Flyg till Gambia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Gambia

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Gambia

Bästa priset för enkelresa

2 122 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 512 kr

Snabbast flygtid

13t 10m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Gambia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 122 kr (Stockholm Arlanda till Banjul).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Gambia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 512 kr (Stockholm-Bromma till Banjul).
Det snabbaste flyget till Gambia från Sverige tar 13t 10m (Stockholm-Bromma till Banjul).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Gambia, inklusive Lufthansa, Air France och Iberia.

De billigaste flygen till städer i Gambia

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Gambia från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Gambia

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Gambia

Om du vill flyga till Gambia så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Norwegian, Scandinavian Airlines och Lufthansa med priser från 794 kr, 971 kr respektive 1 768 kr.

Flyget från Sverige till Gambia beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Banjul (den mest populära flygplatsen i Gambia) ligger flygtiden på 12t 05m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Banjul ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Du kan förvänta dig priser på omkring 8 323 kr för ett flyg till Gambia. Dock hittade våra användare flyg till Gambia för 1 959 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 21 300 kr för ett flyg till Gambia medan allt för 7 965 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Gambia? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Gambia

Hitta flyg till dessa populära städer i Gambia, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Gambia

Dessa rutter har de billigaste flygen till Gambia som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBanjul10t 10m4 651 kr

De bästa sakerna att se och göra i Gambia

När du reser från Sverige till Gambia får du göra en mellanlandning under vägen. Det finns inte några direktflyg mellan länderna. Flygresor till Gambia avgår från Stockholm. Du kan bland annat resa från Bromma flygplats i Stockholm till Yundum International Airport i huvudstaden Banjul med mellanlandningar i Bryssel och Dakar om du reser med Brussels Airlines. Du kan även resa från Arlanda Flygplats i Stockholm med SAS och byta flygbolag i London under vägen.

Med en smidig mellanlandning kan en flygresa till Gambia ta ungefär 12 timmar när du reser från Stockholm.

Gambia har ett subtropiskt klimat med en regnperiod mellan juni och oktober. Landets torra period infaller mellan november och maj och detta är därför den bästa tiden att resa på om du ska besöka landet. Tänk på att det under den torra perioden är stor skillnad mellan temperaturerna på dag och natt medan kvällar och nätter under regnperioden inte skiljer sig så mycket från dagstemperaturen. Temperaturen i landet ligger annars ganska stadigt på 25 grader året om, även om det under sommarmånaderna blir upp emot 30 grader.

När du reser från Sverige till Gambia behöver du ett inresetillstånd. Detta får du vid ankomsten till landet tillsammans med en stämpel i ditt pass. Du behöver alltså inte ansöka om något visum eller inresetillstånd i förväg så länge du åker på en semesterresa. Om din resa är längre än 90 dagar behöver du vända dig till Gambias ambassad i Stockholm för att ansöka om ett visum.


Internationella flygrutter till Gambia

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Banjul
Snabbast flygtid10t 10m
Billigaste pris4 651 kr

Hitta flyg till Gambia

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Gambia


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Gambia. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Gambia ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Gambia.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Gambia erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Gambia och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.