dig.


Kan man resa till Lima utan pass eller visum?

Du behöver inget visum när du reser till Lima som svensk medborgare, eller som medborgare i ett annat EU-land. Du behöver dock ha med dig ett giltigt pass och giltighetstiden ska vara minst sex månader efter inresa. Du behöver även ha två tomma sidor i passet för stämplar. Du kan inte resa till Lima med endast provisoriskt pass eller ID-kort.


Tips och råd om Lima

Att se i Lima

Det finns mycket historia och arkitektur att uppleva i Lima. En sevärdhet som är väldigt populär är Circuito Magico del Agua som kan besökas både på natten och på dagen. Dock är det häftigast att komma hit på natten eftersom fontänerna lyser upp Parque de la Reserva. Ett annat tips är att ta en Mirabus som tar dig runt i staden och berättar om de olika platserna som den passerar vilket är ett perfekt sätt att lära dig mer om Limas historia. En annan sevärdhet som är värd ett besök är Barranco där arkitektur och historia smälter samman. Huaca Pucllana berättar historien vidare med pyramidruiner från Inca-tiden och denna hittar du i det populära Miraflores området.

Bör du köpa reseförsäkring?

Du bör ha en reseförsäkring när du reser till Lima. Kolla gärna med din hemförsäkring och ditt försäkringsbolag vad som gäller. Du bör ha försäkring som täcker sjukdomsfall, olycksfall samt stöld. (Priser kontrollerad 29/04/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass