Hitta billiga flyg till Ivano-Frankivsk

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Trender för flygresor till Ivano-Frankivsk

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ivano-Frankivsk och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ivano-Frankivsk?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Ivano-Frankivsk från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 2 060 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 226 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ivano-Frankivsk?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Ivano-Frankivsk då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 588 kr. Att flyga till Ivano-Frankivsk mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Ivano-Frankivsk på kvällen då priserna ligger på omkring 1 799 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Ivano-Frankivsk?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Ivano-Frankivsk (Lviv Danylo Halytskyi Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 5t 30m respektive 15t.

Vanliga frågor om att flyga till Ivano-Frankivsk

Det brukar ta lite mer än åtta timmar att flyga från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter till Ivano-Frankivsk, Ukraina. Från Malmö är det svårt att hitta några bra flygerbjudanden till Ivano-Frankivsk, så det är bättre att flyga från Köpenhamn Kastrup om du reser från Skåne. Därifrån tar det också cirka åtta timmar att resa.

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Ivano-Frankivsk International Airport. Du behöver mellanlanda åtminstone två gånger om du vill resa dit med flyg. Om du utgår från Stockholm Arlanda kan du börja med att flyga med LOT till Warszawa och sedan vidare med samma flygbolag till Kiev. Från Kiev finns det flygerbjudanden till Ivano-Frankivsk med Wideroe. Liknande flygningar finns tillgängliga från både Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup. Det finns gott om flyg, så du behöver oftast inte vänta särskilt länge mellan planen.


Populära flygresor till Ivano-Frankivsk

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ivano-Frankivsk som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ivano-Frankivsk
Snabbaste flygtid20t 45m
Billigaste pris5 161 kr

Visumkrav för att besöka Ivano-Frankivsk

Det är viktigt att du ser till att ditt pass är giltigt innan du reser till Ukraina. Kontrollera att det gäller för hela den tid du ska vistas där, Svenska provisoriska pass går att resa med om det behövs. Du behöver inte ordna med något visum om du inte ska stanna i landet i mer än 90 dagar. Det är viktigt att du kollar upp om du har reseförsäkring, vilket brukar ingå i hemförsäkringen i åtminstone 45 dagar. Ibland kan man även få reseförsäkring automatiskt om man har betalat resan med ett kreditkort. Försäkringskassans EU-kort, som brukar användas för att få billigare sjukvård inom EU, gäller inte i Ukraina så det är viktigt att du har ordnat med försäkring på annat sätt. En annan sak du bör tänka på är att du kan behöva bevisa att du har tillräckligt med pengar för att klara dig under den tid du planerar att stanna i Ivano-Frankivsk.


De bästa sakerna att se och göra i Ivano-Frankivsk

Ivano-Frankivsk är den perfekta destinationen om du vill koppla av och komma bort från storstaden. Staden är så pass liten att du inte ens behöver åka buss eller tåg för att ta dig till de olika sevärdheterna, allt är på gångavstånd. Staden har ett av västra Ukrainas största områden med gågator och det är trevligt att strosa runt och upptäcka de små butikerna och stånden där du kan shoppa billigt. I stadens gamla stadshus ligger ett museum som är väl värt ett besök. Huset är byggt i en sovjetisk stil och har blivit en symbol för Ivano-Frankivsk. På museet finns samlingar med tusentals föremål och du kan se exempel på folklig konst, vapen, böcker, antika möbler och arkeologiska fynd. Om du vill veta hur människor har levt genom århundradena i Ivano-Frankivsk så är det här rätt ställe att gå till. Gillar du att fotografera kommer du att älska Ivano-Frankivsk. Det finns många häftiga byggnader och andra motiv som både kan bli snygga semesterbilder och modern fotokonst.


Hitta billiga flyg till andra städer i Ukraina

Ukraina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Ivano-Frankivsk. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan hitta flyg till Ivano-Frankivsk ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.