Flyg Afrika Gambia Banjul

Flyg till Banjul

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Banjul (BJL)
fre 7/5
fre 14/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Banjul. Nuvarande restriktioner för Banjul baseras på reserestriktioner för Gambia.

Visa nuvarande reserestriktioner för Gambia

Billigaste flygen till flygplatser i Banjul

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Banjul från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Banjul

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Banjul

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Banjul (BJL)

Vanligtvis är flyg till Banjul från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Banjul, vilket i genomsnitt kostar 4 720 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BANJUL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Banjul kostar i genomsnitt bara 3 351 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANJUL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli22% dyrareDet kostar omkring 5 770 kr för flyg till Banjul från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANJUL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember677% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Banjul från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Banjul?

Den lilla hamnstaden Banjul är en osannolik huvudstad och den minst befolkade huvudstaden i Afrika. Här hittar du dock en av kontinentens bästa marknader och flera kulturella institutioner som du kan besöka i lugn och ro utan den folktäthet som många städer har. Den bästa tiden att boka flyg till Banjul är under landets torrare månader om infaller mellan oktober och juni. Under sommaren infaller regnperioden med både hög fuktighet och höga temperaturer.

När är det billigast att boka flyg till Banjul?

Du hittar billiga flyg till Banjul i februari då priserna på flygresor från Sverige är som lägst. Dyrast är att boka flyg i juli, och även juni och augusti har höga priser på flygbiljetter till Banjul. Jämför priser på flyg till Banjul hos momondo för att hitta ett passande avresedatum. Tänk även på att du bör boka flyg ungefär 50 dagar innan du reser för att få billiga flygbiljetter till Banjul.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Banjul?

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Banjul. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 234 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Banjul i maj är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 234 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Banjul?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Banjul från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Banjul för ungefär 4 975 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 4 700 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Banjul?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Banjul. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 4 592 kr. Flyg från Sverige till Banjul en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 5 369 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Banjul?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Banjul oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Banjul med avgång på kvällen för så lite som 4 080 kr. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 116 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Banjul?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Gambia resor till Banjul. Inreserestriktioner

Kommersiella flygningar förblir mycket begränsade.

Inresekrav

Resenärer måste uppvisa ett negativt resultat från COVID-19 PCR-testet som utfärdats inom 72 timmar före ankomst.

Karantänkrav

Resenärer utan negativt resultat från COVID-19 PCR-testet som tagits inom 72 timmar före resan kommer att testas och hållas i karantän under 14 dagar vid ankomsten, på egen bekostnad.

Om du redan planerar att resa till Banjul inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Banjul

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Banjul
Flera flygbolag
20 maj
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 40m
2 stopp
BJL17:55Banjul
10 juni
BJL17:10Banjul
21t 00m
2 stopp
ARN14:10Stockholm Arlanda
6 279 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
BMA02:55Stockholm-Bromma
20t 40m
3 stopp
BJL23:35Banjul
4 juli
BJL22:35Banjul
17t 00m
3 stopp
BMA15:35Stockholm-Bromma
5 727 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 40m
2 stopp
BJL17:55Banjul
17 juni
BJL15:30Banjul
22t 20m
3 stopp
ARN13:50Stockholm Arlanda
6 083 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 40m
2 stopp
BJL17:55Banjul
17 juni
BJL15:30Banjul
22t 40m
2 stopp
ARN14:10Stockholm Arlanda
6 219 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN12:45Stockholm Arlanda
23t 55m
1 stopp
BJL12:40Banjul
5 juli
BJL17:50Banjul
15t 50m
2 stopp
ARN09:40Stockholm Arlanda
5 082 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN12:45Stockholm Arlanda
23t 55m
1 stopp
BJL12:40Banjul
5 juli
BJL17:50Banjul
15t 50m
3 stopp
ARN09:40Stockholm Arlanda
5 108 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Banjul?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Banjul

Flyg till Banjul mellanlandar under vägen från Sverige då det inte finns direktflyg på sträckan. Som snabbast kan du klara av restiden på knappt 14 timmar. Du kan bland annat hitta flygstolar med SAS som mellanlandar i Amsterdam där du byter till flyg med TUIfly som tar dig vidare till Banjul.


Hur tar man sig från flygplatsen i Banjul till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Banjul plus avståndet till centrum

Flyg till Banjul landar på Banjul International Airport som ligger drygt 30 km sydväst om staden. För att resa till Banjul billigt är minibussar det bästa transportalternativet. Dessa är privatägda och tar ut olika priser för resan in till city så fråga först vad det kostar. Många hotell inne i Banjul erbjuder gratis skytteltrafik från flygplatsen till hotellet så kontrollera med ditt boende om de har något transportalternativ. Snabbast är att ta taxi in till centrum. Taxibilar finns utanför ankomsthallen där ditt Banjulflyg landat. Gör upp om priset med föraren innan du påbörjar resan för att undvika missförstånd. Det bör kosta ungefär 500 GMD (97 SEK) för att ta dig in till centrala Banjul.


Hur tar man sig runt i Banjul?

Banjul har inte någon utvecklad kollektivtrafik och det bästa sättet att ta dig runt är därför med taxi. De flesta större hotell i Banjul har taxistationer utanför hotellet vilket gör att du enkelt kan hitta en bil. Du kan även be hotellet beställa en bil åt dig. Det är även vanligt att dela taxibilar runt om staden vilket är billigare än att ta en egen bil. För en delad taxiresa genom Banjuls centrum kan du räkna med en kostnad på mellan 40-80 GMD (8-16 SEK). Se alltid till att göra upp om priset för färden innan du påbörjar resan.


Kan man resa till Banjul utan pass eller visum?

För att resa till Gambia behöver du inte något visum, men kontrollera detta med Gambias ambassad i London innan avresa då reglerna alltid kan förändras. Gambia har inte någon ambassad i Sverige. När du reser ska du ha med dig ditt pass och gärna även en kopia på passet som du alltid ska ha med dig. Du behöver även ett vaccinationsintyg för gula febern.


Tips och råd om Banjul

Vad ska man se i Banjul?

Precis väster om stadens hamn hittar du den gamla stadskärnan med byggnader från kolonialtiden. Andra sevärdheter är bland annat stadens National Museum som visar utställningar med historiska artefakter. Missa inte heller monumentet Arch 22 med vackra vyer över staden och ett museum där du kan lära dig mer om militärkuppen under 90-talet.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen på en utflykt till naturområdet Bijilo där det finns en mängd djurarter att beskåda.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att ha en heltäckande reseförsäkring under resor till Gambia.

Kan man dricka kranvattnet?

Vattnet har en annan bakterieflora än i Sverige så även om det går att dricka bör du undvika det om du endast är i landet en kortare tid.

Ska man lämna dricks?

Du bör lämna dricks både till hotellpersonal och på restauranger. Lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Stadens Albert Market är välkänd över hela kontinenten och har funnits på plats sedan mitten av 1800-talet. Här hittar du allt från frukt och grönsaker till souvenirer och shopping. (Priser kontrollerade 15/05/2019).


Flyg Afrika Gambia Banjul
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass