Flyg till Cuzco

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Cuzco

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cuzco från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cuzco

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cuzco

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cuzco (CUZ)

Vanligtvis är flyg till Cuzco från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cuzco Velazco Astete, vilket i genomsnitt kostar 11 796 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CUZCO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars3% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cuzco kostar i genomsnitt bara 10 508 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CUZCO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli33% dyrareDet kostar omkring 14 402 kr för flyg till Cuzco från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CUZCO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli322% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cuzco från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cuzco?

Exakt hur lång tid det tar att flyga till Cuzco, Peru beror på vilket flygbolag som utför den flygning som du bokat, hur många mellanlandningar som inkluderas i flygningen samt hur långa dessa mellanlandningar är. Den snabbaste rutten går från Arlanda (ARN) och tar lite mer än 30 timmar. Men det är inte ovanligt med resor som har flera längre mellanlandningar och som tar mer än 30-35 timmar.

Det finns i dagsläget ingen tillgänglig flygning som tar dig direkt till Cuzco i Peru. Det finns dock möjligheter att ta sig dit med flyg som gör en eller flera mellanlandningar. Dessa flyg avgår från flera olika svenska flygplatser så det ska inte vara alltför svårt att hitta en flygrutt som passar dig och dina planer. Var mellanlandningarna utförs beror också på vilket flygbolag det är som genomför flygningen. Alla bolag mellanlandar såklart i de länder och städer där de har sin egen hemmavist. Besök momondos webbsida för att ta del av flera fördelaktiga flygerbjudanden och hitta en resa som passar dig.

Den billigaste månaden att flyga till Cuzco från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 10 050 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Cuzco under november, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 10 478 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cuzco. Om du planerar att flyga till Cuzco, överväg då även att boka flyg till Andahuaylas flygplats(151 km från stadskärnan i Cuzco).Vilka bolag flyger till Cuzco?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cuzco

Vilka bolag flyger till Cuzco?

För flygresor till Cuzco från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: American Airlines eller Iberia. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Cuzco

Nedan hittar du alla flygplatser i Cuzco tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till centrum från Cuzco flygplats?

Det finns flera olika sätt att ta sig från Alejandro Velasco International Airport (CUZ), Cuzco in till stadens centrala delar. Flygplatsen ligger i nära anslutning till staden så det går enkelt att ta sig dig, det är inte tidskrävande eller speciellt dyrt. När man tar en taxi i andra länder gäller det som vanligt att ta reda på vilka de seriösa taxiföretagen är och att förhandla om ett fast pris med dessa. På så sätt undviker man att bli lurad på pengar. Utöver detta kan man naturligtvis hyra en privat transfer som tar dig till den destination i staden som du önskar. Naturligtvis kan man även ta sig till och från flygplatsen via kommunala transporter, detta är dock betydligt mer tidskrävande. Dessutom är dessa färdmedel ofta inte speciellt tillförlitliga ur ett tidsperspektiv.


Visumkrav för att besöka Cuzco

Alla svenska medborgare behöver visum för att kunna besöka Peru. Man kan ansöka om ett visum som gäller för 30, 60 eller 90 dagars visum. Om man som besökare stannar längre än de tillåtna dagarna kan man tvingas betala böter för varje överskriden dag. Dessa betalas oftast på flygplatsen när man lämnar landet. Det man behöver i övrigt är ett pass som är giltigt i mer än sex månader efter det datum som man gör sin inresa i landet. Tänk också på att visumregler är föremål för snabba och vanligt förekommande ändringar och att det är upp till varje enskild resenär att hålla koll på de senaste reglerna. Detta görs enklast genom att kontakta Perus ambassad i Sverige.


Börja planera din resa till Cuzco


De bästa sakerna att se och göra i Cuzco

En trevlig dagsresa att göra när man utgår från Cuzco är att besöka Rainbow Mountain, denna magiska bergssluttning som skyltar med regnbågens alla färger. Det är också möjligt att ta en dagstur till Machu Picchu, ett uråldrigt bergssamhälle i Anderna. I området finns det många liknande historiska platser att besöka och ta del av den unika historien de representerar. Sacsayhuamán är en sådan plats, och detsamma gäller den relativt närliggande Inka-leden. Detta är platser som alla bör uppleva någon gång i sitt liv.  Alla som är i området bör också besöka Humantay Lake, en magisk sjö som ligger på riktigt hög höjd och erbjuder sina besökare magiska vyer. Besök också Centro Historico De Cusco. Här kan du uppleva delar av den äldsta staden som överlevt från Inka-tiden. Dessutom finns det i denna stadsdel fantastiska arkitektoniska skatter, bland annat flera kyrkor och kloster.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Cuzco när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Cuzco, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Cuzco ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Cuzco hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Cuzco just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Cuzco och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.