Hitta billiga flyg till Gambia från 3 077 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 6/12
ons 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Gambia

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Gambia

Bästa priset för enkelresa

3 077 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 438 kr

Snabbast flygtid

11t 45m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Gambia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 077 kr (Stockholm Arlanda till Banjul).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Gambia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 438 kr (Stockholm Arlanda till Banjul).
Det snabbaste flyget till Gambia från Sverige tar 11t 45m (Stockholm Arlanda till Banjul).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Gambia, inklusive Lufthansa, Turkish Airlines och TAP AIR PORTUGAL.

Trender för flygresor till Gambia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Gambia och lägg upp den ultimata resplanen

Hur långt är flyget från Sverige till Gambia?

Flyget från Sverige till Gambia beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Banjul (den mest populära flygplatsen i Gambia) ligger flygtiden på 10t i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Banjul ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Gambia?

Brussels Airlines är det mest populära flygbolaget som flyger till Gambia, och 32% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Gambia. Andra populära val inkluderar Turkish Airlines och TAP AIR PORTUGAL. Det finns för närvarande totalt 8 olika flygbolag som flyger till Gambia.

De billigaste flygen till städer i Gambia

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Gambia från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Gambia

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Gambia

Vilket är det billigaste flyget till Gambia?

Om du vill flyga till Gambia så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som TAP AIR PORTUGAL, Vueling och Royal Air Maroc med priser från 2 572 kr, 3 039 kr respektive 4 000 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Gambia?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Gambia?

Priserna för flyg till Gambia uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Gambia?

Det finns 9 bolag tillgängliga för flyg till Gambia från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Gambia?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Gambia

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Gambia?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Gambia kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Gambia. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Gambia

Hitta flyg till dessa populära städer i Gambia, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Gambia

Dessa rutter har de billigaste flygen till Gambia som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBanjul10t 00m4 882 kr

De bästa sakerna att se och göra i Gambia

Vilka flygbolag flyger direkt till Gambia?

När du reser från Sverige till Gambia får du göra en mellanlandning under vägen. Det finns inte några direktflyg mellan länderna. Flygresor till Gambia avgår från Stockholm. Du kan bland annat resa från Bromma flygplats i Stockholm till Yundum International Airport i huvudstaden Banjul med mellanlandningar i Bryssel och Dakar om du reser med Brussels Airlines. Du kan även resa från Arlanda Flygplats i Stockholm med SAS och byta flygbolag i London under vägen.

Hur många timmar tar det att flyga till Gambia?

Med en smidig mellanlandning kan en flygresa till Gambia ta ungefär 12 timmar när du reser från Stockholm.

Vilken tid på året ska man resa till Gambia?

Gambia har ett subtropiskt klimat med en regnperiod mellan juni och oktober. Landets torra period infaller mellan november och maj och detta är därför den bästa tiden att resa på om du ska besöka landet. Tänk på att det under den torra perioden är stor skillnad mellan temperaturerna på dag och natt medan kvällar och nätter under regnperioden inte skiljer sig så mycket från dagstemperaturen. Temperaturen i landet ligger annars ganska stadigt på 25 grader året om, även om det under sommarmånaderna blir upp emot 30 grader.

Kan man resa till Gambia utan pass eller visum?

När du reser från Sverige till Gambia behöver du ett inresetillstånd. Detta får du vid ankomsten till landet tillsammans med en stämpel i ditt pass. Du behöver alltså inte ansöka om något visum eller inresetillstånd i förväg så länge du åker på en semesterresa. Om din resa är längre än 90 dagar behöver du vända dig till Gambias ambassad i Stockholm för att ansöka om ett visum.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Gambia

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Gambia?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Gambia sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Gambia med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Gambia?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Gambia. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Gambia ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Gambia ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Gambia?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Gambia.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Gambia ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Gambia erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Gambia och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Gambia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.