Hitta billiga flyg till Lviv

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Trender för flygresor till Lviv

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lviv och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lviv?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lviv?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Lviv då du kan hitta flygpriser för så lite som 719 kr. Att flyga till Lviv på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Lviv är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 303 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Lviv?

I genomsnitt tar det 5t 30m att flyga från Sverige till Lviv om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Lviv Danylo Halytskyi Intl (den mest populära flygplatsen i Lviv). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Lviv Danylo Halytskyi Intl ligger flygtiden på omkring 15t.

Vanliga frågor om att flyga till Lviv

Du hittar billiga flyg till Lviv i november då priserna på flygstolar från Sverige är som lägst. Annars är våren en bra tid att resa på då det finns billiga flygbiljetter till Lviv. Under sommaren är det som allra dyrast att resa till staden då det är som härligast väder. Hos momondo kan du jämföra flyg till Lviv mellan olika datum under året för att se när det är som bäst att boka en resa. Bäst priser får du om du bokar två månader innan avresa.

Ivano-Frankivsk Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Lviv.


Populära flygresor till Lviv

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Lviv som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Lviv
Snabbaste flygtid21t 35m
Billigaste pris820 kr
Flyg från Göteborg till Lviv
Snabbaste flygtid15t 00m
Billigaste pris582 kr

Så tar du dig runt i Lviv

Inne i Lvivs centrum kan du ta dig fram till fots för det mesta då avstånden inte är särskilt stora mellan många av de centralt belägna sevärdheterna. Kollektivtrafiken i Lviv består framförallt av spårvagnar, bussar och minibussar. En av de mest användbara linjerna är spårvagnslinje nr 7 som går från NTON hotel via vul Pidvana till Lychakivske-kyrkogården förbi många centrala platser. Spårvagnarna kostar 0,5 UAH (0,18 SEK) och bussarna 1 UAH (0,36 SEK). Om du vill hyra cykel kan du göra detta på Rynok-torget. Du behöver ta med dig ditt pass om du inte vill lämna en deposition på 1500 UAH (536 SEK). För taxi går det bra att vinka in bilar från gatan och se till att du förhandlar om priset om det inte finns någon taxameter. Du bör inte behöva betala mer än 25 UAH (9 SEK) för en kortare resa inom centrum.


Visumkrav för att besöka Lviv

Du behöver inte något visum för att resa med Lviv-flyg om du ska stanna i landet i mindre än 90 dagar. Utan visum måste ditt pass vara giltigt för hela den tid du ska vara i Ukraina, men det behöver inte ha någon längre giltighetstid. Kontrollera alltid om inresebestämelser har förändrats i god tid innan din avresa.


Börja planera din resa till Lviv


De bästa sakerna att se och göra i Lviv

En av de största sevärdheterna är Lychakivsky-kyrkogården från slutet av 1700-talet. Missa inte heller torget Ploshcha Rynok som ligger i den del av den gamla stadskärnan som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Se till att ha en reseförsäkring som täcker din resa till Ukraina. Kontrollera med din hemförsäkring om kostnader för resan till Ukraina täcks eller inte. Försäkringskassans EU-kort gäller inte i Ukraina.


Hitta billiga flyg till andra städer i Ukraina

Ukraina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Lviv när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Lviv, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Lviv ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.